catalog grecia continentala 2014

16

Upload: stefania-bianca

Post on 24-Nov-2015

10 views

Category:

Documents


2 download

TRANSCRIPT

  • Halkidiki

    HalkidikiHotel Dionysos

    Hotel Macedonian Sun

    Hanioti, Kassandra

    Kallithea, Kassandra

    Localizare: in Halkidiki, pe bratul Kassandra, la cca 150 m de centrul localitatii Hanioti si cca 200 m de plaja. In apropiere se afla un supermarket si in centrul statiunii numeroase baruri si taverne. In apropiere se afla un loc de joaca pentru copii si un parc.Camere: baie (dus, WC), aer conditionat (iulie-august), telefon, balcon, TV, chicineta complet utilata.Facilitati: bar, seif la receptie (contra cost), piscina exterioara, bazin pentru copii, bar la piscina, acces la internet in holul hotelului (contra cost)Masa: fara masaObservatii: datorita amplasarii in apropierea centrului vibrant al statiunii, hotelul este recomandat amatorilor de vacanta activa si de viata de noapte. Gradina ingrijita si zona piscinei il recomanda familiilor cu copii.

    Localizare: Grecia - Halkidiki, bratul Kassandra, la doar 1 km de centrul localitatii Kallithea, 65 km de aeroportul din Salonic si numai de 300 m de plaja cu nisip fin (oaspetii hotelului beneficiaza de toate facilitatile de pe plaja hotelului Pallini Beach, care face parte din acelasi grup hotelier: G-Hotels)Camere: frigider, aer conditionat (iulie-august), TV, telefon, baie (WC, dus si cada, uscator de par), balcon sau terasa. Camerele au capacitatea maxima de 2 adulti si 2 copii. IMPORTANT: majoritatea camerelor pentru 4 persoane se afla la demisol (in partea din spate a hotelului), avand aceleasi dotari ca si celelalte camere, insa fiind mai spatioase.Facilitati: bar, sala TV, restaurant, jocuri video, piscina in aer liber, baruri in aer liber, cafenea, pizzerie, magazine de cadouri, supermarket, sporturi nautice pe plaja.Masa: demipensiune (mic dejun si cina bufet)Observatii: hotelul construit in stil traditional imbina atmosfera linistitoare, data de aleile marginite de verdeata si cascade miniaturale, cu viata nocturna tumultoasa din Kallithea. Este recomandat celor care iubesc vacantele active si viata de noapte.

    Preturi de la 65 eur/sejur

    Preturi de la 85 eur/sejur

    Pana la 35% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Pana la 40% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Transport Halkidiki si Riviera Olimpului numai pentru serii de 7 cazari Charter autocar plecari in fiecare VINERI in perioada 17.05 27.09 Puncte de imbarcare si ore de plecare (INFORMATIV programul poate suferi modificari de la o plecare la alta, informatiile exacte vor fi comunicate cu cel tarziu 3 zile inaintea fiecarei plecari)

    Oras Imbarcare Loc Imbarcare Ora Imbarcare Pret/PersoanaAlba Iulia Centru 07:30 80 eur

    Bacau Hotel Moldova 11:00 80 eurBrasov Benzinaria Petrom, langa Mc. Donalds 11:00 80 eur

    Bucuresti Parcare Restaurant Cina, langa Ateneu 16:30 60 eurBuzau La Episcopie 15:00 80 eur

    Caransebes Parcare benzinaria Rompetrol, iesirea spre Craiova 13:30 75 eurCluj Napoca Platoul Salii Sporturilor Horia Demian 05:00 80 eur

    Craiova In fata parcului Romanescu 18:00 75 eurDeva In fata Agentiei Mareea 12:00 75 eur

    Focsani Benzinaria Mol spre Bucuresti 13:00 80 eurIasi Palatul Culturii 09:00 80 eur

    Ploiesti Gara de Sud 13:30 75 eurPitesti Centru 13:00 75 eur

    Ramnicu Valcea Benzinaria Boromir 11:30 75 eurSibiu Sala Transilvania, langa stadion 09:00 80 eur

    Targu Mures Statia Poli (vis a vis de Banca Transilvania) 07:30 80 eurTimisoara In fata Abatorului, str. Eroilor 10:45 75 eur

    Toate preturile includ:- cazare cu regimul de masa specificat, in tipul de camera mentionat

    Pretul nu include:- transport- asigurari (storno = 1,5% din valoarea totala a pachetului; medicala; etc.)

  • Studiourile Nemesis Afitos, KassandraLocalizare: cladirea se afla la intrarea in Afitos, cea mai pitoreasca statiune din Kassandra, care pastreaza neatinsa traditia arhitecturala a zonei si ofera vizitatorilor peisaje care iti taie respiratia. Plaja cu nisip se afla la 350 m (se coboara pe un drum, pe jos se fac 5 minute la dus si maxim 10 min la intoarcere).Camere: spatioase (cca 30 mp), baie (dus), aer conditionat, televizor, chicineta complet mobilata. Camerele duble au 2 paturi si este posibila suplimentarea cu inca un pat pliant. Exista cateva camere cu pat matrimonial si 1 pat simplu. Camerele sunt distribuite astfel: la parter - 3 camere duble (se pot suplimenta cu 1 pat pliant), la etajul 1 - 3 camere cu pat matrimonial si 1 pat simplu, la etajul 2 - 4 camere duble (se pot suplimenta cu 1 pat pliant)Facilitati: loc de parcare, bar pe plaja unde se poate servi masa de pranzMasa: fara masaObservatii: vila situata in cea mai pitoreasca statiune din Kassandra este potrivita pentru tinerii, amatori de vacante active.

    Preturi de la 43 eur/sejur

    Pana la 40% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Hotel Pegasus

    Hotel Sonia Village

    Hanioti , Kassandra

    Gerakini, Sithonia

    Localizare: in Halkidiki, pe bratul Kassandra, in localitatea cosmopolita Hanioti, la 150 m de plaja. Centrul statiunii se afla la la cateva minute de mers pe jos. Camere: aer conditionat, TV, telefon, chicineta complet utilata, baie (dus, WC), balcon. Camerele duble au 2 paturi sau 1 pat matrimonial. Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil 0-6 ani fara pat suplimentar. Camerele triple au 1 pat matrimonial si un fotoliu extensibil. Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil 0-14 ani. Camerele cu 4 paturi sunt cu scara interioara si au un pat matrimonial jos si 2 paturi sus; incaperea de sus are usa proprie. Capacitate maxima: 3 adulti + 1 copil. Important: capacitatea minima a camerei cu 4 paturi este 3 persoane.Facilitati: piscina, internet wireless in tot hotelul, parcare (in apropiere), bar.Masa: fara masaObservatii: datorita amplasarii, hotelul este recomandat amatorilor de vacanta activa si de viata de noapte.

