2010 yamaha xt125x factsheet ro ro

Upload: mihaela-mikki

Post on 07-Apr-2018

218 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

  • 8/4/2019 2010 Yamaha XT125X Factsheet RO RO

    1/4

    XT125Xwww.yamaha-motor-europe.com

    Robusta elegan supermotardcitadin.

    Conceput pentru distracie i modelat pentru impact, aceast XT foloseteo tehnologie inspirat din cea supermotard pentru a oferi cea mai maredistracie de care v-ai putea bucura pe strzile unui ora.

    nainte de orice este vorba despre o funcionare energic n 4 timpi, osuspensie extrem de absorbant de ocuri, un desen pentru curse, o pilotarecare elibereaz adrenalina i pneuri mari, groase pentru o traciune mare iputernic. Iar cu desenul su robust rezultat n urma a zeci de ani deexperien Yamaha n competiii, aceast motociclet are un pedigreeimpresionant.Indiferent unde ai dori s mergei, aceast motociclet v va duce i vasigura plcerea de a cltori. Deci, pornii la drum i trii-v viaa alturi deXT125X.

    Motor monocilindric, SOHC, 4timpi, 4 supape, rcit cu aerasiu uor de pilotatSpecicaie polivalent,formidabil pentru ora sau arPneuri i roi masive pentru otraciune extraordinarAripi nalte pe spate, joase pe fa,pentru un aspect SupermotardDemaror electric

  • 8/4/2019 2010 Yamaha XT125X Factsheet RO RO

    2/4

    La Yamaha, nu vedem o capacitate a motorului maimic, un factor de limitare. Noi o considerm drept ooportunitate. Din acest motiv, modelele noastre 125 ccofer o performan i un stil care le deosebesc de oricealte motociclete din clasa lor.

    Dac dorii o motociclet pentru a hoinri pe strzileoraului, o motociclet de teren puternic pentruweekend-uri n slbticie sau una cruiser de o clasic

    elegan, completat de un rezervor tip lacrim ighidon nalt, o gsii n gama 125 cc.

    Fiecare motociclet motenete genele surorilor sale demare capacitate, de la manevrabilitatea sensibil i

    frnarea securizat, la cuplul-motor i cadrul uor: toatecaracteristicile concentrate asupra motociclistului pecare le ateptai de la o Yamaha.

    Putere de 125ccConcept cu adevrat

    Yamaha

  • 8/4/2019 2010 Yamaha XT125X Factsheet RO RO

    3/4

    Motor total distractiv

    Motorul monocilindric, SOHC, n 4timpi, cu 4 supape i rcire pe aerfuncioneaz energic oferindu-vacceleraia necesar pentru a demararapid de la semafoarele din ora iputerea de a ataca cel mai dicil terendin zonele rurale.

    asiu uor de pilotatCutai o motociclet de teren uor defolosit care s fac uoar abordareaoricrui tip de teren? XT125X poate pentru dumneavoastr. Dimensiuneacompact fac din ea alegerea perfectpentru oricine care dorete s dominestrzile oraului. Este maximum de

    distracie ntr-un ansamblu uormanevrabil, oriunde dorii s mergei.

    Concept supermotardXT125X este o motociclet pentrustilul contient. Contopind cele maibune inuene ale competiiiloroff-road i de pist, atrage privireaatt n trac, ct i pe circuit. Prinurmare, ieii i protai.

    Roi de mare dimensiuneXT125X prezint roi de 17 oli pe fai pe spate, cu pneu fa semnicativmai mare dect la XT125R i un pneuspate foarte masiv care i accentueazimaginea supermotard i contribuie latraciune. De asemenea, prezint i undisc de frn fa puternic, cudiametrul de 260 mm pentru uncontrol formidabil.

    Suspensie de curs lungVei dori s luai o XT125X spre locurifrumoase i de neuitat. La urma-urmei, pentru asta e fcut. Darpentru a v garanta c nu vei simiprea tare asfaltul strzilor, suspensiade curs lung receptiv i sensibilabsoarbe toate denivelrile cu care vconfruntai pe pist sau osea.

    Prietenoas cu mediulnconjurtorPutei pilota o XT125X pe drumuri dear sau s v strecurai prin traculurban avnd convingerea c sistemulde eapament al acesteia este echipatcu un sistem de inducie a aerului ide catalizare pentru a reduce emisiilede noxe.

  • 8/4/2019 2010 Yamaha XT125X Factsheet RO RO

    4/4

    Combinaia nvingtoareDac vei deveni posesorul unei motociclete Yamaha, vei avea i alte motive de bucurie pe lng motocicletadumneavoastr. Pentru a completa tabloul, v recomandm clduros accesoriile i piesele de schimb Yamaha.Am dezvoltat o gam de nalt calitate de echipamente originale, haine i accesorii opionale concepute pentru a v oferi operforman i o protecie mrit att dumneavoastr, ct i motocicletei. Marca Yamaha v garanteaz calitatea, sigurana iperformana nvingtorului.Yamalube este gama noastr proprie de lubriani de nalt clas. Fora vital a motoarelor Yamaha, este conceput slucreze ecient, indiferent de terenul pe care pilotai.

    www.yamaha-motor-acc.com

    Alb fulger Racing Blue

    XT125Xwww.yamaha-motor-europe.com

    MOTORTip Rcit cu aer, 4 timpi, un singur cilindru, SOHC

    Cilindree 124ccm

    Alezaj i curs 54,0 x 54,0 mm

    Raport de compresie 10.0 : 1

    Putere max. 7,3 kW (10 CP) @ 8.250 rpm

    Cuplu max. 10,1 Nm (1,0 kg-m) @ 5.500 rpm

    Ungere Carter umed

    Carburator Injecie cu carburant

    Tip de ambreiaj Umed, multidisc

    Aprindere CDI

    Sistem de pornire Electric i pedal

    Transmisie 5 viteze n priz constant

    Transmisie nal Lan

    ASIUCadru n form de diamant

    Suspensie fa Furc telescopic

    Curs de roat fa 175 mm

    Suspensie spate Bra oscilant

    Curs de roat spate 190 mm

    Frn fa Un singur disc, 260 mm

    Frn spate Un singur disc, 220 mm

    Pneuri fa 100/80-17 52S

    Pneuri spate 130/70-17 62S

    DIMENSIUNILungime total 2.050 mm

    Lime total 800 mm

    nlime total 1.100 mm

    nlimea a 860 mm

    Ampatament 1.335 mm

    Garda la sol min. 190 mm

    Greutate sub sarcin (inclusiv plin debenzin i de ulei) 120 kg

    Capacitate rezervor carburant 9,0 litri

    Capacitate rezervor ulei 1,2 litri

    Motodynamics SRLSoseaua Odaii nr. 307-309, Sector 1,Bucuresti, RomaniaTel: +40 0724.044 437Fax: +40 031.228.55.38www.yamaha-motor.ro

    Avertisment: Purtai ntotdeauna casc, ochelari i echipament de protecie. Yamaha v ncurajeaz s

    conducei cu pruden, s i respectai pe ceilali piloi i mediul nconjurtor. Caracteristicile i aspectulproduselor Yamaha prezentate aici sunt supuse modicrilor fr aviz prealabil i pot varia n funcie decerine i condiii. Pentru detalii suplimentare, v rugm s consultai furnizorul Yamaha.