destinatii exotice 2010

11

Upload: accent-travel

Post on 30-Mar-2016

241 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

Vacante in Strainatate - Destinatii Exotice

TRANSCRIPT

Page 1: Destinatii Exotice 2010
Page 2: Destinatii Exotice 2010
Page 3: Destinatii Exotice 2010

Informatii generale :Republica Capului Verde, numita si Perla Oceanului Atlantic, e formata dintr- un arhipelag situat in largul tarmului vestic al Africii. Insulele Capului Verde au reprezentat, secole de-a randul, o placa turnanta a comertului cu sclavi. Dar si un loc exotic demn de imaginile intalnite in filmele americane, cu recifuri si sute de faleze abrupte, cu forme fantastice sculptate de vantul uscat, incarcat de nisipul pe care-l poarta de colo-colo, cu plantatii de trestie de zahar, munti de banane si nuci de cocos care asteapta doar sa intinzi mina dupa ele. Peisajul exotic al acestuia, tinuturile nedescoper-ite, climatul excelent, plajele insorite, flora, fauna si apele cristaline fac din aceasta un mic paradis, un loc pe care cu siguranta nu o sa-l uitati usor.Vremea: insulele Capului Verde pot fi vizitate pe intreg parcursul anului, temperaturile pastrandu-se pe intreaga perio-ada a anului peste 24 de grade Celsius, ceea ce-l face destinatia ideala pentru vacanta de vara sau pentru o vacanta de iarna cu soare.Conditii viza: in Insulele Capului Verde se poate merge fara viza, aceasta se obtine direct pe aeroport la intrarea in tara si costa circa 20 euro.

HOTEL RIU FUNANA GAROPA RESORT SANTA MARIA

CLUB HOTEL RIU KARAMBOA PRAIA DE CHAVES

Localizare: este situat pe plaja cu nisip fin din Santa Maria, la o distanta de 1,5 km de centru.Facilitati hotel: receptie, lobby bar, plaza bar, lounge bar, discoteca, internet, wire-less, sala de jocuri, magazine de suveniruri, 2 restaurante cu terasa si gratar, bazine cu apa dulce, 2 restaurante la piscina.Facilitati camere: aer conditionat, ventilator tavan, minibar, TV, seif, telefon, baie cu dus, uscator de par, balcon sau terasa.Sport & Fitness: tenis de masa, gimnastica, aerobic de apa, sala de fitness, volei pe plaja, windsurfing, inchiriere caiac, scoala de scafandri (certificate PADI).Spa : “Renova Spa” wellness center, masaj, sauna.

Localizare: hotelul este situat in Praia de Chaves pe insula Boavista, la aproximativ 7 km de aeroport.Facilitati hotel: hotel nou construit cu lobby bar “Morabeza”, lounge bar “Lambada”, club “Mogambo”, bar, discoteca “Pacha”, zona Internet, magazin de suveniruri, piscina incalzita pentru adulti/copii cu swim-up pool bar şi restaurant “Las Dunas”, terasa cu hamace.Facilitati camere: aer condiţionat, ventilator tavan, frigider, TV satelit, seif (inclus), telefon, uscator de par, balcon sau terasa. Sport & Fitness: tenis de masă, gimnastică, apa, aerobica, shuffleboard, volei de plaja, sala de fitness, caiac.Spa : “Renova Spa” wellness center, Jacuzzi cu sauna, tratamente de infrumusetare, masaje.

Pret: de la 1206 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / all inclusive

Pret: de la 1203 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / all inclusive

Page 4: Destinatii Exotice 2010

HOTEL MORABEZA sup, SANTA MARIA

HOTEL RIU GRAND PALACE MASPALOMAS OASIS

Localizare: este situat pe cunoscuta plaja din Santa Maria de 5 km lungime.Facilitati hotel: acces direct la plaja cu beach club, terminal internet, bar, magazin, coafor, sală de jocuri,piscina, dus, terasa, umbrele, hamace, bar. Facilitati camere: aer conditionat, tv, telefon, dus sau baie, frigider, terasa sau balcon. Sport & Fitness: sala de gimnastica, teren de tenis, tenis de masă, baschet, volei, mini golf.

