2014 lexus es expert opinie

4
2014 Lexus ES Expert opinie Prin editori KBB.com KBB Expert Evaluare: 8.4 După șase generații, Lexus ES sedan este încă în desfășurare puternic pentru 2014, luând o bancheta din spate doar pentru RX de crossover SUV în vânzările globale Lexus. BMW ar putea face un sedan sportiv de manipulare și Audi ar putea avea un interior mai opulent, dar reputația ES pentru fiabilitate antiglonț și revânzare spune multe despre ceea ce contează cel mai mult pentruautomobile de lux cumpărători. Un V6 modest, dar capabil (în ES 350), manipularea respectabil și o listă lungă de caracteristici de lux sunt punctele forte ES, în timp cehibrid ES 300h ofera tot acest plus de 40 mpg. Agresiv încă frumos, ES nu se abate prea departe de formula majoritatea cumpărătorilor găsi atrăgătoare, și interfețele sale user-friendly sunt o scutire de bun venit de la ecrane tactile prea complexe și tablouri de bord butoane așternut. De aceea am numit-o una dintre cele mai bune 10 de masini de lux Sub 40.000 dolari pentru 2014 . Veți place acest automobil Daca ... Dacă sunteți în căutarea pentru lux, care este la fel de sigur cum este impresionant, 2014 Lexus ES trebuie să dețină un loc special pe lista de cumparaturi. Modelul hibrid 300H ES sacrifică nimic în schimb pentru economia de carburant de 40 mpg-. Este posibil să nu place acest automobil Daca ... Dacă sunteți idee de un sedan de lux este una care poate livra o plimbare fior în timp ce de lichidare prin răsucire drumuri de munte, ES nu este sedan pentru tine. Un sedan sport-tractiune spate, cum ar fi Cadillac CTS sau BMW Seria 5, face o alegere mai bună. KBB Expert Evaluări În total N / A Dinamica de conducere N / A Confort și Confort N / A Design: Interior & Exterior N / A Valoare N / A Siguranță N / A Cum Ranks # 24 din 38 Economie de combustibil # 18 din 38 Putere Vizualizează toți cei clasamente Rating-ul de consum

Upload: ion-durlescu

Post on 18-Dec-2015

212 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

b

TRANSCRIPT

2014 Lexus ES Expert opinie

2014 Lexus ES Expert opiniePrineditori KBB.comKBB Expert Evaluare:8.4Dup ase generaii,Lexus ES

HYPERLINK "http://www.kbb.com/sedan/" sedaneste nc n desfurare puternic pentru 2014, lund o bancheta din spate doar pentru RXde crossover

HYPERLINK "http://www.kbb.com/suv/" SUVn vnzrile globale Lexus.BMW ar putea face un sedan sportiv de manipulare i Audi ar putea avea un interior mai opulent, dar reputaia ES pentru fiabilitate antiglon i revnzare spune multe despre ceea ce conteaz cel mai mult pentruautomobile de luxcumprtori.Un V6 modest, dar capabil (n ES 350), manipularea respectabil i o list lung de caracteristici de lux sunt punctele forte ES, n timp cehibridES 300h ofera tot acest plus de 40 mpg.Agresiv nc frumos, ES nu se abate prea departe de formula majoritatea cumprtorilor gsi atrgtoare, i interfeele sale user-friendly sunt o scutire de bun venit de la ecrane tactile prea complexe i tablouri de bord butoane aternut.De aceea am numit-o una dintre celemai bune 10 de masini de lux Sub 40.000 dolari pentru 2014.

Vei place acest automobil Daca ...Dac suntei n cutarea pentru lux, care este la fel de sigur cum este impresionant, 2014 Lexus ES trebuie s dein un loc special pe lista de cumparaturi.Modelul hibrid 300H ES sacrific nimic n schimb pentru economia de carburant de 40 mpg-.

Este posibil s nu place acest automobil Daca ...Dac suntei idee de un sedan de lux este una care poate livra o plimbare fior n timp ce de lichidare prin rsucire drumuri de munte, ES nu este sedan pentru tine.Un sedan sport-tractiune spate, cum ar fi Cadillac CTS sau BMW Seria 5, face o alegere mai bun.

KBB Expert Evaluri

n total

N / A Dinamica de conducere

N / A Confort i Confort

N / A Design: Interior & Exterior

N / A Valoare

N / A Siguran

N / ACum Ranks# 24

din 38

Economie de combustibil# 18

din 38

PutereVizualizeaz toi cei clasamenteRating-ul de consum

8,9din 10

Vezi toateratingurile de consum

Proaspt de la un remake complet de anul trecut, 2014 Lexus ES primete doar cteva modificri notabile.Lumini de ceata LED nlocui vechile lmpile bec de mod, precum i scaune nclzite i rcire poate fi acum comandat cu Lexus "faux-piele NuLuxe scaun perforat ornamental.Siri Eyes Free tehnologie Apple se adaug la lotul echipament.

Conducerea ES

Impresii de conducere2014 Lexus ES 350 ofera una dintre cele mai plimbari confortabile i linitite din segmentul.Att ES 350 i ES 300h sunt extrem de linitit la viteze de autostrada, ...

... Atat de mult, astfel nct este uneori greu s auzi de lucru a motorului.Dar pumn de acceleraie i ES 350 de cai putere V6 268-emite un marait subtil nici o suma de izolaie poate nchide afar.Capabile de sprint la 60 mph in doar 7.1 secunde, ES nu este nepriceput i ofer putere mare de ntlnire sau fuziune.Un mod de antrenare selectabil dispune de o setare "sport", care modific modelele de schimbare transmisia de a furniza o mai bun acceleraie.Ciudat, aceast setare pare s funcioneze mai bine n modelul hibrid, probabil din cauza cuplului adugat oferit de electric ajuta motorul.Tranziiile ntre motor electric hibrid i motor pe benzina sunt foarte netede, cu excepia cazului n modul "eco", n care se simte oprit raspunsul acceleratiei si grupul motopropulsor nervos.

