cerinte proiect 2014 2015

1
Protecţia şi securitatea sistemelor informaţionale financiar-contabile, CIG2 Zi, 2014-2015 Proiect în echipă de 2-3 studenţi 1. Fiecare student va prezenta pe scurt organizaţia la care a fost, precizând obiectul de activitate, numărul de angajaţi şi descriind succint sistemul informatic folosit. Nu precizaţi numele organizaţiilor şi nici datele de contact ale acestora; 2. Identificaţi 7 măsuri de securitate (din unităţi de studiu diferite) pentru fiecare organizaţie. Aduceţi dovezi prin care să demonstraţi aplicarea lor (fotografii, documente, interviuri cu angajaţii organizaţiei) şi precizaţi care sunt pericolele pe care le previn măsurile menţionate. Realizaţi o comparaţie între aceste măsuri. 3. Formulaţi 3 propuneri care să îmbunătăţească securitatea în fiecare organizaţie analizată. Notă: proiectele se vor preda listate şi se vor prezenta la laborator în ultima săptămână din semestru.

Upload: calinu1994

Post on 22-Dec-2015

220 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

cerinte

TRANSCRIPT

Page 1: Cerinte Proiect 2014 2015

Protecţia şi securitatea sistemelor informaţionale financiar-contabile, CIG2 Zi, 2014-2015

Proiect în echipă de 2-3 studenţi

1. Fiecare student va prezenta pe scurt organizaţia la care a fost, precizând obiectul de activitate, numărul de angajaţi şi descriind succint sistemul informatic folosit. Nu precizaţi numele organizaţiilor şi nici datele de contact ale acestora;

2. Identificaţi 7 măsuri de securitate (din unităţi de studiu diferite) pentru fiecare organizaţie. Aduceţi dovezi prin care să demonstraţi aplicarea lor (fotografii, documente, interviuri cu angajaţii organizaţiei) şi precizaţi care sunt pericolele pe care le previn măsurile menţionate. Realizaţi o comparaţie între aceste măsuri.

3. Formulaţi 3 propuneri care să îmbunătăţească securitatea în fiecare organizaţie analizată.

Notă: proiectele se vor preda listate şi se vor prezenta la laborator în ultima săptămână din semestru.