aplicare tl sales

Post on 08-Nov-2015

215 Views

Category:

Documents

3 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

  • Sales Manager Aplicare

    Cap. I ntrebri generale

    1. Consider c n apte luni mi-am descoperit potenialul i sunt pregtit s trec la alt nivel, adic la dezvoltarea lui.

    Am reuit s asimilez informaii de baz dar i specifice ariei de vnzri prin munca depus, participarea la conferine, implicare md. Vreau s ma depesc dar i s mpartesc cu restul echipei cunotinele mele. 2. Experiena de Sales Manager vreau sa-mi deschid

    orizontul perspectivei. Doresc s reuesc s fiu un bun leader de echip, s cunosc ci mai muli oameni i ca n fiecare zi s fiu motivat pentru a atinge reuita.

    3. n opinia mea, sensul unic n AIESEC este faptul

    c, toi membrii mpreun cu Boardul i Team Leaderii muncesc pentru acelai scop, acela de a livra experiene unice de xchange, de a crea viitori leaderi ai comunitaii dar i de a aduce un impact societii.

    4. Pentru mine un adevarat leader este o persoan

    informat, responsabil, care are grij de fiecare aspect al vieii sale dar i de relaia cu cei din jur.

  • Un leader inspir oamenii spre o via mai bun, spre a-i atinge scopurile i i motiveaz.

    5. De obicei adorm la ora 10:30 -11:00, exceptie fac la

    ocazii speciale sau cnd uit c am de fcut o sarcin pentru a doua zi.

    Cap.II ntrebri personale.

    1. Frica pe care o am cnd m gandesc la poziia de Team Leader este, indiferena echipei faa de sarcinile primite dar i faptul ca nu o sa-i aduc la un numitor comun, si s realizeze c au o mare responsabilitate.

    2. Peste cinci ani imi doresc s termin masterul i

    calificrile pe care mi le doresc. S am propria afacere sau s lucrez ntr-o companie ca PR sau seller. Pe plan personal imi doresc peste cinci ani s ncep ntemeierea familiei mele i s cltoresc.

    3. Cele mai mari pasiuni ale mele sunt: clatoria(la

    mare mai ales), cititul, plimbatul in aer liber, fotografia (n spatele obiectivului), mi plac lucrurile vechi, istorice care au o semnificaie enorm.

    4. M consider o persoan optimist, care se auto-

    motiveaz. De obicei mi caut doza de motivaie n aciunile mele trecute, cand mi-am dovedit c am reuit n situaii delicate dar i din crile pe

  • care le citesc. Motivaa mea vine din interior, din dorina de a avea o via cat mai bun i de trai frumos.

    5. Cele mai mari modele ale meu sunt prinii mei. De la ei am nvat ce nseamn dragostea, fericirea, dorina de a excela n tot i indiferent de situaie de merge cu capul sus i cu ncrederea c o s fie bine.

    Cap.III Sales Manager

    1. Departamentul de CD are rolul de a face foundraising i de a crea relaii cu principalele companii din ora. De a menine legtura cu LGP-ul i de a extinde reeaua de cunotine AIESEC. Trebuie s participe la evenimetele sociale ale oraului.

    2. Procesul de obinere a unei sponsorizri este

    foarte complex. Primul pas este marketul research, al doilea este abordarea companiei telefonic, urmeaz prima ntalnire de informare a companiei despre AIESEC. Ultimul pas este ntalnirea n care se discut detaliile unui proiect i stabilirea de comun acord al unui parteneriat.

    3.

    Strenghts

    - cunostinte - motivaie - atitudine - organizare - vocabular - curaj

    Weeknesses

    -prietenie

    -incredere

    -organizare

    -comunicarea

    -orar diferit

    Opportunities

    -negocierea

    -public speaking

    -networking

    -time management

    -depasirea

    emotiilor

    Threats

    -ignorana -lipsa unui

    structuri

    puternice

    -pierderea

    entuziasmului.

  • 4. Atat n departament ct i n local doreasc s induc ideea de echip, vreau sa ne ajutm i s ne respectm. S ne acceptam deciziile, actiunile i s crestem departamentul mpreun. Dup experiena de OCP consider c am adoptat acest comportament.

    5. n departamentul de CD mi place c mereu ne

    sunt livrate informaii, cei care sunt implicai au activitate constant, avem motivaie i ne este impus un program stict. Atitudinea membrilor este una placut. Consider c in aria de CD lipsete o stuctur fix a market research-ului, lipsesc multi la sedine, nu avem o relaie foarte stans in afara ariei, cateodata nu se muncete n echip si pentru un scop comun ci pentru unul personal i nu avem o zi a ariei stabilit. O soluie pentru problemele enumerate sunt: evaluarea i sedinta de frustrari. S ne facem un moment de apreciere i de ateptari, mereu sa aducem idei i s schimbm puin stilul de lucru.

top related