zn satu mare 1 martie 2016

36
PUBLICITATE: 0732.669.449 AGENDA TA DE TIMP LIBER SATU MARE 1 - 31 MARTIE.2016

Upload: zile-si-nopti

Post on 26-Jul-2016

221 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

  • PUBLICITATE:

    0732.669.449

    AGENDA TA DE TIMP LIBERSATU MARE 1 - 31 MARTIE.2016

  • CITY FILMS PREMIERE

    8

    n cel de-al 92-lea an de existen, studio-

    urile Walt Disney ne poart din nou n universul animale-lor care pot vorbi i care de data aceasta au o metropol doar a lor, unde pare c viaa este trit n linite i pace.ns un vulpoi viclean i vorbre, un adevrat artist al neltoriilor, ncearc s dea lovitura n Zootropolis. Trebuie ns s fug, mn-cnd pmntul, atunci cnd i e pus n crc o crim

    FII BINEVENIT N JUNGLA URBAN!

    trivia: CITY FILMS

    Zootropolis este construit n cele mai mici detalii, fiind locuit de

    64 de specii de animale care

    pot vorbi i care poart pantaloni.

    Echipa Disney a petrecut 18 luni analiznd

    fiecare locuitor al metropolei.

    A fost n Africa pentru a studia

    comportamentul diferitelor specii

    n slbticie pentru ca apoi s le transpun

    n animaie.

    ZOOTROPOLIS

    ZOOTROPOLIS 3D Titlu original: ZootropolisRegia: Byron Howard, Rich Moore Voci: Tily Niculae, Lavinia andru, Mihai DobrovolschiGen: Animaie Premiera: 4 martie 2016 Distribuit de Forum Film RomniaFilmul este disponibil in format 3D subtritrat si dublat

    trivia: CITY FILMSCu toii ne-am uitat la

    filme Disney cu animale, eram

    absorbii de acea lume. Filmul

    meu preferat din copilrie este Robin Hood i am vrut s

    onorm aceast motenire, dar ntr-o form

    nou i profun-d. Regizorul Byron Howard

    pe care nu a comis-o. Un iepure, cel mai bun poliist din Zootropolis, un exemplu de moralitate i corectitu-dine, pornete pe urmele lui. Curnd, amndoi devin inte ale unei conspiraii i sunt forai s coopereze pentru a se disculpa. Cei doi descoper c pn i nite dumani naturali pot deveni cei mai buni prieteni.Regizorul Byron Howard a spus c ideea animaiei a venit de la o simpl ipotez:

    Cum ar arta o metropol dac ar fi construit de animale? n jungla urban poi deveni cine i doreti, chiar dac eti un elefant sau doar un oricel. Cu aceast speran a venit iepuroaica Judy Hopps n Zootropolis. De mic i dorea s devin poliist. Acum, trebuie s duc la bun sfrit prima ei misiu-ne, deloc uoar.

    CAUTA CARTEA PE www.litera.ro

  • CITY BREAK TIMP LIBER

    10

  • CITY BREAK TIMP LIBER

    12

  • CITY FILMS PREMIERE

    14

    A BIGGER SPLASH: PASIUNI PERICULOASE Titlu original:A Bigger Splash Regia: Luca Guadagnino Cu: Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Matthias Schoenaerts, Dakota Johnson Durata: 120 min Gen: Dram, Crim, Mister Premiera: 4 martieDistribuit de Odeon Cineplex

    A Bigger Splash: Pasiuni periculoase este un portret senzual al dorinei, geloziei i rock and roll-ului, sub soarele mediteranean.Publicaia The Telegraph scrie c filmul este un adevrat festin pentru ochi i minte, iar Dakota Johnson d perso-najului su aceeai senzuali-tate ca n Cincizeci de umbre ale lui Grey.

    Legenda rock Marianne Lane se

    recupereaz pe insula vulcanic Pantelleria, alturi de partenerul su Paul cnd celebrul pro-ductor muzical i vechi iubit, Harry, sosete pe neateptate, nsoit de fiica sa Penelope, i le ntrerupe vacana. Aduce cu el i nostalgia fr scpare.

    IUBIRI PTIMAE I MULT ROCK SUB SOARE

    trivia:

    CITY FILMSRegizorul Luca

    Guadagnino este cunoscut pentru filmele Io sono l'amore (2009)

    i Melissa P. (2005) care trateaz tot

    tema iubirilor pasionale.

