brochure for neets romanian

of 2 /2
www.noneets.eu www.noneets.eu www.noneets.eu PROIECTUL GRUNDTVIG PROGRAMUL DE ÎNVĂȚARE PE TOT PARCURSUL VIEȚII NoNEETs Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine. Parteneri: CRIJ Midi-Pyrénées Centrul Regional de Informare pentru Tineri din Toulouse, regiunea Midi-Pyrenees - www.crij.org (Franța) ACFI-FIAS. Asociație coordonată de formațiunea de inserție - www.acfi.be (Belgia) Dirección Xeral de Xuventude e Voluntariado. Direcția Generală Tineret și Voluntariat, Guvernul Regional și Ministerul Muncii și Protecției Sociale din Galicia - www.xuventude.xunta.es - (Spania) ATLANTE Societate Cooperativă (Italia) ADR SM Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia www.adrmuntenia.ro (România) CZECH DEX - czechdex.cz - (Republica Cehă) Partener: Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia Adresa: str. General Constantin Pantazi, nr. 7A Telefon: 0242/313.167 E-mail: offi[email protected] Website: www.adrmuntenia.ro Programul de învăţare pe tot parcursul vieţii no_neets noneets no_neets noneets no_neets noneets Brochure_NoNeets_RO.indd 1 10/10/14 08:54

Upload: crij-toulouse

Post on 27-Jul-2015

84 views

Category:

Education


1 download

TRANSCRIPT

Page 1: Brochure for neets Romanian

www.noneets.euwww.noneets.eu www.noneets.eu

PROIECTUL GRUNDTVIG

PROGRAMUL DE ÎNVĂȚARE PE TOT PARCURSUL VIEȚII

NoNEETs

Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene.Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare

a informaţiilor pe care le conţine.

Parteneri:CRIJ Midi-PyrénéesCentrul Regional de Informare pentru Tineri din Toulouse, regiunea Midi-Pyrenees - www.crij.org (Franța)

ACFI-FIAS. Asociație coordonată de formațiunea de inserție - www.acfi.be (Belgia)

Dirección Xeral de Xuventude e Voluntariado. Direcția Generală Tineret și Voluntariat, Guvernul Regional și Ministerul Muncii și Protecției Sociale din Galicia - www.xuventude.xunta.es - (Spania)

ATLANTE Societate Cooperativă (Italia)

ADR SM Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Munteniawww.adrmuntenia.ro (România)

CZECH DEX - czechdex.cz - (Republica Cehă)

Partener: Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud MunteniaAdresa: str. General Constantin Pantazi, nr. 7A

Telefon: 0242/313.167E-mail: [email protected] Website: www.adrmuntenia.ro

Programul de învăţare pe tot parcursul vieţii

no_neetsnoneetsno_neetsnoneetsno_neetsnoneets

Brochure_NoNeets_RO.indd 1 10/10/14 08:54

Page 2: Brochure for neets Romanian

www.noneets.eu

Proiectul NoNEETs

AI ÎNTRE 15 ŞI 29 DE ANI ŞI…

•ești șomer pe termen scurt sau șomer pe termen lung?

•nu urmezi niciun curs de recalificare?

•ai responsabilități familiale?

•îți dorești să-ți continui studiile sau să-ți găsești un loc de muncă?

Te încadrezi în categoria NEET!!!

NOI AVEM UN PROIECT PENTRU TINE!

CARE ESTE PROIECTUL NOSTRU?Proiectul NoNEETs este finanțat de către Comisia Europeană, prin intermediul Programului de învățare pe tot parcursul vieții şi implică instituții partenere din şase țări: Italia, Franța, Belgia, Spania, România și Republica Cehă.

CARE ESTE SCOPUL NOSTRU?Noi avem UN SINGUR SCOP: să cunoaștem nevoile și interesele tale, pentru a-ți putea oferi instrumentele eficiente și de succes care îți pot stimula abilitățile motivaționale, atitudinea socială, cunoştințele şi competențele ce facilitează integrarea ta profesională și socială.

CE ÎŢI PUTEM OFERI…•Oportunitatea de a urma un curs de instruire

pentru a-ți facilita accesul pe piața muncii;

•Întâlniri individuale şi interviuri de informare, de consiliere personală şi de evaluare a abilităților;

•Site-uri web şi rețele sociale actualizate cu ştiri, articole, propuneri de la sistemele de educație şi formare profesională pe piața muncii pentru a promova accesul pe piața forței de muncă sau de a îmbunătăți abilitățile personale.

COMUNICARE (INFORMARE - CONSILIERE – INSTRUIRE)

ÎN PLUS…Vom organiza evenimente locale și seminarii, la care vor participa diferite părți interesate (companii, reprezentanți ai comunităților locale, organizații publice şi private), care îşi desfăşoară activitatea pe piața forței de muncă sau în domeniul formării profesionale, precum şi în domeniul educației, pentru a le orienta spre nevoile și interesele tale.

TUAPTITUDINI

EDUCAȚIE

MUNCĂ

Programul de învăţare pe tot parcursul vieţii

no_neetsnoneets

Brochure_NoNeets_RO.indd 2 10/10/14 08:54