    Localizare: in Grecia - Halkidiki, bratul Sithonia, la 60 km de Salonic si 1 km de Gerakini, pe malul mariiCamere: balcon, frigider, TV, telefon, baie (WC, dus, uscator de par), aer conditionat. Camerele duble au capacitatea maxima 3 persoane (se pot suplimenta cu un pat pliant). Camerele family au capacitatea maxima 2 adulti si 2 copii si se afla toate la parterul hotelului.Facilitati: restaurant, cafenea, bar, pizzerie, piscina cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuit, bar la piscina, magazin (produse alimentare si nealimentare), magazin de suveniruri, seara traditionala greceasca cu muzica live, saptamanal - barbeque, teren de volei, teren de baschet, tenis de masa, loc de joaca pentru copii.Masa: all inclusive - mic dejun american (07:00-10:00), pranz (13:30-14:30), cina (18:30-21:00) bufet, cu bauturi incluse (apa, racoritoare, bere si vin autohtone, cafea si ceai); inghetata (15:00-17:00; bauturi la cafe bar (11:00-23:00): bauturi alcoolice locale (brandy, ouzo, coktailuri pentru adulti si copii), bere locala, vin local, racoritoare, sucuri, cafea si ceai; bauturi la barul de la piscina (10:00-18:00): cafea, ceai, apa, bere locala, racoritoare. Programul all inclusive nu include: bauturi de marca si premium, apa imbuteliata, bere de import sau imbuteliata, sucuri proaspete, espresso, cappucino, vin imbuteliat, bauturi la doza sau sampanie.Observatii: hotelul este recomandat familiilor cu copii. Personalul este prietenos, amabil, incercand mereu sa indeplineasca dorintele tuturor oaspetilor.

    Preturi de la 64 eur/sejur

    Preturi de la 132 eur/sejur

    Pana la 40% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Pana la 40% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

  • Halkidiki

    Hotel Sarantis

    Hotel Dolphin Beach

    Hanioti , Kassandra

    Possidi. Kassandra

    Localizare: in Halkidiki, pe bratul Kassandra, la 150 m de centrul statiunii Hanioti. Plaja de nisip a statiunii se afla la cca 300 m. In apropierea hotelului se afla magazine, taverne, baruri, cafenele. Camere: TV, frigider, telefon, baie (dus, WC), aer conditionat (contra cost: 3 eur/zi, se achita la fata locului), seif (contra cost: 1 eur/zi, se achita la fata locului), balcon sau terasa. Capacitate maxima studio 2 persoane: 2 adulti + 1 infant (0-2 ani). Capacitate maxima studio 3 persoane: 3 adulti.Facilitati: piscina exterioara cu apa sarata, sezlonguri si umbrele gratuite la piscine, bar, camera pentru depozitarea bagajelor, loc de joaca pentru copii, servicii medicale (la solicitare, contra cost), transfer cu taxiul (la solicitare, contra cost), acces la internet Wi-Fi in tot perimetrul hotelului (contra cost).Masa: mic dejun bufet. Contra cost: cina bufet (10 eur/persoana, 7 eur/copil 2-6 ani).Observatii: datorita amplasarii sale, aproape de centrul statiunii dar ferit de agitatia nocturna, hotelul cu o atmosfera familiala, este ideal pentru cei care doresc sa imbine distractia cu relaxarea.

    Localizare: in Halkidiki, pe bratul Kassandra, in apropierea localitatii pescaresti Possidi, pe o plaja linistita cu nisip alb. Centrul localitatii Possidi se afla la 1 km si aeroportul din Salonic la 80 km.Camere: frigider, aer conditionat, TV, telefon, baie (cada cu dus, WC), balcon mobilat cu vedere la piscin sau la mare.Facilitati: restaurant, baruri, piscina, acces la internat Wi-Fi, sezlonguri si umbrele atat la piscine cat si pe plaja.Masa: mic dejun si cina bufetObservatii: hotelul proaspat renovat este recomandat amatorilor de liniste si relaxare. Sanctuarul lui Poseidon i farul vechi de 150 de ani, se afla la numai 15 minute de mers pe jos.

    Preturi de la 137 eur/sejur

    Preturi de la 118 eur/sejur

    Pana la 35% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Pana la 25% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    plus

    Hotel Stratos Afitos, KassandraLocalizare: in Halkidiki, pe bratul Kassandra, in centrul localitatii pitoresti Afitos. Plaja se afla la cca 350 m distanta. Camere: aer conditionat, TV, firgider, seif, baie (cada sau dus, WC, uscator de par). Patut pentru copil gratuit (la solicitare). Capacitate maxima camera DBL: 2 adulti + 1 copil (fara pat). Capacitate maxima camerea TPL: 3 adulti (al 3-lea adult beneficieaza de pat suplimentar)Facilitati: piscina exterioara cu sectiune pentru copii, acces la internet, parcare privata (in limita locurilor disponibile, cu rezervare prealabila), snack-bar la piscina, loc de joaca pentru copii. Masa: mic dejun bufetObservatii: hotelul cu o atmosfera familiala reprezinta alegerea ideala pentru vacanta.

    Preturi de la 81 eur/sejur

    Pana la 40% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

  • Hotel Elea Village Elia Beach, SithoniaLocalizare: in Grecia - Halkidiki, bratul Sithonia, pe plaja Elia, la cca 100 km de aeroportul din Salonic si 8 km de Neos Marmaras.Camere: aer conditionat (inclus in pret), TV, telefon, balcon, frigider, baie proprie (WC, dus).Facilitati: piscina, bazin pentru copii, teren de tenis, loc de joaca pentru copii, restaurant, bar.Masa: mic dejun si cina bufetObservatii: amplasat intr-una din cele mai romantice zone ale peninsulei, inconjurat de gradini luxuriante, oferind o splendida panorama asupra Golfului Toroneos, hotelul este locul ideal pentru familii, tineri casatoriti, cupluri care cauta liniste si relaxare.

    Preturi de la 134 eur/sejur

    Pana la 30% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Hotel Elinotel Polis

    Hotel Lily Ann Village

    Hanioti , Kassandra

    Elia Beach, Sithonia

    Localizare: in Halkidiki, pe bratul Kassandra, in centrul statiunii Hanioti, la numai 200 m de plaja. In imediata apropiere a hotelului se afla magazine, restaurante si baruri, iar piata principala din statiune se afla la o mica distanta de mers pe jos. Aeroportul din Salonic se afla la 90 km.Camere: baie (dus, WC), aer conditionat, balcon, TV. Camerele triple si family au canapea. Capacitate maxima camere: dubla - 2 adulti, tripla - 3 adulti, Family - 2 adulti + 2 copii (maxim 12 ani).Facilitati: piscina (sezlonguri si umbrele gratuite), bar, restaurant, lift, masa de biliard, terasa in aer liberMasa: mic dejun si cina bufet sau all inclusiveObservatii: amplasat ideal, la numai cateva minute de mers pe jos fata de plaja sau de centrul plin de viata al statiunii, hotelul renovat in 2010 este locul ideal pentru o vacanta in Grecia la un pret accesibil.

