luna aceasta primesti cadou bee power calivita - putere regala ian 2015

3
Luna aceasta primesti CADOU Bee Power CaliVita, Putere Regala naturapentrusanatate.com /primesti-cadou-bee-power-calivita-putere-regala/ Cristina Carmen Dascalu Promotie CaliVita Romania: primesti CADOU Bee Power daca cumperi Joint Protex si Strong Bones 100 cps. pe aceeasi factura. Economisesti cel putin 39,50 lei. Pret de CLUB si livrare gratuita. Oferta este valabila doar pentru membrii CaliVita Romania care fac comenzi de pe site-ul oficial al firmei. Joint Protex pentru articulatii de nota 10! Joint Protex este supliment alimentar recomandat celor care doresc sa pastreze sanatatea articulatiilor, si in special, a tesuturilor conjnuctive . Acest produs contine toate substantele care nu se regasesc intr-o cantitate optima in alimentatia noastra. Ingredientele naturale protejeaza cartilajele si tesuturile conjunctive, reduc durerile la nivelul articulatiilor si inflamarea muschilor, astfel se optimizeaza functiile articulatiilor si circulatia sanguina, imbunatatind mobilitatea si flexibilitatea acestora. Aproximativ 15% din populatia lumii sufera de afectiuni ale articulatiilor. Bolile articulare sunt considerate una din cele mai frecvente afectiuni ale civilizatiei moderne, care isi racoleaza victimele, in special, din segmentul populational cu un standard de viata ridicat, scazand astfel, in mod semnificativ, calitatea vietii si, nu rareori, lasand bolnavul cu sechele degenerative. Prezentare: flacon cu 90 tablete Mod de administrare: 3 x 1 tableta zilnic in timpul meselor sau la recomandarea medicului Strong Bones: calciu si magneziu pentru sanatatea oaselor Strong Bones (100 capsule) este un produs complex ce contine calciu si magneziu , minerale esentiale in refacerea structurii osoase. Cele doua substante active ale produsului Strong Bones sunt calciul si magneziul. Calciul joaca un rol important in functionarea sanatoasa a muschilor si a sistemului nervos, fiind si un element important al coagularii normale a sangelui. Magneziul este indispensabil pentru mentinerea structurii normale a oaselor si dintilor; joaca un rol important in functionarea normala a sistemului nervos si a muschilor. Este un factor vital in anumite procese de producere a energiei din organism; participa la sinteza proteinelor; joaca un rol important in procesele de diviziune celulara, precum si in metinerea echilibrului potasiu – sodiu. Organismul nostru nu are capacitatea de a produce calciu si magneziu , dar aceste minerale sunt esentiale pentru mentinerea structurii sanatoase a oaselor si a dintilor si pentru realizarea functiile musculare normale ale organismului. Capsulele Strong Bones contin aceste doua oligoelemente in proportia ideala, aceea de 2:1, contribuind astfel la sanatatea ta. Prezentare: flacon cu 100 capsule Mod de administrare: 3 x 1 capsule pe zi sau conform recomandarilor

Upload: natura-pentru-sanatate

Post on 22-Jul-2015

34 views

Category:

Health & Medicine


2 download

TRANSCRIPT

Page 1: Luna aceasta primesti cadou Bee Power CaliVita  - Putere Regala ian 2015

Luna aceasta primesti CADOU Bee Power CaliVita,Putere Regala

naturapentrusanatate.com /primesti-cadou-bee-power-calivita-putere-regala/

Cristina Carmen Dascalu

Promotie CaliVita Romania: primesti CADOU Bee Power daca cumperi Joint Protex si StrongBones 100 cps. pe aceeasi factura. Economisesti cel putin 39,50 lei.

Pret de CLUB si livrare gratuita. Oferta este valabila doar pentru membrii CaliVitaRomania care fac comenzi de pe site-ul oficial al firmei.

Joint Protex pentru articulatii de nota 10!

Joint Protex este supliment alimentar recomandat celor care doresc sa pastrezesanatatea articulatiilor, si in special, a tesuturilor conjnuctive. Acest produs contine toatesubstantele care nu se regasesc intr-o cantitate optima in alimentatia noastra. Ingredientele naturaleprotejeaza cartilajele si tesuturile conjunctive, reduc durerile la nivelul articulatiilor si inflamareamuschilor, astfel se optimizeaza functiile articulatiilor si circulatia sanguina, imbunatatind mobilitatea siflexibilitatea acestora.

