adeverinta practica 2015

2
Instituţia (Baza de practică) ___________________ Adresa ___________________________________ Tel. ______________________________________ Nr. înregistrare _____________________________ Data _____________________________________ ADEVERINŢĂ Prin prezenta se adevereşte studentul(a) ........................................ a efectuat în cadrul entităţii noastre stagiul de practică, în perioada 04.05.2015-24 mai 2015, respectiv 90 ore (6 ore/zi) în conformitate cu Planul de învăţământ al facultăţii. Având în vedere punctualitatea, disciplina, gradul de însuşire a cunoştinţelor practice precum şi participarea studentului la activitatea economico-financiară a entităţii propunem calificativul ................................ S-a eliberat prezenta pentru a-i servi la Colocviul de Practică la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu.

Upload: cercel-madalina

Post on 11-Nov-2015

213 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Instituia (Baza de practic) ___________________

Instituia (Baza de practic) ___________________

Adresa ___________________________________

Tel. ______________________________________

Nr. nregistrare _____________________________

Data _____________________________________

ADEVERIN

Prin prezenta se adeverete c studentul(a) ........................................ a efectuat n cadrul entitii noastre stagiul de practic, n perioada 04.05.2015-24 mai 2015, respectiv 90 ore (6 ore/zi) n conformitate cu Planul de nvmnt al facultii.

Avnd n vedere punctualitatea, disciplina, gradul de nsuire a cunotinelor practice precum i participarea studentului la activitatea economico-financiar a entitii propunem calificativul ................................

S-a eliberat prezenta pentru a-i servi la Colocviul de Practic la Facultatea de tiine Economice i Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universitatea Constantin Brncui din Trgu Jiu.

Reprezentant baz de practic,

Tutore de practic,