    Localizare: hotelul format din 4 cladiri se afla in oraselul Nikiti, la 500 m de plaja nisipoasa si 90 km de aeroportul din Salonic.Camere: aer conditionat, baie cu dus, frigider, TV, balcon, chicineta.Facilitati: salon de mic dejun, bar la piscina, piscina in aer liber, bazin pentru copiiMasa: demipensiuneObservatii: in apropierea hotelului exista numeroase baruri, magazine si taverne. Serviciile sunt de buna calitate, gradina care inconjoara hotelul - foarte frumoasa, conditiile de cazare excelente, toate garantii ale unei vacante reusite.

    Preturi de la 125 eur/sejur

    Preturi de la 119 eur/sejur

    Pana la 35% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Pana la 30% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

  • Halkidiki

    Hotel Blue Dolphin

    Hotel Calimera Simantro Beach

    Metamorfossis, Sithonia

    Sani, Kassandra

    Localizare: situat in peninsula verde Sithonia, printre gradini colorate, pini, aer curat si mult soare, la 75 km de aeroportul din Salonic, la 1,5 km de centrul localitatii Metamorfossis, pe malul mariiCamere: frigider, aer conditionat, incalzire centrala, TV, baie (WC, dus, uscator de par), balcon sau terasa. Capacitate maxima camere: dubla low cost (17-20 mp) - 2 adulti; dubla (20 mp) - 2 adulti +1 copil; dubla superior (25-28 mp) - 3 adulti; family (28 mp) - 3 adulti + 1 copilFacilitati: minimarket, internet cafe, piscina, bazin pentru copii, parcare, sala TV, seif la receptie, servicii medicale la solicitare, teren de joaca pentru copii, miniclub, teren de tenis, de baschet, de volei, minigolf, biliard, tenis de masa, sah de gradina, restaurant, bar, bar la piscina, bar pe plaja, tavernaMasa: mic dejun si cina bufetObservatii: construit in arhitectura traditionala specifica Muntelui Athos, pe o suprafata de peste 25 ha, hotelul este recomandat familiilor cu copii si celor care doresc sa se relaxeze.

    Localizare: in Halkidiki, pe bratul Kassandra, in localitatea Sani, la 70 km de aeroportul din Salonic, pe malul marii.Camere: aer conditionat (inclus in pret in iulie-august), baie (WC, cada, uscator de par), balcon sau terasa, TV, telefon, mini-frigider, seif. Capacitate maxima in camera standard: 2 adulti + 2 copii.Facilitati: restaurante, baruri, teren de joaca pentru copii, 2 piscine exterioare, masaj, discoteca, plaja privata cu baruri pe plaja, terenuri de tenis, sporturi nautice, magazine, parcare, room service, spalatorie-curatatorie, seif la receptie, inchiriere de masini, acces la Internet, biliard, frigider in camera, TV, animatie ziua si seara, meniu special pentru copii, miniclub, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe plaja, tenis de masa, volei.Masa: demipensiune sau all inclusive: pensiune completa bufet, racoritoare (dupa micul dejun, pana la 24:00), bere (dupa micul dejun, pana la 24:00), vin de masa alb si rosu la pranz si la cina, bauturi alcoolice - whisky, vodca, gin, rom (10:30 - 24:00), cafea, ceai si biscuiti dupamasa.Observatii: datorita amplasarii, hotelul este potrivit pentru familiile cu copii, pentru amatorii de liniste si relaxare, dar si pentru cei care doresc sa exploreze peninsula.

    Preturi de la 184 eur/sejur

    Preturi de la 200 eur/sejur

    Pana la 30% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Pana la 35% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Hotel Athos Palace Kallithea, KassandraLocalizare: Grecia, Halkidiki - Kassandra, pe plaja cu nisip fin, la 2 km de centrul statiunii Kallithea, la 65 km de aeroportul din Salonic.Camere: aer conditionat (inclus in pret in iulie-august), telefon, TV, minibar, seif (contra cost), balcon, baie proprie (WC, cada cu dus, uscator de par). Capacitatea maxima a camerelor este 2 adulti + 2 copii.Facilitati: piscina in aer liber, piscina acoperita, club de noapte, restaurante, baruri, magazine, cinema in aer liber, sala de conferinte, room service, teren de joaca pentru copii, miniclub, terenuri de tenis, taverna, parcare, coafura, cosmetica, acces la Internet, sporturi nautice pe plaja, sauna, masaj, seif la receptie, frigider in camera, animatie ziua si seara, meniu special pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si contra cost pe plaja, tenis de masa, volei.Masa: demipensiune sau all inclusive - pensiune completa bufet, cina la restaurantul italian (cu pre-rezervare), gustari calde si reci si sandvisuri (10:30 - 22:00), inghetata (10:30 - 22:00), racoritoare (dupa micul dejun, pana la 24:00), bere (dupa micul dejun, pana la 24:00), vin de masa alb si rosu la pranz si la cina, bauturi alcoolice - whisky, vodca, gin, rom (10:30 - 24:00), cafea, ceai si biscuiti dupa masa.Observatii: complexul hotelier are o reputatie foarte buna, datorita permanentei atentii acordata calitatii. Se ofera o gama larga de activitati, facilitati pentru toate gusturile, o echipa de animatie entuziasta. Hotelul este recomandat atat familiilor cu copii, cat si cuplurilor care cauta calitate si servicii excelente, dar si distractie.

    Preturi de la 174 eur/sejur

    Pana la 35% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

  • Hotel Flegra Palace Pefkohori, KassandraLocalizare: in Grecia - Halkidiki, bratul Kassandra, in localitatea Pefkohori, la 500 m de centrul acesteia, intr-o gradina mare, la 150 m de plaja. Aeroportul din Salonic se afla la 100 km.Camere: telefon, seif (contra cost, 3 eur/zi), aer conditionat (15 iunie 15 septembrie), frigider (minibar la solicitare, contra cost), TV cu LCD si DVD player, baie (cada sau dus, WC, uscator de par). Camerele duble STANDARD au 2 paturi sau pat matrimonial. Camerele SUPERIOR au un pat matrimonial si doua canapele extensibile.Facilitati: restaurant, baruri, biliard, jocuri, tenis de masa, jacuzzi, acces la Internet in holul hotelului, piscina exterioara, bazin pentru copiiMasa: mic dejun sau demipensiuneObservatii: hotelul este recomandat celor care cauta relaxare in mijlocul naturii, dar si iubitorilor de vacante active.

