23032013 anexa 4 model fisa post - manager zona mbje.doc

18
DENUMIREA POSTULUI MANAGER ZONA DEPARTAMENT Operational INTOCMIT DE Manager Operatiuni *Anexa nr. 1 din data de la Contractul Individual de Munca inregistrat sub nr. ________/_______________ TITULARUL POSTULUI : Data primei intocmiri: Data ultimei actualizari: Motivul actualizarii: 1- Descrierea postului 1.1 -Identificarea postului : 1.1.1 -Denumirea postului: 1.1.2.-Relatii: Ierarhice: Se subordoneaza: Managerului Operational Are in subordine: personalul punctelor de lucru alocate Functionale: cu toti managerii celorlalte departamente din firma De reprezentare: cu clientii companiei, furnizori, cu autoritatile de stat centrale si locale pe probleme de obtinere autorizatii, certificate sau orice alte cerinte necesare desfasurarii activitatii in conditii optime. 1.1.3. - Cod C.O.R: 122408 - Nivel de instruire: studii superioare 1.1.4.-Obiectivele postului 1.1.4.1 . OBIECTIVE GENERALE 1. Coordoneaza proiectele operationale in concordanta cu prioritatile si strategiilecompaniei si legislatia in vigoare, pentru punctele de lucru alocate. 2. Este responsabil de planificarea operationala a activitatilor, actiunilor, proceselor si obiectivelor operationale pentru punctele de lucru alocate. 3. Stabileste obiectivele operationale cantitative si calitative pentru angajatii din subordine, in concordanta cu obiectivele strategice alocate de Managerul Operational. 4. Organizarea, coordonarea, motivarea si controlul actiunilor si rezultatelor angajatilor din subordine, in vederea realizarii obiectivelor operationale alocate de Managerul Operational. 5. Asigura asistenta in problemele profesionale si personale ale salariatilor, acest PROCEDURA PRIVIND RECRUTAREA, SELECTIA, ANGAJAREA SI INTEGRAREA PERSONALULUI Anexa 4, Ed. 1, Rv. 0

Upload: mimozapudica

Post on 03-Oct-2015

648 views

Category:

Documents


60 download

TRANSCRIPT

DENUMIREA POSTULUIMANAGER ZONA

DEPARTAMENTOperationalINTOCMIT DE Manager Operatiuni

*Anexa nr. 1 din data de la Contractul Individual de Munca inregistrat sub nr. ________/_______________

TITULARUL POSTULUI :

Data primei intocmiri:

Data ultimei actualizari:

Motivul actualizarii:

1- Descrierea postului

1.1 -Identificarea postului :

1.1.1 -Denumirea postului:

1.1.2.-Relatii:

Ierarhice: Se subordoneaza: Managerului Operational Are in subordine: personalul punctelor de lucru alocate

Functionale: cu toti managerii celorlalte departamente din firma

De reprezentare: cu clientii companiei, furnizori, cu autoritatile de stat centrale si locale pe probleme de obtinere autorizatii, certificate sau orice alte cerinte necesare desfasurarii activitatii in conditii optime.

1.1.3. - Cod C.O.R: 122408

- Nivel de instruire: studii superioare

1.1.4.-Obiectivele postului

1.1.4.1. OBIECTIVE GENERALE

1. Coordoneaza proiectele operationale in concordanta cu prioritatile si strategiilecompaniei si legislatia in vigoare, pentru punctele de lucru alocate.2. Este responsabil de planificarea operationala a activitatilor, actiunilor, proceselor si obiectivelor operationale pentru punctele de lucru alocate.3. Stabileste obiectivele operationale cantitative si calitative pentru angajatii din subordine, in concordanta cu obiectivele strategice alocate de Managerul Operational.

4. Organizarea, coordonarea, motivarea si controlul actiunilor si rezultatelor angajatilor din subordine, in vederea realizarii obiectivelor operationale alocate de Managerul Operational.

5. Asigura asistenta in problemele profesionale si personale ale salariatilor, acest lucru insemnand sa asigure rolul de consultant, manager, trainer,mentor si coach.6. Este responsabil de Maparea Proceselor organizationale pentru punctele de lucru alocate (Procedureaza procesele), de asemenea, activitatile si actiunile personale si ale membrilor echipei.

7. Gestioneaza bugetul de venituri si cheltuieli al punctelor de lucru pe care le coordoneaza in concordanta cu politicile si strategiile companiei.

8. Planifica si controleaza procesul de recrutare si integrare organizationala in conformitate cu nevoile identificate pentru punctele de lucru alocate si impreuna cu directorul de resurse umane si persoana responsabila de procesul de recrutare din companie.

9. Propune si se asigura de existenta, implementarea politicilor si programelor de dezvoltare profesionala, salarizare, compensatii si beneficii pentru toti angajatii punctelor de lucru alocate.

10. Este direct responsabil de dezvoltarea afacerii, in acord cu politicile companiei stabilite de Directorul General.

11. Identifica, initiaza si implementeaza strategiei de vanzari si marketing in acord cu politica organizatiei, in scopul obtinerii de performante maxime.

12. Gestionarea imaginii companiei, atat in interiorul cat si in exteriorul acesteia, conform politicilor companiei in acest sens.

13. Realizeaza activitatea de raportare a performantelor, pe indicatorii de performanta ai postului, stabiliti de Managerul Operational al companiei.

14. Asigura respectarea prevederilor legale in raporturile de munca cu salariatii, conform legilor in vigoare.

15. Asigura, gestioneaza si controleaza relatiile de afaceri cu clientii companiei, conform politicilor companiei legate de departamentul coordonat.

