prezentare colectie carti

44
Comorile Muzeelor Europene Cartea include o selectie de opere de arta din galeriile Luvru, Uffizi, Dresden, Praga, Varsovia si Muzeul de arta din Bucuresti. Cartea are coperta din matase naurala acoperita cu folie de argint, filele sunt din hartie speciala de origine finlandeza ce da o posibilitate de a reda la maxim naturaletea tablourilor. Carte premiata la expozitia din Frankfurt pe Main si face parte din seria carti de colectie de arta avand o editie limitata. Pret : 110 lei!

Upload: alin-costel-giurgica

Post on 13-Dec-2014

181 views

Category:

Documents


11 download

TRANSCRIPT

Page 1: prezentare colectie carti

Comorile Muzeelor   Europene

Cartea include o selectie de   opere de arta din galeriile Luvru, Uffizi, Dresden,  Praga, Varsovia si  Muzeul de arta din Bucuresti.

Cartea are coperta  din matase naurala acoperita cu folie de argint, filele sunt din hartie speciala de origine finlandeza ce da o posibilitate de a reda la maxim naturaletea tablourilor.

Carte premiata la expozitia din Frankfurt pe Main si face parte din seria carti de colectie de arta avand o editie limitata.

Pret : 110 lei!

Page 2: prezentare colectie carti

Comorile Muzeelor   Ruse

Cartea cuprinde selectia  celor mai mari opere de arta din Galeriile Ermitaj Sankt Petersburg si Tretiakov din Moscova   , include poze din galeriile Ermitajului dupa restaurare ( anii 2000-2008),  inclusiv camerele  rezidentei Tarului Petru I.

Stiati ca: Pavel Tretiakov  a inceput colectia sa de opere de arta cu doar 2 tablouri, iar acum galeria Tretiakov cuprinde peste 35 000 de opere de arta.  Colectia “Aurul scitilor” a fost executata in sec.VII-IV inaintea erei noastre, iar acum face parte din marile colectii din Ermitaj. Toate comenzile familiei imperiale ruse facute la fabrica de portelan erau fabricate in doar doua exemplare, unul dintre care era neaparat  pastrat la Ermitaj.

Cartea este realizata la Editura Roossa din Moscova, are coperta  acoperita cu folie de argint, filele sunt din hartie speciala  din Finlanda ce da o posibilitate de a reda la maxim naturaletea tablourilor.

Carte premiata la expozitia din Frankfurt pe Main.

Cartea face parte din seria carti de colectie de arta si are o editie limitata.

Pret : 100 Lei!

Page 3: prezentare colectie carti

Napoleon vs   Kutuzov O carte care arata viata si cariera acestor comandanti celebri , relatiile cu familia, strategiile de lupta, etc.  Designul ingenios, textul si formatul acestei carti  sunt inedite. Cartea face parte din biblioteca carti de colectie.

Cartea a fost  premiata la expozitia de carte din Praga.

Face parte din seria carti de colectie si are o editie limitata.

Este o carte ce poate fi un cadou de exceptie.

Page 4: prezentare colectie carti
Page 5: prezentare colectie carti

Pretul de editura- 115 lei

William   Shakespeare

 O carte in care este aratata viata celebrului scriitor, operele lui, relatiile de familie, etc.

Datorita designului de exceptie, textului si  formatului aceasta carte poate fi un exceptional cadou.  Carte premiata la expozitia din Praga.

Face parte din seria carti de colectie si are o editie limitata.

Page 6: prezentare colectie carti
Page 7: prezentare colectie carti

Pretul de editura- 115 lei

Page 8: prezentare colectie carti

Miturile Greciei   Antice! Grecia Antica este un izvor infinit de informatii legate de lumea din care am evoluat noi ca societate. Aceasta este vazuta de unii drept mama societatii, a stiintei si a mecanismelor de astazi. Noi va oferim in exclusivitate o carte pe care trebuie sa o aveti in biblioteca dumneavoastra in care este descrisa asa cum nu ati mai vazut niciodata Grecia Antica si toate misterele ei, scrisa de un mare istoric rus N. A. Kun.

Structurata in doua parti – prima parte aveti prezentati zeii si eroii iar in a 2-a parte poezia epica greaca ce a fost transformata in text prozaic pentru a putea fii perceputa mai usor.

Pret: 60 lei.

Enciclopedia Minunilor   Lumii

Page 9: prezentare colectie carti

Credeţi că există doar 7 minuni ale lumii? Noi afirmăm că in lume există sute de minuni. Toţi au auzit despre celebrele piramide egiptene, dar puţini ştiu despre alte monumente existente pe planeta noastră la fel de interesante. Veţi găsi aici informaţii despre minunile din antichitate si pana in ziua contemporana….

