stiripesurse · apel bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. sec...

53
1 SecĠie Procurori Ordinea de zi soluĠionată din 12.06.2018 Punctul 1 10413/2018 NUMIRE/REÎNVESTIRE ÎN FUNCԐIE DE CONDUCERE: 1) Nota Direcԑiei resurse umane Ɣi organizare privind numirea doamnei BERLIC DIANA în funcԑia de procuror Ɣef serviciu la Parchetul de pe lângĉ Înalta Curte de Casaԑie Ɣi Justiԑie. 2) Nota Direcԑiei resurse umane Ɣi organizare privind reînvestirea doamnei BENDEAC IULIANA, în funcԑia de procuror Ɣef serviciu la Parchetul de pe lângĉ Înalta Curte de Casaԑie Ɣi Justiԑie. 3) Nota Direcԑiei resurse umane Ɣi organizare privind numirea domnului DAVID MARICEL în funcԑia de procuror Ɣef Secԑie urmĉrire penalĉ în cadrul Parchetului de pe lângĉ Tribunalul Ilfov. Soluԑie 1. Secԑia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotĉrât numirea în funcԑia de procuror Ɣef al Serviciului judiciar civil al Secԑiei judiciare din cadrul Parchetului de pe lângĉ Înalta Curte de Casaԑie Ɣi Justiԑie a doamnei BERLIC DIANA, procuror în cadrul Parchetului de pe lângĉ Curtea de Apel BucureƔti, pe o perioadĉ de 3 ani, începând cu data de 13.06.2018. 2. Secԑia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotĉrât reînvestirea în funcԑia de procuror Ɣef al Serviciului de registraturĉ generalĉ, grefĉ, arhivĉ Ɣi relaԑii cu publicul din cadrul Secԑiei de resurse umane Ɣi documentare - Parchetul de pe lângĉ Înalta Curte de Casaԑie Ɣi Justiԑie, a doamnei BENDEAC IULIANA, procuror în cadrul Parchetului de pe lângĉ Curtea de Apel BucureƔti, pe o perioadĉ de 3 ani, începând cu data de 13.06.2018. 3. Secԑia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotĉrât numirea în funcԑia de procuror Ɣef Secԑie urmĉrire penalĉ la Parchetul de pe lângĉ Tribunalul Ilfov a domnului procuror DAVID MARICEL, pe o perioadĉ de 3 ani, începând cu data de 13.06.2018. Hotĉrârea nr. 233 Hotĉrârea nr. 234 stiripesurse.ro

Upload: others

Post on 25-Jan-2020

1 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Page 1: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

1

SecYie Procurori Ordinea de zi soluYionat< din 12.06.2018

Punctul 1 10413/2018

NUMIRE/REÎNVESTIRE ÎN FUNC猿IE DE CONDUCERE:

1) Nota Direc縁iei resurse umane ズi organizare privind numirea doamnei BERLIC DIANA în func縁ia de procuror ズef serviciu la Parchetul de pe lângB Înalta Curte de Casa縁ie ズi Justi縁ie.

2) Nota Direc縁iei resurse umane ズi organizare privind reînvestirea doamnei BENDEAC IULIANA, în func縁ia de procuror ズef serviciu la Parchetul de pe lângB Înalta Curte de Casa縁ie ズi Justi縁ie.

3) Nota Direc縁iei resurse umane ズi organizare privind numirea domnului DAVID MARICEL în func縁ia de procuror ズef Sec縁ie urmBrire penalB în cadrul Parchetului de pe lângB Tribunalul Ilfov.

Solu 縁ie

1. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot Brât numirea în func 縁ia de procuror ズef al Serviciului judiciar civil al Sec 縁iei judiciare din cadrul Parchetului de pe l ângB Înalta Curte de Casa 縁ie ズi Justi 縁ie a doamnei BERLIC DIANA, procuror în cadrul Parchetului de pe l ângB Curtea de Apel Bucure ズti, pe o perioad B de 3 ani, încep ând cu data de 13.06.2018 .

2. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistra turii a hot Brât reînvestirea în func 縁ia de procuror ズef al Serviciului de registratur B general B, gref B, arhiv B ズi rela 縁ii cu publicul din cadrul Sec 縁iei de resurse umane ズi documentare - Parchetul de pe l ângB Înalta Curte de Casa 縁ie ズi Justi 縁ie, a doamn ei BENDEAC IULIANA, procuror în cadrul Parchetului de pe lâng B Curtea de Apel Bucure ズti, pe o perioad B de 3 ani, încep ând cu data de 13.06.2018 .

3. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot Brât numirea în func 縁ia de procuro r ズef Sec縁ie urm Brire penal B la Parchetul de pe l ângB Tribunalul Ilfov a domnului procuror DAVID MARICEL, pe o perioad B de 3 ani, încep ând cu data de 13.06.2018 .

HotBrârea nr. 233

HotBrârea nr. 234 stiri

pesu

rse.r

o

Page 2: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

2

HotBrârea nr. 235

Punctul 2 11360/2018

CONTINUARE ACTIVITATE:

1) Nota Direc縁iei resurse umane ズi organizare nr.11202/2018 privind cererea formulatB de doamna BOCĂNEALĂ DANIELA, procuror ズef Sec縁ie judiciarB la Parchetul de pe lângB Tribunalul Tulcea.

