promotii calivita international romania aprilie 2015

7
Solicita ACUM un card pentru cumparaturi la pret de Club Promotii CaliVita International Romania naturapentrusanatate.com /club-calivita/promotii/ PROMOTIE: Ingrijirea naturala a pielii pentru sezonul cald SUPER PROMOTIE Figure Shaper CaliVita: 1+1 CADOU Promotii CaliVita Romania – luna APRILIE 2015 Promotii magazin on-line 1. Comanda on-line pe site-ul oficial www.calivita.ro minim doua produse pe aceeasi factura si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT. Promotia se adreseaza membrilor CaliVita Romania si este valabila doar pe site-ul principal, pentru coletele expediate pe teritoriul Romaniei. Din aceasta promotie se exclud materialele promotionale si cartile. 2. CaliVita Romania iti ofera 5% REDUCERE si TRANSPORT GRATUIT la comenzile on-line de minim 900 PB pe aceeasi factura! Aceasta promotie nu se cumuleaza cu nicio alta promotie! Promotiile prezentate se adreseaza membrilor inscrisi pe site-ul oficial CaliVita Romania si pot fi accesate astfel! in toate centrele CaliVita Romania din orasele Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara. Lista Centrelor CaliVita o gasesti >> aici << Foloseste codul de reduceri 0407719585 sau solicita gratuit cardul pentru cumparaturi la preturi de CLUB si primesti codul tau de membru. in magazinul online de pe site-ul oficial www.calivita.ro Daca inca nu esti membru inscris in reteaua CaliVita International Romania, poti solicita ACUM un card de membru pentru comenzi preferentiale, de la >> acest link<<. Promotia Saptamanii

Upload: natura-pentru-sanatate

Post on 22-Jul-2015

133 views

Category:

Health & Medicine


2 download

TRANSCRIPT

Page 1: Promotii CaliVita international Romania aprilie 2015

Solicita ACUM un card pentru cumparaturi la pret deClub

Promotii CaliVita International Romanianaturapentrusanatate.com /club-calivita/promotii/

PROMOTIE: Ingrijirea naturala a pielii pentru sezonul cald

SUPER PROMOTIE Figure Shaper CaliVita: 1+1 CADOU

Promotii CaliVita Romania – luna APRILIE 2015Promotii magazin on-line

1. Comanda on-line pe site-ul oficial www.calivita.ro minim douaproduse pe aceeasi factura si beneficiezi de TRANSPORTGRATUIT. Promotia se adreseaza membrilor CaliVita Romania sieste valabila doar pe site-ul principal, pentru coletele expediate peteritoriul Romaniei. Din aceasta promotie se exclud materialelepromotionale si cartile.

2. CaliVita Romania iti ofera 5% REDUCERE si TRANSPORTGRATUIT la comenzile on-line de minim 900 PB pe aceeasifactura!

Aceasta promotie nu se cumuleaza cu nicio alta promotie!

Promotiile prezentate se adreseazamembrilor inscrisi pe site-ul oficial CaliVitaRomania si pot fi accesate astfel!

in toate centrele CaliVita Romania din oraseleBraila, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta,Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara. Lista CentrelorCaliVita o gasesti >> aici << Foloseste codul dereduceri 0407719585 sau solicita gratuit cardulpentru cumparaturi la preturi de CLUB si primesticodul tau de membru.

in magazinul online de pe site-uloficial www.calivita.ro

Daca inca nu esti membru inscris in reteaua CaliVita International Romania, poti solicita ACUM uncard de membru pentru comenzi preferentiale, de la >> acest link<<.

Promotia Saptamanii

Page 2: Promotii CaliVita international Romania aprilie 2015

Natura este cel mai mare vindecator al nostru, iar cunoasterea beneficiilor sale ne ajuta sa tinem pieptbolilor şi trecerii timpului. Aloe vera, fructul de Noni şi mangostana sunt trei dintre cele mai iubite planteutilizate de secole în medicina tradiţională.

Incearca produsele de top din gama CaliVita si convinge-te de calităţile lor deosebite!

In saptamana 20.04 – 26.04.2015, cumpara Pachetul Liquid Mix: Ocean21 + OrganicNoni + ZenThonic si vei primi CADOU un Low Deuterium Oxy Cristal!

Low Deuterium Oxy Cristal este un concentrat de apa cu un continut redus de deuteriu si multoxigen. Ofera-ti o protectie imunitara eficienta si creste-ti nivelul de concentrare cu acest produsexceptional!

