revista de vara nikken 2012

36
NIKKEN REVISTA FAMILIEI EDIŢIA DE VARĂ 2012 ROMÂNĂ ® Bunăstare Vitală de la Nikken NOI PRODUSE PENTRU 2012

Upload: simona-gurgu

Post on 06-Mar-2016

244 views

Category:

Documents


3 download

DESCRIPTION

Catalogul de vara 2012 ,produse Nikken

TRANSCRIPT

Page 1: Revista de vara nikken 2012

NIKKENR E V I S T A F A M I L I E I

EDIŢIA DE VARĂ 2012ROMÂNĂ

®

Bunăstare Vitalăde la Nikken

NOI PRODUSE PENTRU 2012

Page 2: Revista de vara nikken 2012

2 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

Introducerey

Anthony ChaplinEste greu de crezut că am trecut de jumătatea anului 2012. Unde s-a dus timpul? În curând vine Crăciunul!!

Când mă uit înapoi la ceea ce am realizat, nu-mi vine să cred. În Ianuarie a fost lansată Sticla Sport PiMag®. Această lansare a fost urmată îndeaproape de prima sesiune Nikken NOW în Februarie. Apoi în Martie au fost lansate noile produse PiMag Waterfall® şi PowerChip™. Luna Aprilie a văzut introducerea cursurilor Bronz Training iar în Mai am lansat noul KenkoAir® şi Ciagav® organic. Dacă acestea nu erau de ajuns, am invitat trei Consultanţi care au muncit din greu să îl vadă pe Anthony Robbins în Mai – aştept cu nerăbdare să văd ce efect va avea această experienţă asupra afacerii lor.

Sesiunile Nikken NOW au devenit din ce în ce mai puternice şi sunt în parte responsabile atât pentru creşterea vânzărilor cât şi a recrutărilor în comparaţie cu anul trecut. Iată şase luni foarte aglomerate. Unul dintre cele mai importante evenimente pentru mine a fost atunci când am petrecut puţin timp cu Roger Drummer. El înţelege cu adevărat modul în care Nikken se potriveşte în vieţile oamenilor şi beneficiile pe care le oferă acestora.

Şi nu ne oprim aici. În această ediţie vedeţi exact ceea ce dorim să facem în perioada verii. Ştim cu toţii că evenimentele şi programele stimulente de călătorie sunt foarte bune. Această vară le va avea pe cele mai bune din câte au fost vreodată. Ce mod minunat de a fi recunoscut pentru obţinerea de echilibru şi pentru ajutorul acordat altora de a face la fel. Când staţi la soare pe timpul unei veri glorioase, simţind soarele pe pielea dumneavoastră, gândiţi-vă ce bine vă simţiţi. Acum gândiţi-vă cât de bine vă veţi simţi în Ianuarie când veţi face acelaşi lucru, în timp ce alţii vor tremura în serile întunecate de iarnă.

Aceasta este lumea Nikken în care trăim.

Nu ne oprim nici aici. În Septembrie vom introduce mai multe produse, urmate de mai multe oferte şi cursuri. Este din ce în ce mai bine. Există din ce în ce mai multe motive pentru care puteţi vorbi cu oamenii.

Sper că aţi citit cu toţii postarea de pe blog-ul meu cu privire la acalmia de vară. Dacă aţi citit, şi DE CE-ul dumneavoastră este destul de puternic, nu veţi avea probleme să ne însoţiţi în Ianuarie 2013. Căci, pentru atunci, vom dezvălui o mulţime de lucruri minunate. Calea de

urmat este deja stabilită şi vă oferă mult mai mult decât înainte.

Sportivii ar putea câştiga la Jocurile Olimpice din Iulie, dar ei au început să lucreze în acest scop de mulţi ani. Munca dumneavoastră pentru a obţine eventualele rezultate pentru tot restul acestui an şi următorul, începe acum. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vorbiţi cu oamenii, să-i încântaţi cu entuziasmul dumneavoastră şi să-i faceţi să Descopere Nikken şi să-l Trăiasca în fiecare zi. Ce oportunitate minunată, de la o companie minunată, susţinută de oameni minunaţi... Haideţi să facem din 2012, un an incredibil. După acesta, urmează un senzaţional şi substanţial 2013.

Anthony ChaplinDirector General, Nikken Europa

Lucrăm la poveştile de succes din viitor

Page 3: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 3

04Noul KenkoAir® Purifier, tehnologie de filtrare de ultimă oră

06Noul CiagaV® – cu 50% mai mulţiu antioxidanţi

08Noul site pentru public de la Nikken

10Actualizări de la Echipa Digitală

12Unelte pentru afacere

14Echipa Juridică

16Noua generaţie de creare a apei PiMag®

18Pedalând pentru o cauză bună; Nikken sprijină Echipa Rynkeby!

21Atleții și tehnologiile de la Nikken - relația perfectă!

22Vara Sportului – și Oferta Sport de Vară de la Nikken!

24Control de Calitate: ne asigurăm că fiecare produs

respectă standardele impuse de Nikken!

26Noile cursuri de instruire de la Nikken!

28Recunoaștere

Editor: Jannicke IversenCopywriter: John Bedford

Design: Stephen FraserFotografiile personalului Nikken: Angelika Braid

Cercetători: John Bedford, Anthony Chaplin, Mari Daly, Jodie Ford, Stephen Fraser, Esther Key,

Erin Moran, Nadia Smith, Philip Woodcock, Ben Woodward, Elodie Veillet

CUPRINS

Echipa de redactare

Page 4: Revista de vara nikken 2012

4 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

NOUL KenkoAir® P U R I F I E R

Numai o singură companie putea să

producă ceva mai bun decât Air Wellness™ Power5 Pro™

de la Nikken

Page 5: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 5

Aparatul de aer de la Nikken, Air Wellness™ Power5 Pro™a stabilit standardele legate de filtrarea în casă, care păreau imposibil de întrecut; la urma urmei, cel anterior încorpora o tehnologie avansată de filtrare capabilă de a elimina 99,97% din toate particulele aeropurtate.

Dar acest standard a fost acum întrecut.

Şi, bineînţeles, Nikken este cea care a ridicat din nou ştacheta când vine vorba de dezvoltarea şi încorporarea celei mai noi tehnologii de filtrare a aerului.

Kenko Air Purifier încorporează Tehnologia ULPA (filtru de aer pentru particule ultra - low) care reprezintă un progres în domeniul filtrării aerului — semnificativ mai eficace decât filtrul HEPA, standardul de lungă durată pentru sălile de operaţie din spitale.

În comparaţie cu filtrarea de tip HEPA care elimina 99,97% din particule de mărime până la 0,3 microni, tehnologia de filtrare avansată din KenkoAir elimină 99,9995% din praf, polen, becterii şi alte particule aeropurtate de până la 0,12 microni.

Design-ul modern, portabil, acoperă o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi.

Mai mult, KenkoAir Purifier include un filtru dezodorizant şi tehnologia Generare Curată de Ioni, fără ozon, pentru a crea o atmosferă împrospătoare, înviorătoare. Acestea, desigur, crează importantul efect pe care Japonezii îl numesc Shinrinyoku sau ‘respiraţie cu aer de pădure’.

Nu ar trebui cu toţii să ne umplem casele cu aer tot atât de curat şi pur aşa cum a intenţionat natura?

• Oferă aer proaspăt, curat, prin eliminarea poluanţilor atmosferici şi bacteriilor

• Filtrul ULPA de grad medical elimină 99,9995% din particulele aeropurtate

• Generarea de ioni negativi, fără ozon, de ultimă oră crează ‘aer montan’, cu efect de relaxare şi înviorare

• Indicatori pentru Nivel de Poluare & Înlocuirea Filtrelor

• Design elegant, modern, pentru portabilitate uşoară

• Aprobat de fundaţii şi asociaţii europene de cercetare în domeniul alergiilor

KENKO AIR PURIFIER Cod: 1640Preţ en gros excl. TVA 1078 RONPreţ recomandat de vânzare cu amănuntul incl. TVA 1671 RON PV 500CV 646, 80 RON

PACHET DE FILTRE DE SCHIMB Cod: 1643Preţ en gros excl. TVA 211 RON Preţ recomandat de vânzare cu amănuntul incl. TVA 328 RONPV 98CV 126.60 RON

Page 6: Revista de vara nikken 2012

6 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

• SUC DE AFINE• SUC DE SOC• SUC DE ZMEURĂ• NECTAR DE AGAVE• SUC DE MURE• PULPĂ DE FRUCT ACAI• EXTRACT DE SĂMÂNȚĂ

DE STRUGURI

Noul Ciagav®

– cu 50% mai muţi antioxidanţi!