2) Nota Direc縁iei resurse umane ズi organizare nr.11198/2018 privind cererea formulatB de domnul RUSU FĂNEL, procuror ズef Sec縁ie urmBrire penalB la Parchetul de pe lângB Tribunalul Tulcea.

3) Nota Direc縁iei resurse umane ズi organizare nr. 8549/2018 privind cererea formulatB de domnul NICOLAE ANDREI SOLOMON, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângB Tribunalul Bucureズti, prin care solicitB continuarea activitB縁ii într-o func縁ie de execu縁ie la Parchetul de pe lângB Tribunalul Bucureズti la încetarea mandatului în func縁ia de conducere de縁inutB.

4. Nota Direc縁iei resurse umane ズi organizare nr.10776/2018 privind cererea formulatB de doamna CIORAN MIHAELA SILVIA, procuror ズef Sec縁ie urmBrire penalB la Parchetul de pe lângB Tribunalul Timiズ.

5) Nota Direc縁iei resurse umane ズi organizare nr. 11382/2018 privind cererea formulatB de domnul CONSTANTINESCU GHEORGHE, procuror ズef Sec縁ie judiciarB în cadrul Parchetului de pe lângB Tribunalul Olt.

Solu 縁ie

1. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magi straturii a hot Brât continuarea activit B縁ii la Parchetul de pe l ângB Tribunalul Tulcea (unitate de parchet de la care provine) a doamnei procuror BOCĂNEALĂ DANIELA, dup B încetarea mandatului în func 縁ia de procuror ズef Sec 縁ie judiciar B la Parchetul de p e lâng B Tribunalul Tulcea, încep ând cu data de 02.07.2018.

2. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot Brât continuarea activit B縁ii la Parchetul de pe l ângB Tribunalul Tulcea (unitate de parchet de la care provine) a domnul ui procuror RUSU FĂNEL, dup B încetarea mandatului în func 縁ia de procuror ズef Sec 縁ie urm Brire penal B la Parchetul de pe lângB Tribunalul Tulcea, încep ând cu data de 09.09.2018.

stiri

pesu

rse.r

o

Page 3: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

3

3. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot Brât continuarea activit B縁ii la Parchetul de pe l ângB Tribunalul Bucure ズti a domnului procuror NICOLAE ANDREI SOLOMO N la încetarea mandatului în func 縁ia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe l ângB Tribunalul Bucure ズti, începând cu data expir Brii man datului func 縁iei de conducere .

4. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot Brât continuarea activit B縁ii la Parchetul de pe l ângB Tribunalul Timi ズ (unitate de parchet de la care provine) a doamnei procuror CIORAN MIHAELA SILV IA, dup B încetarea mandatului în func 縁ia de procuror ズef Sec 縁ie urm Brire penal B la Parchetul de pe l ângB Tribunalul Timi ズ, încep ând cu data de 25.06.2018.

5. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot Brât continuarea activit B縁ii la Parchetul de pe l ângB Tribunalul Olt (unitate de parchet de la care provine) a domnului procuror CONSTANTINESCU GHEORGHE, dup B încetarea mandatului în func 縁ia de procuror ズef Sec 縁ie judiciar B la Parchetul de pe l ângB Tribunal ul Olt, începând cu data de 10.06.2018.

HotBrârea nr. 236

HotBrârea nr. 237

HotBrârea nr. 238

HotBrârea nr. 239

HotBrârea nr. 240

Punctul 3 11049/2018

ÎNCETARE ACTIVITATE:

1. Nota Direc縁iei resurse umane ズi organizare privind cererea formulatB de domnul ズef ULICI IOAN de încetare a activitB縁ii la Direc縁ia Na縁ionalB Anticorup縁ie.

2. Nota Direc縁iei resurse umane ズi organizare privind cererea formulatB de domnul procuror UNCHEŞELU JEAN-NICOLAE de încetare a activitB縁ii la Direc縁ia Na縁ionalB Anticorup縁ie ズi continuare a activitB縁ii la Parchetul de pe lângB Tribunalul Dolj sau Parchetul de pe lângB JudecBtoria Craiova.

stiri

pesu

rse.r

o

Page 4: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

4

3. Nota Direc縁iei resurse umane ズi organizare privind cererea formulatB de domnul procuror DOMINTE CIPRIAN VASILE, de încetare a activitB縁ii la Direc縁ia Na縁ionalB Anticorup縁ie ズi continuare a activitB縁ii la Parchetul de pe lângB Tribunalul Covasna.

4. Nota Direc縁iei resurse umane ズi organizare privind cererea formulatB de domnul procuror MAJERI ADRIAN ŞTEFAN de încetare a activitB縁ii în cadrul Direc縁iei de Investigare a Infrac縁iunilor de Criminalitate OrganizatB ズi Terorism ズi continuare a activitB縁ii la Parchetul de pe lângB Tribunalul Braズov sau Parchetul de pe lângB JudecBtoria Braズov.