Localizare: este un hotel cu o atmosfera placuta si servicii execlente, plaja si Paseo Maritimo sunt la circa 15 minute de-a lungul promenadei.Facilitati hotel: lobby bar, lounge bar cu teresa, 2 sali de conferinta, sala de internet, restaurant “Krystal”, magazine, 4 lifturi, gradina subtropicala, 2 piscine cu apa dulce, 2 jacuzzi, piscina si loc de joaca pentru copii, spectacole sau muzica live, 2 terenuri de tenis, biliardFacilitati camere: telefon, tv, minibar, seif, aer conditionat, uscator de par, unele cam-ere au o vedere spectaculoasa spre dunele de nisip.Spa : sauna, 2 jacuzzi in aer liber, sala de fitness, centrul de welness cu diverse tratamente, masaj, camera de aburi, hammam, masaj, salon de frumusete, coafor.

Pret: de la 1185 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / mic dejun

Pret: de la 920 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / mic dejun

Informatii generale:Insula Gran Canaria este cea mai populata dintre insulele Canare. Adeseori este descrisa ca un “continent in miniatura” datorita marii diversitati oferite. Atractiile principale sunt frumoasele plaje din sud si facilitatile sportive. Gran Canaria ofera un peisaj mirific - de la golfulete linistite in sud, la statiunile aglomerate din zone precum Las Palmas de Gran Canaria si San Bartolome de Tirajana, unde se afla faimoasele plaje - Playa del Ingles, Maspalomas cu dune de nisip si Gui-Gui. Sporturile nautice sunt la ele acasa aici - scufundari, navigatie, etc. Insula este considerata a se numara printre cele mai bune locuri din lume pentru windsurfing, fiind deseori gazda competitiilor internationale de windsurfing.Vremea : pe parcursul perioadei de iarna temperatura se mentine in jurul valorii de 20ºC, iar media in restul anului este un jurul valorii de 25ºC.Cel mai înalt punct de pe insulele Canare, care de fapt este şi cel mai înalt punct din Spania, este Pico del Teide de 3718 metri. Vârful muntelui este acoperit de zăpadă timp de mai multe săptămâni în timpul “iernii” , şi în aceeaşi timp pe plajele de pe partea sudică turiştii se bucură de temperaturi de 25- 28 grade C.Temperatura apei oceanului este intre 20-23 grade C.Conditii viza: cetatenii UE nu au nevoie de viza. Este de preferat sa se faca o asigurare medicala.

Page 5: Destinatii Exotice 2010

HOTEL REINA ISABEL sup, LAS PALMAS

HOTEL BEVERLY PARK PLAYA DEL INGLES

LAGUNA RESORT & SPA sup, NUSA DUA

Localizare : hotelul este central situat, pe plaja Las Canteras, foarte aproape de promenada si de zona de shopping. Facilitati hotel: hotelul ofera o panorama frumoasa, dispune lounge, lifturi, sala de conferinta, sala tv, sala internet, restaurant “Roma”, restaurant a la carte “La Parrila”, snack bar “Terraza La Marina”, bar la piscina “Fiesta”, piscina in aer liber la ultimul nivel.Facilitati camere : minibar, seif, aer conditionat, telefon, tv, uscator de par, balcon, jacuzzi (in camerele junior suite).Spa: zona wellness cu sala fitness, sauna, jacuzzi, hammam, masaj.

Localizare : hotelul este la 100 de metri de plaja cu nisip auriu Playa del Ingles.Facilitati hotel : 3 lifturi, receptie, lounge cu TV, internet, sala de lectura, magazin, bar-lounge cu terasa, restaurant, gradina, 3 piscine.Facilitati camere: aer conditionat, baie, telefon, sat. TV, balcon Spa : sauna, masaj

Localizare: este situat pe plaja Nusa Dua, intr-o gradina de palmieri, cu o priveliste spectaculoasa, la apox. 30 min de aeroport. Facilitati hotel: decor luxos cu magazine de suveniruri, imbracaminte, decoratiuni interioare, restaurante, baruri, internet, cafenea, piscina, sezlonguri, umbrele, prosoape baie, room-service 24h, sauna, jacuzzi, masaj.Facilitati camere: aer conditionat, uscator de par, halat baie, tv.satelit / plasma, mini-bar, telefon, seif, mobilier terasa sau balcon.Sport & Fitness: sala fitness, tenis de masa, sauna, volei pe plaja,marti si vineri – lectii de yoga, terenuri tenis, snorkeling, biliard.Spa: piscine de relaxare (5.000 metri patrati), jacuzii, tratamente faciale si de corp, masaje.