Cartea are o editie limitata

Pret: 40 lei!

Un milion de flori

Page 10: prezentare colectie carti

Cartea cuprinde o selectie de aproximativ 400 specii de flori si plante de camera in care este descris originea florilor si plantelor. Este un ghid exceptional in casa dumneavoastra in vederea intretinerii ,inmultirii si utilizarii calitatilor benefice a plantelor si florilor din casa sau gradina dumneavoastra. Carte este tiparita pe hartie finlandeza avand o coperta din carton gros structurat.  Poate fi utilizata si de catre copilul dumneavoastra la orele de botanica. Este exceptional cadou pentru zilele de nastere, 8 martie, Paste , sau in orice alta zi minunata.

Page 11: prezentare colectie carti
Page 12: prezentare colectie carti

Pret editura — 57 lei

Page 13: prezentare colectie carti

Bisericile   Ortodoxe

Biserica – este o adevarata insula din ceruri la noi pe pamant.Este centrul vietii spirituale, nasterea si transformarea noastra spirituala. Este o scara invizibila care ne duce spre Dumnezeu. Enciclopedia “Bisericile Ortodoxe” ne ajuta sa urcam prima treapta a acestei scari. Cartea oferă o reprezentare corectă și adevărată a Ortodoxiei, pur și simplu clar spune de cult și sacramentele Bisericii, sărbătorile și posturile, regulile de comportament  în biserică. Publicația este bogat ilustrata: cartea prezintă cele mai bune fotografii ale Bisericilor si Manastirilor Ortodoxe din Romania precum si reproduceri de icoane.

Pret : 50 lei

Page 14: prezentare colectie carti

Bucatarie   Europeana

Carte de bucate cu aproape 300 retete de origine europeana. Este o selectie de cele mai gustoase si simple bucate din zona europeana. Fiecare reteta are la baza originea, ingredientele, timpul si modul  de preparare, cantitatea de calorii .  Aici veti gasi retete pentru mese de sarbatoare sau de zi cu zi , iar in bucatele  de origine engleza veti gasi 3 retete care au fost preparate la nunta printului  William cu Kate Middleton. Toate bucatele din aceasta carte au fost preparate, verificate , gustate si apoi aprobate spre tipar , astfel aveti garantia ca orice reteta va fi pregatita cu usurinta chiar daca nu aveti experienta de maestru bucatar, insa doriti sa faceti ceva deosebit pentru persoanele dragi sau oaspetii din casa dumneavoastra. Aveti toata increderea ca veti fi apericiat(a) la cel mai inalt nivel.

Este o carte de colectie pentru bucataria dumneavoastra, iar toate retele din aceasta carte contin numai ingrediente naturale ,care sun foarte usor de gasit chiar si in hypermarketurile sau pietile din Romania.

Pret: 60 lei !

Page 15: prezentare colectie carti

Ne Intampinam   oaspetii

Carte de bucate cu aproape 400 retete de origine estica(bucataria rusa, ucraina, belarus, moldova). Este o selectie de cele mai gustoase si simple bucate din zona de est. Fiecare reteta are la baza originea(tara de provenienta), ingredientele, timpul si modul  de preparare, cantitatea de calorii , etc. Contine retete selecte caracteristic popoarelor din est, aici veti gasi retete pentru mese de sarbatoare sau de zi cu zi. Toate bucatele din aceasta carte au fost preparate, verificate , gustate si apoi aprobate spre tipar , astfel aveti garantia ca orice reteta va fi pregatita cu usurinta chiar daca nu aveti experienta de maestru bucatar, insa doriti sa faceti ceva deosebit pentru persoanele dragi sau oaspetii din casa dumneavoastra. Aveti toata increderea ca veti fi apericiat(a) la cel mai inalt nivel.

Este o carte de colectie pentru bucataria dumneavoastra, iar toate retele din aceasta carte contin numai ingrediente naturale ,care sun foarte usor de gasit chiar si in hypermarketurile sau pietile din Romania.

Cartea are o editie limitata.

Pret : 57 lei!

