organo gold romania 2013

33

Upload: organo-gold-romania

Post on 02-Nov-2014

79 views

Category:

Business


2 download

DESCRIPTION

Organo Gold Romania este afacerea mileniului. Inglobeaza cele mai profitabile afaceri din lume. Practic ai 5 afaceri de succes intr-una singura. Organo Gold Romania iti ofera o sansa reala de a-ti schimba cu adevarat stilul de viata. Este o afacerea prea simpla sa o ratezi. Afla mai multe detalii pe site-ul og.bogat-sanatos.ro sau la tel. 0727-836.367. Este usor, este simplu, este cafea!

TRANSCRIPT

Page 1: Organo Gold Romania 2013
Page 2: Organo Gold Romania 2013

ATENŢIE

Prezentarea de faţă este originalăAvem în faţă o firmă nouă şi se numeşte

Se exclude orice asemănare cu alte firme care funcţioneză în România!!!

MULŢUMIM

ORGANO

Page 3: Organo Gold Romania 2013

Să vorbim despere Cafea

• Se consumă peste 1 milion ceşti de cafea pe zi numai în România.

• Se consumă peste 2 MILIARDE ceşti de cafea pe zi în lume.

Aproape fiecare persoană pe care o cunoşteţi, bea cafea. Adulţi fără limită de vârstă consumă cafea, unii plătesc chiar 4 € pentru o ceaşcă de cafea (aproximativ 16 RON)

Cafeaua:

Acum puteţi povesti acestor persoane că au posibilitatea de a câştiga bani cu cafeaua !

Page 4: Organo Gold Romania 2013

Este pe locul II, cel mai consumat lichid din

lume, dupa apă !

Cafeaua nu este un lux...Nu este o nevoie, este un obicei o tradiţie, o plăcere...

Cafeaua !!!

Este pe locul II, cel mai mare produs de consum, după ţiţei!

Page 5: Organo Gold Romania 2013

Compuşii cafelei şi rolul lor:• Cafeaua conţine antioxidanţi (fenol, arome volatile) care împiedică

distrugerea celulelor şi, implicit, declanşarea unor boli, iar acidul colorgenic reduce concentraţia de glucoză. Un consum de până la 3 ceşti de cafea pe zi se pare că reduce riscul afecţiunilor cardiovasculare.

• Cofeina, principalul element din compoziţia bobului de cafea, stimulează sistemul nervos, creşte activitatea intelectuală, reduce temporar starea de oboseală şi favorizează digestia, stimulând activitatea aparatului excretor.

• Alţi compuşi ai cafelei dezvoltă formarea hormonilor esenţiali activităţii cerebrale endorfina şi serotonina, mai acţionează asupra tubului respirator şi este un bun remediu împotriva durerilor de cap şi a migrenelor pentru că dilată vasele de sânge.

• Cofeina şi teofilina nu se regăseşte însă numai în cafea, ci este o componentă importantă a ceaiului, a ciocolatei, dar şi a băuturilor răcoritoare sau energizante, precum şi a unor medicamente pentru combaterea durerilor de cap, răcelilor ori alergiilor. Cantitatea de cofeină din cafea variază foarte mult, în funcţie de tipul acesteia.

• Planta cafelei Arabica este un arbust din familia Rubiacee caracterizată prin mici boabe verzi care la maturitate devin roşii aprinse. Sâmburii sunt extraşi din fruct după care printr-un proces complex şi laborios, sunt selecţionaţi cu atenţie, trataţi, amestecaţi şi în sfârşit prăjiţi şi măcinaţi. Habitatul natural al cafelei este zona tropicală, la înălţimi care variază între 200 şi 2000 metri cu o climă caldă, umedă şi multe ploi totodată este mai delicată dar are şi calităţi superioare din punct de vedere organoleptic.

Page 6: Organo Gold Romania 2013

Despre Cafea arabică !