Informatii generale :Denumita “Dimineata lumii”, aceasta insula plina de mister si povestiri magice este una dintre cele mai populare desti-natii turistice. Bali este insula celor 1000 de temple si considerat tinutul Domnului. Modul de viata traditional in Bali a fost dintotdeauna legat de credinta religioasa. Bali este cu siguranta o insula paradisiaca. Daca sunteti in cautarea plajelor, trebuie sa va indreptati in sudul insulei (desi locatia poate parea comerciala, cu multi vanzatori ambulanti). Daca va plac artele, vizitati Ubud. Acesta este centrul cultural si artistic din Bali, cu galerii interesante si magazine cu articole de meste-sugarit. Daca sunteti genul mai aventuros, trebuie sa mergeti in partea de nord unde va asteapta Muntele Abang sau Muntele Batur. Bali are imaginea specifica vederilor postale, cu plaje albe marginite de palmieri si interiorul cu vegetatie luxurianta. Dansul, muzica, sculpturile in lemn, picturile si papusile descriu viata localnicilor si celebreaza eterna lupta dintre „bine si rau” – esenta acestei insule hinduse. Vremea: situat la sud de Ecuator, Bali are o clima tropical musonica cu 2 sezoane distincte: ploios (noiembrie-martie), si uscat (aprilie-octombrie). Sezonul uscat are cele mai inalte temperaturi din an (brizele racesc din cand in cand aerul), dar nivelul de umiditate este mai ridicat in timpul sezonului ploios. Temperatura medie anuala este de 30°C.Conditii viza: pentru cetatenii români este necesara viza.

Pret: de la 796 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / mic dejun

Pret: de la 722 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / mic dejun

Pret: de la 1400 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / mic dejun.

Page 6: Destinatii Exotice 2010

HOTEL BALI HYATT sup, SANUR

HOTEL PURI SANTRIAN SANUR

Localizare: este situat direct pe plaja de nisip din Sanur de 6 km lungime, la o dis-tanta foarte mica de magazine si restaurante.Facilitati hotel: restaurante cu bucatarie variata, patru baruri, doua piscine cu apa dulce, bar cu pian.Facilitati camere: uscator de par, aer conditionat, TV satelite, telefon, minibar, seif, balcon sau terasa.Sport & Fitness: tenis de masa, teren de golf, volei, sah pe plaja, aqua aerobic, pista de bowling, jacuzzi, centru de fitness, badminton, inchiriere biciclete, billiard, wind-surfing, scufundari. Spa: masaje pentru tensiunea arteriala si musculara, acupunctura, masaj suedez cu rozmarin, lemon, eucalypt, ghimbir, nuscoara, pin, petale de flori, condimente tropi-cale; aromoterapie cu pin si lavanda, drenaj limfatic, tehnici de drenaj suedeze.

Localizare: este situat intr-o zona linistita, in sud –estul insulei, la mica distanta de centrul orasului Sanur cu magazine, restaurante, baruri.Facilitati hotel: doua restaurante – “Mazanin” si “Beach Club”, doua bazine cu apa dulce, poolside bufet, terase, gradina tropicala, magazine, spalatorie, room service, baby sitter. Facilitati camere: bungalowuri dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, TV satelite, telefon, minibar, terasa sau balcon.Sport & Fitness: teren de tenis, scufundari. Spa : masaje cu papaya, avocado si castravete, detoxifiere cu alge marine si vulca-nice, masca cu noroi din ingrediente narurale, vindecarea si consolidarea corpului prin masaj traditional, aromoterapie, reflexoterapie, tratamente cosmetice prin alge marine si agenti activi.

Informatii generale:Lanzarote este insula cea mai apropiata de coasta africana si situata cel mai in nord dintre insulele Canare. Surprin-zatoarele zone vulcanice, unde mana omului a stiut sa impleteasca arta cu natura creand spatii spectaculoase, atrag atentia calatorului. A fost comparata de cei care au vizitat-o cu un adevarat peisaj selenar. Este diferita de orice alta insula din arhipelag, localnicii obisnuind sa povesteasca turistilor ca Dumnezeu a uitat sa termine crearea insulei. Lanzarote este o insula de origine vulcanica, dar spre deosebire de restul arhipelagului, aici vulcanii erau inca activi in secolele XVIII - XIX. Mari su-prafete ale insulei sunt inca acoperite de lava si cenusa, ramase de la ultimele eruptii. Cu toate acestea, locuitorii insulei au incercat sa o cultive, existand plantatii de fructe si legume sau vita de vie.Vremea: temperatura medie anuala este de 21º C, cerul este in mod constant senin si noptile sunt insorite aproape intot-deauna de o luna stralucitoare. In ciuda faptului ca in apropiere se afla desertul Sahara, clima nu este desertica, datorita curentului de apa rece care provine din Golful Mexic si care actioneaza ca o balanta atmosferica, mai ales in zona de coasta.Conditii viza: cetatenii romani nu au nevoie de obtinerea vizei.