Promotie avantajoasa

Page 3: Promotii CaliVita international Romania aprilie 2015

A venit timpul ca rutina de ingrijire a pielii tale sa se schimbe, astfel incat sa o ajuti sa se lupte cuimplicatiile anotimpului calduros. Nu este dificil sa ai grija de pielea ta, trebuie doar sa ii acorzi timp siatentie.

Cumpara Pachetul Aquabelle 3in1 si vei primi CADOU o crema anticelulitica C-RX!

Afla mai multe despre aceasta promotie –>Pielea ta este pregatita pentru vara?

1 La fiecare Figure Shaper (CV0169) cumparat,vei primi CADOU un al doilea Figure Shaper(CV0169).

In limita stocului disponibil! Produsul cadou NUbeneficiaza de PB si PC!

Figure Shaper – produs de slabit – continepulbere de Hoodia Gordonii, planta cel mai desfolosita ca supliment pentru scaderea greutatiicorporale. Pulberea de Garcinia cambogiastimuleaza transformarea grasimilor in energie.Ceaiul verde are efecte benefice asupraproductiei de energie si metabolismului grasimilordin organism fiind de asemenea un bunantioxidant.

2 Daca un membru cumpara 1 Organic Acai (CV0182) + 1 Liquid Chlorophill (CV0133) pe o singurafactura, va primi CADOU 1 Evening Primrose Oil (FL0036).

In limita stocului disponibil! Produsele cadou NU beneficiaza de PB si PC!

Page 4: Promotii CaliVita international Romania aprilie 2015

Organic Acai – supliment alimentar ce contine suc de acai organic cu pulpa de fruct : are efectantioxidant si antiinflamator deosebit, protejeaza organismul de efectele nocive ale radicalilorliberi, ajuta la normalizarea glicemiei, sporeste eficienta curelor de slabire, reduce senzatia defoame, scade nivelurile de trigliceride si colesterol din sange, este un ajutor natural in luptaimpotriva sindromului metabolic.

Liquid Chlorophyll – supliment alimentar obtinut din lucerna, planta ce contine toate vitaminele,mineralele si oligoelementele de care are nevoie organismul uman si este, de asemenea, o sursabogata de clorofila. Acest produs are urmatoarele beneficii pentru sanatatea organismului:

un puternic efect de alcalinizare la nivelul sistemului digestiv, poate fi benefic pentru pacientiicare sufera de artrite reumatoide, ajuta la indepartatrea mirosului corporal, elimina respiratiaurat mirositoare, amelioreaza durerile de gat, imbunatateste circulatia sanguina,amelioreaza indigestia si reduce senzatia de oboseala, are actiune puternic antibacteriana siantiinflamatoare, poate ajuta la intarirea sistemului imunitar, optimizeaza si mentine stareade sanatate.

Evening Primrose Oil – contine ulei din luminita de seara. Mentine sanatatea pielii si parului,supliment excelent in curele de slabire, ajuta la functionarea normala a inimii, inlatura simptomeleneplacute care preced menstruatia.

3 Daca un membru cumpara 1 Menopausal Formula (FL0115) + 1 URX (CV0175) pe o singurafactura, va primi CADOU 1 Ginkgo XC (CV0147).

In limita stocului disponibil! Produsele cadou NU beneficiaza de PB si PC!

Menopausal Formula – supliment alimentar cu vitamine (A, C, E, etc), minerale (seleniul, etc) siextracte din plante (coada calului are efecte diuretice, Gisengul siberian stimuleaza forta mentala sifizica, vitexul stimuleaza productia de progesteron, etc) care ajuta la ameliorarea simptomelorneplacute ale menopauzei (bufeurile, cresterea ritmului cardiac, transpiratia abundenta in timpulnoptii, dereglarii de somn, schimbari bruste de dispozitie, etc.).

URX – supliment alimentar indicat pentru metinerea sanatatii vezicii si a tractului urinar:

contine dmanoza, una dinte cele mai eficiente substante impotriva bacteriei E-coli;

extractul din fructe de merisor impiedica multiplicarea acestei bacterii;

vitamina C contribuie la indepartarea infectiei prin acidifierea urinei creand un mediu acid careinhiba dezvoltarea bacteriilor;

frunzele de urzica au un efect antidiuretic, ajuta organismul sa elimine acidul uric si bacteriilecauzatoare de infectii urinare;

planta strugurii ursului are efect astringent si este indicata in infectiile urinare;

frunzele de Buchu sunt folosite ca dezinfectant urinar si diuretic natural , benefic in cazulinflamatiilor tractului urinar, etc.