Solu 縁ie

1.Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins cererea de amânare a analiz Brii solicit Brii de încetare a activit B縁ii la Direc 縁ia Na縁ional B Anticorup 縁ie – Biro ul Teritorial Baia Mare a domnului procuror ズef ULICI IOAN ズi a hot Brât încetarea activit B縁ii acestuia la Direc 縁ia Na縁ional B Anticorup 縁ie – Biroul Teritorial Baia Mare, încep ând cu data de 01.09.2018 ズi revenirea domnului procuror ULICI IOAN la Parchetul de pe lâng B Tribunalul Maramure ズ (unitate de parchet de la care provine), încep ând cu data de 01.09.2018 .

De asemenea, Sec 縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot Brât eliberarea din func 縁ia de procuror ズef al Biroului Teritorial Baia Mare din cadrul Serviciului Teritorial Cluj a Direc 縁iei Na 縁ionale Anticorup 縁ie, a domnului procuror ULICI IOAN, încep ând cu data de 01.09.2018 .

2. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al M agistraturii a luat act de renun 縁area la cererea de încetare a activit B縁ii la Direc 縁ia Na縁ional B Anticorup 縁ie - nivel central, formulat B de domnul procuror UNCHE ŞELU JEAN - NICOLAE.

3. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a ho tBrât încetarea activit B縁ii la Direc 縁ia Na縁ional B Anticorup 縁ie, a domnului procuror DOMINTE CIPRIAN VASILE, încep ând cu data de 01.07.2018 ズi continuarea activit B縁ii acestuia la Parchetul de pe l ângB Tribunalul Covasna, încep ând cu aceea ズi dat B.

4. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot Brât încetarea activit B縁ii la Direc 縁ia de Investigare a Infrac 縁iunilor de Criminalitate Organizat B ズi Teroris m - Serviciul teritorial Bac Bu, a domnului procuror MAJERI ADRIAN ŞTEFAN, începând cu data de 01.07.2018 ズi continuarea activit B縁ii acestuia la Parchetul de pe l ângB Judec Btoria Bra ズov, încep ând cu aceea ズi dat B.

HotBrârea nr. 241

stiri

pesu

rse.r

o

Page 5: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

5

HotBrârea nr. 242

HotBrârea nr. 243

HotBrârea nr. 244

Punctul 4 11045/2018

ÎNCETARE DETAŞARE:

1) Referatul Direc縁iei resurse umane ズi organizare privind încetarea detaズBrii la Consiliul Superior al Magistraturii a doamnei MAGDALENA MIHAELA SPĂTARIU, procuror la Parchetul de pe lângB JudecBtoria Sectorului 6 Bucureズti.

2) Referatul Direc縁iei resurse umane ズi organizare privind încetarea detaズBrii în cadrul Ministerului Afacerilor Externe a domnului RADU RĂZVAN HORA猿IU, procuror în cadrul Parchetului de pe lângB Tribunalul Bucureズti.

Solu 縁ie

1. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot Brât încetarea detaズBrii în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a doamnei SP ĂTARIU MAGDALENA MIHAELA, procuror în cadrul Parchetului de pe l ângB Judec Btoria Sectorului 6 Bucure ズti, încep ând cu data de 15.06.2018, ca urmare a solicit Brii doamnei procuror .

2. Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot Brât încetarea detaズBrii în cadrul Ministerului Afacerilor Externe a domnului RADU R ĂZVAN HORA猿IU, procuror în cadrul Parchetului de pe l ângB Tribunalul Bucure ズti, începând cu data de 01.07.2018, ca urmare a solicit Brii domnului procuror .

HotBrârea nr. 245

HotBrârea nr. 246

Punctul 5 9139/2018

Raportul Inspec 縁iei Judiciare nr.2315/IJ/589/DIP/2018.

Solu 縁ie

Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii ズi-a însu ズit con 縁inutului r Bspunsului Inspec 縁iei Judiciare la obiec 縁iunile formulate de Direc 縁ia Na縁ional B Anticorup 縁ie. st

iripe

surs

e.ro

Page 6: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

6

Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat Raportul Inspec 縁iei Judiciare nr.2315/IJ/589/DIP/2018 av ând ca obiect „ verificarea modului în care au fost remediate deficien 縁ele constatate la nivelul Sec 縁iei de combatere a infrac 縁iunilor asimilate infrac 縁iunilor de corup 縁ie din cadrul Direc 縁iei Na 縁ionale Anticorup 縁ie, ca urmare a verific Brilor anterioare ” , precum ズi propunerea din cuprinsul raportului sus -men 縁ionat .

HotBrârea nr. 247

Punctul 6 11888/2018

Nota Direc 縁iei resurse umane ズi organizare privind încetarea m Bsurii suspend Brii din func 縁ie a domnului TUDOSAN IONEL, procuror la Parchetul de pe l ângB Curtea de Apel Craiova.

Solu 縁ie

Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a constatat încetarea mBsurii suspend Brii din func 縁ie a domnului TUDOSAN IONEL - procuror în cadrul Parchetului de pe lâng B Curtea de Apel Craiova ズi, pe cale de consecin 縁B, dispune repunerea acestuia în func 縁ia de procuror, încep ând cu data de 30.05.2018 .

HotBrârea nr. 248

Punctul 7 12175/2018

Nota Direc 縁iei legisla 縁ie, documentare ズi contencios con 縁inând propuneri de modificar e a art.54 din Legea nr.303/2004 privind statutul judec Btorilor ズi procurorilor.