16. Elaboreaza si monitorizeaza planul de realizare a obiectivelor, operationale si tactice ale zonei alocate ca si componenta a strategiei companiei1.1.4.2.OBIECTIVELE SPECIFICE ALE POSTULUI conform fisei de alocare a obiectivelor postului 1. Atingerea targetului lunar comunicat de catre departamentul operational

2. Imbunatatirea incasarilor lunare prin diverse propuneri, metode si aplicatii in sensul dezvoltarii locatiilor de care este responsabil.3. Respectarea procedurilor interne emise in cadrul companiei pentru prevenirea si corectia aspectelor cu impact negativ asupra activitatii zonei alocate.4. Imbunatatirea relatiilor de colaborare cu toate departamentele din companie, in vederea indeplinirii obiectivelor strategice ale companiei.5. Implementare proiect - integrare noi angajati -implementarea planului de inductie, a planurilor de actiune initiate in urma participarii la cursurile interne organizate in cadrul companiei.6. Implementarea sistemului de evaluare pentru fiecare post al departamentului -elaborare fise evaluare, plan imbunatatire performante angajati.7. Raportarea la termen a tuturor situatiilor solicitate conform procedurilor interne, precum si a solicitarilor aparute ulterior.

8. Rapoarte Mystery si ale Departamentului de Supraveghere pozitive -calitatea serviciilor oferite clientilor inregistreaza imbunatatiri, procedurile interne sunt respectate9. Realizarea obiective ad-hoc stabilite de managementul companiei

1.2.-Sarcinile postului

1. Privind realizarea si implementarea unui management bazat pe obiective, la nivelul zonei alocate:

a. Realizeaza si implementeaza un sistem de management bazat pe obiective (MBO), la nivelul zonei alocate, prin acest demers se intelege:

ca fiecare activitate a zonei, post si angajat, vor avea alocate obiective cantitative si calitative, indicatori de performanta, activitati si actiuni concrete in pentru realizarea obiectivelor.

realizarea si implementarea sistemelor de planificare, organizare, coordonare si motivare a angajatilor

realizarea si implementarea parghiilor de monitorizare si control operational a posturilor precum si a sistemelor de evaluare si ghidare a angajatilor.

2. Privind realizarea obiectivelor operationale ale postului ocupat, dar si a indicatorilor de performanta alocati de conducerea companieia. Este direct responsabil de realizarea obiectivelor operationale cantitative si calitative ale postului ocupat dar si a angajatilor aflati in subordine.

b. Are responsabilitatea stabilirii strategiei de realizare a obiectivelor operationale ale companiei, in concordanta cu politicile si regulamentele companiei. In acest sens, are responsabilitatea stabilirii si prezentarii unei strategii de abordare si realizare a obiectivelor operationale ale companiei si a obtinerii acordului de executie a acesteia de la Managerul Operational.

c. Are responsabilitatea stabilirii directiilor de actiune pentru fiecare angajat din subordine si de identificare a celor mai eficiente metode si instrumente de realizare a obiectivelor alocate de Managerul Operational al companiei prin fisa de alocare a obiectivelor.

d. Are responsabilitatea urmaririi gradului de realizare a obiectivelor alocate postului si prezentarii situatiei curente fiecarui stadiu de realizare, catre Managerul Operational.

3. Privind planificarea activitatii zonei alocatea. Previzioneaza toate activitatile, actiunile si obiectivele personale dar si ale tuturor posturilor aflate in subordine, cu respectarea politicilor companiei in domeniu si astfel incat sa se realizeze obiectivele strategice si operationale alocate functiei.b. Planifica toate activitatile si actiunile personale dar si ale membrilor echipei astfel incat sa se mentina o directie clara de actiune, in concordanta cu directiile strategice ale companiei.

c. Foloseste instrumente profesionale de planificare, cum ar fi: planificatoarele de activitati sau actiuni, Gantt Chart-urile. In acest sens are responsabilitatea prezentarii acestor instrumente Managerului Operational, in vederea avizarii lor.

d. Efectueaza in fiecare an planificarea concediilor de odihna pentru personalul din subordine.

4. Privind organizarea activitatii zonei alocatee. Stabileste obiectivele, sarcinile si responsabilitatile, actiunile concrete, indicatorii de performanta, si sistemele de evaluare pentru fiecare post din subordine. In acest sens se asigura si are responsabilitatea respectarii politicilor companiei.

f. Asigura suport profesional tuturor posturilor aflate in subordine, acest lucru insemnand, echiparea membrilor echipei cu abilitatile, competentele, cunostintele profesionale si tehnice, comportamentele si atitudinile necesare performarii pe post. In acest sens, se asigura si este responsabil de realizarea a unui plan de gestionare performante pentru fiecare post din subordine.

g. Stabileste sesiuni de instruire on the job si off the job training, astfel incat sa faciliteze insusirea si consolidarea procesului prin care vor fi echipati angajatii din subordine.

h. Se asigura si are responsabilitatea stabilirii instrumentelor de monitorizare si control a actiunilor initiate de fiecare membru al echipei.

5. Sarcini legate de coordonarea personalului:

a. Se asigura ca fiecare membru al echipei actioneaza in directiile stabilite in procesul de organizare, astfel incat rezultatele actiunilor individuale ale membrilor sa duca la realizarea obiectivului intregii echipe.

b. Seteaza prioritatea sarcinilor personalului subordonat.

c. Stabileste sesiuni de instruire/coaching si mentoring cu fiecare subordonat astfel incat sa ii faciliteze insusirea si implementarea de noi abilitati si competente specifice postului ocupat.

d. Coordoneaza actiunile individuale si de grup ale membrilor echipei in vederea realizarii obiectivelor fundamentale ale posturilor aflate in subordine.

e. Este responsabil de realizarea obiectivelor individuale si de grup ale membrilor echipei. In acest sens, initiaza actiuni de directionare a membrilor echipei in vederea realizarii obiectivelor individuale si de grup si ia msurile corespunztoare pentru a crete eficiena activitatii zonei alocate.6. Sarcini legate de motivarea si antrenarea angajatilor din subordine:

a. Identifica semnalele de demotivare individuala si de grup a membrilor echipei si initiaza sesiuni si sedinte operationale de aflare a motivelor demotivarii angajatilor.

b. Este responsabil de modul de comunicare organizationala a angajatilor astfel incat sa fie evitate conflictele de rol si de status in organizatie.

