vodafone termeni si conditii noi de la 25-2-2012

Upload: cristian-radulescu

Post on 17-Jul-2015

141 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Termenii i condiiile generale de furnizare a serviciilor prepltite Vodafone

Termenul n care se realizeaz conectarea iniialE foarte simplu i rapid! Orice cartel SIM rencarcabil se activeaz din primul moment n care ai iniat un apel telefonic sau mesaj scris.

1. Servicii disponibile la Cartela VodafoneS.C. Vodafone Romnia S.A cu sediul n Bucureti, Centrul Internaional CDG, Piaa Charles de Gaulle nr. 15, sector 1, RO 8971726, capital social subscris i vrsat de 70.341.714,17 RON, nregistrat la nr. 17 i nr. 2191 n Registrul de eviden pentru prelucrarea datelor personale, furnizeaz servicii de baz (voce i date). Prin serviciile de voce, Vodafone asigur clientului posibilitatea iniierii i/sau primirii de apeluri naionale i/sau internaionale. Serviciile de date reprezint servicii de acces la internet i transmisii de date pe telefonul mobil, oferite de Vodafone Romnia S.A. prin intermediul reelei sale de comunicaii mobile. Clientul va avea acces la serviciile prepltite de date la momentul recepionrii de ctre Vodafone a solicitrii de activare a unei extraopiuni ce include i servicii de date sau n cazul cartelei prepltite cu credit zero, la momentul ncrcrii creditului pentru extraopiunea cu Internet inclus. Serviciile de acces internaional i de roaming i ofer clientului posibilitatea de a comunica electronic prin intermediul unei alte reele, n baza unui acord comercial ncheiat ntre Vodafone Romnia i acea reea. Serviciile de acces internaional i de roaming sunt disponibile pentru Cartela Vodafone din momentul activrii SIM-ului n reea. Servicii cu valoare adugat reprezint servicii oferite de Vodafone Romnia S.A., altele dect cele de baz (ex. email, mesagerie vocal, portal, SMS, MMS).

2. Activarea, rencrcarea, ncetarea furnizrii serviciului i deconectarea Cartelei Vodafone2.1. Activarea

Apeleaz gratuit *120# i alege Transfer credit, opiunea Ofer credit, apoi urmeaz instruciunile. Dup efectuarea transferului, att tu ct i utilizatorul Cartela Vodafone sau Vodafone Avantaj n contul cruia s-a fcut transferul vei primi cte un mesaj de confirmare. Contul ctre care s-a fcut transferul primete o perioad de valabilitate corespunztoare valorii transferate: pentru 1 credit primete 5 zile valabilitate pentru 2 credit primete 7 zile valabilitate pentru 3 credit primete 10 zile valabilitate. n fiecare lun poi transfera credit de maxim 4 ori din contul tu. De pe contul Cartela Vodafone sau Vodafone Avantaj care primete credit nu se va putea efectua transfer de credit pentru o perioad de 30 de zile. Ai acces la serviciu dac ai minim 30 de zile vechime n reea i ai rencrcat de minim 8 de la activare. Ulterior, poi folosi serviciul dac eti n perioada de valabilitate i dac ai credit mai mare de 1,5.

n situaia n care Cartela Vodafone achiziionat are credit iniial inclus, activarea Cartelei se realizeaz odat cu iniierea primului eveniment efectuat (rencrcare, apel, SMS). Ai la dispoziie o perioad de valabilitate de120 de zile n care poi iniia sau poi primi apeluri. n situaia n care Cartela Vodafone achiziionat are credit zero, activarea Cartelei se realizeaz odat cu iniierea primului eveniment (rencrcare). Odat cu prima rencrcare, n funcie de valoarea rencrcat, se activeaz automat extraopiunea promoional valabil la data efecturii rencrcrii. Perioada de graie este de 10 luni de la expirarea perioadei de valabilitate (maxim 300 de zile), timp n care mai poi fi sunat, fr a mai putea apela. n perioada de graie sau atunci cnd creditul de pe Cartel s-a terminat, poi fi apelat de oricine, ns nu poi apela dect: *144#, *100# sau 444 pentru rencrcarea Cartelei *123#, *100# pentru informaii despre credit sau valabilitate *120#, *100# pentru cumprare credit sau valabilitate 112 pentru apeluri de urgen (numr internaional).

