prezentare tonic events 2016

11

Upload: tonic-agentie

Post on 12-Apr-2017

96 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Page 1: Prezentare Tonic Events 2016
Page 2: Prezentare Tonic Events 2016

Despre noi

De la data deschiderii sale in 2006 si pana in prezent, agentia Tonic Events se mandreste cu derularea a peste 500 de campanii BTL.

Am inceput cu promotii simple (>5 promoteri) si am continuat apoi cu campanii de comunicare integrate (concept, promotie, regulamente, tombola, concert), agentia noastra reusind pas cu pas implementarea cu succes a tuturor proiectelor prin colaborarea in sistem project-based cu diferiti experti pentru fiecare arie de expertiza in parte.

Cu o echipa tanara, idei noi, flexibilitate in implementarea conceptelor, am ajuns in cei peste 10 ani de activitate sa colaboram in mod fructuos cu branduri renumite pe piata din Romania, creand proiecte BTL de toate tipurile.

Page 3: Prezentare Tonic Events 2016

Servicii

•Promovare in Store;•Merchandising;•Sampling stradal; •Drop mail - distribuție de pliante în cutii postale;•Organizare de evenimente (inchiriere sali, echipamente tehnice, animatori s.a.m.d);•Leasing de Personal - ne ocupăm de angajarea şi plata promoterilor, mercantizorilor sau hostesselor pe baza pontajelor primite de la Client, iar Clientul se poate ocupa liniştit de training-ul, organizarea şi supervizarea activităţii lor.

Page 4: Prezentare Tonic Events 2016

Resurse

Reţea naţională solidă cu reprezentanţi în fiecare oraş din ţară, cu experienţă de peste 7 ani pe piaţa din România;

Peste 2.000 de colaboratori: promoteri, mercantizori şi hostess care ne-au fost alături la sute de campanii de promovare;

Sistem bine pus la punct bazat pe forme legale 100%, modalităţi certificate juridic de implementare a campaniilor şi proceduri de responsabilizare;

Coordonatori dedicaţi fiecărui Client: implicare 100% şi reuşita proiectelor;

Spaţiu de Depozitare necesar desfăşurării proiectelor care implică cantităţi mari de materiale (standuri, echipamente, premii etc.).

Page 5: Prezentare Tonic Events 2016

Atuuri

Principala caracteristică care ne diferenţiază de Concurenţă este că, pe lângă obiectivele de business specifice oricărei companii, noi urmărim şi instruirea persoanelor implicate în proiectele noastre în sensul organizării de training-uri cu accent pe Educaţie şi Formare profesională.

Urmarim ca promoterii nostri sa devina in fapt CONSULTANTI: Consultantul are un dublu rol: familiarizarea target-ului cu produsele Clientului şi vânzarea acestora. De asemenea, datorită existenţei unui Consultant, asigurăm constanţă şi creăm încredere în rândul target-ului obişnuit să-şi facă cumpărăturile la acelaşi magazin. Putem schimba astfel anumite tipologii de Clienţi din “dedicaţi produsului x” în “dornici de a încerca produsul Clientului nostru”. Pe de altă parte, familiarizarea target-ului cu Consultanţii duce la crearea încrederii în produsele Clientului şi achiziţionarea acestora .

Page 6: Prezentare Tonic Events 2016

Fotografii

Page 7: Prezentare Tonic Events 2016

Fotografii

Page 8: Prezentare Tonic Events 2016

Fotografii

Page 9: Prezentare Tonic Events 2016

Fotografii

Page 10: Prezentare Tonic Events 2016

Portofoliu

Page 11: Prezentare Tonic Events 2016