Caracteristici preferateHYBRID POWERTRAIN300h hibrid Lexus ES 2014 este evaluat la 40 mpg combinat, i din experiena noastr c numrul este realist.CREATUR CONFORTUlLexus ES are o serie de opiuni care pot face o oaz pe roi fac.Unele dintre favoritele noastre includ scaunele nclzite i ventilate fata, volan nclzit, i sistemul de sunet audiofila Mark Levinson care pompe afar 835 de wai prin 15 difuzoare.

2014 Lexus ES DetaliiInteriorNu Lexus este spartan atunci cnd vine vorba de tipuri de dotri interioare, i pentru 2014, ES a mrit miza.Designul cabinei este perverti dar nc logic i uor s dau seama.Designul modern are mai multe linii curate si suprafete moi.Toate modelele folosesc o linie deasupra butonului schimbare care poate seta masina la "normal", "Sport" sau "eco" moduri, i modele hibride au un buton care permite masinii sa conduci o distan scurt pe baterie singur, similar cu Toyota Prius.Scaunele sunt confortabile pentru patru aduli, datorit unui scaun din spate spatios.

Exterior

O privire la partea din fa a 2014 Lexus ES este tot ce trebuie sa stiti acest lucru nu este Lexus vechi.Pn fa ES arat de un grilaj ax dinamic care se definirii unor noi modele Lexus.Pe laterale, aripile evazate i un Beltline mare da o impresie uor agresiv.n jurul napoi, trunchiul umilit curge lin de la C-piloni.ES 350 are evi de eapament duble trage cu ochiul de sub bara de protecie, n timp ce 300h hibrid ES are doar una care este ascuns sub un spoiler care ruleaz sub bara de protecie.Lexus ES plimbari pe pneuri cu rezisten sczut i jante de 17 inch din aliaj de aluminiu, cu roi mari opional.

Echipamente NotabileEchipament standardChiar i un model de baz de 2014 Lexus ES vine bine echipat cu buton de pornire / oprire, dual-zone klimatronic cu filtru de aer i senzor de smog, o moonroof, auto-intunecare oglinda retrovizoare, HomeLink garaj usa deschiztor, i un sistem audio de radio AM / FM / 6 CD-uri / satelit 8 difuzoare cu USB i iPod intrri.Scaunele sunt acum tiate n materie NuLuxe Lexus ", cu piele opional.Pe frontul de siguran, 2014 ES are 10 airbag-uri, un monitor de rezerv, i un serviciu care ofer asisten de urgen la o simpl apsare de buton, i Lexus "Automatic coliziunilor Notificare n caz de accident.

Echipamente opionaleLexus ES poate merge de la bine la mare printr-un pumn de pachete sau bifnd de pe casetele cu privire la opiunile individuale.Printre facilitile putei aduga un sistem de navigaie, scaune incalzite si ventilate, un acoperi de sticl panoramic, un parasolar spate putere, i un sistem audio premium Mark Levinson.DRIVE-centrice opiuni includ sistem banda de plecare avertisment, cruise control radar pe baza, de asisten la parcare, i monitorizarea unghiului mort.

n culise

Lexus ES 350 modele folosesc un motor V6 de 3.5 litri, care face o ampl 268 cai putere si este conectat la o transmisie automat cu 6 trepte.Dei acest lucru este acelai motor i transmisie ca ES de ultima generatie, economie de combustibil sa mbuntit prin utilizarea de materiale cu frecare redus.Modelele 300H ES utiliza un sistem de propulsie hibrid format dintr-un motor cu 4 cilindri de 2,5 litri i un motor electric alimentat de baterii care creeaz un total de 200 de cai putere.Modelul hibrid foloseste o, transmisie continuu variabila automata (CVT).Ambele modele pot rula pe benzin regulat 87 octan.Lexus ES 350V6 de 3,5 litri268 CP @ 6200 rpm248 lb-ft cuplu @ 4.700 rpmeconomie de ora / autostrada combustibil EPA: 21/31 mpgLexus ES 300hde 2.5 litri inline -4 + hibrid cu motor electric si NiMH modul baterie156 cai putere @ 5700 rpm (motor pe benzin numai)de cai putere sistem total: 200156 lb-ft cuplu @ 4.500 rpm (motor pe benzin)EPA combustibil economie de ora / autostrada combustibil: 40 / 39 mpg

Note la preuriPreul Productorul de baza a sugerat de vnzare cu amnuntul (MSRP) pentru un 2014 Lexus ES 350 ncepe chiar sub 37.500 dolari, inclusiv taxa de destinaie.MSRP pe un Lexus 300h hibrid 2014 este doar o umbr peste marcajul 40.000.La aceste preuri, Lexus ES este comparabil cu Acura TL i Cadillac CTS, mai mare dect Buick LaCrosse, iar sub BMW Seria 5, Audi A6 i Infiniti Q60.Asigurai-v c pentru a verifica KBB.com Trg de cumparare pre pentru a vedea ce cumprtorii sunt de fapt de plat pentru 2014 Lexus ES n zona dumneavoastr.Pe drum, valoarea de revnzare a Lexus ES este de ateptat s rmn puternic.

Pentru a afla ce consumatorii sunt ntr-adevr de plat pentru acest vehicul, selectai mai nti un stil pentru a vedeacumparare pre convenabil|Se calculeaz plile pentru acest vehiculPentru a compara preurile actuale de pe pia, a verifica afar KBB.com de anunturi auto pentru a vedea noi si second handvehiculele Lexus ES de vanzareaproape de tine