Ginkgo XC – supliment alimentar care contine extract standardizat de Ginkgo Biloba si contribuie la:imbunatatirea circulatiei sanguine si a memoriei; ameliorarea simptomelor in cazul femeilor care suferade simdrom premenstrual; inlaturarea raului de inaltime, precum si protectia fata de actiunea nociva aradicalilor liberi.

4 Daca un membru cumpara 1 Prostate Power (CV0116) + 1 Oregano Oil (CV0146) pe o singurafactura, va primi CADOU 1 Super Soya Lecithin – 100 caps (PN0104).

In limita stocului disponibil! Produsele cadou NU beneficiaza de PB si PC!

Page 5: Promotii CaliVita international Romania aprilie 2015

Prostate Power – este un supliment alimentar complex, recomandat barbatilor care au depasit varstade 40 ani, pentru a preveni aparitia adenomului de prostata. Administrarea este deosebit deavantajoasa, deoarece nu cauzeaza efecte secundare (de ex. scaderea libidoului si a potentei).

Oregano Oil – utilizat intern este eficient in cazurile de racela si dureri in gat, in cazul problemelordigestive; are efect antifungic si antimicrobian. Conform ultimelor studii carvacrolul are efecteanticancerigene si hepatoprotectoare, fiind util in prevenirea cancerului de prostata. Extern, uleiulde oregano se aplica pe piele in cazul intepaturilor de insecte; se poate pune in sampoane in caz descalp infectat cu fungi sau existenta matretei. Poate fi adaugat si in sapunurile lichide sau gelurilede dus, datorita proprietatilor antiseptice deosebite. De asemenea poate fi utilizat si pentru protectiagingiilor si a dintilor, daca se pun cateva picaturi pe periuta de dinti.

Super Soya Lecithin – lecitina este o substanta naturala a carei efecte benefice sunt putin cunoscute.

Reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteste colesterolul si alte lipide in substantehidrosolubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism, fortifica musculatura cardiaca.

Reduce in mare masura sau chiar elimina durerile articulare. Lecitina vine in ajutorulpersoanelor meteosensibile, este indispensabila si pentru ameliorarea durerilor articulareale sportivilor.

Asigura o culoare sanatoasa a pielii si combate caderea parului , impiedica aparitiadiverselor eczeme, contribuie la intensificarea capacitatii de memorizare si are usor efectsedativ.

Administrata in combinatie cu mierea de albine, contribuie la intensificarea functiilorcerebrale.

Este un excelent tonic pentru persoanele in varsta, apatice, care si-au pierdutapetitul. Accelereaza tranzitul intestinal si inlatura balonarea.

5 25% REDUCERE din pretul produsului Vein ProteX (CV0150), daca acesta este achizitionatpe aceeasi factura cu produsul VeinCare (CC0003).In limita stocului disponibil! PB nu se modifica, iar PC se reduc cu 25%!

Vein Protex – este recomandat persoanelor a caror profesie necesita statul in picioare sausederea prelungita, precum si acelor persoane care sunt expuse unui efort sporit (de ex.persoanele obeze).

Este un excelent produs antioxidant care poate ajuta la restabilirea structurii sifunctiilor venelor.

Principala substanta pentru protectia venelor o constituie extractul din samburi destruguri, care contribuie la reducerea permeabilitatii vaselor de sange, spijinasoliditatea capilarelor si protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi. Acest extractramane in organism pana la trei zile si este de 20 ori mai puternic decat vitamina C si de50 ori mai puternic decat vitamina E.

Extractul de seminte de struguri este hidro si liposolubil, fapt pentru care poate traversatoate tipurile de membrane celulare, oferid protectie antioxidanta, reducand durerile depicioare si edemele.

MSM-ul din compozitia produsului fortifica peretii vaselor sanguine si contribuie laameliorarea simptomelor ce rezulta din existenta venelor varicoase.

Radacina de ghimbir si turmericul impiedica formarea cheagurilor de sange siimbunatatesc circulatia din membranele inferioare si superioare, avand si efecteantiinflamatoare.

Vein Care – este o crema pentru picioare, care contine hirudina (o substanta proteica produsa

Page 6: Promotii CaliVita international Romania aprilie 2015

de glandele salivare ale lipitorilor) si extract din planta Siegesbeckia, indicata persoanelor caresufera de varice. Ajuta la mentinerea sanatatii vaselor capilare , elimina durerile spontane,frecventa crampelor din gambe, senzatia de „picioare de plumb”, inrosirea pielii,atingerea dureroasa. De asemenea accelereaza resorbtia hematoamelor, are efecte cosmeticeconferind pielii uscate elasticitate si netezime.

