praga - 8 martie 2016

3
 Perioada: 06.03 - 10.03.2016 (5 zile / 4 nopti)  Ziua 1: BUCU!"#$ - P%&% Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 08:0 si sosire la Praga la ora locala 0!:00. T rans"er in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcan#$ Piata %elceslas $ Piata &taromests'e mest* (oprire la ora +,a pentru -spectacolul papusilor)$ Catedrala &". /itus (simbol spiritual al statului ce)$ Podul Carol (unul dintre cele mai "rumoase monumente gotice din 1uropa). Trans"er la otel Par' 23 sau similar. Ziua 2: P%&% 4ic de5un. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului$ piata %enceslas si urcar e cu "unicularul pe dealul Pe tri ni pentru admirarea "rumoasei panorame a orasului. &eara$ option al$ a propunem o croa7iera pe raul /ltaa. Ziua 3: P%&% - !'urie optionala *arlo+, ar, 4ic de5un. 1,curs ie optio nala la arl o# /ar#$ cunoscut a stat iune balneoclimateri ca din 1urop a centr ala$ prin i7oarele sale termale precum si prin portelanul si sticla "abricate de micii mestesugari. &eara$ retur la Praga si ca7 ar e. Opt ional$ cina tra ditional ce easca$ in timpul car eia eti descoper i mu7ica "olclorica ce easca$ eti e,perimenta preparatele traditionale si eti consuma nelimitat renumita bere. Ziua 4: P%&% - !'urie optionala reda 4ic de5un. 1,cursie optionala la Dresda$ numita si -9lorenta de pe 1lba. &e pot i7ita castelul ;inger$ biserica 9rauen' irce$ Opera &emper$ Palatul <egal eci de peste =00 de ani si Catedrala in stil baroc$ cea mai mare biserica din &a,onia. Ziua 5: P%&% - B UCU!"#$ 4ic de5un. Dupa eliberarea camerelor$ trans"er la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia >ucuresti. Decolare la 0!:2 si sosire la >ucuresti la ora ?@:A. P!#/peroana: 265 !U (lo in aera dula) eduere a treia peroana (pat uplientar in aera dula): 20 !U "uplient aera inle: 0 !U SERVICII INCLUSE: transport cu aionul >ucuresti B Praga si retur cu compania Tarom 2 nopti ca7are cu mic de5un la otel 23 ;;;.par'otelpraa.c7  sau similar tur panoramic de oras cu insotitorul de grup trans"eruri aeroport B otel B aeroport insotitor roman de grup NU SUNT INCLUSE: ta,ele de aeroport ?A 1<OE persoana B pot su"eri modi+cari (aloarea e,acta a acestora a + comunicata cu doua saptamani inainte de plecare$ odata cu emiterea biletelor) asigurarea medicala$ asigurarea storno (nu sunt obligatorii dar sunt recomandate) intrarile la obiectiele turistice e,cursiile optionale bacsisurile pentru so"eri si gi7i locali B se practica

Upload: anonymous-ygrxvx

Post on 09-Jan-2016

31 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

PRAGA - 8 Martie 2016

TRANSCRIPT

Page 1: Praga - 8 Martie 2016

7/17/2019 Praga - 8 Martie 2016

http://slidepdf.com/reader/full/praga-8-martie-2016 1/3

 

Perioada: 06.03 - 10.03.2016

(5 zile / 4 nopti) Ziua 1: BUCU!"#$ - P%&%Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Taromcu destinatia Praga. Decolare la ora 08:0 si sosire la Praga la ora locala 0!:00. Trans"er in centrul orasului pentru turpanoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcan#$ Piata %elceslas$ Piata &taromests'e mest* (oprirela ora +,a pentru -spectacolul papusilor)$ Catedrala &". /itus (simbol spiritual al statului ce)$ Podul Carol (unuldintre cele mai "rumoase monumente gotice din 1uropa). Trans"er la otel Par' 23 sau similar.Ziua 2: P%&%4ic de5un. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului$ piata %enceslas siurcare cu "unicularul pe dealul Petrini pentru admirarea "rumoasei panorame a orasului. &eara$ optional$ apropunem o croa7iera pe raul /ltaa.Ziua 3: P%&% - !'urie optionala *arlo+, ar,4ic de5un. 1,cursie optionala la arlo# /ar#$ cunoscuta statiune balneoclimaterica din 1uropa centrala$ prin