Solu 縁ie

Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturi i a hot Brât emiterea unei adrese c Btre organele legislative competente în vederea ini 縁ierii demersurilor legale pentru modificare a art. 54 din Legea nr.303/2004 privind statutul judec Btorilor ズi procurorilor, republicat B, cu modific Brile ズi complet Brile ult erioare .

Punctul 8 10411/2018

TRANSFERURI:

Parchetul de pe lâng< CURTEA DE APEL ALBA

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul unde solicit< transferul

1 GAVRIL; ALINA - MARI A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Mediaş

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Alba Iulia

Parchetul de pe lâng< CURTEA DE APEL BAC;U stiri

pesu

rse.r

o

Page 7: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

7

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul unde solicit< transferul

1 LUPEŞ C;T;LINA ANDREEA- prim procuror PJ Bac<u

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Bac<u

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bac<u

Parchetul de pe lâng< CURTEA DE APEL BRAŞOV

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul unde solicit< transferul

1 GHIDIU LILIANA MARIA - delegat< la PT Braşov începând cu 01.08.2017

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Alb a

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Braşov

2 R;DUCU MARIA M;D;LINA – prim procuror adjunct al PJ Braşov

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Braşov

3 POSTOLACHE FLORIN NICOLAE – delegat prim procuror al PJ Braşov

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Covasna

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Braşov

4 RADU ADRIA N

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Braşov

5 DANC; GEORGE DANIEL – prim procuror al PTMF Braşov

Parchetul de pe lâng< Tribunalul de Minori şi FamilieBraşov

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Braşov

6 GRIGORE CRISTIA N

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Harghit a

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Covasna

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Braşov st

iripe

surs

e.ro

Page 8: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

8

7 ISP;ŞOIU ŞTEFAN AURELIAN – în prezent delegat la DNA-ST Braşov

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Covasna

8 COŞNIX; CIPRIAN

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Covasna

9 DIMOFTE RODICA MARLENA – prim procuror al PJ F<g<raş

Parchetul de pe lâng< Judec<toria F<g<raş

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Covasna

10 ANTOHI GABRIEL A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria BistriYa

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

11 DOBRIXOIU IULIANA Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sfântu Gheorghe

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

12 PRICOP RALUC A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Z<rneşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

13 VIERIU COSMINA MIHAEL A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Z<rneşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

14 URSA PAUL IONEL – în prezent delegat la PT Braşov

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Z<rneşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

15 VASILESCU MIHAI LAURENXIU

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Slobozia

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov st

iripe

surs

e.ro

Page 9: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

9

CURTEA DE APEL BUCURESTI

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul unde solicit< transferul

1 SAB;U AMARYL

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng< Curtea de Apel Bucureşti

2 NEAGOE MIRELA LENUXA

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng< Curtea de Apel Bucureşti

3 STOIAN NICOLAE ALEXANDR U

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 1 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

4 MUNGIU RAMON A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 1 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

5 DIACONESCU ELENA MELIND A

Parchetul de pe lâng<

Judec<toriaSectorului 1 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

6 CIULIN ELEN A

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 1 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

7 ŞPAIUC GHEORGHE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 1 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti st

iripe

surs

e.ro

Page 10: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

10

8 MUREŞAN ANA

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 2 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

9 POPA PETRIC; MARIU S

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 2 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

10 ŞOLOIU ADRIAN SANDU

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 3 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

11 GHERASIM OVIDI U

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 3 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

12 ANGHEL ALEXANDRU ADRIA N

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 6 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

13 DUROS DELIA FLORIN A

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 6 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

14 DOGARU ELENA AURORA

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Teleorman

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 1 Bucureşti st

iripe

surs

e.ro

Page 11: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

11

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 3 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 4 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 5 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 6 Bucureşti

15 OPREA LIGIA CARME N

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Ilfo v

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 4 stiri

pesu

rse.r

o

Page 12: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

12

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 6

16 P;IUŞI MARIUS TEODOR

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Giurgi u

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 5

stiri

pesu

rse.r

o

Page 13: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

13

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 6

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Giurgi u

17 FRUNZ; NICOLESCU ALEXANDR U

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Mureş

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului

4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului

5

18 MUNTEAN DRAGO Ş

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Alba Iulia

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

stiri

pesu

rse.r

o

Page 14: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

14

19 TIMIS ELENA COSMINA

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Constanta

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

20 MARIAN GABRIELA NICOLET A

Parchetul de pe lâng< Tribunalul DâmboviYa

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

21 MARCU PAULA CLAUDI A

Parchetul de pe lâng< Tribunalul GalaYi

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Ilfo v

22 POSTELNICESCU ADRIAN – prim procuror

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria R<cari

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

stiri

pesu

rse.r

o

Page 15: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

15

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

23 MUNTIANU BOGDAN OCTAVIA N

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria C<l<raşi

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea stiri

pesu

rse.r

o

Page 16: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

16

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Cornetu

24 ANGHEL SIMON A

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria OlteniYa

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

25 PETRUŞC; GABRIELA AMALI A

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

26 URSU OANA ALIN A

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Giurgiu

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

stiri

pesu

rse.r

o

Page 17: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

17

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

27 VASILESCU MIHAI LAURENXIU

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Slobozia

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 4

stiri

pesu

rse.r

o

Page 18: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

18

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

28 SILIVESTRU DENIS A

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Slobozia

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea

29 GHINEA ALEXANDRU COSMIN

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Feteşti Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea stiri

pesu

rse.r

o

Page 19: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

19

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Cornetu

30 STAN ALEXANDRU SEVER

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Giurgi u

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

31 IACOB MARIU S

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Alexandria

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

32 CÎLNICEANU ANDRA MARI A

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Craiova

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

stiri

pesu

rse.r

o

Page 20: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

20

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Cornetu

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea

33 L;P;DAT GINA MIHAEL A

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria B<ileşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

