excl 21-12-2011

8
Magazin e-Xpert Champions Magazin e-Xpert Champions League League

Upload: george-daniel

Post on 21-Feb-2016

220 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

TRANSCRIPT

Page 1: eXCL 21-12-2011

Magazin e-Xpert Champions Magazin e-Xpert Champions LeagueLeague

Page 2: eXCL 21-12-2011

Arsenal merge brici!

Arsenal a inceput foarte bine acest sezon si a reusit 2 victorii la scor in primele 2 etape, instalandu-se pe prima pozitie a UCL Group A.Arsenal a intalnit in primele etape U Cluj si F.C. BARCELONA. Pe Cluj Arena Arsenal a facut spectacol si a inscris din toate pozitiile posibile. A marcat primul gol prin Andrey Arshavin in minutul 34 printr-un sut de la distanta.A venit apoi randul lui Suárez in minutul 72, acesta inscriind dupa o schema la o lovitura libera, pentru ca tot el sa inchida tabela in minutul 84. Astfel Arsenal se impune in deplasare cu un neverosimil 3-0.In etapa a doua a fost un meci mult mai spectaculos, cu 7 goluri, Arsenal impunandu-se cu 6-1. Adversarii au avut o singura ocazie si au si marcat, ce-i drepta din penalty, dar si acesta tot gol se numeste. Tot Luis Suárez a iesit cel mai mult in evidenta prin doua goluri si o pasa de gol.In aceasta grupa insa, Arsenal mai intalneste un adversar pe masura. Este vorba de Real Madrid CF care are de asemenea maxim de puncte, dar un golaveraj de doar 6-1.Cele doua sunt urmate de Benfica Lisboa SL si SS Lazio, in timp ce la retrogradare in acest moment se afla U Cluj si F.C. BARCELONA.

Page 3: eXCL 21-12-2011

Favoritii se observa!

In Grupa B favoritii sunt in frunte. West Ham United si F.C. Arges Pitesti au punctaj maxim dupa primele 2 etape si se afla in fruntea clasamentului cu un golaveraj naucitor: 9-1 respectiv 8-0. West Ham are un parcurs identic cu cel al lui Arsenal in Grupa A. A obtinut o victorie cu 3-0 in deplasare la FCS Bucuresti, nelasand nicio sansa adversarului, iar in urmatoarea etapa a invins cu 6-1 Zenitul lui Adriana34.Cei de la Zenit i-au dat cateva emotii lui Rapid_varu in minutul 28 cand au egalat la 1, dar nu a ajutat la nimic.Whetherby a fost omul meciului, marcand un hattrick de senzatie.Argesul s-a impus cu 5-0 si 3-0 in fata celor de la Craiova, respectiv FCS Bucuresti. Se pare ca au o defensiva de fier in acest sezon.Zenit St. Petersburg si F.C. Craiova le urmeaza in clasament, retrogradate in acest moment fiind FC Rapid Bucuresti si FCS Bucuresti.

Page 4: eXCL 21-12-2011

Cea mai echilibrata grupa!

Cea mai echilibrata grupa in momentul de fata este Grupa C, unde primele 4 clasate au 4 sau 3 puncte. Werder Bremen si FC Bayern München sunt in fruntea clasamentului, dar nu se stie pentru cat timp. Acestia s-au intalnit chiar in prima etapa pe Allianz Arena si au remizat , 1-1 dupa ce Bayern a deschis scorul in minutul 7 prin Breno Rodrigues din lovitura libera, cei de la Werder reusind sa egaleze in primul minut de prelungiri prin Owen McGuire.In etapa a doua cei de la Werder s-au impus in fata celor de la Fc Baia Mare cu 3-1, in timp ce Bayern a invins FC Schalke 04 cu 2-1 intr-un meci extrem de echilibrat.Fc Inter Sibiu si FC Schalke 04 se tin aproape de locurile de promovare avand 3 puncte dupa primele 2 etape, in timp ce AS Monaco si Baia Mare se roaga sa scape de la retrogradare.

Page 5: eXCL 21-12-2011

3 echipe domina grupa D!

In aceasta echipa sunt 3 echipe la egalitate, cu 6 puncte, si tot 3 se bat sa scape de la retrogradare nereusind sa stranga niciun punct. AS Roma, Dinamo si Kuban Krasnodar sunt in fruntea clasamentului, fiind departajate doar de golaveraj. In aceasta grupa avem doua echipe care nu au incasat niciun gol, dar tot atatea care nu au reusit sa marcheze.Pe primul loc, cu un golaveraj de 6-0 se afla Romanii lui CornelC, care au reusit sa se impuna in prima etapa cu 2-0 in fata Valenciei prin golurile lui Ajose si Dorneles, marcand din singurele ocazii avute.In a doua etapa au reusit sa faca un meci mai bun si au dat 4 goluri, adverasrii de la Udinese neavand nicio ocazie . Asteptam etapa a tria sa vedem cine se va mentine in frunte.

Page 6: eXCL 21-12-2011

E.U League

Page 7: eXCL 21-12-2011

Seceta in grupa AIn grupa A in EU League lupta este deschisa 100% primele 3 locuri avand acelasi numar de puncte si anume 4 urmand 2 echipe cu cate 2 respectiv 1 punct! Este o grupa echilibrata care se poate schimba complet dupa doar o etapa deci cel care v-a fi mai constant si mai puternic fara doar si poate sezonul urmator o sa ocupe un loc in Champions League dar nu trebe sa uitam ca in aceste 2 etape au fost goluri foarte putin in grupa A!

Scotieni pe val Daca spuneam ca in grupa A golurile au fost putine nu la fel putem spune despre grupa B unde se vede din start o favorita la promovare si aceea fiind Celtic Glasgow, echipa scotiana avnd un golaveraj fabulos dupa 2 etape si anume 13-0! pentru locul 2 se vor lupta FC OSLO cu FC Viitorul Constanta in momentul de fata norvegienii avand prima sansa dar cum toti stim in fotbal orice este posibil si inca nu putem spune nimic sigur!

Page 8: eXCL 21-12-2011

Moldavi in fruntea grupeiCum aruncam o privire catre Grupa C vedem formatia moldoveana FC Ceahlaul care a pornit ca din tun spre promovare dar si mai interesant este ca urmatoarele 3 clasate nu vor sa fie mai prejos fiind vorba de F.C. Porto 4 puncte, Leeds United si PSV Eindhoven cu 3 pucncte, anuntandu-se o grupa extrem de interesanta care este deschisa oricarui rezultat! Este o grupa in care nu putem spune ca exista o favorita deoarece sunt 4 echipa care trag la promovare dar din pacate doar 2 vor reusi acest lucru!

Grupa fara egalIata grupa D, o grupa in care nu se stie ce este acela egal, bogata in goluri dar valorile echipelor nu sunt cele mai bune iar acelea care vor reusi promovarea fara o perioada de transferuri in care sa aduca cativa jucatori de valoare cu siguranta nu vor face fata colosilor din Champions League! Se anunta in continuare meciuri spectaculoase dar dupa cum am mai precizat mai sunt inca 8 meciuri pana cand se v-a trage linie!