2.4. ncetarea furnizrii serviciuluiVodafone poate nceta furnizarea serviciului din motive imputabile clientului, trimind un SMS nainte de data ncetrii, n urmtoarele cazuri: (1) Clientul folosete n reeaua GSM/UMTS telefoane mobile GSM/UMTS neautorizate de ctre Autoritatea de Reglementare; (2) Clientul revinde serviciile furnizate de Vodafone sau ncalc prevederile cuprinse n Limitele utilizrii serviciului i abuzul; (3) Clientul folosete serviciile GSM/UMTS n mod abuziv, pentru icanarea altor clieni Vodafone, tere persoane sau a angajailor Vodafone Romnia S.A.; (4) Clientul nu-i respect obligaiile din Termenii i condiiile generale de furnizare a serviciilor prepltite Cartela Vodafone; (5) Perioada de graie a Cartelei a expirat.

Important!Cartela Vodafone are un cod PIN iniial neactivat - 1234. i recomandm s l schimbi, din meniul telefonului, cu un alt cod personalizat i uor de reinut. Nu-i face griji dac l introduci greit. La 3 ncercri fr succes, cartela SIM se blocheaz i poate fi deblocat folosind codul PUK, nscris pe pachetul iniial.

2.2. RencrcareaFiecare rencrcare, i ofer o perioad de valabilitate a creditului ntre 1 i 5 luni, n funcie de valoarea rencrcat. Mecanismul de calcul al valabilitii creditului pentru utilizatorii Cartelei Vodafone este urmtorul: perioada de valabilitate a Cartelei Vodafone corespondent unei rencrcri se adun cu perioada de valabilitate existent n cont la momentul ncrcrii, dar nu mai mult de 18 luni. Perioada de graie de 10 luni (maximum 300 de zile) este constant i se calculeaz de la data expirrii valabilitii creditului.

2.5. Deconectarea, pierderea creditului i a numrului de telefonVodafone Romania S.A. i rezerv dreptul de a deconecta o cartel SIM, inclusiv n perioada de graie, dac timp de 3 luni nu se primete sau nu se iniiaz niciun apel taxabil, iar pe cartela SIM nu exist credit. Clientul i pierde numrul de telefon, oferta activat pe acel numr dar i creditul aflat pe cartela SIM odat cu expirarea perioadei de graie, aa cum se precizeaz la capitolul 2.3. ncetarea furnizrii serviciului, aliniatul 5.

2.3. Transfer creditCu serviciul Transfer credit poi oferi credit oricrui utilizator Cartela Vodafone sau Vodafone Avantaj. n funcie de creditul tu disponibil, poi transfera 1, 2 sau 3.

3. Calitatea serviciilorPotrivit licenelor de utilizare a frecvenelor radioelectrice, Vodafone Romnia S.A. asigur urmtoarele standarde de calitate:

4. Tarifele Cartelei VodafoneOre FavoriteSeara i n weekend nu mai ai limite de comunicare, pentru c tarifele tale sunt reduse cu 50%!Numr Favorit0,10

I. Pentru serviciile 2G (GSM):a) serviciul va fi furnizat 24 de ore pe zi, 7 zile pe sptmn; b) rata de blocare a apelurilor pe calea radio n ora de trafic maxim, nu va depi 2%; c) procentul de ntrerupere a apelurilor pe calea radio n ora de trafic maxim, nu va depi 2%;

Apeleaz *100# sau 444 pentru a alege planul tarifar dorit

Numere FavoriteAlege 5 numere favorite din orice reea naional i vorbeti cu acestea la tarife reduse cu 50%!Numr Favorit

Reeaua meaAi tarife reduse ctre Vodafone i ctre reelele naionale xe!