34 C;LINESCU DIANA

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Suceava

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

stiri

pesu

rse.r

o

Page 21: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

21

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

35 IONICI ADRIANA CLAUDI A

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Pogoanele

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

36 IORGA MIHAI CRISTIA N

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Ploieşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Cornetu

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2 stiri

pesu

rse.r

o

Page 22: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

22

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

37 IORDACHE VALERIU MARCE L

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Ploieşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

38 SCALEXCHI CONSTANTI N

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Ploieşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3 stiri

pesu

rse.r

o

Page 23: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

23

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea

39 OLTEANU IULIANA MAGDALEN A

Parchetul de pe lâng< Tribunalul ConstanYa

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

40 ZAINEA CRISTINE L

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Constanta

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

stiri

pesu

rse.r

o

Page 24: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

24

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

41 BALANOIU LOREDANA GEORGIAN A

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Barlad

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

42 NUXU TIBERIU GEORGE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Zimnicea

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Giurgi u

43 GLIGA MARIA LILIAN A

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Giurgi u

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Giurgi u

stiri

pesu

rse.r

o

Page 25: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

25

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL CLUJ

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 ANTOHI GABRIEL A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria BistriYa

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Cluj Napoca

2 HORŞIA ALEXANDRU

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Gherla

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Cluj Napoca

3 SOHORCA FLORIN - VASIL E

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Alba Iulia

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Cluj Napoca

4 CIOPA ANI CLAUDI A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Baia Mare

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Cluj Napoca

5 MUNTEANU ADRIANA NATALI A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria BistriYa

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Cluj Napoca

6 DOS SANTOS RODRIGUES CRISTINA ANCUXA

Parchetul de pe lâng< Tribunalul S<laj

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Cluj Napoca

7 B;LINEANU ADRIAN

Parchetul de pe lâng< Judec<toria BistriYa

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Cluj Napoca

stiri

pesu

rse.r

o

Page 26: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

26

8 MOLDOVAN DELIA ŞTEFANA

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Beclean

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Cluj Napoca

9 SAS ANCA-RALUC A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Turda

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Cluj Napoca

10 TRENCA IONELA VIOLET A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Vişeu de Sus

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Cluj Napoca

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Zal<u

11 CHIŞ MARTA DANIEL A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Jibou

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Zal<u

12 OLTEAN CRISTIAN LUCIAN – delegat la PJ Tg. Bujor

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Lieşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toria BistriYa

Parchetul de pe lâng< Judec<toria N<s<ud

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL CONSTANXA

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1. FLOREA ADIN A

Parchetul de pe lâng< Tribunalul ConstanYa

Parchetul de pe lâng< Curtea de Apel Constanta

stiri

pesu

rse.r

o

Page 27: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

27

2. LAZUREANU VENERA GRATIELA – procuror sef sectie judiciar a

Parchetul de pe lâng< Tribunalul ConstanYa

Parchetul de pe lâng< Curtea de Apel Constanta

3. ROTEA TEODORA ELENA

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Medgidia

Parchetul de pe lâng< Tribunalul ConstanYa

4. SITIAVU GEORGIAN A

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Br<ila

Parchetul de pe lâng< Judec<toria ConstanYa

Parchetul de pe lâng< Tribunalul ConstanYa

5. VASILE TUDOR IULIA N

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Feteşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toria ConstanYa

6. PANAIT ANDREEA OCTAVI A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Lieşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Medgidia

Parchetul de pe lâng< Judec<toria ConstanYa

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL CRAIOVA

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 FOTA B;RBULESCU CRISTINA MARI A

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Dolj

Parchetul de pe lâng< Curtea de Apel Craiova

2 DICANU MIHAEL A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Craiova

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Dol j

3 PANTELIMON AMINA SPERANXA

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Craiova

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Dol j

stiri

pesu

rse.r

o

Page 28: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

28

4 BALACI DOREL – delegat la DNA

Parchetul de pe lâng< Judec<toria B<ileşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Dol j

5 FUMUREANU CRISTIAN A

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Hunedoar a

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Gor j

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL GALAXI

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 ZAHARIA OVIDIU GHEORGHE, delegat prim procuror la PJ Târgu Bujor

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Târgu Bujor

Parchetul de pe lâng< Judec<toria GalaYi

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL IAŞI

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 CHICOS NICOLET A Parchetul de pe lâng< Judec<toria Raducaneni

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Ias i

2 STÂNGACIU HORAXIU CONSTANTIN – prim procuror adjunc t

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Bac<u

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Iaşi

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL ORADEA

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 ANTOHI GABRIEL A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria BistriYa

