zmeişorii grup de joacă pentru copii - toamna 2012

1
ZMEISORII grup de joacă pentru copii Zmeişorii - Grup de joacă pentru copii pentru copii cu vârste cuprinse între 3-6 ani Sâmbăta, 18 august - 8 decembrie 2012, între orele 10.00 - 12.00 (8 întâlniri la fiecare două săptămâni, cu excepţia zilelor de 27.10 şi 10.11) Scopul grupului de joacă este să aducă împreună copii români cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani, provenind din familii monolingve sau bilingve, care locuiesc în Finlanda, pentru a-i ajuta să îşi îmbogăţească vocabularul în limba română şi cunoştinţele despre cultura şi tradiţiile româneşti, prin activităţi stimulante ca de exemplu jocuri, cântece, poveşti, lucru manual, pictură sau desen. grupul este organizat de părinţi voluntari cu experienţă în lucrul cu copiii preşcolari şi pedagogie. tematica şi materialele fiecărei întâlniri vor putea fi consultate pe o pagină online dedicată grupului. părinţii sunt bineveniţi să se implice în activităţile grupului. taxa de participare este de 20 de euro, fonduri care sunt folosite exclusiv pentru achiziţionarea de materiale educative în limba română pentru cei mici. centruL cuLturaL internationaL caiSa Mikonkatu 17 c camera 1 informaţii si înscrieri: Learning for integration ry Bianca Biro 045 237 5505 sau bianca@lfi.fi / Mihaela nyyssönen Pagina online a grupului o găsiţi aici: http://www.lfi.fi/projects/playgroups/zmeisorii/

Upload: learning-for-integration-ry

Post on 21-Jul-2015

254 views

Category:

Education


2 download

TRANSCRIPT

Page 1: Zmeişorii   grup de joacă pentru copii - toamna 2012

Zmeisoriigrup de joacă pentru copii

Zmeişorii - Grup de joacă pentru copii

pentru copii cu vârste cuprinse între 3-6 ani

Sâmbăta, 18 august - 8 decembrie 2012, între orele 10.00 - 12.00 (8 întâlniri la fiecare două săptămâni, cu excepţia zilelor de 27.10 şi 10.11)

Scopul grupului de joacă este să aducă împreună copii români cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani, provenind din familii monolingve sau bilingve, care locuiesc în Finlanda, pentru a-i ajuta să îşi îmbogăţească vocabularul în limba română şi cunoştinţele despre cultura şi tradiţiile româneşti, prin activităţi stimulante ca de exemplu jocuri, cântece, poveşti, lucru manual, pictură sau desen.

grupul este organizat de părinţi voluntari cu experienţă în lucrul cu copiii preşcolari şi pedagogie. tematica şi materialele fiecărei întâlniri vor putea fi consultate pe o pagină online dedicată grupului. părinţii sunt bineveniţi să se implice în activităţile grupului. taxa de participare este de 20 de euro, fonduri care sunt folosite exclusiv pentru achiziţionarea de materiale educative în limba română pentru cei mici.

centruL cuLturaL internationaL caiSa

Mikonkatu 17 c

camera 1

informaţii si înscrieri:

Learning for integration ry

Bianca Biro 045 237 5505 sau [email protected] / Mihaela nyyssönen

Pagina online a grupului o găsiţi aici: http://www.lfi.fi/projects/playgroups/zmeisorii/