de valer pop 01.12.2011

Post on 25-Feb-2016

30 Views

Category:

Documents

1 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

Lucruri "înghiţite" de copaci . de Valer Pop 01.12.2011. Sursa: ziare.com. Copacii pot “ î nghi ţ i" tot ce le st ă î n cale: motociclete, biciclete, b ă nci, autoturisme, indicatoare, pietre, conducte, garduri etc. ş i exist ă nenum ă rate dovezi î n acest sens. - PowerPoint PPT Presentation

TRANSCRIPT

de Valer Popde Valer Pop01.12.201101.12.2011

Sursa:ziare.com

Copacii pot “Copacii pot “îînghinghiţţi" tot ce le sti" tot ce le stăă îîn n cale: motociclete, biciclete, bcale: motociclete, biciclete, băănci, nci, autoturisme, indicatoare, pietre, autoturisme, indicatoare, pietre, conducte, garduri etc. conducte, garduri etc. şşi existi existăă nenumnenumăărate dovezi rate dovezi îîn acest sens.n acest sens.

CCâând un copac este nd un copac este îîn cren creşştere tere şşi i îîntntââlnelneşşte un te un obstacol are trei obstacol are trei posibilitposibilităţăţi: si: săă se se opreascopreascăă din din crecreşştere, stere, săă creasc creascăă îîndepndepăărtrtâându-se de ndu-se de obstacol sau sobstacol sau săă creasccreascăă îînconjurnconjurâând nd obstacolulobstacolul..

O motocicletO motocicletăă a fost a fost îînghinghiţţitităă la propriu de acest la propriu de acest copac. copac.

Un arbore a Un arbore a îînghinghiţţit o bancit o bancăă. .

Oare de cOare de câât timp stt timp stăă parcat parcatăă aceast aceastăă ma maşşininăă acolo? acolo?

Aproape cAproape căă nu po nu poţţi crede ce-i crede ce-ţţi vi văăd ochii. Ai d ochii. Ai senzasenzaţţia cia căă cineva foarte iscusit a reu cineva foarte iscusit a reuşşit sit săă îîncarneze astfel indicatoarele ncarneze astfel indicatoarele îîn copac. n copac.

Incredibil cum din Incredibil cum din aceastaceastăă f fâântntâânnăă continucontinuăă s săă ias iasăă apa, chiar dacapa, chiar dacăă a a fost fost îînghinghiţţitităă cu cu timpul de un copac. timpul de un copac.

Un copac ce a crescut Un copac ce a crescut îîn jurul unui bloc de n jurul unui bloc de piatrpiatrăă, , îîntr-un cimitir, dntr-un cimitir, dăă fiori. fiori.

DacDacăă a a îînghinghiţţit un bloc de piatrit un bloc de piatrăă, de ce nu ar , de ce nu ar face la fel face la fel şşi cu un bolovan? i cu un bolovan?

Indicatorul era Indicatorul era pentru "Trecerea pentru "Trecerea interzisinterzisăă!", !", îînsnsăă acest copac nu acest copac nu s-a supus. s-a supus.

Cineva, demult, a Cineva, demult, a ggăătit copacul cu tit copacul cu becuri, pentru becuri, pentru ssăărbrbăători. A uitat tori. A uitat îînsnsăă s săă le mai dea le mai dea jos, iar acum fac jos, iar acum fac parte din structura parte din structura lui. lui.

CCâând au instalat conducta acolo, acel copac era nd au instalat conducta acolo, acel copac era mic.  mic. 

Natura nu a iertat nici aceastNatura nu a iertat nici aceastăă g găăleatleatăă. A stat . A stat îîn n calea copacului, iar acesta a calea copacului, iar acesta a îînghinghiţţit-o. Acum, it-o. Acum, ggăăleata se leata se îînalnalţăţă odat odatăă cu acest copac. cu acest copac.

Cine a pus gardul Cine a pus gardul îîn drum? n drum?

Un copac a Un copac a traversat... un alt traversat... un alt copac copac

Alt bolovan Alt bolovan îînghinghiţţit de un it de un copac. copac.

Natura nu Natura nu ţţine ine cont nici de cont nici de zidurile ce zidurile ce îîi ies i ies îîn cale. O n cale. O dovededovedeşşte din te din plin acest copac, plin acest copac, care a care a îînghinghiţţit un it un zid. zid.

O bicicletO bicicletăă? Oare de c? Oare de câât timp este acolo? t timp este acolo?

Un copac ce Un copac ce a crescut a crescut direct prin direct prin cabina unui cabina unui tractor. tractor.

Un copac a crescut Un copac a crescut şşi a i a îînghinghiţţit suportul unei it suportul unei llăămpi instalate cu mulmpi instalate cu mulţţi ani i ani îîn urmn urmăă. .

top related