• Ultimele cercetări arată că băutura noastră favorită ne protejează de o mulţime de boli (dintre care vreo 10 letale). După ce au analizat datele a 126.000 de oameni, timp de 18 ani, cercetătorii de la Harvard au calculat că, în comparaţie cu “neprihăniţii” noştri semeni care nu consumă cafea, noi, “păcătoşii”, suntem mult mai puţin expuşi riscului de a ne îmbolnăvi de diabet de tip 2. 

• Alte studii (unul făcut la Iowa Women’s Health, pe un eşantion de 27.000 de femei, pe o perioadă de 15 ani, altul făcut de Nestlé Research Center şi al treilea publicat recent în Norvegia) arată că, datorită consumului de cafea (decofeinizată sau nu) scade şi riscul afecţiunilor cardiovasculare, în special la femei. Mai exact, dacă bem trei căni pe zi, şansele de a ne îmbolnăvi de inimă scad cu 24%. Nu e rău deloc! 

• Se pare că, graţie pasiunii noastre pentru cafea, noi, băutorii inveteraţi, suntem protejaţi de Parkinson în proporţie de 80%, de cancerul de colon (25%), de ciroză hepatică (80%) şi de pietrele la rinichi (50%). De asemenea, există dovezi că o doză moderată de cafea poate scoate un pacient dintr-o criză acută de astm, atunci când nu are medicaţia la îndemână, calmează durerile de cap mai eficient decât pilulele obişnuite, îmbunătăţeşte performanţele atletice (stimulând musculatura să producă contracţii mai puternice), ajută la menţinerea greutăţii şi previne apariţia cariilor dentare.

Ştiaţi că ...?

Page 7: Organo Gold Romania 2013

NU RENUNȚAȚI LA NIMIC MAI MULT PRIMIȚI MAI MULTPrin amestecul de 100% ecologic certificat de cafea Arabică cu Ganodermă veți primi un

produs decea mai bună calitate (mai puţin de 2% cofeină), Ceaiul verde şi Cacaua este, de asemenea,

rezultatul unui gust perfect rezolvând multe probleme de sănătate convertit într-o plăcere pură.

Page 8: Organo Gold Romania 2013

Ganoderma LucidumReishi(japoneză) – Ling Zhi(chineză)

Baza produselor noastre!

Page 9: Organo Gold Romania 2013

100% certificat GANODERMA LUCIDUM / ORGANICĂ

Reishi / Ganoderma Lucidum

• Nu întâmplător Ganoderma cu proprietăţi terapeutice se prezintă în următoarele forme:

                  • Gano în formă de pancreas,

                                                                                                              

• Gano în formă de creier,

• Gano în formă de inimă,

• Gano în formă de ficat,

• Gano în formă de organ genital,

• Gano în formă de plămâni.Polizaharidele şi germaniul orPolizaharidele şi germaniul oraaganicganic, , AdenozinaAdenozina, , TriterpenoideleTriterpenoidele, , Esenţa ganodermicăEsenţa ganodermică..

Despre acesta ciupercă medicinală se spune că era prezentă în "elixirul tinereţii eterne", căutat în mod constant de taoiştii din vechime. Cunoscută sub denumirea de ReiShi, Ling zhi este recunoscută de sute şi chiar mii de ani drept o ciupercă medicinală puternică, datorită proprietăţilor sale asociate cu sănătatea, vindecarea, viaţă lungă, cunoaşterea şi fericirea.

Page 10: Organo Gold Romania 2013

Ganoderma Lucidum, Reishi sau cunoscută şi sub numele de „Ciuperca Roşcată”:

Reishi sau Ganoderma Lucidum se mai numeşte şi „Ciuperca Nemuririi". În China şi Japonia se foloseşte de peste 4000 de ani în

medicină alternativă

GANODERMA LUCIDUM "Regele miraculos al plantelor"

Ajută inima prin a-i da mai multă putere fără a folosi mai mult oxigen. Are efecte benefice în următoarele afecţiuni:

•Bronşite•Insomnii

•Tratarea bolilor Autoimune•Alergii

•Antithrombotic •Scade tensiunea

•Scade nivelul de colesterol•Probleme cu ficatul (de ex.. Hepatite)

•Previne formarea pancreatitei•Prevenirea Cancerului

•Întăreşte sistemul nervos•Curăţirea colonului

•Combaterea şi tratarea durerilor de articulaţii•Neurodermite şi alte multe afecţiuni

•Recomandată persoanelor supraponderale.