Pret: de la 1179 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / mic dejun

Pret: de la 1129 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / mic dejun

Page 7: Destinatii Exotice 2010

HOTEL PRINCESA YAIZA PLAYA BLANCA

HOTEL HIPOTELS NATURA PALACE PLAYA BLANCA

HOTEL H10 LANZAROTE PRINCESS sup, PLAYA BLANCA

Localizare : hotelul a fost premiat cu “Calidad Turistica” de catre Institutul de Calitate a Hotelurilor, este situat direct pe plaja, la 10 minute distanta de centru si de Marina Ribicon.Facilitati hotel : este un hotel elegant, confortabil, construit in stil colonial, dotat cu receptie, 12 lifturi, 10 sali de conferinta, internet, wireless LAN, bar, piano bar, di-verse magazine, bijuterii, restaurant gastronomic “Isla de Lobos”, restaurant japonez “Kampai”, restaurant italian “Don Giovanni”, mexican, spaniol “Mas Topas”, Plaza “Princesa Yaiza” cu inghetata si jazz bar, piscina cu apa dulce, jacuzzi, snack bar, mini club copii “Kikoland” cu parc acvatic, piscina pentru copii, mini disco.Facilitati camere : spatioase si confortabile, mobilier din lemn masiv, aer conditionat, frigider, cuptor cu microunde, tv, telefon, internet, seif, uscator de par, balcon.Sport & Fitness: 2 terenuri de tenis, sala fitness, volei pe plaja. Spa: centrul welness cu thalasso terapie prin utilizarea directa a apei de mare si a altor elemente marine, un bazin de apa de mare la temperatura de 34 grade, terapie de culoare, jacuzzi, camera de aburi umeda si uscata, camera de relaxare, sauna, baie turceasca, masaj.

Localizare: hotelul este situat pe plaja si ofera o panorama foarte frumoasa asupra insulelor Fuerteventura si Lobos; Playa Flamingo este la circa 15 minute distanta.Facilitati hotel : este un hotel elegant, face parte din lantul spaniol “Hipotels”, 4 etaje, 4 lifturi, receptie, sala tv, 4 sali de conferinta, magazin de suveniruri, lobby bar, lounge bar, restaurant, piscina cu apa dulce, snack bar, spalatorie, mini club pentru copii cu piscina, loc de joaca, mini disco.Facilitati camere : aer conditionat, minibar, telefon, tv, uscator de par, balcon.Sport & Fitness: sala de fitness cu vedere la mare, tenis de masa, mini golf, bowling. Contra-cost : 2 terenuri de tenis, biliard, inchirieri biciclete, centrul sapa cu sauna, sala de aburi, jacuzzi si masaj.Spa: sauna, sala de aburi, Jacuzzi, masaj

Localizare : hotelul este situat la 200 metri de plaja Dorada, la inceputul zonei de promenada si la 500 metri de centrul orasului.Facilitati hotel : apartine lantului hotelier spaniol “H10”, 3 lifturi, 3 etaje, internet, sala de animatie, lounge, sala tv, magazine, coafor, restaurant, snack bar, gradina spa-tioasa cu 2 piscine cu apa dulce, terasa, mini club pentru copii, program de divertis-ment (spectacole, folclor, jocuri).Facilitati camere : aer conditionat, tv, minibar, telefon, seif, uscator de par, balcon.Sport & Fitness: sala fitness, tenis de masa, mini golf, biliard.