c. Este responsabil de initierea schimbarilor organizationale, numai dupa informarea angajatilor si explicarea mecanismelor de schimbare organizationala. In acest sens, se asigura ca fiecare angajat stie care sunt etapele schimbarii si impactul asupra schimbarilor facute.

d. Initiaza periodic sedinte individuale cu fiecare membru in parte, dar si de grup, prin care identifica starea de spirit a angajatilor si gradul de motivare a acestora. In acest sens, explica in mod clar care sunt eforturile companiei si membrilor in realizarea obiectivelor individuale si de grup a angajatilor.

e. Foloseste mijloace moderne de motivare psihologica (coaching, mentoring, consultanta) a angajatilor, astfel incat sa asigure gradul de motivare si determinare psihologica pentru fiecare angajat.

f. Este direct responsabil de stabilirea metodelor si instrumentelor de motivare individuale si de grup ale angajatilor aflati in subordine, in acord si cu respectarea stricta a politicilor companiei din domeniu.

g. Aplica sistemul de bonus si a targeturilor lunare, trimestriale sau anuale, respectand standardele companiei si procedurile interne.

h. Alocarea lunara si trimestriala a bonusurilor de performanta catre angajatii din subordine.

i. Este direct responsabil de organizarea de actiuni colective de energizarea si dinamizare a membrilor echipei (actiuni de team building), astfel incat sa se mentina un grad crescut de motivare si de determinare a membrilor echipei.

7. Privind activitatea financiara a zonei alocatea. Reprezinta Societatea in relatiile cu furnizorii/ subcontractantii si tertii, pentru probleme legate de proiectele pe care le gestioneaza; asigura aplicarea corecta in activitatile societatii a prevederilor actelor normative in vigoare aferente domeniilor financiar si contabilitate;

b. Organizeaza si asigura efectuarea unor analize economico-financiare privind situatia zonei alocate in ce priveste utilizarea mijioacelor fixe si circulante,analiza incasarilor, rulajului si a stocurilor, structura cheltuielilor, situatia financiara, situatia costurilor etc., pentru fundamentarea si definitivarea principalilor indicatori economico-financiari aferenti activitatilor desfasurate si pentru formularea de propuneri in vederea rentabilizarii activitati a departamentului;

c. Raspunde de executia proiectului bugetului de venituri si cheltuieli pentru toate punctele de lucru alocate;

d. Urmareste si asigura realizarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli aprobat de catre conducerea companiei pentru toate punctele de lucru din structura zonei i ia msuri pentru a mbunti rezultatele;

e. Prezinta conducerii companiei informari, rapoarte, sau note explicative privind situatia economico-financiara a zonei si propune masuri de imbunatatire a rezultatelor obtinute;

6. Sarcinile legate de cresterea si dezvoltarea afacerii:

a. Are responsabilitatea de actiona in concordanta cu strategiile necesare cresterii afacerii, in concordanta cu politicile companiei si obiectivele alocate prin fisa de alocare a obiectivelor.

7. Legate de activitatea operationala a departamentului

A. OPERATIUNI:

a) Asigura curatenia salilor de jocuri pe care le coordoneaza verifica periodic si ia masurile necesare pentru mentinerea curateniei in exteriorul salii, in interiorul salii, la grupurile sanitare, curatenia angajatilor si a aparatelor de joc (inclusiv solicitarea serviciilor de dezinsectie si deratizare a salii/salilor atunci cand este cazul)

b) Asigura mentinerea unei atmosfere placute in salile de jocuri: mentinerea temperaturii, intensitatii luminii si a nivelului de zgomot conform standardelor interne (informeaza asupra defectiunilor aparute la echipamentele aferente, face comenzi de achizitie/inlocuire a celor defecte)

c) Se asigura ca in sala/salile pe care le coordoneaza sunt implementate si functionale toate masurile de securitate conform legislatiei, standardelor si procedurilor interne (se asigura de buna functionare a butonului de panica, a camerelor de supraveghere si a altor instrumente specifice de paza/protectie).

d) Se asigura ca personalul responsabil pentru paza si protectie are un comportament adecvat in interiorul salii de jocuri, fata de clientii si angajatii acesteia si ca respecta normele interne si pe cele prevazute in contractul de prestari servicii cu compania de paza (atunci cand exista astfel de cazuri), putand solicita inlocuirea agentilor care nu au un comportament adecvat.e) Asigura suport managerilor din subordine, dupa ce este informat telefonic pentru rezolvarea anumitor situatii dificile/ de exceptie in ceea ce priveste relationarea cu clientii.

f) Se asigura ca salile de jocuri pe care le coordoneaza sunt bine intretinute si initiaza masurile necesare pentru efectuarea de lucrari de reparatii/inlocuire/renovare (in colaborare cu Departamentul Dezvoltare /Amenajari)g) Asigura controlul cheltuielilor efectuate n administrarea Barurilor aflate in locatiile de care este responsabil.

h) Se asigura ca in toate punctele de lucru sunt implementate si functionale toate masurile de securitate conform legislatiei, standardelor si procedurilor interne (se asigura de buna functionare a butonului de panica, a camerelor de supraveghere si a altor instrumente specifice de paza/protectie).i) Se asigura ca pe parcursul programului de functionare a salilor pe care le coordoneaza, aparatele de joc sunt licentiate si care nu sunt defecte sunt pornite, functionale si disponibile pentru joc clientilor.

j) Se asigura ca informatiile si datele sunt introduse in SIP conform cerintelor, verifica periodic Site-urile (jackpot) si aduce la cunostinta modificarile aparute.k) Informeze zilnic superiorul direct referitor la situatiile deosebite aparute in cadrul salii si trebuie sa intocmeasca in scris si sa trimita un raport saptamanal (la sfarsitul saptamanii) referitor la astfel de cazuri, detaliind situatiile aparute: data, ora evenimentului, sala in care s-a produs, persoanele implicate: angajati, agenti de paza, clienti, evenimentul produs, actiuni intreprinse, propuneri pentru masuri de protectie pe viitor etc).l) Urmareste respectarea obligaiilor firmei fa de furnizori, clieni, organisme financiare i organisme guvernamentale.