Page 16: prezentare colectie carti

Salate de   sarbatoare

Carte contine peste 100 de retete de salate. Toate retetele contin numai ingrediente naturale. Aici veti  gasi salate din diverse colturi ale lumii.  Cartea este tiparita pe hartie finlandeza, iar suportul ei tip calendar va ofera posibilitatea sa o postati la un loc vizibil in bucataria Dumneavoastra. Stiati ca: Nu numai salata Olivie este considerata salata ruseasca(datorita francezului Olivie care a lucrat in sec.XIX in Rusia la curtea regala) dar si vinegreta (datorita unui francez care alucrat la curtea imparatului Alexandru I). Datorita selectiei de retete din aceasta carte veti avea posibilitatea oricand sa-i surprinde-ti pe cei dragi fie ca sunt oaspetii sau rudele  Dumneavoastra cu salate deosebite. Salatele sunt foarte simplu de preparat in timp relativ scurt . Toate retetele din aceasta carte chiar au fost preparate, verificate si apoi…gustate. Sunt delicioase. Pofta buna! Aceasta carte poate face parte din colectia de carti pentru bucate din casa Dumneavoastra sau poate fi oferita cadou cuiva drag, fie ca e zi de sarbatoare sau orice alta zi minunata.

Page 17: prezentare colectie carti
Page 18: prezentare colectie carti
Page 19: prezentare colectie carti

Pretul editurii — 15 lei

Page 20: prezentare colectie carti

Masa de   sarbatoare

Carte contine peste 100 de retete de mancare. Toate retetele contin numai ingrediente naturale. Aici veti  gasi salate si apperitive, mancaruri calde , dulciuri,etc… Cartea este tiparita pe hartie finlandeza, iar suportul ei tip calendar va ofera posibilitatea sa o postati la un loc vizibil in bucataria Dumneavoastra. Datorita selectiei de retete din aceasta carte veti avea posibilitatea oricand sa-i surprinde-ti pe cei dragi fie ca sunt oaspetii sau rudele  Dumneavoastra cu mancaruri deosebite. Bucatele sunt foarte simplu de preparat in timp relativ scurt . Toate bucatele din aceasta carte chiar au fost preparate, verificate si apoi…gustate. Sunt delicioase. Pofta buna! Aceasta carte poate face parte din colectia de carti pentru bucate din casa Dumneavoastra sau poate fi oferita cadou cuiva drag, fie ca e zi de sarbatoare sau orice alta zi minunata.

Page 21: prezentare colectie carti

Pretul editurii — 15 lei

Povesti   europene

O carte cu povesti pentru copii. Este o selectie de  povesti din diferite tari europene. Fiecare poveste are mentiune de provenienta(franceza, daneza, germana, maghiara, romana, etc..).

Stiati ca: Pe vremuri povestile erau inventate nu pentru copii  ci pentru cei maturi. Povestea avea ca scop nu sa-l distreze pe cititor , dar ca sa-l invete cum sa se comporte in societate.

Una si aceiasi poveste poate sa difere de la o regiune la alta si sa aiba chiar si un sfarsit diferit. In aceasta carte copiii vor patrunde in lumea magica a povestilor din

Page 22: prezentare colectie carti

zona de est. Vor face cunostinta cu povestea daneza, franceza, greaca, germana etc., si chiar povestea romana . Copilul va  cunoaste noi eroi si va avea prilejul de a face cunostinta cu unele obiceiuri ale acestor popoare. Important este faptul ca in toate povestile din aceasta carte  binele intotdeauna va invinge raul. Oare poate fi altfel?!!

Este exceptionala in educatia  copilului. Are un text foarte simplu si citet.

Cartea este realizata pe foi de hartie finlandeza este dotata cu multe scene din povesti.

Un cadou exceptional pentru cei dragi cu orice prilej.

Page 23: prezentare colectie carti
Page 24: prezentare colectie carti
Page 25: prezentare colectie carti
Page 26: prezentare colectie carti

Pretul de editura -29 lei

Page 27: prezentare colectie carti

Litere si cuvinte amuzante

Este o carte-jucarie instructiva si foarte captivanta. Setul include fise de carton plastifiat si litere de cauciuc (non-toxic), cu ajutorul carora copilul dumneavoastra va invata  nu numai abecedarul cu ajutorul caruia  vor invata sa citeasca, sa imparte cuvintele in silabe, dar vor afla si  multe lucruri interesante despre animale si plante.   Este un ghid exceptional pentru copii de varsta prescolara sau clasa 1 primul semestru.

Page 28: prezentare colectie carti
Page 29: prezentare colectie carti

Pret editura — 25 lei

Page 30: prezentare colectie carti

Lectii distractive pentru cei mici

Stiati ca : Desenarea sabloanelor imbunatateste abilitatea motorii fine iar ea influinteaza direct asupra dezvoltarii vorbirii. Totodata studierea literelor,cuvintelor si imaginilor dezvolta armonios vederea , memoria, atentia si diligenta precum si intelectul.