Pentru contribuţia sa în vindecarea tuturor tipurilor de cancere şi pentru efectul pozitiv în dezvoltarea sistemului imunitar, aceasta ciupercă miracol revoluţionează lumea medicală şi aduce o perspectivă strălucitoare asupra umanităţii în cucerirea longevităţii.

Page 11: Organo Gold Romania 2013

CUM LUCREAZĂ GANODERMA

Efectele Ganodermei în 5 etape:

1. SCANARE:Ganoderma ajută la depistarea bolilor şi toxinelor ascunse în corp şi acţionează pentru reglarea funcţiilor organismului. În timpul acestui proces corpul va prezenta simptome cunoscute ca reflexii. Aceste reacţii nu constituie efecte secundare ci ne ajută să identificăm zona cu probleme. Acesta este efectul de evaluare a stării de sănătate. 2. Curață elimină Toxinele:Ganoderma este cunoscută ca "rege al plantelor în procesele de detoxifiere," elimină colesterol, aciditatea, depozitele de grăsime, radionucleizii şi alte acumulări în organism (metale grele,fibrină, etc).

Ganoderma Lucidum “Planta tinereţii”

Page 12: Organo Gold Romania 2013

3. Reglare:

În timpul procesului de vindecare pot fi observate multe reacţii. Nu vă alarmaţi căci acesta este semnul că organismul se vindeca, începe de la sine reglarea automată (eliminarea RL).

4. Refacerea:Ganoderma constant după ce a terminat procesul de reparat în organism, "zonele cu probleme", şi prin consolidarea sistemului imunitar, face organismul mai rezistent la boli!

5. Anti-îmbătrânire:Consecinţa logică este o îmbătrânire lentă, pentru o sănătate radiantă, îmbunătăţeşte performanţele, fizice şi mentale.

Ganoderma Lucidum “Elixirul eternităţii”

