giulesti kids center, un vis implinit!

of 29 /29
GIULESTI KIDS CENTER Vrei. Crezi. Poti. Iubesti. Daruiesti. Creezi. Lupti. Asculti. Zambesti. Primesti. Cunosti. Speri. Traiesti.

Upload: daniela-iliosu

Post on 22-Jun-2015

275 views

Category:

Lifestyle


3 download

DESCRIPTION

Dumnezu mi-a implinit un vis pe care l-am avut ieri, despre maine!

TRANSCRIPT

Page 1: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Vrei. Crezi. Poti. Iubesti. Daruiesti. Creezi. Lupti. Asculti. Zambesti.

Primesti. Cunosti. Speri. Traiesti.

Page 2: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

Dumnezeu mi-a implinit visul pe care l-am avut ieri, despre maine!Ori de cate ori am ocazia, amintesc in treacat despre frumusetea anilor copilariei mele. Cat de racoroase si vesele erau diminetile cand plecam cu mama la camp sau cand mergeam dupa ciuperci, in padure!

Mirosul fanului, zdruncinatul carutei, roua de pe firul de porumb pe care, din greseala, il taiam cu sapa si il ingropam apoi in rand cu ceilalti ca sa nu observe mama... Apa rece savurata la umbra, in timpul pauzei de la pranz, murele, dulceata nucilor crude pe care le serveam ca supliment, mugetul vacilor si behaitul caprelor...

Acesta este un fragment din jurnalul primilor mei ani. Desi se “simte” mult gri in povestea mea, am trait-o cu cea mai mare bucurie din cate, imi dau seama acum, ar fi putut sa imi incapa in piept!

Page 3: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER Sunt fericita sa va prezint povestea unui vis pe care l-am avut dintotdeauna, dar il

traiesc abia acum, in a doua parte a vietii: IUBIREA DE COPIL. Ca mama a doi baieti, parcurg cele mai neinchipuite trasee dinspre si catre

adancul fiintei umane; iar de doi ani am aflat taina vesniciei, petercand peste 20 de zile pe luna in compania inocentei. In 2012 am simtit puternic impulsul de a ma dedica educatiei prescolarilor din zona in care locuiesc. Am amenajat asa cum am putut, fara vreun efort financiar, cei 70 mp pe care ii are mansarda locuintei noastre. Am pornit la drum anuntandu-mi prietenii si vecinii ca sunt gata sa primesc micuti cu varsta intre 3-6 ani spre a-i invata - cu dragoste si rabdare - ce este important sa stie un copil de varsta prescolara: sa se poarte frumos, sa rasfoiasca o carte, sa tina in mana un creion, sa capete rabdarea de a asculta, sa vina in ajutorul celorlalti, sa se joace, sa picteze, sa cante si sa-L iubeasca pe Creatorul nostru.

Mai mult decat oriunde, in Giulesti Sarbi traiesc copii care provin din familii nevoiase. Primul meu gand a fost ca si acestia sa beneficieze de un loc in familia G.K.C. In fiecare an am avut inscrisi copii cu handicap grav, pe care alte institutii de gen i-au refuzat. La noi au fost primiti cu dragoste si iubiti ca niste puisori cu aripa franta.

Page 4: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 5: Giulesti Kids Center, un vis implinit!
Page 6: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 7: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

Am inceput sa lucrez cu doi copii. La scurt timp, au sosit si altii. Viata mea si a familiei mele a prins culoare. “Zumzaitul albinutelor” ne bucura diminetile. Alaturi de noi s-a inscris la demararea proiectului “Giulesti Kids” Fundatia Alinare, cu ajutorul careia spatiul a beneficiat de amenajari potrivite unor veritabile sali de activitati prescolare.Bucuria ne-a fost cu atat mai mare, cu cat parintii din zona au rezonat cu dorinta de a facilita un drum frumos spre scoala, copiilor lor. Aici au gasit un prieten, dupa cum s-au exprimat mai tarziu, un zambet sincer si un umar pe care sa-si lase poverile macar pentru cateva clipe. Proiectul “Giulesti Kids”, prin feedback-ul imbucurator venit din partea parintilor, prin dragalasenia copiilor si sentimentul de a-ti fi gasit drumul in viata, a condus la infiintarea Asociatiei Giulesti Kids Center.

Dumnezeu mi-a implinit visul pe care l-am avut ieri, despre maine!

Page 8: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTERAm cautat sa implic intr-un fel sau altul pe toti cei care ma cunosc si tin la mine. Le-am prezentat proiectul, le-am cerut sfaturi, m-am documentat, m-am imprumutat bani, am plans de bucurie, dar si de oboseala, mi-am pus in joc sanatatea si timpul alocat familiei, dar nu am renuntat! Stim cu totii cat este de greu sa intreprinzi ceva in aceasta tara, chiar daca obiectul tau de activitate este sa pui suflet in a duce valorile autentice, oarecum pierdute pe drum, inainte, sadindu-le in inimi de copii. Uzura spatiului, plata utilitatilor, mobilierul, materialele didactice, rechizite, evenimentele desfasurate, dobandirea personalitatii juridice cu toate efectele ce decurg de aici - toate solicita costuri foarte mari, care nu pot fi acoperite din plata taxei lunare (200 lei/luna activitatile educative propriu-zise + 10 lei/zi masa) pe care o platesc parintii de doi ani scolari la rand.

Sunt sfatuita continuu sa maresc taxa lunara, insa am fost copilul care nu a mers niciodata la gradinita, nu s-a bucurat de frumusetea acestei lumi de basm; refuz sa exclud din acest context pe altul, ai carui parinti nu si-ar permite sa plateasca mai mult.

Page 9: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTERTe invit sa inchizi ochii. Sa privesti inapoi, spre primii 6 ani din viata ta. Ai avut vreodata o dorinta arzatoare? Mie, Dumnezeu mi-a implinit un vis pe care l-am avut ieri, despre maine. Vrei sa faci si tu parte din el? Consimti ca si copiii din Giulesti merita o educatie data cu sufletul, si brate care sa-i cuprinda pana se intorc parintii de la serviciu?Alatura-te comunitatii Giulesti Kids Center!

Doneaza sau - daca esti salariat - directioneaza 2% din impozitul pe salariu, in contul Asociatiei Giulesti Kids Center! Daca esti angajator, directioneaza 20% din impozitul pe profit , in contul Asociatiei Giulesti Kids Center!

Page 10: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTERViziteaza-ne la sediu, ofera din timpul tau devenind voluntar al Asociatiei Giulesti Kids Center! Citeste-ne o poveste, insoteste-ne la joaca! Daruieste sens unei comunitati care vrea sa se ridice, dincolo de piedicile puse de o societate care stie doar sa dea din coate si sa-si umple punga!

Esti credincios? Roaga-te pentru activitatea noastra!

Iti multumim si dorim ca povestea aceasta sa nu te fi oprit doar din drum, ci sa te fi bucurat si sa te fi determinat sa fii de folos celor de langa tine!

Page 11: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 12: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 13: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 14: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 15: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 16: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 17: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 18: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 19: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 20: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 21: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 22: Giulesti Kids Center, un vis implinit!
Page 23: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 24: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 25: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 26: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 27: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 28: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

GIULESTI KIDS CENTER

Page 29: Giulesti Kids Center, un vis implinit!

ASOCIATIA GIULESTI KIDS CENTERCALEA GIULESTI NR 479. SECTOR 6. BUCURESTICOD 060271

MANAGERDANIELA ILIOSU0744.668.498