fisa clientului (1)

Post on 17-Dec-2015

3 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

xsdf

TRANSCRIPT

Fia clientului

ntlnirea nr.: 4Data: 30.04.2015

La ce m-am ateptat de la ntlnire i n ce msur mi-au fost confirmate ateptrilePi la edina asa nu prea m-am ateptat la nimic, sau mai bine zis am fost focaliazat pe faptul c nu am progresat cu nimic i atunci parc nu vedeam nici o ieire din situaie. Pn la urm mi-am recuperate n mare msur ncrederea i curajul de a continua.

mi este clar care a/ au fost obiectivul/ ele ntlnirii? Care?De la ntlnirea asta am rmas cu dou lucruri: cu faptul c trebuie s fiu mai realist cu ceea ce ine de programul meu i c sptmna asta o s m strduiesc s mi ating obiectivele ca s vd cum progresez.Am mai discutat despre grila de monitorizare i am pus obiectivele pentru sptmna asta.

Ce am fcut, pe scurt, la ntlnire

- Am discutat despre motivele pentru care nu am fcut nimic pentru disertaie i pentru care nu am completat n gril;- Am stabilit ce voi face sptmna asta i am stabilit c data viitoare vom analiza lucrurile care m-au ajutat i lucrurile care m-au mpiedicat.

Cum m-a ajutat ntlnirea

M-a ajutat pentru c mi-am recptat ncrederea n mine.

Ce nu mi-a plcut la ntlnire, n termeni de activiti desfurate

La un moment dat consiliera mi s-a prut ostil i nu mi-a plcut, dar i-a cerut scuze de reacie. De fapt aia era reacia ei de prietenie dar nu a mers ok n contextual sta.

Experiena personal:

Cum m-am simit n timpul ntlniriiPe parcursul ntlnirii m-am simit tot mai bine, m-am linitit i am cptat ncredere n mine.

Aspecte ale consilierului care au ngreunat ntlnirea/ ndeplinirea obiectivelor sau care m-au deranjat n vreun fel

Am mai spus de faptul c la un moment dat a fost mai dur i nu mi-a plcut.

Aspecte pozitive ale consilierului/ care mi-au plcut- Faptul c i-a cerut scuze.- Fapul c dup acea secven a devenit tot mai calm i am neles care era scopul discuiei noastre, am vzut firul rou (s m ajute s neleg ce funcioneaz i ce nu penru disertaie)

Alte observaii:Nu sunt

3

top related