SimpluSunt oriunde i oricnd mai uor pentru c tariful este unic!

Destinaie (EUR credit/min.)

Alte numereRedus0,101

Normal 20,20

Alte Numere0,20

Numr Favorit

Alte Numere0,15

Numr Favorit

Alte Numere0,18

Vodafone i destinaii naionale xeAlte destinaii naionale mobile

0,10

0,08

0,09

II. Pentru serviciile 3G (UMTS):a) disponibilitatea reelei este de minim 98% din timp; b) rata de blocare a apelurilor n perioadele de trafic maxim nu va depi 5% din timp. Serviciul de Internet Mobil nu garanteaz o vitez minim de acces, ci o vitez maxim ce depinde de caracteristicile reelei Vodafone Romnia S.A. (GSM sau GPRS) sau de echipament, dup caz. Performana acestui serviciu este influenat de tipul de echipament folosit pentru transmisia de date (telefon), de poziia clientului n aria de acoperire a celulei i de gradul de ncrcare a reelei radio din zona respectiv, n momentul utilizrii serviciului. n cazul n care serviciile Vodafone Romnia S.A. nu pot fi folosite datorit unor defeciuni n sistemul GSM/ UMTS al Vodafone Romnia S.A., poi solicita despgubiri sub forma prelungirii valabilitii creditului, egale cu perioada nefuncionrii serviciilor Vodafone Romnia S.A.SMS MMS

0,10

0,10

0,20

0,10

0,20

0,12

0,24

0,09

0,18

NaionalServiciiNumr Favorit Vodafone Alte reele naionale mobile0,05

InternaionalSUA, Canada, Israel, Alaska, Hawaii Europa Restul lumii

Satelii-Thuraya, Iridium, Emsat, Inmarsat, GlobalStar

EUR credit/SMS EUR credit/MMSEUR credit/min.

0,04 0,090,15

0,12

0,14

0,50

Apel video

0,17

0,23

0,55

0,65

0,85

2,95

12

Luni Vineri 18:00 08:00, smbt, duminic i srbtorile legale Luni Vineri 8:00 18:00

Nivelurile de calitate pentru serviciile de acces la InternetInformaii privind valorile parametrilor afereni indicatorilor de calitate ai serviciilor de acces la Internet i procedura privind msurarea acestor parametrii sunt puse la dispoziia Clientului online, la www.vodafone.ro. parametrii de calitate. Termenul de remediere a deranjamentelor pentru serviciile de date n spatiu deschis (outdoor) este de cel mult 24 de ore de la data primirii reclamaiei cu excepia situaiilor care nu sunt sub controlul Vodafone Romnia, dar nelimitat la: Probleme de alimentare cu energie a site-urilor datorate avariilor n reelele furnizorilor de energie; Probleme privind accesul la site-uri, cum ar fi restriciile impuse de proprietarii locaiilor unde sunt amplasate echipamentele de comunicaii; Probleme datorate unor deranjamente n alte reele de comunicaii electronice interconectate cu reeaua Vodafone; Probleme cauzate de interferene i perturbaii produse de ali operatori de comunicaii electronice; Probleme de acoperire pe arii negarantate; Probleme cauzate de echipamentele terminale aflate n proprietatea utilizatorului final sau utilizarea lor necorespunztoare (inclusiv probleme de configurare); Probleme cauzate de fora major i caz fortuit, n condiiile legii (calamitate, razboi, drumuri inchise sau impracticabile, etc); Alte situaii care nu pot fi controlate sau nu sunt n responsabilitatea Vodafone Romnia S.A.;EuropaConvorbiri internaionaleTax lunar (EUR credit)

Reele xe i reele Vodafone0,40

Alte reele mobile

SUA, Canada, Hawaii, Israel, Alaska

Restul lumii

Satelii Thuraya,Iridiu m, Emsat, Inmarsat, GlobalStar2,60

Standard (EUR credit/min.)Opiunea Vodafone Europa (EUR credit/min.)