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Oradea

stiri

pesu

rse.r

o

Page 29: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

29

2 MUNTEANU VLADIMI R

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Zal<u

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Oradea

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Salonta

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Aleşd

3 BENE IOAN Parchetul de pe lâng< Judec<toria Târgu Bujor

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Oradea

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Aleşd

4 NEGR;U ANDREI SERGIU

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Salonta

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Oradea

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL PITEŞTI

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 DIACONU ANTONIA - prim procuror la PJ Topoloveni

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Topoloveni

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Arge ş

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Piteşti

2 CATRINESCU ION BOGDAN

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Piteşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Arge ş

3 MIHAI ADRIAN FLORI N

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Piteşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Arge ş

stiri

pesu

rse.r

o

Page 30: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

30

4 CRISTEA MIHAELA ANTUZ A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Piteşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Arge ş

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL PLOIEŞTI

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 COMARDICI IRINA NICOLET A

Parchetul de pe lâng< Tribunalul DâmboviYa

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Prahov a

2 OPRESCU ALEXANDRA GEORGIAN A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Ploieşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Prahov a

3 BR;TIL; CRISTINA NICOLETA – PRIM PROCUROR

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Ploieşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Prahov a

4 NIX; MANOLE SIMONA DANIEL A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Ploieşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Buz<u

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Buz<u

5 NIX; COSMIN MARIU S

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Ploieşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Buz<u

6 COLX MIHAIL

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Br<ila

Parchetul de pe lâng< Judec<toria V<lenii de Munt e

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL SUCEAVA

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul st

iripe

surs

e.ro

Page 31: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

31

1 BAZELIUC DUMITR U

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Botoşani

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Vatra Dornei

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL TÂRGU MUREŞ

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 CHETRARU MARIAN A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Târgu Mureş

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Mure ş

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL TIMIŞOARA

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 TRAST;U OLIMPIA MARI A

- delegat< la Parchetul de pe lâng< Tribunalul Timiş

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Timişoara

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Timi ş

2 BR;DEAN RALUCA CRISTIN A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Caransebeş

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Arad

3 L;P;DAT IULIANA CORALI A

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Arad

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Timişoara

4 VRABETE PAVE L

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sânnicolau Mare

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Timişoara

stiri

pesu

rse.r

o

Page 32: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

32

Solu 縁ie

Parchetul de pe lâng< CURTEA DE APEL ALBA

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul unde solicit< transferul

1 GAVRIL; ALINA - MARI A

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Mediaş

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Alba Iulia

Parchetul de pe lâng< CURTEA DE APEL BAC;U

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul unde solicit< transferul

1 LUPEŞ C;T;LINA ANDREEA- prim procuror PJ Bac<u

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018 şi eliberarea din funcYia de prim procuror la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Bac<u, începând cu aceeaşi dat<.

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Bac<u

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bac<u

Parchetul de pe lâng< CURTEA DE APEL BRAŞOV

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul unde solicit< transferul

1 GHIDIU LILIANA MARIA - delegat< la PT Braşov începând cu 01.08.2017

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Alb a

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Braşov

2 R;DUCU MARIA M;D;LINA – prim procuror adjunct al PJ Braşov

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Braşov

3 POSTOLACHE FLORIN NICOLAE – delegat prim procuror al PJ Braşov

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Covasna

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Braşov st

iripe

surs

e.ro

Page 33: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

33

4 RADU ADRIA N

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Braşov

5 DANC; GEORGE DANIEL – prim procuror al PTMF Bra şov

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul de Minori şi FamilieBraşov

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Braşov

6 GRIGORE CRISTIA N

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Harghit a

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Covasna

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Braşov

7 ISP;ŞOIU ŞTEFAN AURELIAN – în prezent delegat la DNA-ST Braşov

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Covasna

8 COŞNIX; CIPRIAN

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Covasna

9 DIMOFTE RODICA MARLENA – prim procuror al PJ F<g<raş

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria F<g<raş

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Covasna

10 ANTOHI GABRIEL A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria BistriYa

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

11 DOBRIXOIU IULIANA

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sfântu Gheorghe

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

12 PRICOP RALUCA

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Z<rneşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

13 VIERIU COSMINA MIHAEL A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Z<rneşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

14 URSA PAUL IONEL – în prezent delegat la PT Braşov

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Z<rneşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov st

iripe

surs

e.ro

Page 34: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

34

15 VASILESCU MIHAI LAUREN XIU

SecYia pentru procurori a luat act de renunYarea la cererea de transfer a procurorului sus menYionat.

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Slobozia

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Braşov

CURTEA DE APEL BUCURESTI

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul unde solicit< transferul

1 SAB;U AMARYL

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng< Curtea de Apel Bucureşti

2 NEAGOE MIRELA LENUXA

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng< Curtea de Apel Bucureşti

3 STOIAN NICOLAE ALEXANDR U

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 1 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

4 MUNGIU RAMON A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 1 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

5 DIACONESCU ELENA MELIND A

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toriaSectorului 1 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

6 CIULIN ELEN A

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 1 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

7 ŞPAIUC GHEORGH E

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 1 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

8 MUREŞAN ANA

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 2 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti stiri

pesu

rse.r

o

Page 35: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

35

9 POPA PETRIC; MARIUS

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 2 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

10 ŞOLOIU ADRIAN SAND U

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 3 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

11 GHERASIM OVIDI U

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 3 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