6 25% REDUCERE din pretul produsului Super Mega CoQ10 (CV0181), daca acesta esteachizitionat pe aceeasi factura cu produsul Omega 3 concentrate (CV0173).

In limita stocului disponibil! PB nu se modifica, iar PC se reduc cu 25%!

Super Mega CoQ10 – este un supliment alimentar cu o doza foarte ridicata de CoQ10 , cuadaos de antioxidanti, a carui administrare se recomanda doar in scop terapeutic. CoQ10 esteprezenta in fiecare celula a organismului si ajuta la transformarea nutrientilor in ATP (adenozintrifosfat), o substansta generatoare de energie. CoQ10 este produsa, pe de o parte, in ficat,iar pe de alta parte este ingerata odata cu alimentele pe care le consumam. Este importantde retinut ca productia endogena de CoQ10 scade o data cu inaintarea in varsta (dupa 30 – 35ani).

CoQ10 poate fi de ajutor nu doar in cazul productiei scazute a acestei substante, dar si in cazde efort fizic si mental intens la persoanele cu o dieta deficitara. Pe langa efectul sauenergizant, este indispensabila si in procesele de producere a energiei la nivel celular si ajuta lamentinerea functiei cardiace; datorita efectului antioxidant, ajuta la protejarea celulelorimpotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Omega 3 Concentrate – contribuie la mentinerea unui nivel normal al trigliceridelor dinsange si a tensiunii arteriale, ajutand la functionarea sanatoasa a inimii si creierului. Aciziigrasi Omega 3 contribuie la mentinerea sanatatii vederii normale. Este de asemenea indicatpentru dezvoltarea normala a sistemului nervos. Acizii grasi nesaturati sunt foarte sensibili laefectele daunatoare ale radicalilor liberi, astfel este indicat ca impreuna cu acest produs sa seconsume suplimente cu antioxidanti.

PACHETE CALIVITA

Pachetul Aquabelle

27% REDUCERE pentru Pachetul Aquabelle (XA0183) care contine cele treiproduse: AquabelleHydrating Cleanser Lotion (CC0007), Aquabelle Nourishing Cream(CC0008), Aquabelle Regenerating Cream (CC0009).

Pachetul Organic Acai

Daca un membru cumpara 3 Organic Acai (CV0182) pe o singura factura, vaprimiCADOU un al patrulea Organic Acai (CV0182) !

Pachetul Organic Noni

Daca un membru cumpara 3 Organic Noni(CV0172) pe o singura factura, vaprimi CADOU un al patrulea Organic Noni (CV0172)!

Pachetul Gummy Kids

Daca un membru cumpara 3 Gummy Kids (CV0197) pe aceeasi factura, va beneficia de pretulspecial!

Page 7: Promotii CaliVita international Romania aprilie 2015

In limita stocului disponibil!

Cumparand pachetul primiti 3 produse Gummy Kids cu abtibildurile aferente si o planseta decarton cu imaginea unui parc preistoric, care poate functiona ca suport pentru abtibilduri. Toateacestea vor fi ambalate intr-o cutie de poveste.

Toate pachetele mai sus mentionate se cumuleaza cu promotia de inscriere cu 1000PB!

PROMOTIE AQUARION CALIVITA

Daca un membrucumpara 1 Aquarion(CE0003), vaprimi CADOU urmatoarele produse:

1 Goldmax Magnet (CE0026)

un VOUCHER în valoare de 500 lei,care va putea fi folosit la cumpărareade produse CaliVita.

În limita stocului disponibil! Produsul cadouNU beneficiază de PB şi PC!Această promoţie nu se cumulează cu nicioaltă promoţie! Această promoţie oînlocuieşte pe cea veche.Condiţiile de folosire a Voucherului:

Voucherul va fi tiparit, inseriat, semnatsi stampilat

Voucherul va fi transmisibil, folosirea lui fiind posibila pe orice cod de membru.

Voucherul va putea fi folosit pe o singura factura, o singura data, in limita a 60% dinvaloarea facturii.

In limita stocului disponibil! Produsele cadou NU beneficiaza de PB si PC!Aceasta promotie nu se cumuleaza cu nicio alta promotie!

Promotiile CaliVita Romania sunt valabile:

in toate centrele CaliVita Romania din orasele Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca,Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara. Lista Centrelor CaliVita o gasesti >> aici <<

foloseste codul de reduceri 0407719585 sau solicita online cardul pentru cumparaturi lapreturi de CLUB.

la Departamentul de Expeditii Postale Calivita, tel. 0372 742 3560, 0744 399 819

Cumpara produse de calitate PREMIUM la pret de CLUB!

Etichete:club calivita, promotii calivita romania