BUNĂSTATE ORGANICĂ CU UN GUST MINUNAT

•Băutură organică cu minimum 91% fructe

• Culoare roșie, vibrantă, savoare intensă de fructe

• Bogată în nutrienți pentru vitalitate zilnică

• Bogată în Vitamină C • Nu conține conservanți sau îndulcitori artificiali

• O doză de bunătate naturală zilnică pentru întreaga familie

Page 7: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 7

CIAGA, UNUL DINTRE CELE MAI CĂUTATE PRODUSE NIKKEN, ESTE ACUM MAI BUN CA ORICÂND;

CIAGAV

Ciagav oferă un nivel și mai mare de antioxidanți (1425 µmoleTE pe fiecare porție de 30 ml*), cu 50% mai mult decât Ciaga original.

Din vasta selecție de fructe de grădină și de pădure oferită de Mama Natură am dezvoltat cu grijă o băutură organică, kosher cu un conținut de minimum 91% fructe. Este de asemenea bogată în Vitamina C (29 mg pe 100 ml), care contribuie la sănătate în general prin interacțiunea cu sistemele cheie ale corpului.

Deoarece fructele de livadă și cele de pădure lucrează împreună, noul Ciagav este un produs simplu, și totuși puternic. De exemplu, ajută la absorbția fierului non-haem găsit în cereale, leguminoase, legume și fructe, de obicei mai greu absorbit decât fierul de tip haem găsit în carne și pește - ceea ce înseamnă că Ciagav este un produs potrivit pentru vegetarieni.

În plus, conținutul de Vitamină C din Ciagav contribuie la formarea de colagen și la producerea normală de energie în metabolism. Ciagav nu conține conservanți.

ACEST MINUNAT SUC NATURAL ESTE BOGAT ÎN ANTIOXIDANȚI.

Peste tot în lume – în fiecare pădure tropicală și în fiecare deșert – există o mulțime de fructe exotice despre care se crede că au beneficii puternice în sănătate.

Cum multe dintre aceste fructe sunt bogate în antioxidanți, ajută la protejarea împotriva radicalilor liberi, care au fost asociați cu un numări de boli cronice cum ar fi cancerul, boli de inimă, sistem imunitar suprimat și îmbătrânirea accelerată.

Pentru a realiza formula Ciagav am identificat țările care oferă fructele cu cea mai înaltă calitate. O alegere evidentă a fost Chile datorită izolării sale naturale – înconjurată fiind de Deșertul Atacama, lanțul muntos Andin, Ghețarii și Oceanul Pacific – și a condițiilor geografice ideale cum ar fi un climat Mediteranian.

Toate acestea, împreună cu un sol excelent, înseamnă că Chile produce mure, afine, zmeură și boabe de soc organice. Combinând toate acestea, am ales un acai puternic din Statele Unite și am adăugat acel pic de dulceață organică dată de familia Agavaceae din Mexic.

Rezultatul este un vibrant, colorant și suculent cocktail!

(Și dacă tot vorbim de cocktail-uri, vă oferim rețete pe MyNikken)

CIAGAV (PACHET DE DOUĂ STICLE. FIECARE STICLĂ CONȚINE 32 DE PORȚII DE 30 ML.) UK/IRL – Cod: 2130

Notă: Produsul Ciaga nu este disponibil în Polonia și, în România, acest produs este numai pentru consumul personal și nu pentru revânzare.

* µmoleTE reprezintă valoarea ORAC, sau ‘echivalent de micromol trolox ’ (Trolox este un analog de vitamină E)

“În fiecare dimineață îmi încep ziua cu CiagaV care mă pregătește pentru ziua ce urmează. Plină de aromă de fructe de pădure, este modalitatea perfectă de a începe ziua! Este de asemenea bogată în Vitamina C și are un gust la fel de bun precum imaginea sa!”

MALLU SAARINEN, FINLANDA

Page 8: Revista de vara nikken 2012

8 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

AM LANSAT NOUL SITE PENTRU PUBLIC – WWW.NIKKEN.EUÎn Februarie anul acesta, am lansat noul site pentru public www.nikken.eu, dezvoltat în special pentru a fi uşor de navigat cu un design simplu, dar consistent.

Noul website încorporează toate funcţiile site-ului anterior dar, cu ajutorul Consultanţilor am creat o imagine cu totul nouă şi am îmbunătăţit navigarea în pagini.

Am actualizat conţinutul datat de pe site-ul anterior şi am inclus diferite secţiuni noi; toate acestea vor fi în mod constant actualizate cu noi materiale.

Page 9: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 9

PAGINA PRINCIPALĂ

Pagina principală este simplă din punct de vedere al design-ului şi include materiale video, o mică istorie a companiei Nikken şi un link direct la secţiunea ‘Find a Consultant’. Am evitat în mod intenţionat complicarea lucrurilor; totul este foarte simplu şi clar.

PAGINILE DE PRODUSEÎn paginile de produse am modificat conţinutul informaţiilor şi modul în care acestea pot fi accesate. Veţi vedea că informaţiile privind descrierea produselor sunt mai clare şi mai concise, oferind în detaliu beneficiile cheie ale produsului respectiv. Şi, dacă doriţi să aflaţi totuşi mai multe, avem disponibile chiar şi documente în format PDF ataşate paginii respective, pe care le puteţi descărca.

De asemenea, produsele sunt acum clasificate într-un mod care vă permite o navigare uşoară în pagină: Aer, Exerciţiu & Fitness, Bijuterii, Magneţi & Far-Infrared, Nutriţie, Gama de Îngrijire a Pielii, Somn, Apă şi Pachete Vitale. Acest lucru înseamnă că puteţi găsi ceea ce căutaţi mult mai repede decât înainte. Şi, mai mult decât atât, veţi vedea că în partea de jos a paginii de produse, am introdus un link ‘V-ar place şi...’ care vă va duce direct la produsele asociate cu acesta.

OPORTUNITATEA DE AFACERI

Această pagină încorporează mărturiile Consultanţilor pentru a evidenţia vizitatorilor avantajele de a fi Consultant Nikken. Pentru cineva care este nou în Marketing-ul de Reţea, această pagină oferă o imagine de ansamblu a industriei, oportunitatea oferită de Nikken şi căi de câştig cu ajutorul Uneltelor de Afaceri Nikken.

LUMEA NIKKEN

Lumea Nikken încorporează Evenimente, Premii, Recunoaştere, Presidents Club şi HBM. Aceasta reprezintă numărul avantajelor şi ‘Premiaţi pentru Efortul dumneavoastră’ pe care îl primiţi la înscrierea în Nikken.

Aceste informaţii detaliate comunică cu claritate mesajul Humans Being More® celor care nu au auzit niciodată de oportunitatea Nikken şi de programele Premii şi Recunoaştere pe care le oferim oricui devine Consultant Nikken.

DESPRE NOI

Secţiunea ‘Despre Noi’ oferă o mai bună înţelegere a companiei Nikken Europa, a departamentelor noastre şi a persoanelor cheie care au un impact semnificativ asupra viziuniii companiei. Vă arată de asemenea de ce organizaţii profesionale suntem giraţi împreună cu informaţii cheie disponibile în format PDF şi, desigur, Cum ne puteţi contacta.

AUTOSHIP

Aici aveţi disponibil un buton de navigare pentru a vă loga şi a plasa comanda Autoship - este foarte simplu.

LOGAREA MYNIKKEN

Aţi terminat de navigat pe site-ul nostru? Daţi clic pe butonul de logare MyNikken şi veţi fi redirecţionaţi direct la acest site.

Sperăm că veţi găsi noul site uşor de utilizat, informativ şi profesional.

Website-ul este în prezent disponibil în limbile Engleză, Franceză, Finlandeză, Germană, Daneză, Maghiară, Norvegiană şi Suedeză. Alegeţi limba dorită din colţul drept sus în pagină.