B. ANGAJATI:

a) Se asigura ca are personal suficient in salile pe care le coordoneaza informeaza in scris Departamentul Resurse Umane, cu privire la posturile vacante , cu cel putin 30 de zile inainte, aplica chestionarele de testare a experientei, competentelor, cunostintelor, aptitudinilor candidatilor conform regulilor si procedurilor interne ale companiei. Transmite chestionarele candidatilor Departamentului Resurse Umane si Departamentului Securitate pentru interpretare si consultare in vederea luarii deciziei finale.b) Se asigura ca personalul nou angajat este bine pregatit si informat conform standardelor si procedurilor interne ale companiei deleaga sarcini de training catre angajati, verifica modul de aplicare a programului de inductie pentru fiecare nou angajat.c) Identifica necesarul de instruire al angajatilor si informeaza in acest sens Departamentul de Resurse Umane, evalueaza gradul de aplicare a conceptelor asimilate de angajati in timpul sesiunilor de training in activitatea curenta.d) Organizeaza periodic sedinte de informare cu angajatii asupra rezultatelor salii de jocuri, obiectivelor acesteia, metodelor de imbunatatire a activitatii etc.e) Implementeaza procesul de evaluare a performantelor si testare periodica a cunostintelor noilor si vechilor angajati din punctele de lucru coordonate, conform procedurii interne a companiei, implementeaza planuri de imbunatatire a performantelor initiate pentru angajatii cu performante slabe.f) Propune spre acordare de prime sau sanctiuni angajatilor din subordine in functie de activitatea desfasurata.

g) Supravegheaza permanent activitatea angajatilor din subordine si respectarea programului de lucru, regulilor de disciplina a muncii, conform Regulamentului Intern al Companiei.h) Planifica timpul de lucru al angajatilor din subordine in data de 20 a lunii curente, pentru luna urmatoare, in aplicatia interna a companiei Time Management, astfel incat sa asigure o incarcare uniforma a fiecarui angajat si sa se evite efectuarea de ore suplimentare nejustificate.

i) Actualizeaza permanenent situatia prezentei angajatilor in aplicatia interna a companiei Time Management, verifica corectitudinea datelor introduse in ultima zi calendaristica a lunii, in vederea preluarii datelor de catre Departamentul Resurse Umane, pentru calculul drepturilor salariale lunare ale acestoraj) Informeaza in timp util conducerea societatii (Managerul Operational, Departamentul de Securitate, Departamentul de Resurse Umane, Departamentul Financiar) asupra oricarei nereguli observate in modul de executare a sarcinilor ce revin angajatilor din subordine, daca din cauza acestor nereguli s-ar putea crea sau s-au creat dj prejudicii societatii (materiale, de imagine etc).

k) Este responsabil sa aiba la fiecare punct de lucru, dosarele complete ale angajatilor din subordine (cat si dosarul personal), acestea continand copii dupa originalele semnate de companie si de angajati: contractul de munca, carte de identitate, certificat de nastere, act de studii, fisa postului, fisa medicala de aptitudini, fisele de SSM si PSI, declaratia ca a luat la cunostinta despre regulamentul intern al companiei.

l) Se asigura ca in fiecare sala exista Regulamentul Intern, cat si procedurile companiei, acestea sunt cunoscute de catre angajati si sunt puse la dispozitia angajatilor pentru consultare ori de cate ori este nevoie.

m) Asigura interfata dintre angajatii din subordine si conducere: colecteaza solicitarile acestora si le transmite mai departe (pe cele pe care nu le pot solutiona direct), informeaza angajatii cu privire la diferite situatii aparute; informeaza conducerea cu privire la modificari aparute in randurile angajatilor (modificari de nume, salariate insarcinate, persoane care isi dau demisia, mutari de personal intre Sali, abateri disciplinare etc).

n) Asigura respectarea principiului egalitatii de sanse si tratament fata de toti angajatii, nefacand discriminari pe criterii de sex, varsta, orientare religioasa, politica, conditie sociala etc.a) ADMINISTRATIV:b) Rspunde i se asigur c toate punctele de lucru coordonate funcioneaz cu respectarea deplin a legalitii, c dein toate autorizaiile, certificatele, rezoluiile i aprobrile impuse de legislaia n vigoarec) Cunoaste si verifica aplicarea in mod corect a legislatiei romane in vigoare care are legatura cu buna desfasurare a activitatii in sala de jocuri: legislatia cu privire la organizarea si desfasurarea jocurilor de noroc (OUG 77/2009 si normele aplicabile), legislatia cu privire la protectia consumatorului, legislatia cu privire la solicitarea bonului fiscal (L 82/1999), codul fiscal, codul muncii (legea 53/2003), OMFP 1850/2004 si normele aplicabile.

d) Cunoaste modul adecvat de actionare si respectarea acestuia in cazul primirii de vizite din partea organelor de control.

e) Inregistreaza la timp documentele cu regim special la Autoritatile aferente, atunci cand este cazul.

f) Este responsabil de intocmirea corecta a documentelor si de circuitul lor in cadrul societatii, de realitatea datelor cuprinse in acestea.

g) Managerul de zona da dovada de operativitate si corectitudine in operare/deschidere de Sali.

h) Verifica administrarea corecta a contractele pentru internet, salubrizare, electricitate, plata intretinerii etc.