12 ANGHEL ALEXANDRU ADRIA N

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 6 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

13 DUROS DELIA FLORIN A

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 6 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Tribunalul Bucureşti

14 DOGARU ELENA AURORA

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 6 Bucureşti, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Teleorman

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 1 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 3 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 4 Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 5 Bucureşti

Parchetul de pe lâng< stiri

pesu

rse.r

o

Page 36: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

36

Judec<toria Sectorului 6 Bucureşti

15 OPREA LIGIA CARME N

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Ilfo v

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 6

16 P;IUŞI MARIUS TEODO R

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Giurgi u Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 4 stiri

pesu

rse.r

o

Page 37: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

37

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 6

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Giurgi u

17 FRUNZ; NICOLESCU ALEXANDR U

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Mureş

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului

4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sectorului

5

18 MUNTEAN DRAGO Ş

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Alba Iulia

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

19 TIMIS ELENA COSMIN A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Constanta Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti st

iripe

surs

e.ro

Page 38: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

38

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

20 MARIAN GABRIELA NICOLET A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul DâmboviYa

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

21 MARCU PAULA CLAUDI A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul GalaYi

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Ilfo v

22 POSTELNICESCU ADRIAN – prim procuro r

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 3 Bucureşti, începând cu data de 01.08.2018.

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria R<cari

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 5 stiri

pesu

rse.r

o

Page 39: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

39

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

23 MUNTIANU BOGDAN OCTAVIA N

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 3 Bucureşti, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria C<l<raşi Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Cornetu

24 ANGHEL SIMON A

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 1 Bucureşti, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria OlteniYa Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6 stiri

pesu

rse.r

o

Page 40: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

40

25 PETRUŞC; GABRIELA AMALI A

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 6 Bucureşti, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

26 URSU OANA ALIN A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Giurgiu Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

27 VASILESCU MIHAI LAUREN XIU

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Slobozia Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3 stiri

pesu

rse.r

o

Page 41: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

41

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

28 SILIVESTRU DENIS A

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Buftea, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Slobozia Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea

29 GHINEA ALEXANDRU COSMIN

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Feteşti Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6 stiri

pesu

rse.r

o

Page 42: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

42

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Cornetu

30 STAN ALEXANDRU SEVER

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 2 Bucureşti, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Giurgi u Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

31 IACOB MARIU S

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Alexandria Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

32 CÎLNICEANU ANDRA MARI A

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 1 Bucureşti, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Craiova

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Cornetu stiri

pesu

rse.r

o

Page 43: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

43

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea

33 L;P;DAT GINA MIHAEL A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria B<ileşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

34 C;LINESCU DIANA

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Buftea, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Suceava Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

35 IONICI ADRIANA CLAUDI A

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 3 Bucureşti,

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Pogoanele

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3 stiri

pesu

rse.r

o

Page 44: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

44

începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

36 IORGA MIHAI CRISTIA N

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Ploieşti Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Cornetu

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6

37 IORDACHE VALERIU MARCE L

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 2 Bucureşti, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Ploieşti Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 6 stiri

pesu

rse.r

o

Page 45: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

45

38 SCALEşCHI CONSTANTI N

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Ploieşti

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Buftea

39 OLTEANU IULIANA MAGDALEN A

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sectorului 6 Bucureşti, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Tribunalul ConstanYa

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

40 ZAINEA CRISTINE L

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Constanta

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 1

stiri

pesu

rse.r

o

Page 46: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

46

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 2

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 4

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria sector 5

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 6

41 BALANOIU LOREDANA GEORGIAN A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Barlad Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Sector 3

42 NUXU TIBERIU GEORG E

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Zimnicea Parchetul de pe lâng< Tribunalul Giurgi u

43 GLIGA MARIA LILIAN A

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng<

Judec<toria Giurgi u

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Giurgi u

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL CLUJ

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

ANTOHI GABRIEL A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria BistriYa

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaCluj Napoca

1. HORŞIA ALEXANDRU

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Gherla

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaCluj Napoca

1. SOHORCA FLORIN - VASIL E

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Alba Iuli a

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaCluj Napoca st

iripe

surs

e.ro

Page 47: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

47

RESPINGERE

1. CIOPA ANI CLAUDI A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Baia Mare

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaCluj Napoca

1. MUNTEANU ADRIANA NATALI A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria BistriYa

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaCluj Napoca

1. DOS SANTOS RODRIGUES CRISTINA ANCUXA

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul S<laj

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaCluj Napoca

1. B;LINEANU ADRIAN

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria BistriYa

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaCluj Napoca

1. MOLDOVAN DELIA ŞTEFANA

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Beclean

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaCluj Napoca

1. SAS ANCA-RALUC A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Turd a

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaCluj Napoca

1. TRENCA IONELA VIOLET A

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Zal<u, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Vişeu de Sus

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaCluj Napoca

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Zal<u

1. CHIŞ MARTA DANIELA

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Jibou

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Zal<u

1. OLTEAN CRISTIAN LUCIAN – delegat la PJ Tg. Bujor

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Lieşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaBistriYa

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaN<s<ud

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL CONSTANXA

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul st

iripe

surs

e.ro

Page 48: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

48

1. FLOREA ADIN A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul ConstanYa

Parchetul de pe lâng< Curtea de ApelConstanta

2. LAZUREANU VENERA GRATIELA – procuror sef sectie judiciara

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul ConstanYa

Parchetul de pe lâng< Curtea de ApelConstanta

3. ROTEA TEODORA ELENA

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Medgidia

Parchetul de pe lâng< Tribunalul ConstanYa

4. SITIAVU GEORGIAN A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Br<ila

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaConstanYa

Parchetul de pe lâng< Tribunalul ConstanYa

5. VASILE TUDOR IULIA N

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Feteşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaConstanYa

6. PANAIT ANDREEA OCTAVI A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Lieşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaMedgidia

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaConstanYa

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL CRAIOV A

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 FOTA B;RBULESCU CRISTINA MARI A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Dolj

Parchetul de pe lâng< Curtea de Apel Craiova

2 DICANU MIHAEL A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Craiova

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Dol j

3 PANTELIMON AMINA SPERANXA

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Craiova

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Dol j st

iripe

surs

e.ro

Page 49: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

49

4 BALACI DOREL – delegat la DNA

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Judec<toria B<ileşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Dol j

5 FUMUREANU CRISTIAN A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul

Hunedoara

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Gor j

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL GALAXI

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 ZAHARIA OVIDIU GHEORGHE, delegat prim procuror la PJ Târgu Bujor

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Târgu Bujor

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaGalaYi

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL IAŞI

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 CHICOS NICOLET A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Raducaneni

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Ias i

2 STÂNGACIU HORA şIU CONSTANTIN – prim procuror adjunc t

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018 şi eliberarea din funcYia de prim procuror adjunct al Parchetului de pe lâng< Judec<toria Bac<u, începând cu aceeaşi dat<.

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Bac<u

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Iaşi

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL ORADEA

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 ANTOHI GABRIEL A Parchetul de pe lâng< Judec<toria BistriYa

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaOradea st

iripe

surs

e.ro

Page 50: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

50

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

2 MUNTEANU VLADIMI R

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Zal<u

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaOradea

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaSalonta

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaAleşd

3 BENE IOAN

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Târgu Bujor

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaOradea

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaAleşd

4 NEGR;U ANDREI SERGIU

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Salonta

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaOradea

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL PITEŞTI

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 DIACONU ANTONIA - prim procuror la PJ Topoloveni

ADMITERE la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Piteşti începând cu data de 01.08.2018 şi eliberarea din funcYia de prim procuror la Parchetul de pe lâng< Judec<toria Topoloveni, începând cu aceeaşi dat<.

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Topoloveni

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Arge ş

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaPiteşti

2 CATRINESCU ION BOGDAN

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Piteşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Arge ş st

iripe

surs

e.ro

Page 51: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

51

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

3 MIHAI ADRIAN FLORI N

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Piteşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Arge ş

4 CRISTEA MIHAELA ANTUZ A

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Piteşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Arge ş

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL PLOIEŞTI

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 COMARDICI IRINA NICOLET A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Tribunalul

DâmboviYa

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Prahova

2 OPRESCU ALEXANDRA GEORGIAN A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Ploieşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Prahova

3 BR;TIL; CRISTINA NICOLETA – PRIM PROCUROR

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Ploieşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Prahova

4 NIX; MANOLE SIMONA DANIEL A

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Ploieşti

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Buz<u

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaBuz<u

5 NIX; COSMIN MARIUS

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Ploieşti

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaBuz<u

6 COLX MIHAIL

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Br<ila

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaV<lenii de Munt e

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL SUCEAVA stiri

pesu

rse.r

o

Page 52: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

52

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 BAZELIUC DUMITR U

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018.

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Botoşani

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaVatra Dornei

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL TÂRGU MUREŞ

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 CHETRARU MARIAN A

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Târgu Mureş

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Mure ş

PARCHETUL DE PE LÂNG; CURTEA DE APEL TIMIŞOARA

Nr. Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz<

Parchetul/Parchetele unde solicit< transferul

1 TRAST;U OLIMPIA MARI A

- delegat< la Parchetul de pe lâng< Tribunalu l Timi ş

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Timi şoara

Parchetul de pe lâng< Tribunalul Timi ş

2 BR;DEAN RALUCA CRISTIN A

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Caransebeş

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaArad

3 L;P;DAT IULIANA CORALI A

ADMITERE, începând cu data de 01.08.2018

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Arad

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaTimi şoara

4 VRABETE PAVE L

RESPINGERE

Parchetul de pe lâng< Judec<toria Sânnicolau Mare

Parchetul de pe lâng< Judec<toriaTimi şoara

Sec縁ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot Brât respingerea urm Btoarelor cereri de transfer ca fiind tardiv introduse : st

iripe

surs

e.ro

Page 53: stiripesurse · Apel Bucure ti, pe o perioad de 3 ani, încep â nd cu data de 13.06.2018 . 3. Sec ia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hot rât numirea în

53

Nr. crt .

Numele şi prenumele solicitantului

Parchetul unde funcYioneaz< solicitantul

1. HONDOR RODICA ELEN A Procuror la Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

2. CIMPOERU CAMELIA VIVIAN A

Procuror la Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

3. GLIGAN ANA MARI A Procuror la Parchetul de pe lâng< Tribunalul Bucureşti

stiri

pesu

rse.r

o