Noul site reprezintă doar începutul multor proiecte interesante pe care le avem în vedere, sporindu-ne prezenţa on line şi căile prin care putem comunica din punct de vedere digital cu Consultanţii şi clienţii acestora.

Ca oricare dintre evoluţiile şi actualizările făcute la platforma noastră on line, ne-ar face plăcere să primim impresii şi idei despre www.nikken.eu şi sperăm să vă placă această recentă şi minunată actualizare.

Page 10: Revista de vara nikken 2012

10 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

ACTUALIZĂRI DE LA ECHIPA

DIGITALĂ

ULTIMILE ŞTIRI DIGITALE

Fie că sunteţi Consultant Nikken sau client, puteţi găsi multe resurse utile on line. Am compilat acest ghid util pentru a vă ajuta să profitaţi din plin de ceea ce vă poate oferi Internetul!

MYNIKKEN

Unul dintre cele mai importante instrumente de web dacă sunteţi Consultant Nikken, este aplicaţia MyNikken (www.mynikken.eu). Asiguraţi-vă că vă logaţi zilnic pentru a accesa cele mai noi articole, liste de preţuri, informaţii cu privire la produse, reviste şi multe altele.

Prin intermediul MyNikken aveţi posibilitatea de a accesa un anumit număr de resurse valoroase cum ar fi:

• MyForum – un loc unde puteţi discuta cu alţi Consultanţi despre produsele Nikken, schimba idei sau clarifica alte nelămuriri.

• Prezentări 1-2-1 – permit Consultanţilor să facă o prezentare unei persoane interesată oriunde s-ar afla aceasta (fie prin telefon, e-mail, Skype sau faţă-în-faţă). Aceast capitol este momentan disponibil în 10 limbi.

• Aplicaţia PV/PGV –Această aplicaţie pentru telefoane tip smartphone permite Consultanţilor să îşi verifice volumul de PV/PGV oriunde s-ar afla. Informaţiile cu privire la PV/PGV-ul dumneavoastră vor fi actualizate în mod regulat pe parcursul zilei. Dispozitivele acceptate includ: iPhone & iPad (iOS 4+ este necesar), Android (2,1+ este necesar), BlackBerry (OS 6 este necesar, 4/5 nu sunt acceptate).

NIKKEN BUSINESS TOOLS

Nikken Business Tools este un magazin on line de unde puteţi achiziţiona unelte cum ar fi cărţi de vizită Nikken personalizate şi banere pentru evenimente. Puteţi accesa magazinul Nikken Business Tools prin MyNikken sau vizitaţi direct site-ul www.nikkentools.eu.

Page 11: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 11

BLOG-URI

Încă o cale minunată pentru Consultanţi şi clienţi de a obţine informaţii şi istorisiri este cea de a accesa blogurile noastre.

• Echipa Digitală (nikkendigitalteam.wordpress.com) • Anthony Chaplin, Director General

(nikkentony.wordpress.com) • Ben Woodward, Director de Vânzări

(nikkenben.wordpress.com) • Mari Daly, Director de Marketing

(nikkenmari.wordpress.com)

REŢELE DE SOCIALIZARE

Pe parcursul anului 2012, comunitatea Nikken on line a crecut continuu într-un mod nou şi minunat!

• Facebook (www.facebook.com/NikkenEU) – Daţi clic pe Like în pagina noastră de pe Facebook şi veţi găsi link-uri pentru ultimele blog-uri, noutăţi legate de companie şi produse, actualizări de evenimente şi cursuri, poze şi mărturii – şi, bineînţeles, interacţiunea cu alţi fani!

• Twitter (www.twitter.com/NikkenEurope) – Urmăriţi-ne pe Twitter pentru actualizări regulate în privinţa evenimentelor şi cursurilor ca şi link-uri pline de inspiraţie şi mărturii folositoare - sau doar umor şi câteva gânduri bune pentru ziua respectivă!

• YouTube (www.youtube.com/NikkenEurope) – Abonaţi-vă la canalul nostru de pe YouTube unde vă oferim noi materiale video despre afacere, produse şi cursuri HBM, împreună cu mărturiile Consultanţilor noştri!

• LinkedIn – Alăturaţi-vă grupului nostru de pe LinkedIn unde puteţi cunoaşte alţi Consultanţi şi fani ai produselor noastre, intrând de asemenea în discuţii legate de recente postări pe blog-uri, cursuri HBM şi evenimente!

• Pinterest (www.pinterest.com/nikkeneurope) – Cea mai nouă adiţie la platforma socială a companiei Nikken Europa, această ‘reţea de socializare vizuală’ permite altora să-şi împărtăşească imaginile şi articolele de pe întregul web prin afişarea acestora în pagini. Urmăriţi paginile noastre pentru a împărtăşi informaţii cu privire la produse, citate motivaţionale, articole din presă, evenimente şi cei Cinci Stâlpi ai Sănătăţii!

ISSUU.COM

Pe Issuu.com puteţi viziona multe dintre publicaţiile noastre cum ar fi Revista Familiei Nikken şi Broşura de Produse. Acest instrument on line vă oferă cea mai bună experienţă prin lectură şi funcţii puternice care vă permit să le scoateţi la imprimantă şi să le împărţiţi cunoştiinţelor dumneavoastră. Puteţi chiar încorpora publicaţiile în propriul dumneavoastră site!

Pentru a profita din plin de Issuu, deschideţi-vă un cont gratuit pe www.issuu.com.

Găsiţi-ne la www.issuu.com/NikkenEurope şi folosiţi puterea Internetului pentru a vă construi cu adevărat afacerea!

Page 12: Revista de vara nikken 2012

12 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

Apă mai Bună pe Viaţă

~ O N O U Ă U N E A L T Ă P E N T R U C L I E N Ţ I

Inspiraţi-i pe toţi cei din jurul dumneavoastră să achiziţioneze noul sistem unic de apă PiMag Waterfall®!

Când abordaţi un potenţial Client, ar fi o idee minunată să aveţi la îndemână noua unealtă pentru Clienţi – pliantul ‘Apă mai Bună pe Viaţă’.

Acest pliant conţine o introducere pe scurt despre produsul în sine şi beneficiile apei alcaline pentru sănătatea dumneavoastră.

Este simplu; scrieţi-vă detaliile de contact pe spatele pliantelor şi le puteţi lăsa în urmă oriunde doriţi!

Amintiţi-vă că puteţi întotdeauna să cereţi permisiunea celor ce răspund de sălile de fitness private sau de centrele de sănătate de a lăsa undeva în recepţia acestora aceste pliante.

Acest pliant cu design modern este disponibil la vânzare în pachete de 20 de bucăţi – comandaţi-le chiar astăzi!

PLIANT PIMAG WATERFALL Pachet 20 bucăţi – Cod: 99068Preţ en gros - 6,25 RON excl. TVA

Page 13: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 13

BunăstareaAstăzi

~ N O U A V E R S I U N E Î M B U N Ă T Ă Ț I T Ă !

Mult căutatul material Bunăstarea Astăzi este acum și mai bun!

Actualizat cu informații legate de noile Pachete Vitale și noi mărturii, acest material reprezintă unealta numărul unu pentru a împărtăși informații despre

Nikken și despre industria de bunăstare.

Disponibil în curând peste tot în Europa, în 11 limbi!

“Bunăstarea Astăzi este un instrument excelent de afacere pentru oricare Consultant. Acesta explică conceptul marketing-ului de rețea și industria de bunăstare. Noua versiune demonstrează de asemenea frumusețea Bunăstării Vitale arătând modul în care absolut oricine poate beneficia de produsele Nikken. Vă recomand să aveți acest instrument la voi oriunde veți merge și să-l dați oricui este interesat de Nikken.” GERHARD KLENNER, AUSTRIA

Page 14: Revista de vara nikken 2012

14 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

Departamentul JuridicEchipa Juridică Nikken joacă un rol vital în a permite atât dumneavoastră cât şi companiei de a conduce afacerea într-un mod sigur, în limitele legii, ajutându-vă în acelaşi timp să vă conformaţi regulilor companiei.