Aceasta carte este o carte cu sabloane cu ajutorul careia copilul dumneavoastra va invata sa scrie litere, cifre , sa deseneze figuri geometrice sau animalele preferate. Datorita  acestei carti chiar si cei mai mici copilasi vor invata sa deseneze un iepure, un pestisor sau chiar si un curcan.

Carte dedicata copiilor cu varsta intre 2 si 6 ani.

Si cel mai important: Cartea noastra colorata il va face pe copil sa fie pasionat de pictura ,el va incepe sa deseneze cu placere si va invata alfabetul jucandu-se.

In complet la aceasta carte este inclus un set de carioci astfel nu va lipsi nimic pentru o lectie interesanta si distractiva. Vopseau de la carioca se strege usor de pagini cu un servetel, iar cartea este facuta din carton dens, datorita acestui fapt pe carte se poate desena din nou si din nou fara ca ea sa se rupa! Distractie placuta!!!

Page 31: prezentare colectie carti

Pretul editurii — 18 lei.

Scriem litere si Scriem cifre

Ambele carti sunt destinate persoanelor care invata sa scrie litere si cifre. Cartile sunt insotite de cate o carioca pe baza de apa si colorant alimentar. Astfel daca sa va gresi cu o simpla atingere va fi stearsa greseala si se va putea continua mai departe. Paginile sunt fabricate din carton  dens plastifiat , astfel face ca cartile sa aiba durabilitate in timp. Este un set complet care vine in ajutorul   educatorilor de la gradinite ,invatatorilor de la scoala sau  after school  si parintilor care au  copii cu varsta intre 3 si 7 ani. Cu ajutorul acestor carti minunate copilul va patrunde in lumea magica a literelor si cifrelor.

Page 32: prezentare colectie carti
Page 33: prezentare colectie carti

.

Pret editura 15 lei

Page 34: prezentare colectie carti

Lumea animalelor

Cartea  contine 11 imagini  miscatoare a animalelor realizata conform unei tehnologii moderne 2D. Copilul este fermecat de miscare in mod real animalelor. Conform studiilor de specialitate o imagine dinamica atrage de 7 ori mai repede copilul de cat imaginea statica (adica desenul simplu). In plus copilul invata o poiezie , iar caliatatea este de exceptie.  Este destinata copiilor de la 1 an pana la…. Datorita faptului ca imaginile miscatoare din carte copilul se va starui sa emite miscarile ceia ce duce la dezvoltarea coordonarii miscarii si familiarizare cu mediul inconjurator. Cartea premiata  la diverse  expozitii de carte pentru copii  dedicata cunoasterii mediului.

Pret editura —  18 lei

Page 35: prezentare colectie carti

Cea mai mare carte de colorat cu povesti!

CEA MAI MARE CARTE DE COLORAT CU POVESTI.

Multi dintre copii isi doresc sa invete si sa deseneze. Noi doar recomandam sa incepeti cu cel mai simplu – sa colorati cartea noastra minunata.

Aici veti putea nu numai sa o colorati dar si sa dezlegati ghicitori, veti face cunostinta cu alfabetul in versuri de Claudia Partole si veti nimeri in povestea feerica “Cenusareasa”.

Grabiti-va va asteapta un clovn simpatic care vrea sa fie colorat, Alunelul din cantecul vesel, racul,broasca si stiuca cu o fabula plina de invataminte, cantece vesele pentru copii si un labirint captivant!

Va dorim succes, tinere talente!

Cartea de colorat este  in format A3 si contine 80 de pagini.

Page 36: prezentare colectie carti
Page 37: prezentare colectie carti
Page 38: prezentare colectie carti

Pret: 16 lei

Hai mamico fa-mi mancare

Stiati ca: regimul zilnic si regimul alimentar trebuie sa corespunda varstei bebelusului Dumneavoastra. In cartea  Hai mamico fa-mi mancare veti gasi retete pentru copii care sunt selectate pe categoriile de varsta de la 1 la 7 ani.Cartea contine peste 100 de retete ,este tiparita pe hartie finlandeza si datorita suportului tip calendar poate fi postata la vedere in bucataria Dumneavoastra. Toate retetele sunt usor de preparat, contin numai ingrediente naturale iar gatitul poate fi transformat intr-o mica distractie. Retetele din aceasta carte au fost preparate, verificate si apoi gustate… Sunt delicioase. Pofta buna!!!

Page 39: prezentare colectie carti
Page 40: prezentare colectie carti
Page 41: prezentare colectie carti

Pret de editura — 15 lei.