sucuri cu proprietati detoxifiante.doc

Post on 22-Dec-2015

13 Views

Category:

Documents

1 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

Sucuri cu proprietati detoxifiante.doc

TRANSCRIPT

Sucuri cu proprietati detoxifiante

va propun o serie de retete de sucuri cu proprietati detoxifiante, stiind fiind faptul ca sucurile naturale reprezinta ajutorul de nadejde in curele de detoxifiere, avand si proprietati curative in afectiuni mai complexe, ca de pilda, cancerul.

Marea majoritate a retetelor continand sucuri naturale respecta principiile emise de catre medicul german Rudolf Breuss, a carui teorie consta in a amesteca mai multe sucuri naturale de legume si fructe, dupa urmatoarea reteta: suc de sfecla rosie, un remediu de baza pentru bolile cancerigene, suc de morcovi pentru caroten, telina pentru continutul de fosfor, deoarece fara fosfor si suc de ridichi si cartofi pentru ficat.

Pentru cititorii despreSpa, am ales cateva retete pe care le puteti utiliza in detoxifierea de vara, precum si in situatii in care organismul dumneavoastra se resimte dupa o perioada indelungata de boala sau oboseala.

Suc de mere, sfecla rosie si telina

Telina cu proprietatile sale purgative, are rol in a elimina toxinele din organism. Prin actiunea sa, ajuta si la imbunatatirea digestiei, avand si efecte tonice asupra aparatului digestiv. Se amesteca 2 mere, 2 teline si 2 sfecle rosii, sucul obtinut avand un continut bogat de vitamine si minerale.Foarte important de stiut, anume ca pe durata sesiunior de detoxifiere, organismul elimina minerale si electroliti in procent mai ridicat, astfel ca aportul de legume si fructe bogate in minerale este imperios necesar, pentru a evita starile de discomfort generate de pierdea acestor elemente esentiale in functionarea corpului ca intreg.

Reteta cu suc de sfecla rosie, telina si portocale

Urmeaza intocmai principiile lui Rudolf Breuss, astfel , se combina 250 ml de suc de sfeclă cu 200 ml suc de portocale si se beau două, trei pahare pe zi, inlocuind o masa copioasa sau o gustare obisnuita intre mesele principale.Pentru a elimina apa din organism puteti folosi cu incredere sucul de telina. Combinati 200 ml suc de telina cu 150 ml suc de portocale, efectul fiind si mai accentuat in acest amestec: sfecla rosie, telina, portocala.

Sucul de zeama de varza murata (denumita si moare) si pepene galben poate avea rol esential in detoxifierea organismului, prin actiunea de curatare de la nivelul aparatului digestiv. Amestecand 250 ml de zeama de varza acra cu 100 ml suc de morcovi si 100 ml suc de

portocale, efectul este deosebit, actiunea celor trei componente fiind evidenta.

Sucul de lamaie, lime si grapefruit

Se amestea 2 grapefruituri, 1 lamaie galbena si doua lamai verzi. Sucul, avand un continut bogat de vitamina C, magneziu si calciu, este excelent pentru a elimina toxinele din organism, revitalizandu-l.

Sucul de portocala si kiwi

Amestecul de sucuri de portocala si kiwi este deosebit, sucurile de kiwi si portocala accelerand procesul de ardere a grasimilor prin actiunea vitaminei C continuta in citrice.

Sucul de castravete si lamaie

Sucul de lamaie combinat cu cel de castraveti reprezinta o alta metoda de detoxifiere simpla si plina de nutrienti, energizand la maximum organismul.Castravetii, bogati in saruri minerale, fluidizeaza grasimile. Astfel, 200 g de castraveti (fara coaja) se dau prin mixer si se combina cu 75 ml suc de mere si doua lingurite cu suc de lamaie, acest amestec urmand a se consuma de trei ori pe saptamana cate doua pahare pe zi, in scopul imbunatatirii starii fizice generale.

Sucul de morcov si lamaie

Se amesteca 250 ml de suc de morcovi cu doua lingurite cu suc de lamaie si se beau doua pahare pe zi, inlocuind doua dintre gustarile obisnuite dintre mesele principale.

Va doresc succes si rezultate imediate!

top related