schimbarea pastei termice a placii video

Post on 28-Sep-2015

13 Views

Category:

Documents

2 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

Schimbarea pastei termice a placii video

TRANSCRIPT

Video card-De ce avem nevoie:1. Tampoane pentru urechi;2. Paste termica non-conductiv sau din carbon;(Observaie!!! Nu folosii Past termic de tip metal. Este un risc mare c se va defecta placa video.)3. Hrtie igienic (se utileaz foarte des).

1. ncepem s dezasamblm Placa videoDe la nceput scoatem uruburile cum ii artat n imagine2. Dezasamblarea Sistemului de rcireScoatem Sistemul de rcire (adic radiatorul tot cu ventilatorul), i punei-l deoparte sau lng placa video.(Observaie!!! ncet scoatei sistemul de rcire deoarece dac nu e demontat de mult timp cum ar fi 2, 3, ... i mai mult putei s scoatei cristalul procesorului al plcii video.)

3. Eliminm pasta termic vecheEliminarea pastei termice se face n urmtorul mod:Se elimin pasta termic de pe sistemul de rcire i de pe procesorul plcii video cu ajutorul hrtiei igienice i tampoanelor pentru urechi; (Observaie!!! Tampoanele pentru urechi se utilizeaz pentru a terge atent pasta termic dintre condensatori/rezistori al procesorului plcii video.) Cam aa trebuie s arte sistemul de rcire i procesorul n imaginea de mai jos: 4. Aranjarea corect a pastei termice pe procesorSe depune pasta termic pe procesor aa cum n imaginea de mai jos: Iar apoi se ia o hrtie groas sau ceva de felul la mastercard i se ntinde pe toat suprafaa procesorului la nlime egal.

5. Asamblarea plcii videoDup am depus pasta permic pe procesor. Atent lum placa i o depunem pe sistemul de rcire.

Iar apoi strngem uruburile dup urmtorul model:4

2

1

3

top related