    Preturi de la 140 eur/sejur

    Pana la 30% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Hotel Pallini Beach

    Hotel Portes Beach

    Kallithea, Kassandra

    Potidea, Kassandra

    Localizare: in Halkidiki, pe bratul Kassandra, la 1 km de centrul statiunii Kallithea, pe o plaja lata, cu nisip fin, alb. Aeroportul din Salonic se afla la 80 km.Camere: aer conditionat (inclus in pret in iulie-august), TV, mini-frigider, telefon, seif, baie proprie (WC, cada cu dus, uscator de par). Bungalow-urile au aceleasi dotari ca si camerele din cladirea principala si in plus, chicineta si o mica terasa cu masa si scaune. Capacitate maxima in camera dubla: 3 adulti. Capacitate maxima in bungalow: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil.Facilitati: restaurante, baruri, room service, spalatorie/curatatorie, seif la receptie, acces la Internet, inchiriere de masini, lift, piscina in aer liber, piscina acoperita, terenuri de tenis, teren de baschet, mini-club, sala de jocuri, teren de joaca pentru copii, club de noapte, sala de conferinte, magazine, sauna, masaj, cinema in aer liber, parcare, sporturi nautice pe plaja, centru de scufundari, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si contra cost pe plaja (cca 7 eur/zi pentru 2 sezlonguri si 1 umbrela)Masa: mic dejun si cina bufetObservatii: traditia indelungata, diversitatea si standardul inalt al serviciilor, personalul prietenos, sunt garantia unei experiente unice intr-o vacanta minunata pe malul marii.

    Localizare: in Halkidiki, pe bratul Kassandra, la 5 km de orasul Nea Moudania si 2 km de Nea Potidea, pe malul marii. Aeroportul din Salonic este la 60 kmCamere: baie proprie (WC, dus, uscator de par), frigider, telefon, TV, radio, DVD si CD, acces la Internet, aer conditionat (inclus in pret in iulie-august), seif, balcon sau veranda. Capacitate maxima/camera standard: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii.Facilitati: parcare, piscina cu sezlonguri si umbrele gratuite, bazin pentru copii, restaurante, baruri, cafenea, discoteca, mini club, minimarket, magazine, sauna (contra cost), centru fitness, seif la receptie (contra cost), rent-a-car, parcare, sala de conferinte, depozitare bagaje, teren de joaca pentru copii, animatie, sala TV, teren de tenis (contra cost), tenis de masa, volei pe plaja, sporturi nautice, aerobic.Masa: mic dejun si cina bufet, sau all inclusive (mic dejun, pranz si cina bufet, bauturi alcoolice si racoritoare locale, servite la pahar).Observatii: serviciile de inalta calitate, localizarea privilegiata langa una dintre cele mai pitoresti si cosmopolite statiuni din Halkidiki, intr-o oaza de verdeata, sunt garantia unei vacante de neuitat.

    Preturi de la 188 eur/sejur

    Preturi de la 198 eur/sejur

    Pana la 35% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Pana la 27% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

  • Halkidiki

    Hotel Anastasia Resort & Spa

    Hotel Athena Pallas Village

    Nea Skioni, Kassandra

    Elia Beac, Sithonia

    Localizare: hotelul este situat in partea vestica a bratului Kassandra, in apropierea statiunea Nea Skioni. Hotelul este nou constuit, cu toate facilitatile moderne pentru a satisface cel mai exigent vizitator, iar peisajul pitoresc ce il inconjoara, fac din acesta o oaza de relaxare pentru dumneavoastra.Camere: toate camerele au un design modern, fiecare dintre ele fiind dotate cu telefon, TV, AC, safety deposit box, minibar, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon sau terasa cu vedere catre livada de maslini sau spre mare. Capacitate maxima dubla: 2 adulti. Capacitate maxima camera family: 4 adulti + 2 copii. Capacitate maxima Junior Suite: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil.Facilitati: restaurant, cafe bar, piscina exterioara, pool bar, gradina, zona spa si fitness, piscina interioara, Hammam, mini-market, parcare, room service, camera de bagaje. Masa: demipensiune sau AIObservatii: hotelul ofera posibilitatea practicarii diverselor sporturi nautice, asistati de instructori specializati

    Localizare: in Halkidiki, pe bratul Sithonia, la numai 8 km de oraselul cosmopolit Neos Marmaras, pe malul marii. Aeroportul din Salonic este la 103 km.Camere: baie proprie (WC, dus, uscator de par), aer conditionat (inclus in pret), telefon, TV, radio, balcon sau terasa. Capacitate maxima/camera standard: 3 adulti. Capacitate maxima/camera Superior: 3 adulti + 2 copii.Facilitati: piscine in aer liber, piscina interioara, bazin pentru copii, centru de sanatate, muzeu traditional, minimarket, magazin de cadouri, bisericuta, masaj, sauna, baie turceasca, parcare, seif la receptie, spalatorie, sala de conferinte, servicii de transfer, sala de jocuri, teren de tenis, tenis de masa, biliard, volei pe plajaMasa: demipensiuneObservatii: construit in stilul traditional macedonian, hotelul se afla pe una dintre cele mai frumoase coaste in Sithonia, unde verdele pinilor intalneste albastrul apelor de cristal. Plaja de nisip este ingusta, dar e umbrita de pini. Hotelul este recomandat celor care doresc o vacanta luxoasa, relaxanta.

    Preturi de la 112 eur/sejur

    Preturi de la 170 eur/sejur

    Pana la 35% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Pana la 35% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Hotel Possidi Paradise Possidi, KassandraLocalizare: hotelul este localizat in centrul statiunii Possidi, chiar pe malul marii, bucurandu-se de o locatie in care dealurile cu paduri de pini se intalnesc cu plajele aurii si apele turcoaz din Halkidiki.Camere: toate camerele dispun de telefon, televiziune prin satelit, AC, minibar, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon. Capacitate maxima dubla: 2 adulti+ 2 copii sau 3 adulti + 1 copil. Capacitate maxima Junior Suite: 2 adulti + 2 copii sau 4 adulti + 1 copil.Facilitati: Lobby Lounge; restaurant; pool bar, beach bar; piscina; sezlonguri si umbrele la piscina; sauna, Hammam; Wi-Fi (contra cost)Masa: demipensiune sau AIObservatii: Hotelul este recomandat celor care cauta relaxare, dar si iubitorilor de vacante active.