Page 13: Organo Gold Romania 2013

Substanţele Substanţele GanodermGanodermeiei Lucidum Lucidum

Polizaharidele şi germaniul organicPolizaharidele şi germaniul organic îmbunătăţesc capacitatea naturală de vindecare a îmbunătăţesc capacitatea naturală de vindecare aorganismului şi fortifică sistemul imunitar. Ele au proprietăţi antitumorale împiedicând organismului şi fortifică sistemul imunitar. Ele au proprietăţi antitumorale împiedicând degenerarea organelor interne şi întărind celulele din ţesuturi. Aceste elemente degenerarea organelor interne şi întărind celulele din ţesuturi. Aceste elemente determină creşterea nivelului de oxigen din sânge şi facilitează eliminarea celulelor determină creşterea nivelului de oxigen din sânge şi facilitează eliminarea celulelor moarte şi a toxinelor solubile în apă.  moarte şi a toxinelor solubile în apă.  (NOTA:(NOTA:  Ciuperca obişnuită conţine polizaharide în cantităţi variate. Farmaciştii   Ciuperca obişnuită conţine polizaharide în cantităţi variate. Farmaciştii japonezi au extras polizaharidele din " Yun- Jong ", care face parte din aceeaşi familie japonezi au extras polizaharidele din " Yun- Jong ", care face parte din aceeaşi familie din care face parte şi Ganoderma şi au produs un medicament numit P.S.K. Acest din care face parte şi Ganoderma şi au produs un medicament numit P.S.K. Acest medicament a fost folosit ca imunoterapie în cancer şi s-a dovedit a fi eficient, fiind medicament a fost folosit ca imunoterapie în cancer şi s-a dovedit a fi eficient, fiind astfel aprobat de către Departamentul Medical Koseisho din Japonia. El se prescrie astfel aprobat de către Departamentul Medical Koseisho din Japonia. El se prescrie pacienţilor cu cancer în scopul prevenirii metastazării şi are ca efect creşterea pacienţilor cu cancer în scopul prevenirii metastazării şi are ca efect creşterea imunităţii organismului prin producerea de anticorpi. Atunci când s-au publicat imunităţii organismului prin producerea de anticorpi. Atunci când s-au publicat informaţii în  mediul de specialitate despre conţinutul ridicat de polizaharide din informaţii în  mediul de specialitate despre conţinutul ridicat de polizaharide din Ganoderma, aceasta a fost legitimată la rândul ei ca o plantă curativă cu proprietăţi Ganoderma, aceasta a fost legitimată la rândul ei ca o plantă curativă cu proprietăţi deosebite, fiind aprobată siguranţa prescrierii ei de către acelaşi departament medical deosebite, fiind aprobată siguranţa prescrierii ei de către acelaşi departament medical din Japonia.)din Japonia.)Adenozina Adenozina   îîmpiedicmpiedicăă formarea de cheaguri în sânge, îmbunătăţeşte circulaţia formarea de cheaguri în sânge, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, scade nivelul de colesterol, reduce grăsimile, îmbunătăţeşte funcţionarea sanguină, scade nivelul de colesterol, reduce grăsimile, îmbunătăţeşte funcţionarea cortexului şi a glandelor interne determinând menţinerea echilibrului endocrin, cortexului şi a glandelor interne determinând menţinerea echilibrului endocrin, reglează metabolismul, aduce starea de tinereţe şi de energie în corp şi menţine reglează metabolismul, aduce starea de tinereţe şi de energie în corp şi menţine echilibrul PH-lui din sânge. Adenozina întăreşte sistemul digestiv, împiedică alergiile echilibrul PH-lui din sânge. Adenozina întăreşte sistemul digestiv, împiedică alergiile datorate antigenilor, reduce colesterolul şi activează nucleul celulelor.datorate antigenilor, reduce colesterolul şi activează nucleul celulelor.TriterpenoideleTriterpenoidele fortifică sistemul digestiv şi construieşte protecţia împotriva alergiilor fortifică sistemul digestiv şi construieşte protecţia împotriva alergiilor cauzate de antigene. Reduce colesterolul şi conţinutul de substanţe grase, activează cauzate de antigene. Reduce colesterolul şi conţinutul de substanţe grase, activează nucleele celulelor.nucleele celulelor.Esenţa ganodermicăEsenţa ganodermică întinereşte ţesuturile organismului, conservă funcţiile întinereşte ţesuturile organismului, conservă funcţiile organismului, menţine starea de tinereţe, vindecă problemele pielii şi înfrumuseţează organismului, menţine starea de tinereţe, vindecă problemele pielii şi înfrumuseţează pielea. Este totodată eficientă pentru uzul extern în tratarea rănilor, a ulceraţiilor pielea. Este totodată eficientă pentru uzul extern în tratarea rănilor, a ulceraţiilor mucoasei bucale şi pentru oprirea sângerării.mucoasei bucale şi pentru oprirea sângerării.

Page 14: Organo Gold Romania 2013

OrGano Gold este un Partener care a introdus nu mai puţin 240 millioane de Dolari în Proiectul OrGano-parcul industrial, construit în China.

Fabrica

Technologie de ultimă oră pentru liniile de producţie ale imperiului OrGano Gold

Bernie ChuaPreşedintelecompaniei

Page 15: Organo Gold Romania 2013

★ GMP (Good Manufacturing Product)★ ISO 9001:2000★ HACCP (standard EU de igienă )★ Kosher★ Halal★ Certificatul Organic

Patent on Ganoderma Lucidum Products & Preparation Method (Patent Number ZL01101789.9)

Certificate internaţionale OrGanoGold

Page 16: Organo Gold Romania 2013

Gourmet Black Coffee

Gourmet Latte Gourmet

Mocha

Ceai Organic Green

Ciocolată

Gourmet

Hot

30 Plcuri

20 Plicuri15 Plicuri

15 Plicuri

25 Plicuri

SORTIMENTE

Page 17: Organo Gold Romania 2013

17

Cunoașteți 2 persoane care consumă cafea ,ceai sau ciocolată caldă ?