Aproximativ 15% din populatia lumii sufera de afectiuni ale articulatiilor. Bolile articulare suntconsiderate una din cele mai frecvente afectiuni ale civilizatiei moderne, care isi racoleaza victimele, inspecial, din segmentul populational cu un standard de viata ridicat, scazand astfel, in mod semnificativ,calitatea vietii si, nu rareori, lasand bolnavul cu sechele degenerative.

Prezentare: flacon cu 90 tablete

Mod de administrare: 3 x 1 tableta zilnic in timpul meselor sau la recomandarea medicului

Strong Bones: calciu si magneziu pentru sanatatea oaselor

Strong Bones (100 capsule) este un produs complex ce contine calciu si magneziu , mineraleesentiale in refacerea structurii osoase.

Cele doua substante active ale produsului Strong Bones sunt calciul si magneziul.

Calciul joaca un rol important in functionarea sanatoasa a muschilor si a sistemului nervos, fiindsi un element important al coagularii normale a sangelui.

Magneziul este indispensabil pentru mentinerea structurii normale a oaselor si dintilor; joaca unrol important in functionarea normala a sistemului nervos si a muschilor. Este un factor vital inanumite procese de producere a energiei din organism; participa la sinteza proteinelor;joaca un rol important in procesele de diviziune celulara, precum si in metinerea echilibruluipotasiu – sodiu.

Organismul nostru nu are capacitatea de a produce calciu si magneziu , dar aceste minerale suntesentiale pentru mentinerea structurii sanatoase a oaselor si a dintilor si pentru realizarea functiilemusculare normale ale organismului. Capsulele Strong Bones contin aceste doua oligoelemente inproportia ideala, aceea de 2:1, contribuind astfel la sanatatea ta.

Prezentare: flacon cu 100 capsule

Mod de administrare: 3 x 1 capsule pe zi sau conform recomandarilor

Page 2: Luna aceasta primesti cadou Bee Power CaliVita  - Putere Regala ian 2015

CADOU: Bee Power

CADOU Bee Power, Putere Regala

Bee Power este supliment alimentar cu laptisor de matca: contine toate vitaminele complexului B(B5 si B6 in concentratie mai mare), vitaminele A, C, D si E precum si minerale, enzime si 18 tipuri deaminoacizi.

Laptisorul de matca este produsul albinelor lucratoare, destinat hranirii reginei. Datorita laptisoruluide matca, in perioada de inmultire, regina poate depune 2000-3000 de oua in decurs de 24 de ore.Laptisorul de matca este deosebit de bogat in vitaminele din complexul B, de exemplu vitamina B5 siB6.

Este singura sursa naturala de acetilcolina.Mai contine vitaminele A, C, D, E, minerale,enzime si 18 aminoacizi. In literatura despecialitate sunt mentionate urmatoarelerezultate obtinute in urma recomandariilaptisorului de matca:

reimprospatarea organismului

mentinerea sanatatii sistemului osos

imbunatatirea capacitatii de rezistenta

fortificarea sistemului imunitar

efect benefic pentru articulatii

tonifiant si roborant excelent

In plus, este un ingredient pretios pentruprepararea mastilor de fata. Vezi aici catevaidei de retete, functie de tenul tau.

Prezentare: flacon cu 50 capsule

Mod de administrare: 3 x 1 capsule pe zi sau conform recomandarilor

Daca ai citit cu atentie, ai inteles ca toate cele 3 produse din acest pachet actioneaza sinergic si isipotenteaza efectele astfel ca tu sa ai articulatii mai sanatoase si sa te misti mai usor, fara durere.

Pret de CLUB. Livrare gratuita. Ce mai astepti? Intra in Club si activeaza oferta!Atentie: oferta este valabila in luna ianuarie 2015, in limita stocului disponibil!

Inscrie-te in Club CaliVita si cumpara produse PREMIUM la preturipreferentiale. Prenume*

Email*[email protected]

Te poti dezbona oricand, daca doresti acest lucru.

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si afla cum poti beneficiade:

Produse de calitate PREMIUM cu garantia calitatii.

Ingrediente 100% naturale si organice, certificate si avizate de catre FDA, USDA, EU Organic,

Page 3: Luna aceasta primesti cadou Bee Power CaliVita  - Putere Regala ian 2015

Ministerul Sanatatii.

Consultanta medicala gratuita in reteaua CaliVita.

Cumparaturi cu 25% reducere, online si in Centrele CaliVita.

Promotii, discounturi si produse cadou in fiecare luna.

Sistem de bonusuri pentru recomandari.

Plata online cu card bancar in lei, Visa sau Mastercard.

Plata in rate lunare, fara dobanda, cu Card Avantaj.

Livrare rapida prin Curier Rapid in termen de 24-48 ore.

Comenzi si livrari internationale in peste 3o de tari.