sfaturi pentru 2012

7
Marker Sfaturi pentru un 2012 prosper Descopera care este jocul tau! Sfaturi pentru 2012 Daca vrei sa ai succes trebuie sa constientizezi ca suntem cu totii jucatori , indiferent daca te afli intr-un domeniu sportiv sau non-sportiv. Aceasta asociere este necesara pentru a-ti da seama ce trebuie sa faci pentru a reusi. Asa ca intrebarea mea este: Care este jocul tau? Sfatu ri pentr u 2012 www.membership .ro

Upload: marius-achim

Post on 22-Jun-2015

578 views

Category:

Business


4 download

DESCRIPTION

Daca vrei sa ai succes trebuie sa constientizezi ca suntem cu totii jucatori, indiferent daca te afli intr-un domeniu sportiv sau non-sportiv.Aceasta asociere este necesara pentru a-ti da seama ce trebuie sa faci pentru a reusi.Asa ca intrebarea mea este: Care este jocul tau?

TRANSCRIPT

  • 1. Sfaturi pentru un 2012 prosper www.membership.ro Descopera care este jocul tau!MarkerSfaturi pentru 2012Daca vrei sa ai succes trebuie saconstientizezi ca suntem cu totiijucatori, indiferent daca te afliintr-un domeniu sportiv sau Sfaturinon-sportiv.pentruAceasta asociere este necesara 2012pentru a-ti da seama ce trebuiesa faci pentru a reusi.Asa ca intrebarea mea este:Care este jocul tau?

2. www.membership.ro Fii cel mai bun! Pentru a reusi trebuie sa fii cat Cat esti de bun?Marker mai bun. Daca intri intr-un joc care nu ti se potriveste, nu vei reusi. Daca realizezi ca nu vei avea o evolutie prea buna in jocul ales, renunta. Nu abandona joc dupa joc doar pe motiv ca nu esti bun. Odata va trebui sa alegi si cu cat o faci mai repede cu atat mai bine. 3. www.membership.ro Pasiunea te va ghida Daca esti bun in jocul tau dar nu Esti pasionat? esti pasionat, la un moment dat vei avea un conflict interior.Marker Acest conflict poate sa apara dupa cateva zile, luni, ani sau zeci de ani. De aceea este bine sa alegi jocul la care esti bun dar de care esti si pasionat. 4. www.membership.ro Uneltele te vor ajuta In orice joc exista unelte si rolul Ce unelte folosesti? lor este de a te ajuta sa te dezvolti. Alege doar cele mai buneMarker unelte! 5. www.membership.ro Trebuie sa produci Respecti regula 90/10? Daca vrei sa ai succes trebuie sa produci 90% si sa consumi 10% Consuma doar ceea ce este mai bun si produ cat mai mult.Marker 6. www.membership.ro Te dezvolti treptat Afacerea ta se va dezvolta in functie de: Cat de mult iti maresti audienta Cat de bun este produsul tau Cat de des iti promovezi oferta Cat de multe produse creeziMarker 7. www.membership.ro Un 2012 prosperFii cel mai bun in 2012 Alege jocul la care esti cel mai bun si de care esti pasionat. Alege doar cele mai bune unelte si respecta regula 90/10 Nu astepta schimbari peste noapte. Dezvolta-te treptat!Marker La multi ani!