Pret: de la 1049 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / mic dejun

Pret: de la 946 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / demipensiune

Pret: de la 809 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / demipensiune

Page 8: Destinatii Exotice 2010

MADEIRA REGENCY CLIF FUNCHAL

PESTANA BAY & GARDENS RESORT FUNCHAL

VILA VERDE GAULA

Localizare: hotelul este situat pe o zona stancoasa, in primul rand de promenade si ofera o priveliste minunata asupra oceanului.Facilitati hotel: 6 etaje, receptie, 2 lifturi, terasa panoramica si un elegant lobby, restaurant si cocktail bar, piscina cu apă dulce, piscina interioara, pool bar, aer condiţionat. Facilitati camere: moderne, spaţioase, baie, uscator de par, telefon, aer conditionat, cablu TV, minibar, seif, balcon. Spa: sala fitness si aerobic, masaj, tratamente cosmetice, sauna, jacuzzi, baie tur-ceasca.

Localizare: hotelul este situat pe malul oceanului, la 5 km de centrul Funchal si ofera o vedere splendida asupra stancilor Cabo Girao.Facilitati hotel: 7 etaje, 2 ascensoare, restaurant, lounge, 2 baruri, magazine pentru cumparaturi, piscina incalzita, piscina si loc de joaca pentru copii, jacuzzi, pool bar, terasa, biliard.Facilitati camere: uscator de par, tv, antena satelit, balcon sau terasa.Spa: sala fitness, sauna, jacuzzi, baie de abur, masaj (contra cost)

Localizare: se afla amplasata intr-un cadru rural, la circa 400 metri deasupra marii, inconjurata de gradini cu o bogata varietate de plante si cu vederi magnifice spre ocean; se recomanda iubitorilor de natura.Facilitati hotel: gradini, mese, scaune, sezlonguri la soare, lounge bar, telefon, biblio-teca, jocuri de masa.Facilitati camere: studiouri pentru pentru 2 persoane sau apartamente pentru 2-4 persoane, bucatarie, baie sau dus, uscator de par, balcon.

Informatii generale :Madeira este principala insula din micul arhipelag cu acelasi nume situat la sud vest de Lisabona, in oceanul Atlantic. Nu-mele insulei, “lemn”, a fost dat de marinarii portughezi, in anul 1420, din cauza padurilor tropicale, dense, care acopereau insula. Insulei Madeira i se mai spune “Vasul floral plutitor” sau “Gradinile Domnului”. Drumurile din nordul insulei strabat tuneluri taiate in stanci abrupte, urmaresc serpentine inguste si trec pe sub cascade neasteptate.Madeira este un taram de vis, un colt din raiul indragostitilor asezat in albastrul Oceanului Atlantic. Exista o mare gama de oportunitati pentru a va satisface cererile dumneavoastra de vacanta: ski nautic, surfing, diving, golf, plimbari montane.Vremea: amplasarea geografică şi relieful muntos determină un climat blând, cu temperaturi medii situate între 24ºC vara şi 16ºC iarna. Temperatura marii variaza intre 18 ºC si 24 ºC.Conditii viza: nu este necesara obtinerea vizei pentru un scurt sejur.

Pret: de la 969 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla/ mic dejun

Pret: de la 870 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla/ mic dejun

Pret: de la 825 eur / pachet / persoana – cazare in studio

Page 9: Destinatii Exotice 2010

HOTEL GRAND PALLADIUM PUNTA CANA

HOTEL NATURA PARK BEACH ECO RESORT & SPA

Localizare : apartine grupului de hoteluri “Fiesta” si este situat pe frumoasa plaja cu nisip alb din Bavaro.Facilitati hotel : hotelul este format din mai multe cladiri rezidentiale si vile, inconju-rate de o gradina cu vegetatie tropicala si palmieri, 6 restaurante bufet si 5 restau-rante a la carte cu bucatarie internationala, bar, cockteil bar, 2 piscine cu jacuzzi si piscina pentru copii, magazine pentru shopping, magazin de suveniruri, supermarket, centru internet, cazinou, program de divertisment, mini club copii.Facilitati camere : uscator de par, jacuzzi in baie sau in camera, aer conditionat, ven-tilator tavan, tv, mini bar, telefon, seif, filtru cafea, fier de calcat, balcon sau terasa.Sport & Fitness: sala fitness, sauna, jacuzzi, baie turceasca, baie de abur, salon de infrumusetare, mini golf, darts, biliard, fotbal, badminton, baschet, tenis de masa, tenis, volei pe plaja, gimnastica in apa, polo, kayak, scufundari in piscina, windsurf-ing, catamaran.Spa : jacuzzi, sauna, baie de aburi, baie turceasca, masaje, tratamente de infru-musetare, tratamente de relaxare.