    Preturi de la 193 eur/sejur

    Pana la 35% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

  • Hotel Elinotel Apolamare Hanioti , KassandraLocalizare: in Halkidiki, pe bratul Kassandra, in statiunea Hanioti, la numai 5 minute de centrul statiunii, pe malul marii. Aeroportul din Salonic se afla la 90 km.Camere standard (24-27 mp): baie (cada sau dus, WC, oglinda de machiaj, uscator de par), aer conditionat individual, seif, minibar, TV, telefon, balcon sau terasa. Capacitate maxima: 2 adulti.Camere Superior (27-30 mp): baie (cada sau dus, WC, oglinda de machiaj, uscator de par), aer conditionat individual, seif, minibar, TV, telefon, canapea extensibila, balcon sau terasa. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii, sau 3 adulti.Facilitati: room service (contra cost), restaurant, piscina, bar la piscina, sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite pe plaja si la piscina, activitati pentru copii (jocuri creative, petreceri, mini disco), supravegherea copilului (la cerere, contra cost), sala de gimnastica, discoteca, night clubMasa: demipensiune sau ultra all inclusive (UAI)Programul UAI: mic dejun 07:00-10:00, pranz 12:30-14:30, cina 19:00-21:30 - bufet tematic: cine cu specific grecesc, italian sau asiatic, bauturi de marca, bere, cocktail-uri, cafea, ceai, sucuri 10:00-23:00; sandvisuri 11:00-12:00 si 15:00-18:00; prajituri si biscuiti cu ceai sau cafea 15:00-18:00; alimentarea zilnica a minibarului din cameraNu sunt incluse in pret: anumite vinuri si bauturi, cuprinse in meniuri speciale, care pot fi comandate contra cost.Observatii: arhitectura baroca si designul deosebit, serviciile excelente sunt garantia unei vacante de neuitat.

    Preturi de la 301 eur/sejur

    Pana la 35% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Hotel Istion Club Potidea, KassandraLocalizare: in Halkidiki, pe bratul Kassandra, pe plaja din Potidea, la 55 km de Salonic si doar 4 km de Nea Moudania.Camere: aer conditionat (inclus in pret), telefon, mini-frigider, seif, TV, radio, baie proprie (WC, dus, uscator de par). Capacitate maxima/camera standard: 3 adulti.Facilitati: restaurante (tinuta obligatorie pentru barbati - pantaloni lungi), taverna, baruri, sali pentru conferinte, spalatorie, mini market, piscina exterioara, bazin pentru copii, mini club, teren de joaca pentru copii, sala TV, colt Internet, acces gratuit Wi-Fi in toate zonele, supraveghere copii, jacuzzi, baie de aburi, sauna, masaj, teren de tenis, aerobic, centru fitness, boccia, darts, tenis de masa, biliardMasa: demipensiune sau ultra all inclusiveProgramul UAI: mic dejun, pranz si cina bufet; de 2 ori pe saptamana seri tematice; bauturi alcoolice si racoritoare locale, intre orele 9:30 02:00; gustari intre orele 15:00 19:00; inghetata intre orele 09:30 01:00; ceai si cafea dupa-amiaza, cu prajiturele si dulciuri, intre orele 16:00 18:00; gustari tarzii intre orele 23:00 00:30, la bar; sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja la piscina si pe plaja; gimnastica, aerobic, tenis, inclusiv mingi si rachete, biliard, boccia, sauna, baie de aburi, piscina, hidrobiciclete, canoe, echipament de surfing, o data pe saptamana curs de scufundari, in piscina; transport gratuit la Nea Moudania sau Potidea, in timpul saptamanii, exclusiv weekend; program de animatie diurna si nocturna; o data pe saptamana seara folclorica si muzica live; miniclub pentru copii 4-12 ani, cina speciala doar pentru copii intre 18:30 19:00, acces la internet wireless in toate zonele, seif in cameraObservatii: hotelul face parte din acelasi lant hotelier ca si Portes Beach si Portes Palace, oferind aceleasi servicii exceptionale. Este recomandat familiilor cu copii si celor care doresc o vacanta relaxanta.

    Preturi de la 259 eur/sejurPana la 25% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Riviera Olimpului Hotel Anais Korinos, Riviera Olimpului

    Localizare: hotelul este amplasat intr-o zona linistita de pe Riviera Olimpului, pe plaja Korinos. Orasul Katerini se afla la 7 km, iar aeroportul din Salonic la 62 km. Centrul statiunii Paralia se afla la cca 5 km.Camere: TV, telefon, baie proprie (WC, dus), frigider, aer conditionat (inclus in pret), balcon sau terasa. Facilitati: restaurant, cafenea, bar la piscina, piscina, volei pe plaja, tenis de masa, sporturi nautice pe plaja, in apropiere. Masa: mic dejun bufet si cina bufet la salate si meniu la felul principalObservatii: hotelul este locul ideal pentru cei care doresc sa viziteze imprejurimile, pentru iubitorii de natura, familii cu copii, dar si pentru cei care cauta relaxare.

    Preturi de la 130 eur/sejur

    Pana la 40% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

  • Riviera Olimpului

    Hotel Panorama Inn Paralia-Katerini, Riviera OlimpuluiLocalizare: hotelul este situat in statiunea Paralia Katerini, la o distanta de 100 m de plaja. Orasul Katerini se afla la 7 km iar aeroportul din Salonic la 85 km.Camere: aer conditionat centralizat, incalzire, balcon, TV LCD, Tv satelit, mini bar (contra cost), seif electronic (contra cost), telefon, internet wireless , uscator de par, detector de fum si grup sanitar propriu cu dus. Camerele familiale dispun si de chicineta complet utilataMasa: mic dejun bufetFacilitati: sala pentru micul dejun, bar, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele gratuite.Observatii: Hotelul recent construit se afla in apropierea restaurantelor si a tavernelor, putand oferi oaspetilor atat un momente de relaxare, cat si posibilitatea de a se bucura de viata de noapte din statiune.

    Preturi de la 64 eur/sejur

    Pana la 40% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Vila Phaethon

    Vila Star

    Paralia-Katerini, Riviera Olimpului

    Olympic Beach, Riviera Olimpului

    Localizare: vila este situata in statiunea Paralia, la cca 80 m de plaja cu nisip si cateva minute de centrul statiunii, in imediata vecinatate a hotelului Mediterranean Resort 4*. Aeroportul din Salonic este la cca 80 km.Camere: aer conditionat (inclus in pret), baie (WC, dus), terasa, TV, chicineta complet utilata.Masa: fara masa. Optional, se poate asigura micul dejun (4 eur/persoana/zi) si/sau cina (meniu, 8 eur/persoana/zi) intr-un restaurant din apropiere.Observatii: vila complet renovata este recomandata celor care doresc sa se bucure de distractiile din jur: taverne, baruri, discoteci, magazine. NOTA: curatenia in camere si schimbarea lenjeriei se face la finalul fiecarui sejur, dupa eliberarea camerei, astfel incat seria care intra la sejur primeste intotdeauna camera curata, cu lenjerie curata. In fiecare camera exista matura si galeata cu mop, pentru intretinerea curateniei in regim de autogospodarire.