Atunci această afacere este pt. DVS !

Este uşor,este simplu fiindcă este Cafea !

Page 18: Organo Gold Romania 2013

18

Posibilităţi de câştig, vă oferim dvs. În timp ce

dvs beţi o cafea, un ceai sau o

ciocolată caldă7

Page 19: Organo Gold Romania 2013

OFERTA

Câştig zilnic

Ca partener independent OrgnoGold aveţi posibilitatea să oferiţi produsele: prietenilor , cunoştinţelor sau cercului dvs. de contacte cum ar fi:

Se poate distribuii la: cutie , baxuri sau chiar plicuri.

Câştigul Dvs. se va realiza din diferenţa de preţ : achiziţie - client

1

• birouri• şcoli• restaurante• magazine mici• la persoane fizice• expoziţii

• biserici• spitale• party-uri de acasă• Chioşcuri• Spa şi alte Saloane• Săli de Fitness

Page 20: Organo Gold Romania 2013

2 Pachete de start RAPID

• Pachetul de BRONZ 260 €• Pachetul de ARGINT 580 €• Pachetul de AUR 1490 €

Page 21: Organo Gold Romania 2013

2 Bonus START rapidPlată săptămănală !!!

În momentul în care se înregistrează cineva pe linkul meu, în funcţie de *pachetul de start rapid* care l-a achiziţionat, în contul meu primesc unul dintre bonusurile de mai jos

Pachetul de START nu este obligatoriu dar este generator de multe beneficii şi sunteţi calificat pe viaţă, fără alte costuri suplimentare. Decizia finală vă aparţine !

Pachete de START Plata DVS Bronz € 20.00Argint € 80.00 AUR € 150.00

Atenţie: pot fii diferenţe între sistemul de plată, SUA - Europa.

Page 22: Organo Gold Romania 2013

Liniile superioare

Persoanele cu roşusunt persoane ce au ajuns în afacereaDvs pe care nu îi cunoşteti dar profitaţi din plin.

Profită acum de oportunitateaInternaţională !

3 Bonus Binar

Page 23: Organo Gold Romania 2013

1

1

1

1

1

BINAR combinat cu MULTILEVEL

Piciorul Stâng

Piciorul Drept

Page 24: Organo Gold Romania 2013

Numai din MULTILEVEL se cîştigă mult.

2512

1 1 1 1 1

625

TU

Page 25: Organo Gold Romania 2013

Bonus Multi - Level

Venit pasiv este generat de cuantumul valoric al produselor achiziţionate

29%-puteţi primi din Bonusul deMulti - Level

• compresie dinamică… de multe ori şi peste 9 nivele•Total 9 nivele 32%

Dvs.

5%

5%

5%

4%

4%

3%

3%

4

1

2

3

4

5

6

7

Bonusul Multi-Level este bonus separat de Bonusul DUAL şi START

2%8

1%9

ATENŢIE acest lucuru este UNIC. Pe lângă câştigul obţinut din sistemul binar. Există şi un sistem Unilevel, ce poate duce la venituri reziduale foarte mari !!

Page 26: Organo Gold Romania 2013

Oamenii trăiesc de la un salariu la altul, muncind din ce în ce mai mult, numai pentru a-şi asigura cele necesare supravieţuirii. De ce? Pentru că au căzut în capcana schimbării timpului contra bani. Acesta este modelul pe care ni l-au arătat părinţii noştri şi în care am ajuns să credem orbeşte.

Nu ne-au învăţat însă că există o alternativă: aceea de a munci o data şi a fi plătiţi permanent, construind conducte de venit suplimentar. Pentru ca toţi dispunem de resursa numită timp, eforturile noastre se pot concentra asupra valorificării timpului, transformându-l în resurse financiare. Dacă la această ecuaţie adăugăm puterea Internetului, reuşita afacerii e sigură.

