cizme inalte de dama pentru iarna 2012

8

Click here to load reader

Upload: smlaci

Post on 04-Aug-2015

42 views

Category:

Documents


2 download

DESCRIPTION

Recomandari de shopping online dela Mujo - The Cool Hunter.Afla cum se poarta cizmele peste genunchi in iarna 2012 si vezi de unde poti cumpara online cizme lungi.

TRANSCRIPT

Page 1: Cizme inalte de dama pentru iarna 2012

Articles from MUJO - The Cool Hunter10 cizme peste genunchi pentru iarna 20122012-11-06 12:11:00 Elena

Cizme peste genunchi 2012

Saptamana trecuta ti-am prezentat cateva recomandari de cizme pentru iarna 2012.

Am gasit atat de multe incat n-am putut sa le pun pe toate cele care mi-au placut.Oferta magazinelor online a devenit extrem de diversificata, de la an la an gasim totmai multe modele de cizme, si nu numai cizme, la preturi din ce in ce maiaccesibile.

Shopping-ul online se dezvolta in ritm alert si in Romania si asta nu poate fi decatbine pentru noi, consumatorii.

Asa ca astazi o sa intram mai in detaliu in domeniul cizmelor de iarna si vom vedeace putem cumpara online in materie de cizme peste genunchi si cum le putempurta in acest sezon.

Cizmele peste genunchi au fost la moda inca de pe vremea piratilor, care le purtauzi de zi. Apoi a venit vremea aventurierilor si a muschetarilor care le purtau pentruprotectie si pentru a ascunde diverse arme.

Mult mai tarziu au inceput sa le poarte si femeile, mai intai pe sub rochiile si fustelelungi.

Stilul vine si se duce, si cizmele peste genunchi au revenit in trend.

Page 2: Cizme inalte de dama pentru iarna 2012

Cizmele lungi sunt in tendinte in iarna 2012

Vedete ca Rihanna si Miranda Kerr le poarta cum simt ca s-a racit un pic vremea(fara ciorapi ce-i drept). Intr-adevar, cizmele peste genunchi fac trecerea de lasandalele de vara la cizmele cu blanita din timpul iernii.

Acum ca iarna se apropie, fiecare magazin are in vitrina si cizme lungi pestegenunchi. Nu poti sa nu te intrebi:

- Oare mie cum imi sta cu cizme lungi?

- Cu ce sa le port?

M-am gandit si eu si am ajuns la urmatoarea concluzie: daca picioarele nu sunt atu-ul tau sau daca te supara privirile insistente si remarcile barbatilor pe strada (sicrede-ma ca vei avea parte si de aceste remarci) atunci nu-ti cumpara cizme pestegenunchi.

Daca vrei sa-ti cumperi cizme peste genunchi, atunci iti recomand cateva ideipentru a le purta.

Cum sa porti cizmele peste genunchi

Prima imagine care mi-a venit in minte gandindu-ma la cizmele peste genunchi afost Julia Roberts in Pretty Woman. Oricat de draguta a fost in film, nu esteimaginea pe care o vroiam. Asa ca nu-ti recomand sa porti cizmele peste genunchicu o rochie mulata, scurta si colorata.

Cizmele inalte pana peste genunchi pun accentul pe picioare, deci in parteasuperioara a corpului nu-ti trebuie ceva decoltat sau care sa-ti arate buricul.

Mai bine cred ca ar arata cu o bluza sau un pulover larg sau cu o geaca scurtaprinsa in talie si cu o pereche de colanti negri.

O alta varianta ar fi sa le porti peste blugi skinny, cu o esarfa enorma si o geaca depiele, cu un cardigan supradimensionat sau cu un sacou military.

Incearca sa porti o rochie boema cu flori, scurta dar nu foarte colorata, o pereche dedresuri mate, un sacou sau o jacheta lejera pana in talie si incalta-te cu cizmelepeste genunchi preferate.

Oricum vrei sa le porti, lasa cizmele peste genunchi sa fie vedeta tinutei tale sijoaca-te cu proportiile pentru a te simti bine in tinuta ta.

Cumpara cizme peste genunchi online

Mai jos am facut o selectie de cizme peste genunchi pe care le-am gasit lamagazinele online. Poti face click pe fiecare poza pentru a vizita magazinele deunde le poti comanda online in deplina siguranta.

Daca vrei sa vezi mai multe modele de cizme pentru iarna 2012 poti vizita sectiuneaMagazine online cizme din catalogul nostru, unde am selectat cele mai serioasemagazine care vand cizme de dama.

Cizme peste genunchi online