0

0,50

0,50

0,80

1,5

0,18

0,50

0,50

0,80

2,60

Tarifele sunt exprimate n Euro credit. TVA-ul este achitat n momentul achiziionrii cartelei SIM sau la achiziionarea unei rencrcri, indiferent de modalitatea prin care se face rencrcarea. Convorbirile se vor taxa conform tarifelor pentru Cartela Vodafone n vigoare la data efecturii acestora, valoarea acestora ind scazuta din creditul existent pe Cartela. Despre valoarea tarifelor i bonusurile n vigoare eti informat la cumprare n locaiile Vodafone, pe www.vodafone.ro i prin apel la *222 sau 0372022222, Departamentul de Relaii cu Clienii.

5. RoamingLa Cartela Vodafone beneficiezi de serviciul de roaming de la activarea n reea. Activarea serviciului se face automat i nu presupune nicio tax suplimentar. Poi dezactiva sau reactiva serviciul roaming prin apel gratuit la *100#. Tarifele de roaming pot fi modificate: n cazul apelurilor efectuate de pe teritoriul statelor membre UE, n baza reglementrilor Comisiei Europene; n cazul apelurilor efectuate de pe teritoriul statelor non membre UE, n baza deciziilor comerciale ale partenerilor de roaming sau ale Vodafone Romnia. Pe www.vodafone.ro/roaming gseti lista actualizat a rilor n care este posibil folosirea acestui serviciu, informaii despre tarife i operatorii de roaming. Vodafone Romnia S.A. nu rspunde de calitatea serviciilor de roaming oferite de partenerii si din strintate. Prin activarea serviciilor de date pe numrul tu, i exprimi acordul att pentru transferul de date iniiat de tine ct i pentru cel efectuat automat i involuntar (de exemplu actualizri automate de software), inclusiv n roaming.

pierdere de profit, beneficii nerealizate, ratarea unor ocazii de afaceri sau alte pierderi suferite de client, rezultate direct sau indirect din folosirea necorespunztoare a serviciilor i echipamentelor de comunicaii, nefuncionarea serviciului din motive de ordin tehnic i/sau din aciunea unor teri.

8. Rspunderea clientuluin momentul n care achiziioneaz Cartela Vodafone, clientul i exprim acordul c este singurul responsabil pentru pstrarea confidenialitii datelor privind accesul la serviciul prepltit Cartela Vodafone.

9. Limitele utilizrii serviciului i abuzulClientul nelege i este de acord s utilizeze serviciul n limitele unei utilizri rezonabile i n condiiile unor practici loiale. Clientul are drept de acces la serviciile de voce numai n propriul interes, n calitate de client final. Serviciile Vodafone sunt destinate utilizrii de ctre client, n calitatea sa de client final, exclusiv pentru nevoi proprii i nu cu scopul de a obine profit. Utilizarea cartelelor SIM/serviciilor Vodafone n vederea: intermedierii i/sau transferului de convorbiri telefonice i/sau date n reeaua Vodafone i/sau n alte reele, testrii unor echipamente, intermedierii i/sau transferului de convorbiri telefonice naionale i internaionale folosind ca mediu de propagare internetul i nu a sistemului GSM/3G, recomercializrii serviciilor Vodafone ctre teri furnizori, sunt considerate utilizri abuzive, neautorizate i nu sunt permise n baza prezentelor termeni i condiii. Vodafone are dreptul s deconecteze definitiv Cartela Vodafone prin care a fost efectuat aciunea i s rein cu titlu de penaliti creditul rmas pe Cartela Vodafone. Utilizarea cartelelor SIM/serviciilor Vodafone n alte scopuri dect cele pentru care au fost oferite clientului, n calitate de client final, este permis numai cu acordul expres prealabil i exprimat n scris al Vodafone i cu aplicarea tarifelor corespunztoare unei asemenea utilizri. nclcarea de ctre client a obligaiilor prevzute n paragrafele anterioare constituie o fraud, o nclcare a bunelor practici n domeniu i atrage de drept rspunderea indivizibil a acestuia pentru toate contractele de servicii Vodafone i ntreaga perioad de utilizare, indiferent pentru care SIM a fost constatat frauda. De la data constatrii fraudei, Vodafone are dreptul de a: (1) retrage unilateral orice form de discount; i/sau (2) suspenda/restriciona toate serviciile Vodafone; sau (3) rezilia toate contractele pentru serviciile Vodafone. Vodafone este ndreptit, de asemenea, la plata unor despgubiri n suma de 3.500 /luna de utilizare/SIM ce vor fi reinute automat de ctre Vodafone din orice sume pltite n avans de ctre client, indiferent de contractul n baza cruia au fost pltite.