În fiecare zi, echipa juridică se ocupă cu probleme de conformitate de rutină în toate cele 16 ţări din Piaţa Europenă Nikken, răspunzând la întrebări legate de publicitate, schimbări de sponsor şi prezenţa pe internet. Dânşii contribuie de asemenea la proiecte de marketing, actualizări ale contractelor sau deschiderea unor noi ţări pentru afaceri.

Calitatea de membru a Nikken în cadrul mai multor Asociaţii de Vânzări Directe naţionale (RODSA) şi a Asociaţiei de vânzări directe Europene SELDIA, ne oferă atât oportunitatea de a ridica profilul acestei industrii într-un mod pozitiv, ca şi pe cea de a ne reprezenta interesele în Europa şi la nivel naţional pe parcursul proceselor de consultanţă a noilor legi – şi Nikken joacă un rol activ în acestea prin munca depusă de membrii Departamentului Juridic.

COMPANIA NIKKEN

Page 15: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 15

“M-am alăturat companiei Nikken acum 12 ani când studiam pentru conversia calificării juridice, din Germană în Engleză. Pe atunci lucram în alte departamente şi am realizat ce minunată afacere este aceasta aşa că, atunci când Directorul nostru m-a rugat să ajut în cadrul departamentului juridic, am fost foarte uimită. În fiecare zi am avut privilegiul de a lucra împreună cu nişte oameni minunaţi, inclusiv cu coordonatorii noştri de produse şi iubesc suplimentele nutritive care au fost dezvoltate special pentru piaţa Europeană. Jade GreenZymes® se află pe primul loc pe lista produselor mele favorite la rivalitate cu brăţara Santa Fe®, pe care o port pretutindeni; este un subiect uşor de discutat. Şi Sistemul de Apă PiMag® este un dar de la Dumnezeu în această zonă unde apa este foarte calcaroasă.”

Anja Newberry

Am ajuns la Nikken cu cinci ani în urmă cu experienţă în legislaţia Franceză. Serviciul meu la Nikken mi-a oferit oportunitatea de a mă folosi de expertiza mea şi cea de a-mi continua în acelaşi timp studiile. Îmi place foarte mult gama de bijuterii Nikken deoarece este unică. Mă bucur de asemenea de branţurile KenkoInsoles® şi cred cu adevărat că m-au ajutat să ating, mergând pe jos, piscul Pen y Fan din Ţara Galilor.”

Laetitia Koffi-Edwards

Departamentul juridic Persoanele dedicate şi cu înalt nivel profesional din fiecare departament al Birourilor Centrale Nikken Europa din Marea Britanie ajută compania Nikken să acţioneze în mod eficient - dar nu uită niciodată că scopul lor principal este acela de a vă servi şi ajuta pe dumneavoastră în rolul important pe care îl jucaţi.

Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le ştiţi, desigur, este acela că produsele şi tehnologiile pe care le folosiţi şi pe care

le promovaţi nu numai că sunt susţinute de testări riguroase dar, îndeplinesc cerinţele legale în continuă creştere şi standardele impuse de fiecare ţară, acestea schimbându-se în mod regulat anual.

Este o zonă extrem de complicată, după cum puteţi ghici. Şi, din fericire, departamentul nostru juridic este permanent atent pentru a ţine pasul cu aceste modificări.

Page 16: Revista de vara nikken 2012

16 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

Noua generație DE CREARE DE APĂ PIMAG® Ce poate fi mai bun decât Sistemul de Apă PiMag de la Nikken?

Bineînțeles că numai noul Sistem de Apă PiMag Waterfall!

Inspirat de râurile curgătoare din Japonia unde a fost descoperită inițial apa pi, Sistemul de Apă PiMag Waterfall este cu adevărat cel mai apropiat lucru pe care l-ați putea avea în loc de apă naturală pe suprafața dulapului de bucătărie!

Dar frumusețea acestuia nu se găsește doar la suprafață. Tehnologia sa revoluționară reușește îmbunătățirea substanțială a performanței oferite de remarcabilul Sistem de Apă PiMag.

Sistemul ingenios de filtrare în etape multiple – cu ceramice Pi, desigur – îndepărtează chiar și procente mari de contaminanți: de exemplu, 90% clor comparat cu 59% din sistemul anterior.

Produce de asemenea apă cu un nivel mai benefic de pH (8,5/9,5 în loc de 7,5/8), ajutând astfel la contracararea multor efecte oxidante ale dietei moderne. În plus, sistemul gravitațional al produsului Waterfall încurajează mișcarea naturală în spirală în timp ce un magnet de 1.200 gauss reduce agregarea de sedimente care asigură o filtrare mai fină.

În ciuda tuturor acestor îmbunătățiri, filtrul de schimb trebuie să fie înlocuit numai o dată la fiecare trei luni; există chiar și un indicator cu LED convenabil care vă anunță când a sosit timpul să înlocuiți filtrul.

• Operare simplă, tehnologie avansată• Filtrare certificată pentru reducerea contaminanților• Mineralele ajută la reglarea pH-ului pentru a crea apă

alcalină• Procesul de filtrare reduce ORP* • Magnet de 1.200 gauss• Indicator LED de schimbare a filtrelor • Aprobarea Sigiliul de Aur de la Asociația pentru

Calitatea Apei

Și acum avem disponibil și un nou Optimizator care se potrivește la culoare!Odată ce ați văzut cât de frumos arată PiMag Waterfall pe dulapul dumneavoastră de bucătărie, ați dori probabil să achiziționați și noua versiune de culoare gri a Optimizatorului PiMag! (nou cod 1389).

* ORP (Oxidation-Reduction Potential- Potențialul de Reducere a Oxidării) reprezintă o formă de măsurare, cu numere mai mici care denotă nivele mai ridicate de antioxidanți.

Page 17: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 17

Și nu uitați de alternativa inteligentă la apa îmbuteliată: Sticla Sport de la Nikken. În mod remarcabil, Nikken a reușit să încorporeze toată tehnologia ingenioasă de filtrare multiplă într-o sticlă compactă, durabilă; deci, acum vă puteți bucura de apă pi delicioasă pură, oriunde v-ați afla! Toate acesta la o fracțiune din costul (atât financiar cât și cu privire la mediul înconjurător) a sticlelor îmbuteliate comercial!

Sticla Sport PiMag: Cod 1375Filtru – Cod: 1376

PIMAG WATERFALL Sistemul Gravitațional de Apă PiMag Waterfall – Cod: 1380Preț en gros excl. TVA 650 RONPreț recomandat de vânzare cu amănuntul incl. TVA 1008 RON PV 284CV 455 RON

ACCESORII Pachet Filtre de schimb PiMag Waterfall (Filtru și Pre-Filtre) – Cod: 1381Preț en gros excl. TVA 154 RONPreț recomandat de vânzare cu amănuntul incl. TVA 239 RON PV 67CV 107,80 RON

Pachet Filtre de schimb - AutoshipPreț en gros excl. TVA 130 RONPreț recomandat de vânzare cu amănuntul incl. TVA 202 RON PV 54CV 84,50 RON

Pietricele minerale – Cod: 1382Preț en gros excl. TVA 64 RONPreț recomandat de vânzare cu amănuntul incl. TVA 100 RON PV 28CV 44,80 RON

Pentru detalii cu privire la o unealtă necesară, vedeți Pliantul PiMag Waterfall ‘Apă mai bună pe viață’ din pagina 12 .

Page 18: Revista de vara nikken 2012

18 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

Pedalând pentru o

cauză bună

Page 19: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 19

În 20 iulie 2012, aproape 800 de bicicliști vor sosi în Paris, după ce vor fi pedalat din Danemarca și Suedia timp de șase zile.

Echipa Rynkeby a finalizat această călătorie în scopul colectării de fonduri , în fiecare an din 2002 și până astăzi, venind astfel în ajutorul Fundației Børnecancerfonden, fundație ce luptă împotriva cancerului la copii. Anul acesta Nikken se va implica de asemenea. Vom sponsoriza una dintre cele treisprezece echipe Daneze și suntem foarte bucuroși că putem sprijini acest act de caritate!

Connie Nissen, o clientă a Consultantului nostru Nikken, Danez, Vivi Barløse, ne-a contactat în legătură cu posibila sponsorizare a echipei cu care dânsa va pedala: Echipa Rynkerby Sønderborg. Compania Nikken a fost bucuroasă să ia parte la această inițiativă și este pregătită să sponsorizeze echipa care constă în 50 de bicicliști și 11 suporteri, ce vor pedala aproximativ 1200 km din Danemarca până la Paris.

