notificare conform hg 1076

2
Denumirea titularului : ………………………………………………….. NOTIFICARE ………………………………………………………………….., cu sediul in …………………………………………………………………telefon………………. este titular al Planului / Programului ………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………… Prin prezenta va aducem la cunostinta ca s-a elaborat prima versiune a programului / planului mai sus mentionat , pe care o transmitem atasat , in fomat electronic si pe hartie . Va solicitam declansarea etapei de incadrare pentru a se decide daca programul / planul se supune procedurii evaluarii de mediu , conform HG 1076/2004 . Anexat va transmitem copia primului anunt public in mass-media , urmand ca dupa publicarea celui de-al doilea anunt sa va transmitem si copia acestuia . PERSOANA DE CONTACT : TEL :

Upload: george-rotaru

Post on 10-Nov-2015

17 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

notificare

TRANSCRIPT

Denumirea titularului :

Denumirea titularului : ..

NOTIFICARE

.., cu sediul in telefon.

este titular al Planului / Programului

Prin prezenta va aducem la cunostinta ca s-a elaborat prima versiune a programului / planului mai sus mentionat , pe care o transmitem atasat , in fomat electronic si pe hartie .

Va solicitam declansarea etapei de incadrare pentru a se decide daca programul / planul se supune procedurii evaluarii de mediu , conform HG 1076/2004 .

Anexat va transmitem copia primului anunt public in mass-media , urmand ca dupa publicarea celui de-al doilea anunt sa va transmitem si copia acestuia .

PERSOANA DE CONTACT:

TEL:

Titular / Reprezentant titular

..

Achitat tariful: RON.

Bun de nregistrat,Chitana nr. /....2011.

Domunului Director Executiv al Agentiei de Protectie a Mediului Constanta