    Localizare: vila cu 3 etaje este situata in Olympic Beach intr-o zona linistita, la circa 250 m distanta de plaja Camere: baie cu dus, aer conditionat (inclus in pret), chicineta (plita electrica, vesela, tacamuri, frigider), TV, balcon. Studiourile au capacitate maxima de 3 persoane. Apartamentele sunt pentru 4 persoane, sunt formate din 2 incaperi separate de un hol mic in care se afla chicineta; aparatul de aer conditionat este montat intr-una din cele doua incaperi Masa: fara masaObservatii: vila cu camere decorate simplu este potrivita pentru amatorii de vacante active care prefera marea, plaja si atractiile zonei in locul confortului oferit de camera de hotel.

    Preturi de la 32 eur/sejur

    Preturi de la 28 eur/sejur

    Pana la 40% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Pana la 40% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Hotel Giannoulis Olympic Beach, Riviera OlimpuluiLocalizare: hotelul este situat intre statiunile Paralia si Olimpic Beach, la numai 30 m de plaja (il desparte de plaja curtea hotelului si faleza). Orasul Katerini se afla la 7 km, Olimpic Beach la 500 m, iar aeroportul din Salonic la 85 km.Camere: sunt mobilate modern, baie (WC, dus, uscator de par), TV cu ecran LCD, aer conditionat, internet gratuit, mini-frigider, balcon.Masa: mic dejun bufetFacilitati: sala pentru micul dejun, bar, piscina exterioara cu portiune pentru copii (sezlonguri si umbrele gratuite), parcare, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja daca se face consumatie de la barul hotelului.Observatii: hotelul dat in folosinta in 2009 este recomandat familiilor cu copii si amatorilor de vacanta activa.

    Preturi de la 78 eur/sejur

    Pana la 40% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

  • Hotel Cosmopolitan Paralia-Katerini, Riviera OlimpuluiLocalizare: hotelul este situat la periferia statiunii Paralia, intr-o zona linistita, la cca 200 m de plaja. Centrul statiunii este la cca 1 km.Camere: baie (dus, WC, uscator de par), TV, minibar, aer conditionat (inclus in pret), internet WiFi (gratuit), seif, telefon, balcon. Capacitatea maxima: 2 adulti si 2 copii (12, respectiv 16 ani) sau 3 adulti si 1 copil (12 ani). Toate camerle au un pat matrimonial si o canapea extensibila pentru 2 persoane. Camerele ECO au toate dotarile camerelor standard, dar nu au balcon si sunt situate la demisol (au ferestre care se deschid).Facilitati: piscina, restaurant-taverna, bar, room service, spa (sala de gimnastica, piscina interioara, sauna cu aburi, masaj, diverse tratamente corporale)- contra cost, umbrele si sezlonguri gratuite la piscina, loc de parcare in jurul hoteluluiMasa: mic dejun si cina bufetObservatii: hotelul nou construit se afla relativ aproape de plaja si departe de tumultul statiunii Paralia, astfel incat este recomandat familiilor cu copii si celor care doresc sa se relaxeze.

    Preturi de la 120 eur/sejur

    Pana la 35% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Hotel Central Paralia-Katerini, Riviera OlimpuluiLocalizare: hotelul este situat in centrul statiunii Paralia, vis-a-vis de biserica, la 20 m de malul marii si la cca 7 km de orasul Katerini.Camere: TV, aer conditionat (inclus in pret), frigider, baie proprie (dus, WC, uscator de par), seif, balconMasa: mic dejunFacilitati: salon pentru micul dejun, bar, conexiune la internet wirelessObservatii: hotelul elegant este recomandat celor care iubesc distractia si viata de noapte activa.

    Preturi de la 170 eur/sejur

    Pana la 15% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Hotel Konstantin

    Hotel Panorama

    Paralia-Katerini, Riviera Olimpului

    Paralia-Katerini, Riviera Olimpului

    Localizare: hotelul este situat in statiunea Paralia, la numai 10 m de plaja (il desparte de plaja doar strada pietonala care traverseaza statiunea). Camere: telefon, aer conditionat (inclus in pret), TV, frigider, uscator de par. Toate camerele au vedere spre mare (laterala sau directa).Masa: mic dejun bufet, cina bufet cu salate si desert, meniu la felul principal Facilitati: restaurant, bar, cafenea, acces la internet, parcare, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja (cu conditia sa se consume minim o cafea de la bar).Observatii: hotelul elegant este recomandat celor care iubesc distractia si viata de noapte activa.

    Localizare: hotelul este situata in centru statiunii Paralia, pe strada pietonala a acesteia, la doar cativa m de plaja cu nisip. Orasul Katerini se afla la 7 km, iar aeroportul din Salonic este la cca 80 km.Camere: aer conditionat centralizat, incalzire, balcon cu vedere la mare sau la oras, TV LCD, Tv satelit, mini bar (contra cost), seif electronic (contra cost), telefon, internet wireless (gratuit), uscator de par, detector de fum si grup sanitar propriu cu dus.Facilitati: restaurant, bar, salon de recreere cu TV, receptie, plaja privata cu sezlonguri & umbrele, room service si acces internet wireless.Masa: mic dejunObservatii: renovat integral in perioada 2010-2011, hotelul se adreseaza celor dornici sa simta ritmurile vibrante ale statiunii.

    Preturi de la 189 eur/sejur

    Preturi de la 174 eur/sejur

    Pana la 15% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Pana la 15% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

  • Thassos

    Hotel Rachoni Bay - Resort

    Apartamentele Ntinas

    Skala Rachoni

    Skala Potamia

    Localizare: complexul hotelier este amplasat chiar pe plaja, la 300 m fata de satul pescaresc traditional Skala Rachoni, unde se afla si statia de autobuzCamere: baie, televizor, aer conditionat (in lunile iulie si august), telefon. Capacitate maxima camera dubla superior: 3 adulti. Capacitate maxima camera familiala: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil.Facilitati: piscina, snack bar la piscina, piscina pentru copii, restaurantMasa: mic dejun continental si cina meniu sau all inclusive.