    A BIGGER SPLASH: PASIUNI PERICULOASE

  • CITY FILMS PREMIERE

    16

    HOW TO BE SINGLE Regia: Christian Ditter Cu: Dakota Johnson, Rebel Wilson, Alison Brie, Damon Wayans Jr. Gen: Comedie, Romantic Premiera: 12 februarie 2016 Distribuit de: Freeman Entertainment

    sau mcar ceva asemntor. Astfel, ntre texte de agat i aventuri de o noapte, toi aceti oameni necstorii trebuie s nvee cum s fie singuri i fericii ntr-o lume n care definiia iubirii se schimb n permanen. Oraul care nu doarme niciodat poate fi o surs inepuizabil de distracie pentru cei care vor ti s se bucure de moment.

    Sunt unii care se bucur de

    singurtate, alii care sunt de-a dreptul nefericii i mai sunt i... Alice i Robin i Lucy, Meg, Tom sau David New York-ul este plin de singuratici care tnjesc dup sufletul pereche, dup o relaie amoroas, dup o idil

    trivia:

    REBEL WILSON Din 12 februarie la

    cinema, comedia Cum s fii singur i fericit o readuce n rol principal pe Dakota Johnson, de aceast dat alturi de Rebel Wilson, Alison Brie, Damon Wayans Jr. i Leslie Mann, sub

    ndrumarea regizoral a lui Christian Ditter.

    Actri, scriitoare i comic de Stand-Up, Rebel Wilson a avut un succes rsuntor

    dup ce-a interpretat-o pe bizara coleg

    de apartament a lui Kristin Wiig n comedia

    Bridesmaids.

    PREMIER: CUM S FII SINGUR I FERICIT

  • E SCRIS N STELE!

    MARTIE 2016

    berbec

    leu

    sgettor

    taur

    fecioar

    caprion

    gemeni

    balan

    vrstor

    rac

    scorpion

    peti

    Combinatia Marte-Ura-nus ii dinamizeaza pe Berbeci, dar produce si un soi de hiperexcitabili-tate, nerabdare sau iras-cibilitate.

    Aceasta tensiune poate fi agravanta pentru anumi-te probleme de sanatate, daca ai astfel de proble-me si mai ales daca aces-tea vizeaza sistemul car-dio-vascular sau sistemul nervos.

    Aflat in casa bolilor Leului si in careu cu Uranus de mai multa vreme, Pluto primeste acum aspecte distonante si de la Marte, Venus si Soare. Daca sunt neglijate, afectiunile exis-tente se pot acutiza si nu este exclus sa apara unele surprize si din directii ne-asteptate. Este recomandat sa nu intinzi prea mult coarda, sa eviti excesele si sa te ingrijesti.

    Trigonul de foc format in-tre Jupiter, Saturn si tande-mul Marte-Uranus ii poate propulsa departe pe Sage-tatori. Sansa este de partea lor, dar trebuie exploatata.Ca sa poti profita din plin de aceasta conjunctura fa-vorabila, trebuie sa stii clar ce vrei. Asadar, atentie: conjunctia dintre Neptun si stapanul casei carierei Sagetatorului ar putea sa te dezorienteze sau sa sa te induca in eroare la un mo-ment dat.

    Se poate ca in martie 2015 Taurii sa simta o oarecare limitare in actiune si sa nu obtina mereu rezultatele sperate. E semn ca trebui sa se organizeze si sa-si puna ordine in prioritati, astfel incat sa evite efortul inutil si sa se concentreze in directia atingerii obiecti-velor importante. Banii n-ar trebui sa fie o problema atata timp cat iti pastrezi simtul practic si nu te im-plici in combinatii neclare.

    Martie 2015 este foarte dinamic pentru Fecioare in plan financiar. Marte, Venus si Soarele tranzi-teaza una dintre casele financiare ale Fecioarei, ceea ce poate semnala o investitie, pornirea unei afaceri, recuperarea unor valori sau accesul la be-neficii materiale care vin prin alte persoane (parin-ti, parteneri, asociati etc.).