Formeazăţi conducta proprie !!! MLM

Page 27: Organo Gold Romania 2013

Câştigaţi bani prin sprijinirea altor persoane

Ajutaţi persoanele din echipa dvs şi ridicaţi cu până la 50% bonusul de MLM. Câştigaţi cu 20% mai mult după fiecare persoană introdusă persoanal (venit Multi-Level ) Câştigaţi 30% după fiecare persoană până la nivelul 4.

Bonusul Multi-Level este bonus separat de Bonusul DUAL şi START

5 Bonus de egalare

Gold Safir

Rubin Smarald Diamant

Nivel 1 10% 20% 20% 20% 20%

Nivel 2 10% 10% 10%

Nivel 3 10% 10%

Nivel 4 10%

Page 28: Organo Gold Romania 2013

Câştigaţi imediat BANI cum apar conducători în afacerea dvs.

Avantajele creşteri EXPONENŢIALE Câştigaţi 14% pănă la al 4 nivel cum aţi ajuns la nivelul de REGIONAL în urma tuturor persoanelor care au acelaşi nivel sau mai mare decât al dvs.

6 Bonus de generaţii

Safir

Rubin

Smaragd Diamant

1. Gen. 2% 2% 2% 2%

2. Gen. 3% 3% 3%

3. Gen. 4% 4%

4. Gen. 5%

Bonusul Multi-Level este bonus separat de Bonusul DUAL şi START

Dvs

Page 29: Organo Gold Romania 2013

Autoship (consum lunar)

• La nivel de consultant 50 € / lună• La nivel de gold 100 € / lună• La nivele superioare 200 € / lună

Acest consum tuturor colaboratorilor va aduce de la sine cea mai mare satisfacţie în sistemul Hibrid (Binar+MLM).

Page 30: Organo Gold Romania 2013

Bonus din rulajul Global

Să primiţi o parte din rulajul Organo Gold pe plan mondial

7

3%3% Trei procente (3%) din RULAJUL GLOBAL

Plăţile se efectuează de la nivelul EXECUTIV (rubin) (40.000 GP puncte în toată echipa)

OrGanogold lunar plăteşte 3% din Rulajul global între persoanele cu cele mai mari nivele.

12.5%25%

62.5%

Executiv Naţional Internaţional

Bonusul de Rulaj Global este un bonus separat de Generaţie Multi-Level Bonusul DUAL şi START

Page 31: Organo Gold Romania 2013

Posibilităţi de câştig ORGANOGOLDPosibilităţi de câştig ORGANOGOLD

• Posibiltatea de a realiza venituri din Grupă.

Diamant Albastru

20%Păna

la .......pe Săptămân

ă

Diamant Negru

20%Păna

la ........ pe

Săptămână

Diamant Încoronat

20%Păna

la ........ pe

Săptămână

Diamant Ambasador

20%Păna

la ........ pe Săptămână

Consultant Supervizor ConsultantConsultant

Gold SAFIR RUBIN SMARALD DIAMANT

Marketing

10% Binar 10% Binar 15% Binar 20% Binar 20% Binar 20% Binar 20% Binar 20% Binar

ÎnscrierePachet Bronz

Pachet Argint

Pachet de Aur 14.000 PV 40.000 PV 80.000 PV 200.000 PV

Câştig aprox. Câştig aprox. Câştig aprox. Câştig aprox. Câştig aprox. Câştig aprox. Câştig aprox. Câştig aprox.

500 € 1,000 € 1,500 € 2,500 € 5,000 € 10,000 € 15,000 € 20,000 €

CAFEAUA CARE TE PLĂTEŞTE !!!

Page 32: Organo Gold Romania 2013

Câştig după pachete de start !

Bronz

Argint

Aur

DVS alegeţi !

Produs de consum, pe care trebuie să-l îndrăgeşti şi să-l foloseşti;Sponsor, cu care deţii relaţie bazată pe încredere care să fie capabil să te susţină şi să te înveţe cum să-ţi dezvolţi propria echipă;Poziţionarea pe piaţă a companiei şi momentul în care i te alături.

Cele 3 puncte cheie (PSP) !

Page 33: Organo Gold Romania 2013

Sunteţi gata să fiţi dvs următorul ???Om realizat din cafea ???

Vă invităm