aviz - varta ana

Post on 09-Nov-2015

218 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

Aviz

TRANSCRIPT

RECENZIE

AVIZla teza de licen a studentei anului IV, a Universitii de Studii Europene din Moldova, Facultatea de Drept, specialitatea: Drept penal, catedra tiine Penale, nvmnt, zi, Varta AnaTema: Aspectele medicale ale practicii judiciare. Tanatologie medico-legal

Lucrarea corespunde aspectului grafic i normelor gramaticale prevzute pentru astfel de cercetri tiinifice.

Redarea coninutului a fost efectuat pe baza unui plan alctuit din introducere, patru capitole, concluzii i bibliografie.

Coninutul lucrrii denot cunoaterea de ctre autor a legislaiei n vigoare, literaturii doctrinare n problemele vizate, capacitii analitice i deprinderile de a concluziona asupra materialului utilizat. Concluziile sunt clar formulate i bine argumentate fiind respectat etica tiinific.

Teza de licen este bine argumentat, autorul a neles i a ptruns n esena cercetrii, efectund o lucrare bine structurat i actual.

Lucrarea este expus ntr-un limbaj accesibil i relevant, a utilizat un stil clar i concis, ceea ce i confer acesteia valoare tiinific. Exemplificarea practic este ndeplinit n special pe baza exemplelor din literatura de specialitate cercetat.

Teza de licen cu tema Aspectele medicale ale practicii judiciare. Tanatologie medico-legal are un coninut bogat i poate fi propus cu succes ca suport de studiu, de informare pentru studenii de la facultile de drept, ct i pentru cei de la facultile apropriate domeniului juridic.

Studenta a manifestat un grad nalt de responsabilitate, avnd o atitudine serioas fa de tema cercetat. Lucrul efectuat n comun a fost unul constructiv.

Teza de licen reprezint o cercetare bine structurat cu un coninut bogat, tema fiind studiat din diverse extreme, conine un suport bibliografic actual. Au fost realizate cu succes toate cerinele puse n faa autorului. Este de apreciat munca depus de autoare i lucrarea merit de a fi propus n faa Comisiei de Stat la examenul de licen i apreciat la cu un nalt calificativ.

Conductorul tezei de licen:

02.06.2014

Petru OSTROVARIDoctor n medicin,

confereniar universitar

top related