    Localizare: complexul este situat chiar in centrul animatei statiuni Skala Potamias, la 150 m de plaja cu nisip Golden Beach.Camere: Camera dubla economy (capacitate maxima 3 adulti): situate la parter, cu fereastra catre piscina si bar, televizor, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, seif, acces la internet wireless. Camera dubla standard (capacitate maxima 3 adulti): balcon, televizor, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, seif, acces la internet wireless. Apartament 1 dormitor executive (capacitate maxima 4 adulti): chicineta, balcon, televizor, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, seif, acces la internet wireless. Apartament 2 dormitoare (capacitate maxima 4 adulti + 2 copii): chicineta, balcon, televizor, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, seif, acces la internet wireless.Facilitati: piscina exterioara, piscina pentru copii, parcare, snack bar la piscina, acces la internetMasa: fara masa, mic dejun continental sau mic dejun si cina - cina se ia la un hotel din apropiere.

    Preturi de la 24 eur/zi

    Preturi de la 20 eur/zi

    Pana la 15% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Pana la 15% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    plus

    Hotel Kamari Beach PotosLocalizare: Hotelul recent renovat, se afla chiar pe superba plaja Agios Antonios, oferind o minunata panorama asupra Marii Egee.Camere: baie cu dus, televizor, internet wireless, aer conditionat. Capacitate maxima camera dubla superior: 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti. Capacitate maxima camera dubla la parter cu vedere la gradina: 2 adulti + 2 copii (doua paturi duble).Facilitati: piscina, parcare, snack bar la piscina, seifMasa: mic dejun si cina bufet

    Preturi de la 40 eur/zi

    Pana la 20% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Vila Natassa Skala RachoniLocalizare: Hotelul este situat intr-o zona cu verdeata, la 250 m fata de plaja Glyfoneri si la 250 m fata de plaja Akti Belvedere.Camere: baie cu cada sau dus, uscator de par, frigider, televizor, aer conditionat (contra cost: 5 eur/zi). Capacitate maxima camera dubla standard: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copilFacilitati: piscina, restaurant, bar, seif (contra cost: 10 eur/saptamana)Masa: mic dejun si cina bufet

    Preturi de la 24 eur/zi

    Pana la 15% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Thassos

  • Hotel Rodon House

    Hotel Thalassies Nouveau

    Skala Rachoni

    Limenaria

    Localizare: complexul de studiouri si apartamente este situat in sudul insulei, la 100 m de frumoasa plaja Tripiti Beach. Statiunea Limenaria se afla la o distanta de 2 km.Camere: baie, telefon, chicineta, frigider, telefon, aer conditionat (contra cost, 5 eur/zi), balcon. Capacitate maxima camera dubla, studio standard: 3 adulti. Capacitate maxima apartament 1 dormitor: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil. Capacitate maxima apartament 2 dormitoare: 4 adulti + 2 copii.Facilitati: piscina, parcare, loc de joaca pentru copii, restaurant, acces la internet wirelessMasa: fara masa, mic dejun si cina sau mic dejun, pranz si cina.

    Localizare: Hotelul nou construit in 2009 este amplasat in sudul insulei, la 20 m fata de malul marii si la 200 m fata de statia de autobuz.Camere: baie, televizor LCD, uscator de par, seif (contra cost: 2 eur/zi), aer conditionat (contra cost: 5 eur/camera/noapte), acces la internet (contra cost), telefon. Capacitate maxima camera dubla standard: 3 adulti.Facilitati: piscina, piscina pentru copii, taverna (comune cu cele de la alaturatul hotel Thalassies), sauna, sala de fitness, masajMasa: mic dejun si cina bufet

    Preturi de la 24 eur/zi

    Preturi de la 29 eur/zi

    Pana la 15% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Pana la 15% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Villa Victoria LimenasLocalizare: vila alcatuita din 10 apartamente este situata la 4 km de capitala insulei, Limenas, la 60 m de plaja.Camere: baie, televizor, aer conditionat, internet wireless. Capacitate maxima apartament: 4 adulti.Facilitati: aer conditionat, acces la internet.Masa: fara masa

    Preturi de la 30 eur/zi

    Pana la 10% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

    Alea Hotel & Suites LimenasLocalizare: Alea Hotel & Suites se afla pe coasta vestica a insulei Thassos, la 850m de centrul statiunii Skala Prinos si la numai 12km de Limenas, chiar pe plaja cu nisip. Este un complex cu o suprafata vasta, construit in stil modern, cu camere amenajate dupa standarde ridicate.Camere: baie cu cada sau dus, TV LCD cu DVD, uscator de par, telefon, aer conditionat, seif, minifrigider, balcon sau terasa. Capacitate maxima camera dubla superior: 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti. Capacitate maxima junior suite: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil.Facilitati: restaurant, bar la piscina, bar pe plaja, piscina, umbrele si sezlonguri pe plaja, prosoape de plaja, parcare, mini market, internet, spa, tenis de masa, volei pe plaja, sala de jocuri, aerobic si aqua-aerobic, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, baby sitting la cerere, clubul copiilor.Masa: mic dejun si cina bufet sau all inclusive.

    Preturi de la 33 eur/zi

    Pana la 20% reducere pentru achitarea integrala pana la data de 31.12.2013EARLY BOOKING

  • Croaziere

    Croaziere

    4 Insule grecesti & Turcia

    5 Insule grecesti & Turcia

    6 insule grecesti si Istanbul

    Croaziera clasica de 3 zile cu M/V LOUIS OLYMPIA

    Croaziera clasica de 4 zile cu M/V LOUIS OLYMPIA

    Croaziera clasica de 7 zile cu M/V LOUIS CRISTAL

    Croaziera atinge inusulele grecesti Mykonos, Patmos, Creta si Santorini, precum si Orasul Kusadasi din Turcia. Programul croazierei si zilele de operare sunt prezentate mai jos:

    Croaziera atinge inusulele grecesti Mykonos, Patmos, Rhodos, Creta si Santorini, precum si Orasul Kusadasi din Turcia. Programul croazierei si zilele de operare sunt prezentate mai jos:

    Croaziera atinge insulele grecesti Santorini, Creta, Rhodos, Symi, Chios, Mykonos, precum si orasele Istanbul si Kusadasi din Turcia. Programul croazierei si zilele de operare sunt prezentate mai jos:

    Zi Port Sosire PlecareVineri ATENA (PIREU), Grecia - 11:00

    MYKONOS, Grecia 18:00 23:00Sambata KUSADASI (Efes), Turcia 07.00 13:00

    PATMOS, Grecia 16:00 21:00Duminica CRETA (HERAKLION), Grecia 07.00 11.30

    SANTORINI, Grecia 16.30 21:00Luni ATENA (PIREU), Grecia 06.00 -

    Zi Port Sosire PlecareLuni ATENA (PIREU), Grecia - 11.00

    MYKONOS, Grecia 18.00 23.00Marti KUSADASI (Ephesus), Turcia 07.00 13.00

    PATMOS, Grecia 16.00 21.00Miercuri RHODES, Grecia 07.00 18.00

    Joi CRETE (HERAKLION), Grecia 07.00 11.30 SANTORINI, Grecia 16.30 21.00

    Vineri ATENA (PIREU), Grecia 06.00 -

    Zi Port Sosire PlecareVineri ATENA (LAVRION*), Greece - 12:00

    Sambata ISTANBUL, Turcia 9:00 19:00Duminica KUSADASI (Efes), Turcia 15:30 22:00

    Luni SANTORINI, Greece 10:00 18:30Marti CRETA (AG. NICHOLAOS), Greece 06.30 18.00

    Miercuri RHODOS, Greece 7:00 14:00Miercuri SYMI, Greece 16:30 20:00

    Joi CHIOS, Greece 7:00 12:00Joi MYKONOS, Greece 17:30 24:30

    Vineri ATENA (LAVRION*), Greece 6:00 -

    Din Atena (PIREU)Martie 14, 21, 28Aprilie 04, 11, 18, 25Mai 02, 09, 16, 23, 30Iunie 06, 13, 20, 27Iulie 04, 11, 18, 25August 01, 08, 15, 22, 29Septembrie 05, 12, 19, 26Octombrie 03, 10, 17, 24

    Din Atena (PIREU)Martie 17, 24, 31Aprilie 07, 14, 21, 28Mai 05, 12, 19, 26Iunie 02, 09, 16, 23, 30Iulie 07, 14, 21, 28August 04, 11, 18, 25Septembrie 01, 08, 15, 22, 29Octombrie 06, 13, 20, 27

    Din Atena (PIREU)Aprilie 25Mai 02, 09, 16, 23, 30Iunie 06, 13, 20, 27Septembrie 05, 12, 19, 26Octombrie 03, 10, 17, 24

    Preturi de la 261 euro/persoana

    Preturi de la 362 euro/persoana

    Preturi de la 650 euro/persoana

    (*) Portul Lavrio este langa aeroportul din Atena si la cca. 60 km de centrul orasului

  • Croaziera idilica de 3 zile cu M/V LOUIS CRISTAL

    Croaziera idilica de 4 zile cu M/V LOUIS CRISTAL

    Croaziera idilica de 7 zile cu M/V LOUIS CRISTAL

    Croaziera atinge inusulele grecesti Mykonos, Samos, Milos, precum si orasul Kusadasi din Turcia. Programul croazierei si zilele de operare sunt prezentate mai jos:

    Croaziera atinge inusulele grecesti Syros, Kos, Ios, Santorini, precum si orasele Cesme si Bodrum din Turcia. Programul croazierei si zilele de operare sunt prezentate mai jos:

    Croaziera atinge inusulele grecesti Mykonos, Samos, Milos, Syros, Kos, Ios, Santorini, precum si orasele Kusadasi, Cesme si Bodrum din Turcia. Programul croazierei si zilele de operare sunt prezentate mai jos:

    Zi Port Sosire PlecareVineri ATENA (PIREU), Grecia - 11:00

    MYKONOS, Grecia 18:00 24:00Sambata KUSADASI (Ephesus), Turcia 07:00 13:00

    SAMOS, Grecia 15:30 22:00Duminica MILOS, Grecia 09:00 18:00

    Luni ATENA (LAVRION*), Grecia 06.30 -

    Zi Port Sosire PlecareLuni ATENA (LAVRION*), Grecia - 14.30

    SYROS, Grecia 19:00 23:00Marti CESME, Turcia 07.00 14.00

    BODRUM, Turcia 22:00 Miercuri BODRUM, Turcia 05:00

    KOS, Grecia 07.00 18:00Joi IOS, Grecia 6:30 14:30 SANTORINI, Grecia 16.30 21.00

    Vineri ATENA (PIREU), Grecia 06.30 -

    Zi Port Sosire PlecareVineri ATENA (PIREU), Grecia - 11:00

    MYKONOS, Grecia 18:00 24:00Sambata KUSADASI (Efes), Turcia 07:00 13:00

    SAMOS, Grecia 15:30 22:00Duminica MILOS, Grecia 09:00 18:00

    Luni ATENA (LAVRION), Grecia 06.30 14.30 SYROS, GRECIA 19:00 23:00

    Marti CESME, Turcia 07.00 14.00 BODRUM, Turcia 22:00

    Miercuri BODRUM, Turcia 05:00 KOS, Grecia 07.00 18:00

    Joi IOS, Grecia 6:30 14:30 SANTORINI, Grecia 16.30 21.00

    Vineri ATENA (PIREU), Grecia 06.30 -

    Din Atena (PIREU)Iulie 04, 11, 18, 25August 01, 08, 15, 22, 29

    Din Atena (PIREU)Iulie 07, 14, 21, 28August 04, 11, 18, 25Septembrie 01

    Din Atena (PIREU)Iulie 04, 11, 18, 25August 01, 08, 15, 22, 29

    Preturi de la 304 euro/persoana

    Preturi de la 448 euro/persoana

    Preturi de la 726 euro/persoana

    (*)Portul Lavrio este langa aeroportul din Atena si la cca 60 km de centrul orasului

    (*)Portul Lavrio este langa aeroportul din Atena si la cca 60 km de centrul orasului

    (*)Portul Lavrio este langa aeroportul din Atena si la cca 60 km de centrul orasului

  • Evadeaz, cutreier,descoper magia cltoriilor!

    2%PUN

    CTE

    STAR BT

    6RATEfr dobnd*

    n plus, ofertele Mareea vin n 12 RATE FR DOBNDcu cardurile STAR BT, doar n perioada ianuarie-martie 2014!Call Center MAREEA *9988 (Vodafone, Orange, Cosmote)

    Contacte agentie:Important:Toate preturile din acest catalog sunt exprimate in euro/persoana (daca nu este specificat altfel).Pentru platile in LEI, se va calcula cursul BNR + 2% (comision de risc valutar) din ziua emiterii facturii.Reducerile acordate copiilor sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti si au varsta cuprinsa intre limitele specificate la fiecare hotel in parteToate datele si indicatiile continute in acest catalog referitoare la descrieri, tarife si alte servicii corespund cu informatiile cunoscute la momentul tiparirii acestuia. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele greseli de tipar si nici pentru eventualele modificari de orice natura survenite dupa tiparirea catalogului. Pot exista erori accidentale de exprimare sau de tipar.