Localizare : hotelul este situat pe plaja cu nisip fin, inconjurat de o gradina de man-grove si lagune, in mijlocul unei rezervatii naturale de flora si fauna.Facilitati hotel: este format din mai multe cladiri dotate cu receptie, lobby, shopping mall, restaurant “La Cana”, 3 restaurante cu muzica live – “La Perla” (peste si fructe de mare), “Media Luna” (steak house) si “La Gondola” (bucatarie italiana), 6 baruri, piscina cu apa dulce, lounge, room service, babysitter, internet, program de divertis-ment, mini club copii.Facilitati camere: uscator de par, oglinda machiaj, ventilator tavan, aer conditionat, filtru cafea, tv, telefon, fier de calcat, seif, minibar, terasa sau balcon.Sport & Fitness: 3 terenuri de tenis, tenis de masa, tir cu arcul, fitness volei pe plaja, sala, navigatie, windsurfing, catamaran, caiac, snorkeling, aerobic in apa, scufundari in piscina. Contra-cost: centru de echitatie, scoala de scufundari, teren de golf la 10km, Spa : masaje si tratamente in centrul Spa – wellness, sauna.

Informatii generale:Republica Dominicana e situata in America Centrala, in nordul Marii Caraibelor si in partea de est a insulei Hispaniola, avand ca vecin in vest statul Haiti.Aceasta a fost declarata ca fiind cel mai frumos pamant din Lumea Noua si a fost de-scoperita de Cristofor Columb in anul 1942, numind-o Mica Spanie.Coastele insulei au un decor muntos de o frumusete deosebita culminand cu varful Pico Duarte ce atinge inaltimea de 3175 m. Un adevarat paradis in Marea Caraibelor, aceasta destinatie are de oferit cate ceva pentru fiecare: plaje din cele mai apreciate in lume cu nisip alb si fin, scaldate in ape cristaline si linistite, cele mai cunoscute fiind Playa Grande, Sosua Beach, Playa Dorada, Punta Cana si Playa Bavaro, pe suprafata careia se afla numerosi cocotieri, hoteluri de lux si complexuri all inclusive. Nu ratati in Republica Dominicana: meciurile de baseball, sportul national iubit si practicat de toata lumea; excursie pe Insula Cayo Levantado - o micuta insula in golful Samana cu plaja de nisip minunat si palmieri picturali; afrodisiacul MAMAJUANA - daca este cazul - o bautura din combinatii secrete de ierburi, frunze, mirodenii, miere de albine, adaugat in bauturi alcoolice ca romul sau vinul, dupa gust.Vremea: Republica Dominicana este o destinatie pentru tot anul.Sezonul perfect este noiembrie - mai. Republica Dominicana are o clima tropical maritima cu doua sezoane importante: vara si iarna desi pentru localnici exista doar anotimpul vara. Temperaturi: vara 27° - 32°; iarna 22°-25°. Conditii viza: incepand cu 1 ianuarie 2008,romanii nu mai au nevoie de viza de intrare prealabila. La intrarea si iesirea din tara se platesc taxe guvernamentale de intrare si iesire-aprox 10USD/intrare si 20USD/iesire.

Pret: de la 1219 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / all inclusive

Pret: de la 1209 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / all inclusive

Page 10: Destinatii Exotice 2010

VILLA TAINA CABARETELocalizare : hotelul este situat pe plaja din Cabarete, in centrul statiunii, ideal punct de plecare in excursii si recomandat indeosebi pentru surfing.Facilitati hotel: este format din 2 cladiri cu 2 etaje ce ofera o atmosfera de relaxare, internet, restaurant pe plaja, bar, piscina cu apa dulce, magazine.Facilitati camere : uscator de par, aer conditionat, minibar, telefon, tv, seif, acces internet, balcon sau terasa.Sport & Fitness: kayak, windsurfing. Contra-cost : centrul de echitatie, excursii ciclism montan, cursuri de scufundari, centrul Spa.

Pachetele de mai sus includ: - transport cu avionul, - transfer aeroport – hotel – aeroport, - 7 nopti cazare cu masa mentionata.

Pentru oferta completa va rugam contactati agentii de turism.

Pret: de la 1094 eur / pachet / persoana – cazare in camera dubla / mic dejun

Page 11: Destinatii Exotice 2010