Børnecancerfonden a fost fondată cu scopul de a sprijini cercetările în tratamentele pentru cancer, de a ridica nivelul informațiilor legate de boală și de a oferi sprijin atât copiilor afectați cât și familiilor acestora. Fundația lucrează de asemenea la îmbunătățirea condițiilor în general pentru copiii din Danemarca bolnavi de cancer. Børnecancerfonden se bazează în totalitate pe donații private deci, banii strânși anual de Echipa Rynkeby, sunt esențiali pentru a ajuta această acțiune de caritate să continue și implicit munca vitală pe care o depun cei din această organizație.

Connie, care este asistentă medicală la spitalul Sønderborg a spus, “A fost un vis de-al meu de mult timp să fac parte din

această minunată echipă și să strâng cât mai multe fonduri posibil pentru o cauză atât de importantă. Sunt încântată de faptul că mă pot implica și cred că este minunat că și Nikken se implică! Am început acum antrenamentul pe bicicletele pe care le vom folosi în această cursă, deși avem câteva emoții legate de o călătorie atât de lungă; suntem de asemenea foarte onorați să luam parte la toate acestea. Suntem foarte recunoscători pentru tot sprijinul pe care l-am primit și așteptăm cu nerăbdare să includem Nikken în acest eveniment special.”

Logo-ul Nikken va fi afișat cu mândrie pe tricourile echipei și pe mașina care îi va însoți în această solicitantă călătorie. Îi vom urmări pas cu pas și vom posta actualizări de la echipă pe parcursul călătoriei lor. Suntem foarte bucuroși să putem sprijini această acțiune de caritate și sperăm că ne puteți ajuta prin a răspândi vestea privind acest minunat eveniment!

Așteptăm cu nerăbdare călătoria Echipei Rynkerby Sønderborg și le urăm mult succes!

NIKKEN SPRIJINĂ ECHIPA RYNKEBY 2012!

Page 20: Revista de vara nikken 2012

20 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

Noul Lactoferrin

Gold 1.8®

O NOUĂ FORMULĂ – ACELAŞI PREŢ!

• Conţine 60 mg de lactoferin• Conţine 60 mg de Vitamină C • Ideal pentru diete fără lactoză şi cele cu restricţii

la produse lactate

CUTIE CU 30 DE CAPSULE

Vă rugăm notaţi că noul Lactoferrin Gold 1,8 nu este disponibil în Polonia şi în Romania, momentan, va fi disponibil numai în comenzile Autoship şi nu este destinat pentru revânzare.

Page 21: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 21

Marine Goudroye – O GIMNASTĂ DIN FRANȚA CARE SE MENȚINE ÎN FORMA MAXIMĂ! Marine Goudroye de 19 ani, a practicat gimnastica ritmică de când avea 8 ani.

Manipularea aparatelor (frânghie, cluburi, cerc, minge și panglică) este specifică acestei discipline Olimpice, care necesită dexteritate, forță, suplețe și grație.

Dar, timp de patru ani, Marine a suferit disconfort fizic: simțea că, corpul ei avea o rezistență scăzută și moralul îi era fragil.

Când a început în Decembrie 2011 să folosească tehnologiile Nikken, a simțit câteva îmbunătățiri rapide în starea ei, ce au condus la o bunăstare fizică și psihică îmbunătățite.

Urmând sfatul unei Consultante Nikken, Nathalie Harant-Chédor, Marine poartă KenkoInsoles®, glezniera Kenkotherm® și o brățară PowerBand®, în același timp folosind Magboy® și PowerPatch (întoatdeauna le are în geantă!). Bea Ciaga® și Jade GreenZymes® zilnic și recent a început să folosească Sticla Sport PiMag®.

Mulțimită senzației de confort oferită de gleznieră, ea și-a recăpătat încrederea în picioare. Inflamația din tendon este acum mult mai rară. Marine crede că, folosind Magboy-ul și PowerPatch®, o ajută la recuperare și îi calmează durerile din ceafă și din spate.

Ea crede de asemenea că viața ei zilnică înafara sportului, a beneficiat de pe urma produselor. Studiază limba Japoneză la universitate și ne spune “Înainte de examenele semetriale, am putut studia timp de cinci ore la rând șezând la birou, unde de obicei adormeam! Și pe parcursul săptămânii de examene, am putut studia până târziu noaptea. De asemenea, mulțumită branțurilor, simt că am mai multă forță și un mai bun echilibru. Acum pot să port din nou tocuri cu plăcere.”

Nathalie adaugă, “Mulțumită bunăvoinței antrenorului care a făcut toate acestea posibile, și alte proiecte s-ar putea dezvolta, în special studiul cu privire la prezervarea bunăstării pentru atleții tineri, în curs de dezvoltare. Aventura abia începe!”

“Mulțumesc pentru tot,” spune Marine. “Deja mă simt mult mai bine din punct de vedere fizic și sunt un pic mai fericită pe zi ce trece. Acum vreau să abordez viitorul!”

ATLEŢII ŞI TEHNOLOGIILE NIKKEN – relaţia perfectă

Frumuseţea tehnologiilor de la Nikken este aceea că oricine, oriunde, indiferent de nivelul de activitate, poate beneficia de produse. Dar, cum cititorii revistei noastre sunt pe deplin conştienţi, continuăm să primim din ce în ce mai multe exemple cu privire la modul în care tehnologiile de la Nikken sprijină performanţa unui număr de sportivi de succes.

Ajutându-i la relaxarea muşchilor pentru a-şi pregăti corpurile atât în interior cât şi în exterior, pentru a face faţă provocărilor fizice din cadrul antrenamentului, tehnologiile de la Nikken le spijină ambiţia de a rămâne în top!

Page 22: Revista de vara nikken 2012

22 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

O vară dedicată sportului

~ Ş I O F E R T A D E V A R Ă

S P O R T D E L A N I K K E N !

PACHET SPORT – COD: 2012

• Apă proaspătă, alcalină• Tehnologiile Far-Infrared, Generare de Ioni Negativi

şi Tehnologia Magnetică• Design sportiv şi la modă• Material confortabil şi cu proprietăţi de absorbţie

a umidităţii

Articolul principal: Sticla Sport PiMag - Cod: 1375

Alegerile:Şosete Sport - Mărime Medie (UK 4-8, UE 37-42) – Cod: 1767 Mărime Largă (UK 9-13, UE 43-48) – Cod: 1768 PowerBand Roşii - Coduri: 5230 19cm brăţară, 5231 22cm brăţară şi 5232 50cm colier

Numărul minim/maxim de Sticle Sport comandate în Pachet este una Numărul minim de articole PowerBands comandate este de două, maximum cinci Numărul minim de şosete Sport comandate este de două perechi, maximum cinci

PACHET POWERBAND – COD: 2014

• Tehnologie Magnetică Energizantă• Far-Infrared şi generare de Ioni Negativi• Design sportiv şi la modă• Material din silicon durabil

Articolul principal: PowerBand - Roşu - Coduri: 5230 19cm brăţară, 5231 22cm brăţară şi 5232 50cm colier

Alegerile:PowerBand - Albastre - Coduri: 5220, 5221, 5222PowerBand - Verzi - Coduri: 5225, 5226, 5227PowerBand - Galbene - Coduri: 5235, 5236, 5237PowerBand - Negre - Coduri: 5215, 5216, 5217

Numărul minim de PowerBand Roşii comandate este două, maximum 10Pentru restul produselor, maximum 10

Oferta Sport de Vară se va desfăşura în perioada 2 Iulie - 31 August şi un pliant special conceput ce promovează această ofertă şi cele două pachete, este disponibil pe MyNikken.

Page 23: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 23

Economisiţi 15% cu pachetele noastre speciale Sport şi PowerBand®!Împreună cu Jocurile Olimpice 2012, un mare număr de evenimente sportive vor avea loc vara aceasta – şi ce mod mai bun de a celebra şi a vă bucura de aceste evenimente decât cu pachetele Sport şi PowerBand?