TEHNIC:a) Se asigura ca toate echipamentele existente la punctele de lucru sunt autorizate, in stare de functionare, sunt intretinute permanent si ca defectiunile sunt anuntate si remediate in cel mai scurt timp.

b) Asigura intocmirea corecta si la timp a proceselor verbale specifice (de pornire/oprire aparate de joc).c) Asigura urmarirea riguroasa a autorizatiilor de joc pentru aparatele din sala (expirari, reinnoiri, adaugari, modificari etc).

d) Se asigura ca in salile pe care le coordoneaza sunt afisate in mod corespunzatoare documentele specifice exploatarii jocurilor electronice.e) Se asigura ca in cazul mutarilor de mijloacele de joc, avize de insotire si tabelele ce contin seriile aparatelor functionalesunt intocmite corespunzator.f) Verifica periodic ca aparatele (sloturile/ruleta) sa fie curate in interior, g) Anunta la timp Departamenul Tehnic asupra defectiunilor aparatelor dupa ce s-a asigurat ca aparatul are o defectiune (a verificat aparatul: sa fie cutiile de bani introduse corect, sa fie pornit, usile deschise etc.)

h) Semneaza procesul verbal pentru reparatii, defectiuni tehnice si este responsabil sa fie prezent la verificarile tehnice.

C. FINANCIAR/CONTABIL:

a) Verifica periodic corectitudinea completarii documentatiei financiar-contabile, documentatie necesara si obligatorie la punctul de lucru.

b) Aduce la cunostinta (persoanelor responsabile) in timp util informatii pentru buna desfasurare a activitatii financiar economice.

c) Pune la dispozitia departamentului economic toate documentele( financiar-contabile) aferente punctului de lucru (saptamanal).d) Asigura respectarea intocmai a procedurilor cu privire la fluxul de numerar, la plafonul de casa din fiecare sala, la depunerile de numerar si la orice alte reguli referitoare la manipularea si declararea incasarilor zilnice /lunare ale salilor pe care le are in subordinee) Se asigura de corectitudinea platii castigurilor de catre subordonati catre clienti precum si de integritatea sumelor de bani aflate in sala pe parcursul zilei (in casa, in aparate, in ruleta), se asigura ca managerii rde sala efectueaza controale periodice la toate punctele de lucru din subordine pentru a verifica modul de aplicare a procedurilor interne financiar contabile in vederea prevenirii eventualelor lipsuri in gestiunea societatii.

f) Analizeaza rapoartele de control intern i extern, notificarea neconformitilor i actioneaza in vederea eliminarii cauzelor care le-au generat, pentru a preveni repetarea.

g) In cazul in care apar lipsuri considerate nefondate si exista suspiciunea de furt, managerul zonal va asigura declansarea procedurilor legale pentru recuperarea prejudiciilor cauzate societatii

h) Intocmeste decontul de cheltuieli si transmite decontului de cheltuieli (format electronic) in data de 20 ale lunii.

i) Verifica periodic preluarea corecta a datelor din registrul de contori zilnic in registru de casa (S.I.Z).

j) Verifica si asigura completarea elementelor obligatorii de inscris in factura si documente insotitoare.

k) Comunica in timp util toate evenimentele aparute si informeaza asupra neregulilor privind documentatia financiar contabila.

l) Raspunde de organizarea, intretinerea, conservarea arhivei departamentului.

D. MARKETING:

a) Propune campanii de marketing in urma analizarii efectelor pe termen scurt si mediu a celor aflate in desfasurare sau finalizateb) Intocmeste analiza lunara a mixului de aparate electronice, n scopul mbuntirii eficientei si cresterii incasarilor

c) Propune schimbri de Floor Plan si mbuntiri ale acestuia, n fiecare sal de jocurid) Coordoneaza bugetele alocate pentru beneficiile acordate clientilor companiei (Player Benefits- Protocol, etc.)

e) Intocmeste rapoarte de statistic i analiza privind eficiena mijloacelor de joc, a rulajului, mixurilor i preferinelor clienilor

f) Este raspunzator de implicare activa in promotii (discuta cu clientii, interpreteaza cifrele obtinute) si evalueaza Campania promotionala din punct de vedere al rezultatelor obtinute.

g) Se implica in instruirea in mod corespunzator a angajatilor cu privire la promotiile in vigoare (prezentarea continutului promotiei si a modului de abordare a clientilor).

h) Intocmeste si transmite la timp rapoartele specifice cu privire la evenimentele de marketing desfasurate superiorului direct i) Verifica afisarea corecta a materialelor promotionale in sala (cu respectarea instructiunilor primite din partea Dpt. Marketing).8. Privind gestionarea patrimoniului companiei

a. Este responsabil de gestionarea patrimoniului punctelor de lucru alocate conform legilor n vigoare din Romania: cu titlu de exemplu, fr a se limita, Legea contabilitii nr. 82/1991, Legea Nr. 31/1990 privind societile comerciale.b. Raspunde de respectarea legilor in vigoare cu privire la gestionarea patrimoniului punctelor de lucru alocate de catre subordonatii sai.9. Privind controlul costurilor operationale ale postului:

a. Este responsabil de executia cu eficacitate a bugetului de venituri si cheltuieli a punctelor de lucru alocate, in acord cu obiectivele operationale stabilite de conducerea companiei si fisa de alocare a obiectivelor postului.

b. Stabileste parghiile de monitorizare si control a costurilor operationale ale posturilor aflate in subordine si este responsabil de monitorizarea si realizarea acestora.

8. Privind gestionarea performantelor echipei din subordinea. Stabileste obiectivele cantitative si calitative pentru fiecare post din subordine si se asigura de asumarea si realizarea acestora.

b. Stabileste indicatorii de performanta pentru fiecare angajat din subordine si se asigura de realizarea acestora. Prin acest demers se intelege realizarea si implementarea unui proiect de standardizare a performantelor posturilor.

c. Asigura suport in dezvoltarea profesionala si personala pentru angajatii din subordine si se asigura de realizarea planurilor anuale de dezvoltare profesionala.

d. Analizeaza si identifica nevoile de training ale personalului din subordine pentru a decide directiile de formare si dezvoltare a personalului.e. Asigura implementarea sistemului de evaluare a performantelor posturilor aflate in subordine in concordanta cu regulamentul intern al companiei, initiaza si implementeaza planuri de imbunatatire a performantelor anagajatilor.