6. Modificarea condiiilor, taxelor i tarifelorVodafone Romnia S.A. i rezerv dreptul de a introduce sau modifica oricnd, cu respectarea prevederilor legale n vigoare, condiiile generale, taxele i tarifele pentru oricare serviciu pe care i-l ofer i se oblig s fac publice aceste modificri. Dac nu eti de acord cu tariful i condiiile modificate, poi renuna la acest serviciu fr nicio obligaie pentru tine sau Vodafone Romnia S.A. n cazul folosirii Cartelei SIM Vodafone de ctre o alt persoan, aceasta accept prezenta ofert.

7. Rspunderea VodafoneS.C. Vodafone Romnia S.A. ofer servicii de telecomunicaii la nivelul de calitate admis de Autoritatea Naional pentru Administrare i Reglementare n Comunicaii. S.C. Vodafone Romnia S.A. nu garanteaz furnizarea serviciilor prin intermediul unor cartelele SIM Vodafone achiziionate din punctele de vnzare neautorizate. Limitarea obligaiei Obligaiile Vodafone de a furniza servicii se limiteaz la cele prevzute n Termenii i condiiile generale de furnizare a serviciilor prepltite Cartela Vodafone, excepie fcnd cazul n care exist dispoziii i cerine speciale prevzute de legea romn. S.C. Vodafone Romnia S.A. nu va fi rspunztoare fa de client sau tere persoane pentru nicio daun,

10. Accesul la numrul unic pentru apeluri de urgen 112Vodafone ofer acces la numrul unic pentru apeluri de urgen 112 n mod nelimitat i gratuit cu condiia introducerii unei cartele SIM n telefon (chiar dac cartela SIM nu este autentificat n reea). Apelul ctre numrul 112 implic i transmiterea informaiilor de localizare a apelantului.

