file · web viewde acord ca imaginea copilului meu, sub forma de fotografii sau video sa...

Post on 06-Feb-2018

214 Views

Category:

Documents

1 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

Formular de inscriere la Cursul de Limba, Cultura si Civilizatie Româneasca pentru anul scolar 2017-2018

Dl. D-na…………………………………….in calitate de mama/ tata / tutor legal al elevului/ei……………………………………..……din clasa a.....…a, de la scoala……………..……………………..localitatea………………………..imi autorizez fiul /fiica sa participe, pe durata anului scolar 2017-2018, la cursul gratuit de Limba, Cultura si Civilizatie Romaneasca organizat in scoala………….....………………din localitatea……………………..…..in orar extrascolar, de doua ore pe saptamana .

Tel /email de contact............................................................................................

Date despre elev (necesare pentru adeverinta de studii )

Data si locul nasterii………………………………………………………………CNP /DNI…………………………………………………………………………Numele si prenumele parintilor……………………………………………….........................................Adresa din Romania …………………………………………………………….

Sunt / Nu sunt de acord ca imaginea copilului meu, sub forma de fotografii sau video sa fie folosite in diferite publicatii scrise, online sau media, cu scop educativ.

Copilul meu sufera / nu sufera de boli cronice ( numiti boala) (………..………………………………………………………………… ) despre care profesorul trebuie sa aiba cunostinta si, in caz de nevoie, autorizez profesorul sa ia masurile necesare pentru rezolvarea situatiei

Imi autorizez / Nu imi autorizez copilul ca, la sfarsitul activitatii, sa mearga singur acasa.

Data___________________ Semnatura________________

Pentru orice nelamuriri va sta la dispozitie profesoara, Eleonora Gaspar, la numarul de telefon 661030849 sau la email cznor@hotmail.com

Va asteptam cu drag!

top related