9. Comunicarea interna si externa

a. Faciliteaza comunicarea intra si interdepartamentala, astfel incat transferul de informatii sa respecte criteriile corectitudinii, integritatii, eficientei si economiei de legaturi dintre departamente.b. Solicita suport de specialitate celorlalti managerii din subordine pentru realizarea si implementarea anumitor proiecte specifice departamentului operational

c. Acorda suport celorlalti managerii din companie in vederea realizarii si implemenentarii anumitor proiecte strategice ale companiei.d. Mediaza conflictele de munca aparute intre angajatii din subordine, actionand alaturi de directorii de departamente la optimizarea relatiilor interpersonale.

e. Ofera feedback in urma evaluarilor profesionale, atat persoanelor vizate, cat si superiorilor ierarhici, favorizand performanta.f. Organizeaza activitati care incurajeaza comunicarea intre angajati, stimuland cunoasterea in cadrul echipelor de lucru sau intre departamente si asigurand suportul pentru relatiile formale pozitive, constructive.g. Este interzisa cu desavarsire transmiterea de comunicate, prin orice forma, catre massmedia sau orice alta institutie fara acordul scris al conducerii companiei.

h. Este interzisa cu desavarsire aducerea de injurii companiei prin disocierea de aceasta sau orice alte actiuni de natura sa prejudicieze imaginea companiei

10. Executa orice alte dispozitii date de superiorii ierarhici n vederea realizarii obiectivelor companiei n limitele respectarii temeiului legal.Sarcinile prezentate mai sus sunt amendate cu obligatiile ce rezulta din: Regulamentul de Ordine Interioara, deciziile emise de conducerea societatii pentru reglementarea raporturilor de munca, procedurile interne, precum si celelalte prevederi legale , normative interne la nivel de societate (ex. codul de conduita);

Necunoasterea reglementarilor cuprinse in prezenta nu exonereaza raspunderea salariatului, acesta avand obligatia de serviciu de a le cunoaste.

De asemenea neindeplinirea atributiilor mentionate, atrage dupa caz raspunderea: disciplinara, materiala, administrativa, contraventionala sau penala.

1.3.-Responsabilitatile postului

1.3.1 Privind politica firmei, regulamentele, procedurile si instructiunile de lucru

1. Respecta Regulamentul Intern, precum i orice alte reglementri, norme interne, instruciuni emise de MaxBet Jocuri electronice SRL, respecta si aplica politicile/procedurile MaxBet Jocuri Electronice SRL.

2. Coordoneaz n mod responsabil i eficient salariaii din subordine, avnd cunoaterea deplin a capacitilor i funciei fiecruia, astfel nct lucrrile/sarcinile s fie alocate i trasate corespunztor. Propune efectuarea de ore suplimentare cu respectarea strict a procedurii reglementate n Regulamentul Intern.3. Rspunde patrimonial fa de angajator pentru orele suplimentare suportate de angajator atunci cnd aceste ore suplimentare au fost cauzate de o organizare ineficient i defectuoas a muncii executate de salariaii din subordine sau a propriei munci,4. Particip activ la elaborarea i punerea n aplicare a procedurilor de companie de interes general.5. Se obliga sa realizeze sarcinile ce decurg din fisa postul detinute si sa raspunda de indeplinirea lor fata de conducerea societatii.

6. Respecta regulile companiei cu privire la vestimentatie asa cum sunt definite in Codul de Conduita/Regulamentul Intern al societii.

7. Participa la toate sedintele la care ii este solicitata prezenta. Transmite explicaii/referate/rapoarte n scris ori de cte ori i sunt solicitate astfel de explicaii scrise i cu privire la orice problem pentru care rspunde sau/i o coordoneaz, inclusiv, fr a se limita, la abateri disciplinare svrite de salariaii din subordine.8. Utilizeaza i pstreaza n bune condiii documentele companiei.

9. Propune masuri de imbunatatire a propriei activitatii.

10. Isi imbuntteste permanent pregatirea profesionala i de specialitate.

11. Este la curent in permanenta cu toate noutatile legislative ce vizeaza domeniul de activitate al companiei si se asigura ca acestea sunt cunoscute de personalul din subordine

12. Raporteaza ori de cate ori i se cere de catre superiorul direct, activitatea desfasurata si problemele aparute. Este rspunzator de corectitudinea si exactitatea datelor raportate.

1.3.2.Privind produsele muncii

1. Raspunde de realizarea cantitativa i calitativa a obiectivelor stabilite si asumate.

2. Raspunde de organizarea raional a muncii astfel nct s se asigure meninerea unui climat corespunztor la locul de munca.

3. Raspunde de buna completare a intregii formularistici proprie activitatii sale si de corectitudinea datelor trecute in documetele pe care le intocmeste.

4. Raspunde de indeplinirea cu profesionalism, loialitate, corectitudine si in mod constiincios a sarcinilor de serviciu.

1.3.3. Privind relatiile cu clientii, colegii, colaboratorii societatii

1. Este politicos in relatiile cu tertii (clienti, furnizori, colaboratori), dand dovada de bune maniere si o amabilitate echilibrata.

2. Respecta regulile de conduita in relatia cu tertii: punctualitate, seriozitate, atitudine.

3. Mentine relatii corecte cu companiile cu care colaboreaza.

4. Respecta imaginea si politica companiei in relatia cu tertii.

5. Mentine relatii colegiale si coopereaza cu colegii.

6. Adopt permanent un comportament in masura sa promoveze imaginea si interesele firmei.

1.3.4. Privind resursele firmei (echipamente, materiale, unelte.etc)

1. Raspunde de utilizarea optima a resurselor materiale, financiare si umane in vederea realizarii sarcinilor alocate.

2. Raspunde de organizarea optima a programului de lucru.

3. Raspunde de functionarea n bune conditii a echipamentelor, aparaturii din dotarea firmei.

4. Raspunde de nsusirea si respectarea procedurilor interne legate de utilizarea n conditii optime a echipamentului, aparaturii din dotarea firmei.

5. Raspunde patrimonial, disciplinar, sau, dupa caz, penal, pentru necesitatea, oportunitatea, legalitatea si realitatea documentelor pe care le-a intocmit, aprobat sau semnat in numele si pe seama societatii, precum si pentru modul de utilizare a mijloacelor materiale sau banesti ale firmei.

