presa de transfer termic pentru tricouri 3803

3
PRESA DE TRANSFER TERMIC PENTRU TEXTILE MODEL ALS-3803 IMPORTANT : ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICA SE VA FACE DINTR-O PRIZA CU IMPAMANTARE. FOLOSIREA UNUI ALT TIP DE PRIZA DUCE LA DETERIORAREA PRESEI SI IMPLICIT LA PIERDEREA GARANTIEI. 1 3 2 4 5 10 6 7 8 9 LEGENDA 1. Corpul presei de transfer termic 2. Blocul Programator TEMPERATURA / TIMP 3. Afisajul superior ROSU (Indica temperatura curenta) 4. Afisajul inferior VERDE (Indica valoarea temperaturii setate) 5. Butonul SETUP 6. Butonul setare UP 7. Bratul suport element de incalzire (Rezistenta) 8. Butonul setare DOWN 9. Platanul cu elementul de incalzire (Rezistenta) 10. Linia indicatoarelor cu LED-uri

Upload: lola-gugu

Post on 02-Jul-2015

209 views

Category:

Documents


6 download

TRANSCRIPT

Page 1: Presa de Transfer Termic Pentru Tricouri 3803

PRESA DE TRANSFER TERMIC PENTRU TEXTILE MODEL ALS-3803

IMPORTANT : ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICA SE VA FACE DINTR-O PRIZA CU IMPAMANTARE. FOLOSIREA UNUI ALT TIP DE PRIZA DUCE LA DETERIORAREA PRESEI SI IMPLICIT LA PIERDEREA GARANTIEI.

13

2 4 5 10

6

7

8 9

LEGENDA

1. Corpul presei de transfer termic2. Blocul Programator TEMPERATURA / TIMP3. Afisajul superior ROSU (Indica temperatura curenta)4. Afisajul inferior VERDE (Indica valoarea temperaturii setate)5. Butonul SETUP6. Butonul setare UP7. Bratul suport element de incalzire (Rezistenta)8. Butonul setare DOWN9. Platanul cu elementul de incalzire (Rezistenta)10. Linia indicatoarelor cu LED-uri

Page 2: Presa de Transfer Termic Pentru Tricouri 3803

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE PENTRU PRESA DE TRANSFER TERMIC

Setarea Programatorului pentru TEMPERATURA

Dupa conectarea la energie electrica de 220Vca, si pornirea aparatului din butonul situat pe partea dreapta a presei, acesta va indica luminos ca sistemul funcioneaza. Pe afisaj apare in partea de sus, cu LED-uri rosii, valoarea temperaturii curente a mediului in care functioneaza presa termica (Exemplu: _23 – aceasta este valoarea temperaturii la un moment dat la plecare). Cu ajutorul butonului (5) SETUP intram in modul de programare si cu butoanele 6 (UP) si 8 (DOWN), vom regla temperatura la care dorim sa functioneze presa termica. Pe perioada de incalzire, LED-ul de culoare Verde OUT 1, va clipi intermitent cand mai raman 20 de grade Celsius pana la temperatura tinta sau va lumina continuu daca diferenta dintre temperatura afisata si temperatura tinta este mai mare de 20 de grade Celsius.

Procedura este urmatoarea:

Se apasa butonul (5) SETUP o data si pe afisajul de sus apare abrevierea SP, iar pe afisajul de jos apare o valoare, exemplu _40.Valoarea _40 reprezinta temperatura tinta la care va ajunge rezistenta. Pentru modificare, se actioneaza butonul (6) UP sau butonul (8) DOWN. Dupa ce am ajuns la valoarea de temperatura dorita, o noua apasare pe butonul (5) SETUP va face ca pe afisajul superior sa apara abrevierea St, iar pe afisajul de jos apare o valoare, exemplu _10. Valoarea _10 reprezinta timpul in secunde pana cand buzzerul va atentiona ca timpul a expirat, dupa ce a fost inchisa presa. La expirarea timpului setat, LED-ul de culoare Rosie OUT 2 se va aprinde iar buzzerul atentioneaza sonor ca timpul a expirat.O noua apasare pe butonul (5) SETUP determina iesirea din modul de programare. Pe afisajul de sus va aparea temperatura curenta iar pe cel de jos temperatura setata de utilizator.

ΔTENTIE Strangerea excesiva a surubului de reglare a presiunii duce la o inchidere greoaie a platanului mobil si deformarea sau ruperea bratului de actionare a p platanului superior. Aceasta defectiune nu face obiectul garantiei.