Acestea vin cu propria dumneavoastră selecţie de Tehnologii Nikken şi totul cu o economie de 15%! Pachetul Sport conţine o Sticlă Sport PiMag®, şosete Sport şi articole PowerBand Roşii.

Pachetul PowerBand conţine brăţări şi coliere PowerBand de un roşu vibrant împreună cu alegerea dumneavoastră din mult căutatele culori: albastru, verde, galben şi negru.

Nu trebuie să ne susţinem doar eroii noştri sportivi, ci trebuie să avem grijă şi de corpurile noastre – şi acum aceasta este chiar mai uşor când putem economisi 15% în timp ce o facem!

Page 24: Revista de vara nikken 2012

24 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

Control de Calitate

~ NE ASIGURĂM

CĂ FIECARE PRODUS ADERĂ LA

STANDARDELE IMPUSE DE NIKKEN!

Page 25: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 25

Produsele unice de la Nikken oferă o gamă extinsă de tehnologii de ultimă oră, aplicate în moduri inovatoare pentru a asigura fiecărui Consultant Independent Nikken, o oportunitate impresionantă de vânzări într-o gamă largă de categorii.

Design-ul, dezvoltatearea şi crearea produselor inovatoare vin cu propriile provocări şi noi cerem furnizorilor noştri standarde riguroase de producţie şi calitate.

În ultimii cinci ani am văzut o îmbunătăţire substanţială în calitatea produselor Nikken, fapt care a reflectat angajamentul nostru de a lucra direct cu furnizorii pe plan mondial pentru a obţine cele mai înalte standarde posibile.

Poate aţi observat de exemplu, îmbunătăţirea simţitoare a calităţii articolelor din gama de bijuterii Nikken în ultimii doi, trei ani deoarece pe parcursul producţiei am lucrat la dezvoltarea de noi materiale, tehnici de lăcuire şi control al calităţii.

Articolele din gama de bijuterii sunt testate într-unul dintre cele mai renumite laboratoare Europene, pentru uzarea placării şi eliberarea de nichel. Numai produsele care trec aceste teste riguroase pot fi introduse la vânzare.

Nu e de mirare că experienţele clienţilor noştri continuă să se îmbunătăţească!

Dezvoltarea unui program de Control al Calităţii (în cadrul căruia controalele stricte de calitate sunt efectuate de furnizori şi raportate la Nikken înainte de expedierea bunurilor) a reprezentat cheia îmbunătăţirii, deoarece acest lucru scoate în evidenţă punctual eventualele probleme astfel încât posibilele greşeli pot fi rectificate în timp util.

Noul KenkoAir® Purifier de la Nikken beneficiază de o procedură suplimentară de control al calităţii. Fiecare lot este examinat şi riguros testat de către SGS (o companie renumită pe plan mondial pentru Controlul Calităţii, cu sediul în Elveţia, cunoscută anterior sub numele de Société Générale de Surveillance) înainte de a părăsi fabrica. Înainte de eliberarea lotului în vederea transportării, Nikken primeşte un raport detaliat de control al calităţii.

Nikken face de asemenea controale interne pentru fiecare lot care ajunge la centrul nostru de distribuţie Europeană. Fiecare produs are propria listă de verificare pentru controlul

calităţii şi nimic nu intră în stoc până când această listă nu este completată şi verificată.

Produsele nutriţionale prezintă o provocare suplimentară deoarece loturile de producţie trebuie să fie complet identificabile şi produsele au o durată de viaţă bine stabilită. Nikken menţine un program de gestionare a loturilor de produse şi monitorizează constant data expirării acestora. În cazul puţin probabil, în care o defecţiune de lot nu este descoperită la timp şi produsul a fost vândut, Nikken deţine o procedură de retragerea completă a produsului respectiv.

Recenta introducere a produselor organice a făcut şi mai strict controlul de calitate. Pentru a obţine statutul ecologic, toate ingredientele sunt verificate din nou pentru a ne asigura că la momentul producţiei sunt înregistrate cu statut organic şi producătorii trebuie să adere la standarde stricte de igienă şi sterilitate pe parcursul procesului de producţie. Centrul European de Distribuţie Nikken a fost de asemenea certificat organic de către TUV (Technischer Überwachungs-Verein, Asociaţia de Inspecţii Tehnice) şi produsele organice sunt păstrate în zone speciale, separat de restul produselor.

În fabrica de îmbuteliere din SUA, unde este produs noul CiagaV®organic, igiena excepţională şi programul intern de testare microbiologică ne asigură că produsul care părăseşte fabrica este steril şi va rămâne astfel până este deschis. Sticlele ecologice din plastic sunt de asemenea fabricate şi sterilizate în fabrică ca parte integrată a procesului de fabricaţie – un proces cu adevărat de ultimă oră!

Recunoaştem importanţa calităţii produselor şi a fiabilităţii în construirea şi menţinerea reputaţiei companiei Nikken, un lider în domeniul Vânzărilor Directe şi continuăm să căutăm îmbunătăţiri legate de calitate la fiecare pas al proceselor de fabricaţie şi furnizare.

Page 26: Revista de vara nikken 2012

26 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

Noi Evenimente Training de la Nikken

– VĂ AJUTĂ SĂ PROFITAȚI DIN PLIN DE OPORTUNITATEA DE AFACERI NIKKEN.

BRONZ TRAINING

Cursul Bronz - Training reprezintă o zi întreagă de instruire, conceput pentru a ajuta pe oricine să avanseze în primele ranguri de lideri din cadrul Oportunității de Afaceri Nikken. Dorim să împărtășim cu dumneavoastră activități esențiale de construire a afacerii pentru a o face profitabilă pentru voi cât mai repede posibil!

Evenimentul este gratuit pentru prima prezență și este deschis tuturor consultanților. Evenimentul va fi găzduit de personalul Nikken și sprijinit de lideri locali.

Am primit impresii minunate legate de evenimentele care deja au avut loc.

Directorul de Vânzări Europene Ben Woodward descrie evenimentul din Tampere, Finlanda: “Un training excelent de care s-a bucurat toată lumea. Sala a fost plină de oameni care

s-au bucurat dar în același timp au învățat mai multe legate de Oportunitatea de Afaceri Nikken. Acest training reprezintă o experiență extrem de valoroasă, o experiență din care sunt foarte bucuros să fac parte.”

Pentru mai multe informații cu privire la evenimentele de training Bronz, vedeți MyNikken sau calendarul de evenimente Nikken: www.nikken.eu/events.

Page 27: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 27

Acest training este deschis exclusiv Consultanților de rang Argint și superior.

Acest eveniment se va desfășura numai o dată pe an și anul acesta va avea loc Sâmbătă 25 și Duminică 26 August, în Amsterdam. Evenimentul se va concentra pe predarea și îmbogățirea abilităților esențiale de lideri pentru a încuraja dezvoltarea afacerii dumneavoastră și va permite progresul la nivele mai înalte în cadrul afacerii Nikken.

Evenimentul va fi condus de Directorul General pentru Nikken Europa, Anthony Chaplin, Directorul de Vânzări Europene Ben Woodward și Managerul Regional de Vânzări Steffi Heim. Vice Președintele Executiv de Vânzări Internaționale & Universitatea Nikken, Larry Proffit, va fi de asemenea prezent în calitate de vorbitor cu această ocazie specială, făcând această reuniune un eveniment European fantastic care vă va oferi oportunitatea să întâlniți lideri de top și oameni de afaceri ambițioși.

Tot ceea ce vă cerem este să veniți la eveniment cu o viziune clară în ceea ce privește obiectivele dumneavoastră. Acest program de training vă va arăta cum să le îndepliniți.

Datorită naturii exclusive a acestui eveniment, ne așteptăm ca biletele să fie foarte căutate, deci acționați rapid pentru a vă asigura că nu pierdeți.

Pentru informațiile la zi legate de prețul biletelor și cum le puteți rezerva, vedeți MyNikken.

Pentru cei destul de norocoși să obțină un bilet, așteptăm cu nerăbdare să vă vedem acolo!

Anul acesta, Nikken are plăcerea de a anunța introducerea a două noi evenimente de training, ambele concentrând-use pe modalitățile în care puteți profita din plin de oportunitatea fantastică oferită de Afacerea Nikken.

Am adaptat aceste evenimente în funcție de rangul dumneavoastră pentru a ne concentra pe ceea ce este mai important pentru dumneavoastră.