1.3.5. Privind precizia si punctualitatea

1. Respecta programul de lucru.

2. Respecta termenele alocate fiecarei activitati.

3. Transmite la timp rapoartele sau informatiile solicitate de superiorul direct.

1.3.6. Privind organizarea, coordonarea si evaluarea activitatiilor subordonatilor

1. Este responsabil de controlul si supravegherea operativa a corectitudinii si promptitudinii operatiunilor efectuate de catre personalul din subordine

2. Stabilete obiectivele, sarcinile personalului din subordine, termenele-limit de realizare a acestora i evalueaza gradul de realizare a acestora.

3. Monitorizeaza nivelurile de performanta ale personalului din subordine, identifica zonele care pot fi imbunatatite si actioneaza in aceasta directie, dupa caz

4. Raspunde pentru calitatea activitatii personalului aflat in subordine, initiaza si implementeaza planuri de imbunatatire a performantelor acestora.

5. Raspunde de fundamentarea masurilor de motivare si sanctionare a personalului din subordine, participand (alaturi de persoanele abilitate) la luarea acestor masuri, conform procedurilor interne si prevederilor legislative n vigoare.

1.3.6. Privind securitatea informatiei

1. Repecta politicile de securitate si urmeaza intocmai procedurile si practicile companiei.

2. Raporteaza evenimentele suspecte precum si nerespectarea politicilor si procedurilor de securitate.

3. Raspunde de pastrarea confidentialitatii datelor si informatiilor detinute sau la care are acces ca urmare a executarii sarcinilor de serviciu, cu privire la activitatea companiei, strategia de business a companiei, planuri de afaceri ,produsele, serviciile, tehniciile, strategiile si modalitatile de comercializare folosite, prezente si viitoare, listele cu clienti, furnizori si parteneri ai societatii, informatii financiare si date asupra societatii care nu sunt declarate ca informatii publice, informatii tehnice si procese, studii, dispozitive, diagrame, note, schite, planuri, programe soft sau alte documente ori date privind activitatea societatii, informatii privind salariile angajatilor, veniturile realizate personal, numele si adresele angajatilor din societate, preturi ale materialelor folosite de societate in derularea activitatii sale, dotare tehnica, etc.

1.3.7. Privind securitatea i sntatea muncii, protectia mediului, apararea impotriva incendiilor

1. Isi desfasoare activitatea, n conformitate cu pregatirea si instruirea detinuta, precum si cu instructiunile primite din partea angajatorului, astfel nct sa nu expuna la pericol de accidentare sau imbolnavire profesionala att propria persoana, cat si alte persoane care pot fi afectate de actiunile sau omisiunile sale n timpul procesului de munca;

2. Raspunde de insusirea si respectarea normelor si instructiunilor de protectie a muncii si a masurilor de aplicare a acestora;

3. Participa la efectuarea instructajului introductiv general, a instructajului la locul de munca si a instructajului periodic

4. Participa la controlul medical la angajare, precum si la controlul medical periodic si se supune recomandarilor medicale;

5. Raspunde de utilizarea corecta a echipamentelor tehnice din dotare;

6. Aduce la cunostinta conducatorului locului de munca orice defectiune tehnica sau alta situatie care constituie un pericol de accidentare sau imbolnavire profesionala,orice accident de munca suferit de persoana proprie sau alti angajati;7. Participa la realizarea programului de protecia muncii la nivelul firmei;

8. Cunoaste si respecta normele si instructiunile de protectie a muncii si masurile de aplicare a acestora;

9. Se supune recomandarilor si coordonarii echipelor de interventie si isi indeplineste sarcinile alocate;

10. Respecta regulile si masurile de aparare impotriva incendiilor, aduse la cunostinta;

11. Utilizeaza aparatura si echipamentele, potrivit instructiunilor tehnice, precum si celor date de administrator;

12. Nu efectueaza manevre nepermise sau modificari neautorizate ale sistemelor si instalatiilor de aparare impotriva incendiilor;

13. Comunica imediat dupa constatare, conducatorului locului de munca orice incalcare a normelor de aparare impotriva incendiilor sau a oricarei situatii stabilite de acesta ca fiind un pericol de incendiu, precum si orice defectiune sesizata la sistemele si instalatiile de aparare impotriva incendiilor;

14. Coopereaza cu salariatii desemnati de administrator, care au atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor, in vederea realizarii masurilor de aparare impotriva incendiilor;

15. Actioneaza, in conformitate cu procedurile stabilite la locul de munca, in cazul aparitiei oricarui pericol iminent de incendiu;

16. Respecta si aplica prevederile normelor de protectia mediului specifica locului de munca;

17. Respecta normele de igiena si siguranta alimentelor;

18. Este obligat s cunoasc, s respecte i s aplice prevederile privind situaiile de urgen.1.4.-Dreptul de semnatura

1. Aproba cererile personalului din subordine privind concediul de odihna, concediul fara salariu, invoiri.2. Aproba solicitarile de angajare, incetare a contractelor individuale de munca, prezenta lunara pentru personalul din subordine.

3. Aproba prelungirea / terminarea contractelor de munca ale angajailor aflati in perioada de prob

4. Aproba / respinge diverse cereri din partea personalului subordonat

5. Semneaza fisele de post, fisele de instructaj de protectie a muncii si PSI pentru personalul din subordine.

6. Certifica facturile emise de furnizori, prestatori de servicii pentru bunurile achizitionate, serviciile receptionate in vederea derularii activitatii zonelor alocate.