Clientul nelege i este de acord c manifestarea dreptului su de opoziie este echivalent cu imposibilitatea prestrii serviciului de ctre Vodafone. Clientul beneficiaz de drepturile prevzute de Legea 677/2001 i legea 506/2004, i anume: - dreptul de acces la datele sale cu caracter personal; - dreptul de intervenie asupra datelor, dreptul de opoziie; - dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale i dreptul de a se adresa justiiei, fr a aduce atingere posibilitii de a se adresa cu plngere autoritii de supraveghere n domeniu. Persoana vizat poate, n orice moment, s solicite ca datele sale cu caracter personal s nu mai fie prelucrate, printr-o cerere formulat n scris, cu consecinele mai sus artate. n momentul n care Vodafone primete o cerere scris prin care clientul se opune ca datele care-l vizeaz s fac obiectul unei prelucrri sau s fie transferate n strintate ori dezvluite ctre tere pri, Vodafone este pus n imposibilitatea de a mai presta serviciul (deoarece prestarea servicului se bazeaz pe prelucrarea datelor cu caracter personal) i n consecin este ndreptit s nceteze a mai presta serviciul de comunicaii electronice n baza acestor termeni i condiii. Registrul Abonailor La momentul achiziionrii Cartelei Vodafone sau oricnd ulterior la cererea sa, Clientul poate solicita ca datele sale s fie disponibile pentru furnizorii de servicii de informaii privind abonaii sau de registre ale abonailor. Acordul Clientului cu privire la opiunea sa de a include datele sale cu caracter personal n aceste baze de date, precum i indicarea datelor n cauz face obiectul anexei ACORDUL CLIENTULUI PENTRU NSCRIEREA DATELOR PERSONALE N REGISTRUL ABONAILOR, parte integrant din Termenii i condiiile generale pentru serviciile prepaid de voce i de date. Pstrm legtura Ne dorim s te informm n permanen n legtur cu serviciile, ofertele promoionale, programele de loialitate iniiate de Vodafone sau partenerii si, i, conform legislaiei n vigoare, putem face acest lucru numai dac i exprimi acordul n acest sens, sunnd gratuit la *567. Dac vrei s fii la curent cu tot ce i ofer Vodafone, rspunde Da, i astfel vom pstra tot timpul legtura! n cazul n care clientul i-a dat consimmntul s primeasc informaii de marketing din partea Vodafone sau a companiilor Grupului Vodafone, acestea vor putea utiliza datele cu caracter personal pe care clientul le furnizeaz ctre Vodafone mpreun cu alte informaii, inclusiv date de localizare pentru servicii cu valoare adugat, pentru a identifica dispozitivul clientului, preferinele legate de utilizarea web-ului i preferinele de cumprare ale clientului. n cazul n care clientul i modific opiunea n sensul celor de mai sus, clientul va putea comunica modificarea opiunii apelnd *567.

11. Metode i msuri de asigurare a integritii reelei i serviciilor oferite de VodafoneVodafone asigur securitatea i integritatea reelei i serviciilor oferite prin urmtoarele metode i msuri: - Monitorizare permanent a integritii fizice i a securitii reelei i intervenie n cazul n care este necesar; - Aplicarea i actualizarea de msuri de securitate care s asigure funcionarea normal a reelei i serviciilor; - Aplicarea msurilor necesare pentru minimizarea impactului unor incidente de securitate, precum i analizarea cauzelor n vederea eliminrii acestora i prevenirea apariiei unor situaii similare.

12. Procedurile de msurare i gestionare a traficuluiTraficul n reeaua Vodafone este msurat i monitorizat zilnic pe baza statisticilor generate n nodurile de reea. Dimensionarea se face pe baza formulelor specifice de trafic, asigurnd c la ore de trafic maxim probabilitatea de a nu trata un apel s fie sub 1%, att pentru apeluri n interiorul reelei ct i cu partenerii de interconectare. Limitele de ncrcare sunt stabilite pe baza criteriilor i standardelor telecom.

13. Telefoanele comercializate de Vodafone sunt blocate n reeaua Vodafone.Pentru telefoanele blocate n reea, achziionate ntr-un pachet cu Cartela Vodafone (telefon +cartel) se percepe o tax de deblocare. Detalii privind costurile de deblocare precum i procedura de deblocare se regsesc la adresa www.vodafone.ro/personal/asistenta/cum-sa-fac/intretinerea-telefonului/service-si-setari-echipamente/servi ce-telefoane-vodafone/index.htm

14. Prelucrarea datelor cu caracter personalPrelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaz de ctre Vodafone n temeiul legii, cu bun credin, n scopuri legitime, pentru ncheierea i executarea contractului de servicii Vodafone, respectiv prestarea serviciilor Vodafone. n conformitate cu dispoziiile legii privind protecia datelor personale, clientul este de acord, explicit i fr echivoc, ca Vodafone s proceseze datele cu caracter personal, inclusiv datele cu funcie de identificare (CNP), datele de trafic i datele de localizare, pe care clientul le furnizeaz la ncheierea prezentului contract, pe teritoriul Romniei, s le transfere n strintate, ctre Vodafone Group Plc., ctre ali distribuitori i contractori locali i transfrontalieri cu care Vodafone este n relaii contractuale, pentru realizarea obiectului acestui contract.

