tenisi converse online vara 2013

8

Click here to load reader

Upload: smlaci

Post on 01-Dec-2015

47 views

Category:

Documents


5 download

DESCRIPTION

Idei de shopping online de la Mujo.ro - tenisi Converse de dama la moda in vara 2013 pe care ii poti cumpara online.Mujo - the cool hunter

TRANSCRIPT

Page 1: Tenisi Converse Online Vara 2013

Articles from MujoTenisi Converse – mai cool de atat nu exista2013-07-11 06:07:18 Elena Chira

Tenisi Converse – unul dintre cele lucruri in viata unde femeile si barbatii sunt deacord: arata super! Sunt atat de confortabili si arata atat de cool. Ii gasesti intr-o asamare varietate de culori ca aproape nu te poti decide care iti place mai mult. Eu amo pereche bleumarin, dar mi-as dori si pe alb si pe roz sau mov.

Sunt o multime de vedete care sunt indragostite de tenisii Converse: Rihanna, MileyCyrus, Natalie Portman. Kirsten Stewart a purtat tenisi Converse pe covorul rosu,cu rochii ale unor designeri renumiti. Nu prea sunt de acord, dar face parte dinimaginea ei. Daca ii place ei, cine sunt eu sa o judec?

Modele de tenisi Converse pe care ii gasesti online

Page 2: Tenisi Converse Online Vara 2013

Tenisi femei Converse All Star Llight Ox

Tenisi unisex Converse Chuck Taylor

Tenisii Converse se potrivesc foarte bine cu pantalonii scurti care sunt atat detrendy in vara 2013. Ia-ti si o camasa subtire din voal, fara maneci. Nu uita deaccesorii: un set de bratari subtiri si o pereche de cercei mici, plus o geanta deumar colorata. Si uite asa ai imbinat cu succes unele dintre cele mai la modaarticole ale verii 2013.

Page 6: Tenisi Converse Online Vara 2013

Tenisi femei Converse Chuck Taylor All Star Rainbow Sparkle Hi

Tenisi dama Converse Chuck Taylor All Star Printed Canvas Hi

Pentru modelele de tenisi inalti trebuie sa fii atenta la proportii daca ii porti cupantaloni scurti. Adica pantalonii sa fie chiar scurti pentru ca daca lungimea lordepaseste jumatatea pulpei atunci scurteaza picioarele. Mie imi place sa port tenisiiConverse cu blugi skinny si cu un tricou asimetric, o bratara si o pereche deochelari de soare.

Page 7: Tenisi Converse Online Vara 2013

Tenisi dama Converse Chuck Taylor All Star Printed Canvas Hi inimioare

Tenisi Converse Chuck Taylor Hi

Daca vrei sa studiezi oferta magazinelor online pentru tenisi viziteaza sectiuneanoastra de magazine online unde poti lua la rand toate magazinele romanesti pentrua cauta produsele potrivite pentru tine sau pentru partenerul tau.

Daca ti-au placut recomandarile mele de azi, da-mi un LIKE folosind butoanele de