7. Are competenta de a intocmi, semna si transmite corespondenta specifica activitatii pe care o coordoneaza.

8. Semneaza alte documente legate de activitatea sa sau pentru care este imputernicit.

1.5.-Conditiile de munca

1.5.1. Statutul angajatului: contract nedeterminat; perioada de proba 120 zile calendaristice

1.5.2. Locul desfasurarii muncii: DepartamentOperational

1.5.3. Resurse disponibile

Spatiul disponibil:-Dotarea materiala: laptop, telefonAltele:

Dotarea software: acces la sistemul informatic al companiei, internet

Resurse financiare: decontarea cheltuielilor de deplasare in conformitate cu politica companiei

Accesul la informatii confidentiale: da

1.5.4 Timpul de munca : Tipul de norm: Norm ntreag; Nr. ore munca 8/zi

Programul de lucru: 14,00-23,00 repartizat inegal, preponderent in a doua jumatate a zilei Pauze: 1 ora

2. Specificaiile (cerinele) postului2.1. Studii

2.1.1 Studii superioare:tehnice sau economice

2.1.3 - Studii medii / postliceale:

2.1.4 - Studii generale:

2.1.5 - Alte studii, cursuri i specializri: negociere, vanzari, comunicare, management strategic, management performant.

2.2.Cunostinte

1. Cunostinte generale despre serviciile din portofoliul companiei;

2. Cunostinte generale despre echipamentele din portofoliul companiei;

3. Abilitati de promovare a ofertelor companiei, pentru toti clientii companiei;

4. Cunostinte legislative privind domeniul de activitate al companiei;

5. Cunostinte generale din domeniul juridic, financiar, resurse umane, marketing;

6. Cunostinte de management (organizational, strategic, performant);

7. Cunostinte de negociere si gestionare a conflictelor;

8. Cunoasterea Regulamentului Intern, a procedurilor, a instructiunilor de lucru ale companiei;

9. Cunoasterea avansata a limbii engleze;

10. Cunostinte privind modul de utilizare a programelor informatice ale companiei;

11. Cunostinte si abilitati aprofundate de utilizarea computerului si a mijloacelor de comunicare folosite de companie.

2.3.Competente

1. Capacitatea de a previziona actiunile si activitatile departamentului si ale companiei

2. Capabil sa planifice (stabileste obiectivele si resursele necesare atingerii acestora)

3. Capabil sa organizeze (alocare sarcini si responsabilitati, stabilire standarde, stabileste modul de raportare)

4. Capabil sa coordoneze si supervizeze (monitorizeaza permanent activitatea membrilor echipei, ofera feedback, initiaza si implenenteaza planuri de imbunatatire)

5. Capacitatea de recruta si de a face inductie pentru noi angajati, in companie

6. Capacitatea de a motiva profesional membrii echipe

7. Capacitatea de a media si gestiona conflicte in cadrul echipei coordinate

8. Capacitate de a forma in mod profesional membrii echipei

9. Capacitate de control (preventiv, direct, final)

10. Capacitatea de argumentare profesionala in relatia cu membrii echipei

11. Capacitatea de a implementa politicile, procesele si strategiile companiei

12. Capacitate decizionala (timp, efecte, costuri )

13. Capacitate de comunicare profesionala la toate nivelurile -verbal- (vocabular profesionist)

14. Capacitate de comunicare profesionala la toate nivelurile -scris - (vocabular profesionist, fara greseli de ortografie)

15. Capacitatea de a construi si gestiona autoritatea in relatia cu cei din jur

16. Capacitate de reprezentare a intereselor companiei si negociere cu furnizorii si clientii acesteia17. Capacitatea de a se integra si de a lucra in echipa

18. Capacitate de planificare si organizare a propriei activitati

19. Capabil sa redacteze rapoarte pertinente si sa inteleleaga informatii financiare

20. Capacitate de gestionare eficienta a resurselor companiei

21. Capacitatea de adaptare la situatii conjuncturale generate de crize.

2.4. Atitudine fata de performanta, echipa, manageri

1. Atitudine pozitiva fata de performanta, capacitate de imbunatatire a performantelor;

2. Capacitate de a lucra in conditii de stress;

3. Capacitate de asumare a responsabilitatii pentru actiunile, rezultatele si erorile personale;

4. Deschis in a accepta noi responsabilitati;

5. Capacitate de a oferi feedback-ul intr-un mod asertiv;

6. Capacitate de a primi si utiliza feedback-ul;

7. Orientare spre solutionarea problemelor ;

8. Capacitate de a asculta (nu intrerupe interlocutorul in timpul discutiei);

9. Automotivare;

10. Capacitatea de a convinge prin argumente solide;

11. Dornic sa-si atinga obiectivele, orientare spre rezultate;

12. Entuziasm, voluntariat;

13. Capacitate de a lucra in echipa, influenta pozitiva asupra echipei;

14. Capacitatea de a oferi sprijin neconditionat;

15. Diplomatie, tact in relatia cu clientii si colegii;

16. Implicare in gestionarea pozitiva a conflictelor;

17. Adaptabilitate la schimbare (capacitate de a implementa si sustine schimbari si initiative noi);

18. Respecta regulile si conventiile companiei;

19. Constiincios, exact si de incredere in indeplinirea sarcinilor postului;

20. Disponibilitate pentru efort suplimentar;

21. Initiativa, capacitate de a fi proactiv;

22. Viteza de reactie ridicata;

23. Capacitate de a genera idei noi, idei de imbunatatire;

24. Isi dezvolta din proprie initiativa noi abilitati, initiaza propria dezvoltare personala;

25. Evalueaza si preia din propunerile celorlalti in vederea cresterii performantei personale.

2.5.-Experienta

2.5.1 - Experiena n munc: minim 3 ani

2.5.2 - Experiena n specialitate: minim 1 ani

2.5.3 - Experiena n functii de conducere:minim 1 an

2.5.4 - Experiena n domenii conexe (alte functii de conducere): financiar, marketing, resurse umane, vanzari.

Data:Data

Am luat la cunostinta si am primit un exemplar:

Numele si prenumele angajatuluiNumele si prenumele superiorului

FunctiaFunctia

SemnaturaSemnatura

PROCEDURA PRIVIND RECRUTAREA, SELECTIA, ANGAJAREA SI INTEGRAREA PERSONALULUI

Anexa 4, Ed. 1, Rv. 0