GOLD TRAINING

Page 28: Revista de vara nikken 2012

28 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

FELICITĂRI TUTUROR!Felicitări tuturor celor care au obținut un nou rang– sau au fost premiați într-un mod sau altul în ultimele luni.

Sunt încântată să văd că avansările în rang au crescut, avansări de care ne bucurăm deoarece acestea demonstrează nu numai angajamentul vostru în afacere, dar este benefic pentru noi toți.

Meritați succesul obținut. Și, ca întotdeauna la Nikken, acest succes are impact asupra celorlalți Consultanți, ajutându-i să viseze şi să-și atingă propriile obiective.

Introducerea noilor Pachete Vitale a jucat un rol foarte important în această creștere. De exemplu, sunt încântată să văd cum crește numărul celor care au obținut bonusuri UAN întrucât cred că acesta este modul cel mai eficace în care vă puteți atinge mai rapid obiectivele!

Și, odată cu lansarea noilor tehnologii inovatoare cum ar fi aparatul de aer KenkoAir® și sistemul de apă PiMag Waterfall®, oportunitățile anului 2012 sunt în continuă creștere!

TELSCHE READ-SIMPSONMANAGER SERVICIUL RELAȚII CLIENȚINIKKEN EUROPA

RECUNOAȘTEREINTRODUCERE

AURFELICITĂRI URMĂTORILOR CONSULTANȚI CARE AU OBȚINUT RANGUL AUR.

FILOFTIA TICAMERA, ROMÂNIA

“Sunt pensionară, dar o mamă dedicată. Când vine vorba de sisteme MLM, am deja experiență; acest lucru m-a ajutat enorm, dovada fiind aceea că în două luni, am ajuns Argint. Nikken m-a ajutat să-mi cresc copilul și să trăiesc un stil

de viață sănătos la un standard acceptabil. Voi munci din greu și sper să ajung cât mai sus în Nikken, pentru a lăsa în urmă o moștenire copilului meu! Mulțumesc Nikken și tuturor celor care m-au ajutat să ajung acolo!”

Page 29: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 29

AURFELICITĂRI URMĂTORILOR CONSULTANȚI CARE AU OBȚINUT RANGUL AUR.

LEA ŞI AULIS TEGELBERG , FINLANDA

“Suntem foarte recunoscători pentru atingerea rangului Aur. Următorul obiectiv este rangul Platină. Dorim să mulțumim echipei noastre pentru munca depusă și angajamentul luat. De asemenea le mulțumim sponsorilor noștri Mallu și Jouko Saarinen, care ne-au ajutat să reușim.”

PROGRAME STIMULATIVE:Club 21HBM x 7Business Development Training Certificat de Afaceri Internaţionale

TREI SFATURI:1. Cel mai important lucru este acela

de a vă decide ce anume vreți să obțineți și de ce sunteți atât de interesați de Nikken.

2. Aveți încredere în visele voastre și ajutați și pe alții să reușească. Acestea vă vor ajuta pe dumneavoastră să vă atingeți obiectivele.

3. Participați la fiecare training și eveniment.

ANA BALOG & IMRE, ROMÂNIA

OSTERGAARD, L & GRAVERSEN, J, DANEMARCA

Page 30: Revista de vara nikken 2012

30 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

ARGINTFELICITĂRI URMĂTORILOR CONSULTANȚI CARE AU OBȚINUT RANGUL ARGINT.

RIE DALSGARD, DANEMARCA

“Am reușit să ajung Argint în trei luni din două motive: mai întâi, am luat deciza de a-mi stabili acest obiectiv încă de la început, apoi, deoarece am avut noroc cu sponsora mea Lone Østergaard. Fără ajutorul dânsei, nu aș fi reușit. Le mulțumesc foarte mult atât sponsorilor, cât și grupei mele”

LILLIAN HANSEN, DANEMARCA

“Câteva cuvinte legate de modul în care puteți atinge rangul Argint. Înainte de toate am fost convinsă de faptul că produsele Nikken sunt eficiente deoarece le-am folosit eu însămi. Am achiziționat Pachetul Vital de Zi și Pachetul Vital de Noapte. Fac de asemenea parte dintr-o echipă minunată și activă, condusă de Alicetea și

Poul. Sunt fantastici și m-au ajutat foarte mult. Ei dețin o mulțime de cunoștințe legate de produse. Am invitat acasă o mulțime de cunoștințe împreună cu Alicetea și Poul. Oaspeții mei au încercat produsele și și-au început deja propriile afaceri. Duplicarea și munca de echipă sunt elementele cheie.”

SECU COSTEL, ROMÂNIA

“Aventura mea cu Nikken a început atunci când eram programat pentru o operație la genunchi și căutam să schimb sistemul de filtrare a apei de care eram nemulțumit. Când am aflat despre Nikken, cu ajutorul produselor am rezolvat ambele probleme!

Pe viitor, vreau cu adevărat să fac cunoscute produsele Nikken cât mai multor oameni posibil astfel încât și aceștia să beneficieze de efectele lor.”

TREI SFATURI:1. Păstrați legătura cu Sponsorul

dumneavoastră și nu ezitați să-i adresați întrebări.

2. Nu vă pierdeți speranța atunci când sunteți refuzat. Este pierderea lor nu a dumneavoastră.

3. Combinați vânzarea produselor Nikken cu sponsorizarea de noi Consultanți pentru a vă construi rețeaua și a deveni un adevărat mentor.

Page 31: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 31

GHEORGHE MARCU, ROMÂNIA

“Sunt pensionat pe caz de boală. Într-o zi am primit o invitație la o prezentare de produse Nikken. La începutul prezentării, am pus o pereche de branțuri magnetice în pantofi și am inceput imediat să simt efectele. M-am decis mă înscriu ca și Consultant. Am comandat câteva produse și am început să le promovez.

Sunt Consultant Independent Nikken de peste un an și în August am ajuns la rangul Argint. Împreună cu echipa mea vom face niște lucruri minunate.”

BELGIABELGIADANEMARCADANEMARCADANEMARCADANEMARCAFINLANDAFINLANDAFRANŢAFRANŢAFRANŢAFRANŢAFRANŢAFRANŢAFRANŢAFRANŢAFRANŢAROMÂNIAROMÂNIAROMÂNIAROMÂNIAROMÂNIAROMÂNIASPANIASPANIASPANIASUEDIASUEDIAELVEŢIAELVEŢIA

Steinfort, JeanPollet, NellyHansen, MargaretheHansen, LeneLunding, RandiSvendsen, SusanneToivanen, SirpaSeppälä, AnuHarant Chédor, NathalieGuillaume, SergetteDe Montbron, SophieNicoli, FrancoiseWeber, PierreChartier, HélèneTaboulet, CharlèneLeconte, AnicetteKirn, LaurentTicamera, AlexandruDumitrescu, AnaMiu, Adriana și FănelLazăr, CorneliuBiță, FlorianCrețoiu, CristianSuela Diaz, CarmenDawani Diaz, EduardoSmole, IsabelCefa Ohrlund, CarinaStenseth, GeirBoner, ElisabethAckermann, Nicole

Page 32: Revista de vara nikken 2012

32 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

UAN

UNITATEA DE AFACERI NIKKEN – INSTRUMENTUL CU AJUTORUL CĂRUIA PUTEŢI FACE DIN AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ NIKKEN UN SUCCES!“Structurarea afacerii în jurul simplei duplicări a Unităţii de Afaceri Nikken vă poate ajuta să vă dezvoltaţi reţeaua într-un mod mai uşor şi mai rapid,” spune Directorul de Vânzări Europene, Ben Woodward.

Iată cele ‘şapte Motive Simple’ ale lui Ben care susţin că acest lucru este adevărat.

1. Unitatea de Afaceri Nikken este importantă deoarece reprezintă o activitate duplicabilă. Această afacere este construită pe baza duplicării şi acordă tuturor şansa de a ştii imediat ce anume fac.

2. Crează un mesaj consistent pentru grupul dumneavoastră: Cum construim? Prin crearea de UAN-uri.

3. Vă simplifică obiectivele afacerii în obiective uşoare, lunare, uşor de realizat. Şi, se creează un scop comun când fiecare din echipă face acelaşi lucru.

