cartea literelor 1

Post on 08-Feb-2017

142 Views

Category:

Education

18 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

Cartea literelor

Copii adoră să deseneze,să decupeze și să lipească. Cartea literelor este un motiv în plus să exerseze sunetele de început ale cuvintelor.

Prof.înv.primar NICOLETA MOROGAN

Cartea literei APoți și tu să ajuți la terminarea cărții ! Decupează imaginile care încep cu litera 'A' și lipește-le în carte. Dacă ești talentat,poți să desenezi si tu ceva care începe cu litera'A' și să lipești în carte.

Cartea literei BPoți și tu să ajuți la terminarea cărții ! Decupează imaginile care încep cu litera 'B' și lipește-le în carte. Dacă ești talentat,poți să desenezi si tu ceva care începe cu litera'B' și să lipești în carte.

Cartea literei CPoți și tu să ajuți la terminarea cărții ! Decupează imaginile care încep cu litera 'C' și lipește-le în carte. Dacă ești talentat,poți să desenezi si tu ceva care începe cu litera'C' și să lipești în carte.

12

6

39

Cartea literei DPoți și tu să ajuți la terminarea cărții ! Decupează imaginile care încep cu litera 'D' și lipește-le în carte. Dacă ești talentat,poți să desenezi si tu ceva care începe cu litera'D' și să lipești în carte.

Cartea literei EPoți și tu să ajuți la terminarea cărții ! Decupează imaginile care încep cu litera 'E' și lipește-le în carte. Dacă ești talentat,poți să desenezi si tu ceva care începe cu litera'E' și să lipești în carte.

Cartea literei FPoți și tu să ajuți la terminarea cărții ! Decupează imaginile care încep cu litera 'F' și lipește-le în carte. Dacă ești talentat,poți să desenezi si tu ceva care începe cu litera'F' și să lipești în carte.

Cartea literei GPoți și tu să ajuți la terminarea cărții ! Decupează imaginile care încep cu litera 'G' și lipește-le în carte. Dacă ești talentat,poți să desenezi si tu ceva care începe cu litera'G' și să lipești în carte.

Cartea literei HPoți și tu să ajuți la terminarea cărții ! Decupează imaginile care încep cu litera 'H' și lipește-le în carte. Dacă ești talentat,poți să desenezi si tu ceva care începe cu litera'H' și să lipești în carte.

Cartea literei IPoți și tu să ajuți la terminarea cărții ! Decupează imaginile care încep cu litera 'I' și lipește-le în carte. Dacă ești talentat,poți să desenezi si tu ceva care începe cu litera'I' și să lipești în carte.

top related