i7oarele sale termale precum si prin portelanul si sticla "abricate de micii mestesugari. &eara$ retur la Praga sica7are. Optional$ cina traditional ceeasca$ in timpul careia eti descoperi mu7ica "olclorica ceeasca$ etie,perimenta preparatele traditionale si eti consuma nelimitat renumita bere.Ziua 4: P%&% - !'urie optionala reda 4ic de5un. 1,cursie optionala la Dresda$ numita si -9lorenta de pe 1lba. &e pot i7ita castelul ;inger$ biserica9rauen'irce$ Opera &emper$ Palatul <egal eci de peste =00 de ani si Catedrala in stil baroc$ cea mai mare bisericadin &a,onia.Ziua 5: P%&% - BUCU!"#$4ic de5un. Dupa eliberarea camerelor$ trans"er la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia >ucuresti.Decolare la 0!:2 si sosire la >ucuresti la ora ?@:A.

P!#/peroana: 265 !U (lo in aera dula)eduere a treia peroana (pat uplientar in aera dula): 20 !U

"uplient aera inle: 0 !U

SERVICII INCLUSE:

• transport cu aionul >ucuresti B Praga si retur cu compania Tarom

• 2 nopti ca7are cu mic de5un la otel 23 ;;;.par'otelpraa.c7  sau similar

• tur panoramic de oras cu insotitorul de grup

• trans"eruri aeroport B otel B aeroport

• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:

• ta,ele de aeroport ?A 1<OE persoana B pot su"eri modi+cari (aloarea e,acta a acestora a +

comunicata cu doua saptamani inainte de plecare$ odata cu emiterea biletelor)• asigurarea medicala$ asigurarea storno (nu sunt obligatorii dar sunt recomandate)

• intrarile la obiectiele turistice

• e,cursiile optionale

• bacsisurile pentru so"eri si gi7i locali B se practica

Page 2: Praga - 8 Martie 2016

7/17/2019 Praga - 8 Martie 2016

http://slidepdf.com/reader/full/praga-8-martie-2016 2/3

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):

06.0A >ucuresti (Otopeni) 08:0 B Praga 0!:00?0.0A Praga 0!:2 B >ucuresti (Otopeni) ?@:ATARIFE INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (MINIM 20 PERSOANE):

Croa7iera pe raul /lataa: 0 1<OE persoana

? 7i la arlo# /ar#: =0 1<OE persoana (transport autocar$ gid local$ tur de oras$ pran7) Cina traditionala ceeasca cu program "olcloric$ preparate traditionale$ bere$ in si bauturi nealcoliceincluse (trans"er otel B restaurant B otel inclus): 0 1<O E persoana 1,cursie la Dresda: 60 1<O E persoanaTRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (de la do!"!l!#$ !%! 2 &a'ae!):

- 15 !UEadultEdusintors si 10 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasul PFOI1&TI- 20 !UEadultEdusintors si 10 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasele GI<GI$ <IC1I- 25 !UEadultEdusintors si 10 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasul T<GO/I&T1- 30 !UE adultEdusintors si 15 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasele &II$ PIT1&TI$F1D<I- 35 !UEadultEdusintors si 15 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasele P<1D1F$ &FO>OI- 40 !UEadultEdusintors si 20 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasele ><&O/$ CF<&I- 45 !UEadultEdusintors si 20 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasele 9OC&I$ &FTI- 50 !UEadultEdusintors si 30 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasele CO&TT$ C<CF- 55 !UEadultEdusintors si 30 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasele C<IO/$ <4 /FC1$><IF$ GFTI$ T1CCI$ 9G<&- 65 !UEadultEdusintors si 35 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasele TFC1$ >C- 0 !UEadultEdusintors si 35 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasul &I>I- 0 !UEadultEdusintors si 45 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasele &IGHI&O<$ 41DI& 5 !UEadultEdusintors si 50 !UEcopil @?@ aniEdusintors din orasul TG 4<1&

*RUP MINIM: 20 PERSOANE

Pentru un grup de ?2?! persoane$ pretul se ma5orea7a cu @ 1<OE persoana. Pentru grup mai mic de?2 persoane$ e,cursia se reprogramea7a. Focurile con+rmate suplimentar "ata de grupul ma,im re7eratpot + la un tari" mai mare (in "unctie de disponibilitatile la aion si ca7are) si se supun unor reguli di"eritede decomandare.