4. Acestea permit o mai bună recunoaştere în echipa dumneavoastră, ceea ce întăreşte angajamentul oamenilor în atingerea scopului respectiv.

5. Este plin de satisfacţii din punct de vedere financiar şi este susţinut de Pachetele Vitale Nikken, toate acestea oferind valoare pentru bani.

6. Dacă este obţinut într-o lună calendaristică, veţi primi bonusul UAN.

7. Acest lucru este ceva ce liderii Nikken din întreaga lume recunosc cu toţii ca o activitate esenţială a succesului dumneavoastră. Acest lucru vă dă pace de spirit ştiind că faceţi lucrurile potrivite pentru afacerea dumneavoastră.

DIRECTORUL DE VÂNZĂRI PENTRU NIKKEN EUROPA, BEN WOODWARD, PE SCENĂ LA CONVENŢIA LEADERSHIP DIN ANTALYA, TURCIA

Page 33: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 33

GERHARD KLENNER

“Este important de a lucra cu un sistem simplu. Și UAN reprezintă fundația unei afaceri duplicabile. Prin dezvoltarea unui UAN în fiecare lună, înseamnă că afacerea mea a crescut cu cel puțin trei noi parteneri și doi noi clienți. Chiar și pentru noii Consultanți, conceptul UAN este ușor de înțeles și ușor de duplicat.

În ultimele câteva luni, am dezvoltat constant un UAN în fiecare lună, deoarece este datoria mea de lider să le arăt altora bazele construiri unei afaceri de succes. Vreau să fiu un exemplu de urmat.

Sunt sigur că mulți alții vor înțelege cât de simplu este conceptul UAN, îl vor duplica și astfel își vor atinge țintele propuse!”

JOSEF STADLBAUER

“Nu cunosc o altă sarcină care să merite mai multă dăruire decât cea de a ajuta alţi oameni să se simtă mai bine. Şi Pachetele Vitale sunt unealta ideală pentru a crea un stil şi un mediu de viaţă şi muncă sănătos. Prin recomandarea Pachetelor Vitale am creat trei noi parteneri de afaceri şi doi noi clienţi, ceea ce îmseamnă că am creat un UAN!

Pentru că mi-am sădit propriile seminţe cu înţelepciune, pot acum să privesc către o nouă recoltă. Nu lăsaţi pe nimeni să vă oprească!”

SIGBJØRN STYVE

“Am urmat cursul de training pentru lideri de la Oslo în Ianuarie unde ne-am concentrat pe crearea unei UAN în 30 de zile. Prin concentrarea asupra Pachetului de Zi atingerea nivelului de 2500 PGV şi crearea unei UAN au devenit mult mai uşor de realizat. O motivaţie suplimentară a fost ,desigur, bonusul primit. Aceasta mi-a dat rezultate economice şi inspiraţia de a continua să-mi construiesc afacerea. ”

TREI SFATURI:1. Faceţi demonstraţii utilizând

Pachetele Vitale pentru a atinge mai repede 2500 PGV.

2. Acordaţi timp celor care sunt interesaţi de la început.

3. Fiţi entuziaşti şi arătaţi-le experienţele positive cu Nikken.

Page 34: Revista de vara nikken 2012

34 | Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012

DANIEL HELBIG

“Am cunoscut şi folosit produsele Nikken de multă vreme, mama mea Lisa mi le-a prezentat. În 2011 am avut oportunitatea de a participa Conventia Nikken din Turcia şi am fost fascinat de toţi acei oameni minunaţi şi fericiţi pe care am avut plăcerea de a-i întâlni. Pentru prima dată în viaţă am întâlnit atâţia oameni care şi-au dorit mai mult de la viaţă! Şi pentru prima dată am întâlnit oameni cărora le place să se gândeasă la ceva mai mare ca un tot, ştiind că obiectivele lor pot fi atinse. De când mă ştiu, am avut multe vise şi planuri măreţe şi m-am obişnuit să cred că sunt un visător. Dar încă nu descoperisem Nikken.

Mulţi oameni gândesc la un nivel amplu şi cu bătaie lungă în timp, mulţi doresc să contribuie la o schimbare şi iată de ce consider că UAN este o unealtă atât de bună. Pentru mine este ca o bornă de kilometraj ce îmi reaminteşte că sunt pe drumul bun. Cu fiecare pas şi fiecare UAN, mă apropii mai mult de transformarea în realitate a visurilor mele.

UAN după UAN, iată treptele unei scări către succes.”

UAN

LISA HELBIG

“Eu şi familia mea folosim produsele Nikken de 11 ani. Când am început să le folosesc aveam în faţă o provocare uriașă din punct de vedere al sănătăţii. Apoi produsele nu numai că m-au ajutat să-mi recapăt sănătatea, ci chiar mi-am îmbunătăţit-o. Azi, stilul meu de viaţă este mai puţin stresant. Mă simt în formă şi pot face faţă stresului cotidian. Trăiesc o viață echilibrată.

De doi ani am început să lucrez în vederea construirii unei afaceri ca o a doua sursă de venit. Am început prin a-mi impune obiective şi mi-am schimbat modul de a gândi şi a rezolva lucrurile. Şi, deodată, este foarte uşor să ai succes. Chiar am câștigat participarea la două călătorii! Mexic şi Turcia au fost pentru mine evenimente fabuloase!

Unitatea de Afaceri Nikken (UAN) îmi oferă o mare oportunitate de a-mi realiza obiectivele lunare. . La începutul lunii pun fila goală UAN pe birou.

În cursul lunii, fac prezentări ale Pachetelor de Bunăstare Vitală invitaţilor şi urmarea este că ajung să completez, pe nesimţite, fila albă UAN cu clienţi şi Consultanţi! Asta conduce la o creştere stabilă în organizaţia mea şi îmi oferă un bonus extra. Mulțumesc Nikken!”

Page 35: Revista de vara nikken 2012

Revista Familiei NIKKEN - Ediţia de vară 2012 | 35

ERIK & NINA ROSENLUND

“Unitatea de Afacere Nikken (UAN) este un concept nou, incitant şi o unealtă internaţională de dezvoltare a afacerii. Ţelul nostru era de a completa primul nostru UAN în Februarie cu trei Consultanţi, doi Clienţi şi cel puţin 2500 PGV. Rezultatul a fost patru noi Consultanţi, mai mulţi Clienţi, 3800 PGV si un bonus extra.

În total, Februarie a fost o lună foarte bună pentru noi cu peste14500 PGV. A fost şi prima oară când ne-am calificat în topul primilor 10 din întreaga lume.

UAN este o cale rapidă şi uşoară de a duplica afacerea.”

TREI SFATURI:1. Contactați oamenii în

fiecare zi2. Păstrați totul simplu!3. Nu renunțați niciodată

KENNERT & LINDA BENGTSSON

“Conceptul de Unitate de Afaceri Nikken ne permite să ne concentrăm asupra activităţilor care interesează primordial şi corect. Ce înseamnă activităţi care interesează primordial şi corect? În principal de a aduce noi oameni în afacerea dumneavoastră! Sesiunile Nikken Now se concentrează pe contactarea oamenilor şi invitarea acestora la întâlniri, astfel încât să poată descoperi Nikken şi să îşi poată construi propriile UAN-uri. Acesta este noul şi simplul drum de a crea o mare afacere.

Nu este mult de făcut, dar trebuie să faceţi aceste activităţi des, de fapt zi de zi.

Acest mod de lucru va transforma în cele din urmă afacerea noastră într-una în care toată lumea munceşte în vederea atingerii propriilor obiective şi vise.

Liderii ne-au spus mereu să creăm un UAN şi să avem rol de model. Deci, începeţi prin a vă crea propria UAN, iar echipa vă va urma exemplul.

Trebuie doar să o faceți!”

Page 36: Revista de vara nikken 2012

Doriți să scăpați de vremea rece de iarnă?

ATUNCI ÎNSOȚIȚI-NE ÎN PERIOADA 15-19 IANUARIE 2013!

PENTRU DETALII, VERIFICAȚI MYNIKKEN

Nikken UK Limited,1 Deltic Avenue, Rooksley, Milton Keynes, MK13 8LD, UK.© 2012 Nikken UK Limitedwww.nikkenwellbeing.eu