    Se poate sa faci o investitie sau sa intri in posesia unor bunuri care au tangenta cu domeniile enumerate mai sus, dar si sa apara o situatie de criza care sa atraga dupa sine o schimbare importanta.

    Partea a doua a lunii martie 2016 aduce Capricornilor o oportunitate profesionala si este excelenta pentru promovare.

    Ai un moral excelent si un tonus fizic bun. Dar asta nu inseamna ca poti sa-ti permiti orice. Sunt doua lucruri care pot dauna Gemenilor in martie 2016: o sensibilitate mai mare in fata adictiilor si o tendinta catre risc.

    Incearca sa eviti abuzul de alcool sau de substante care altereaza atentia si cauta sa actionezi cu prudenta!

    Perioada predispune la excese, dezechilibre, stres si suprasolicitare. Iar daca mai punem la socoteala conjunctia Mercur-Neptun si eclip-sa de Soare din casa bolilor Balantei, devine evident ca trebuie sa duci o viata ordonata si sa acorzi o atentie deo-sebita sanatatii.

    Tensiunea nervoasa resimtita de Varsatori in martie 2015 este destul de mare, iar asta nu e prea confortabil.Risti sa-ti iesi din fire sau sa spui lucruri pe care le vei regreta. Incearca sa te relaxezi, sa actionezi calm si cu prudenta!Este recomandat sa eviti graba si impulsivitatea, cu atat mai mult cu cat tranzitele actuale te predispun si la accidentari.

    Marte si Venus sunt in casa carierei Racului pana pe 17 martie. Marte incurajeaza initiativa, ambitia si combativitatea, mobilizand fortele catre obiectivele propuse. Venus te ajuta sa avansezi prin farmec personal, relatii si noroc.Combinatia Marte-Venus poate fi si semnul unei perioade de lupta plina de pasiune pentru implinirea unui ideal.

    Problemele pot sa apara pe neasteptate si sa aiba o evolutie acuta sau dure-roasa. Sunt posibile crize diverse, accese nervoase, interventii chirurgicale, ra-niri, accidente de toate fe-lurile. Ai grija cum conduci, cum manuiesti obiectele sau substantele periculoa-se (unelte ascutite, lucruri fierbinti, arme de foc, ma-teriale inflamabile, dispozi-tive mecanice sau electrice etc.)!

    Astfel, casa muncii, casa carierei si casa banilor se sustin reciproc, semn al unei perioade de deosebite oportunitati profesionale si financiare. Este de asteptat sa ai succes si sa atragi banii ca un magnet.Atentie, insa, fiindca nu sunt excluse unele incidente financiare! Este recomandat sa nu te pripesti in decizii si sa eviti operatiunile riscante.

    CITY LIFESTYLE HOROSCOP 17

  • CITY BREAK TIMP LIBER

    8

  • CITY FILMS PREMIERE

    6

    Titlul original: TOUT EN HAUT DU MONDE

    Regie: Rmy Chay Cu: Christa Thret, Fodor Atkine, Antony HicklingGen: AnimaieDurata: 81 minutePremiera: 26 februarie Distribuit de Vito Film

    SUNT ATEPTAI LA BORD EXPLORATORII NDRZNEI I CURIOI

    LA CAPTUL LUMII, O AVENTUR ARISTOCRAT LA CINEMA

    La captul lumii (Tout en haut du monde) este

    un film de animaie captivant, cu o poveste fascinant, plin de culoare i suspans.Sacha este o feti care provine dintr-o familie aristocrat din Sankt Petersburg. Ea poart o dragoste nemrginit bunicului su, Oloukine, mai ales datorit expediiilor pe care acesta le fcea i pe care i le povestea

    Ctigtor al Premiului Publicului la Festivalul Filmului de Animaie de la Annecy n 2015, La captul lumii este primul lung-metraj al regizorului Rmy Chay.

    adeseori micuei.La doi ani de la plecarea lui Oloukine n cltoria de cucerire a Polului Nord, Sacha decide s prseasc castelul n care triete i s renune la viaa lipsit de griji, pentru a pleca n cutarea bunicului su i a magnificei sale nave, Davai.Din 26 februarie cei mici pleac din sala de cinema direct la captul lumii.

  • PUBLICITATE:

    0732.669.449

    SATU MARE 1 - 31 MARTIE.2016AGENDA TA DE TIMP LIBER