CONDITII FINANCIARE:

#!!7! ! P8%#%:

• @0J din pretul pacetului turistic la inscriereK

• 60J din pretul pacetului turistic cu minim A0 7ile inaintea plecariiK

• @0J din pretul pacetului turistic cu minim ? 7ile inaintea plecarii.Procentul a"erent primei plati sa a calcula in "unctie de momentul inscrierii. Daca inscrierea interine cumai putin de @0 7ile inaintea plecarii$ pacetul turistic se a acita integral.In ca7ul nerespectarii termenelor de plata$ Tour Operatorul isi re7era dreptul de a anula re7erarea.C7$#$$ ! %7U8%! / P!7%8$Z%$:

@0J din pretul pacetului turistic daca renuntarea se "ace in interalul ! 7ile A0 7ile inainteaplecariiK• 0J din pretul pacetului turistic daca renuntarea se "ace in interalul @! 7ile ? 7ile inaintea

plecariiK• 80J din pretul pacetului turistic daca renuntarea se "ace in interalul ?2 7ile = 7ile inaintea

plecariiK• ?00J din pretul pacetului turistic daca renuntarea se "ace cu mai putin de 6 7ile inaintea plecarii

$P#%7#9 /a reamintim ca inceierea unei sigurari "#7 de calatorie poate acoperi pierderile+nanciare cau7ate de anulare$ contracarand e"ectul penali7arilor aplicate. /a recomandam sa u7ati deacest mi5loc de protectie +nanciara care acopera cele mai "recente eenimente ce cau7ea7a anulareacalatoriei.

OBSERVATII:

• gentia nu raspunde in ca7ul re"u7ului autoritatilor de la punctele de "rontiera de a primi turistul peteritoriul propriu sau de ai permite sa paraseasca teritoriul propriu.

• gentia isi re7era dreptul de a modi+ca suma a"erenta ta,elor de aeroport$ in situatia in care acestlucru este impus de compania aeriana.

• sigurarea medicala nu este obligatorie$ dar este recomandata. sigurarea storno (optionala)$ seinceie in momentul semnarii lui de de comerciali7are a sericiilor turistice.

Page 3: Praga - 8 Martie 2016

7/17/2019 Praga - 8 Martie 2016

http://slidepdf.com/reader/full/praga-8-martie-2016 3/3

• %ezarea in autoar e ae in ordinea inrierilor inepand u a doua an;eta.

•  Tari"ul pentru copil este alabil in ca7ul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a bene+ciade tari"ul de copil acesta trebuie sa nu + implinit arsta de ?? ani. Copiii sub ?8 ani care calatorescsinguri sau doar cu unul dintre parinti$ or trebui sa pre7inte la ama acordul parental al ambilorparinti sau al celui care nui insoteste (dupa ca7)$ obtinut la notariatK daca adultul insotitor nu esteunul dintre parinti$ acesta trebuie sa aiba asupra sa si ca7ier 5udiciar

• Programul poate + modi+cat de catre conducatorul de grup in "unctie de anumite situatii speciale.

• Distributia camerelor la oteluri se "ace de catre receptiile acestoraK problemele legate de

amplasarea sau aspectul camerei se re7ola de catre turist direct la receptie$ asistat de insotitorul degrup.

• Pentru anumite "acilitati din otel sau din camera$ otelierul poate solicita ta,e suplimentareK inmomentul sosirii la otel solicitati receptionerului sa a in"orme7e cu e,actitate asupra lor.

• 1,cursiile optionale se e"ectuea7a la "ata locului cu agentii locale. &umele a"erente acestor e,cursiinu se incasea7a in numele si pentru gentia  TourOperatoare din <omania. Preturile e,cursiiloroptionale pot + mai mari decat cele ale e,cursiilor ce pot + aci7itionate de la receptia otelurilor$aceasta datoranduse "aptului ca persoanele participante or aea la dispo7itie un mi5loc detransport care ii a duce si ii a aduce la otelul respecti$ gidul e,cursiei si dupa ca7 gid local.

• Clasi+carea pe stele a otelurilor este cea atribuita de o+cialitatile de resort din Ceia. Ca atare$"acilitatile comune si cele ale camerelor sunt con"orme cu standardele locale. Pre7entul programconstituie ane,a la Contractul cu Turistul.