15. Soluionarea reclamaiilorn cazul n care eti nemulumit de despgubirile acordate de ctre Vodafone Romnia S.A., te poi adresa autoritii de reglementare sau instanelor de judecat competente. Dac e necesar, poi nainta reclamaii privind serviciile Vodafone Romnia S.A. n oricare din urmtoarele moduri:

a) telefonic la numerele: 0372.022.222 *222 (de pe telefonul mobil)b) prin fax la numrul 0372.021.413 pentru clienii persoane fizice

16.Tipurile de servicii de asisten tehnic i de servicii de relaii cu clienii oferite i modalitile prin care aceste servicii pot fi contactate.a. Relaii cu clientii, gratuit ghid interactiv i operator uman - *222 b. Relaii cu clienii, operator uman, taxabil - *555

c) prin email i internet la adresele: [email protected] https://www.vodafone.ro/asistenta/contact/formular-de-contact/index.htm

c. Relaii cu clienii, servicii dedicate, taxabil (tarif normal) - 0372022333 d. Relaii cu clienii, operator uman, pentru clienii crora li s-a limitat accesul la *222 - *456 e. Relaii cu clienii pentru servicii de urgene (L-V 22-23, S i D 18-23, 23-08, srbtori legale) - *228 f. Relaii cu clienii pentru solicitri legate de pli, gratuit - *224 g. Relaii cu clienii pentru titulari firm - *221 h. Relaii cu clienii pentru servicii de voce i date n limba maghiar, gratuit - *277 i. Setri telefoane, ghid interactiv i operator uman - *TEL j. Asisten pe email k. Reclamaii n scris prin pot, prin fax sau prin formularul de asisten de pe pagina de internet www.vodafone.ro l. Numr de contact pentru specialistul de cont n cazul clienilor business GBM i MA

d) prin pot, adresate ctre: Departamentul de Relaii cu Clienii al Vodafone Romnia S.A., os. Bucureti, nr. 39A, Ploietie) prin depunerea acestora n scris la magazinele Vodafone, respective magazinele partenere Vodafone, zilnic, n timpul orelor de program

Termenul de soluionare a reclamaiilor utilizatorilor finali ce au ca obiect deficienele de funcionare ale serviciului Internet Mobil este de maxim 30 de zile lucrtoare (720 de ore) de la data primirii acestora de ctre Vodafone Romnia. Reclamaiile pot fi adresate n scris sau verbal. O reclamaie privind un deranjament valid const n raportarea unei ntreruperi n furnizarea serviciului n spaiu deschis i atribuit reelei prin intermediul creia se furnizeaz serviciul de accest la internet, necesitnd efectuarea de reparaii. Detalii privind tarifele i condiiile de obinere i utilizare a serviciilor Vodafone Romnia S.A. se pot obine pe www.vodafone.ro, n magazine i la distribuitorii autorizai Vodafone, sau apelnd *222 sau 0372.022.222, Departamentul de Relaii cu Clienii. Apelurile efectuate din alte reele ctre numerele de mai sus se tarifeaz conform tarifelor practicate de operatorii din reeaua din care s-a efectuat apelul. Desigilarea Cartelei Vodafone reprezint acceptul termenilor i condiiilor de utilizare prezentate mai sus i detaliate pe www.vodafone.ro.

m. Contul dumneavoastr online MyVodafone: www.myvodafone.ro n. Serviciul de asisten prin mesaje - *100# o. Asisten online: www.vodafone.ro/asistenta p. Forumul Vodafone: forum.vodafone.ro

Vodafone Romnia S.A.Centrul Internaional CDG, Piaa Charles de Gaulle nr. 15 Sector 1, 011857, Bucureti, Romnia Tel +4 037 202 1000 Fax +4 037 202 2500 www.vodafone.ro, [email protected]