oferta minimax discount 25/11

8
MAGAZINUL PROMO}IILOR BOMB~! Nr. 25/2011 Ofert` valabil` \n perioada 21.09.2011 - 27.09.2011 \n limita stocului disponibil. Sugestii de prezentare 0 ,79 LEI Cartofi noi - România - Calitatea I - preț/kg 3 ,65 LEI Hamé Ton mărunțit - 185g - diverse sortimente - preț/buc 3 99 LEI Apetito Brânză topită felii - 144g - diverse sortimente - preț/buc D'aucy Porumb dulce - 340g - preț/buc 3 ,19 LEI Doncafé Selected Cafea măcinată - 250g + 50g - preț/buc 11 ,05 LEI 50g GRATIS 2 ,49 LEI Gogoșari - România - Calitatea I - preț/kg

Upload: minimax-discount

Post on 28-Mar-2016

226 views

Category:

Documents


2 download

DESCRIPTION

Oferta miniMAX DISCOUNT 25/11

TRANSCRIPT

Page 1: Oferta miniMAX DISCOUNT 25/11

MAGAZINULPROMO}IILORBOMB~! Nr. 25/2011

Ofert` valabil` \n perioada 21.09.2011 - 27.09.2011\n limita stocului disponibil.

Sugestii de prezentare

0,79LEI

Cartofi noi- România- Calitatea I- preț/kg

3,65LEI

HaméTon mărunțit- 185g- diverse sortimente- preț/buc

399LEI

ApetitoBrânză topită felii- 144g- diverse sortimente- preț/buc

D'aucyPorumb dulce- 340g- preț/buc

3,19LEI

Doncafé SelectedCafea măcinată- 250g + 50g- preț/buc

11,05LEI

50gGRATIS

2,49LEI

Gogoșari- România- Calitatea I- preț/kg

Page 2: Oferta miniMAX DISCOUNT 25/11

PREPARATE DIN CARNELACTATE-BRÂNZETURI

PrimoSalam cu șuncă țărănească- 650g- preț/buc

4,79LEI

5,39LEI

PerdigaoFicat de pui- preț/kg

AgricolaPulpe de pui superioare cu spate- preț/kg

7,99LEI

909LEI

CampofrioParizer de pasăre- 400g- preț/buc

INFO:Pregătit cu ingrediente atent selecționate, proaspete și respectând de fiecare dată cu strictețe rețeta, Salamul cu Șuncă Țăranesc de la Primo are un gust inconfundabil și un raport foarte corect calitate-preț. Poate fi combinat cu brânzeturi și legume proaspete pentru un mic dejun clasic sau poate fi o alegere excelentă pentru un sandwich delicios.

3,79LEI

PacoSana- 800g- 2,5% grăsime- preț/buc

Tnuva CottageBrânză cu smântănă- 175g- 5% grăsime- preț/buc

3,49LEI

Page 3: Oferta miniMAX DISCOUNT 25/11

DIVERTISMENT ȘTIaI că:…cel mai vechi brand (care mai există încă) din lume este săpunul Pears? Producția acestuia a început încă din 1789 și reprezintă primul săpun transparent din lume.…denumirea populară de “telefon celular” este dată de forma structurii din care este alcătuită o rețea de telefonie mobilă? Transmițătoarele GSM sunt așezate în formă de fagure, fiecare acoperind o porțiune de câțiva kilometri în jurul său.…omul cultivă cactuși nu doar ca plante ornamentale ci și pentru propria alimentație sau ca furaj pentru animale? Opuntia ficus-indica, de exemplu, este crescută în țări precum Mexic, Algeria, Chile etc pentru fructele sale comestibile denumite “tuna”.

OAMeni...OrizOntal: 1) Un om mai înfigăreţ din fire... - ...şi altul înaintat în vârstă 2) Tineri văzuţi prin centru! – Oameni cu darul vorbirii 3) A ieşi în forţă – Om de frunte din deşert 4) Oameni fragezi 5) Nici voi, nici ei, nici ele – Bărbat luat – Extrase dintr-un text! 6) Surse de hrană pentru bebeluşi – Pe astea le coc turcii 7) A provoca un scandal din senin – Element de susţinere 8) Persoanele din stânga! – Cântecul din leagăn – Un domn din Polonia... ajuns în Spania! 9) Rezervate pietonilor 10) Cel puţin... ştim de el că-i cel mai mic – Pieton din centru!VErtiCal: 1) Desfăşurat pe toată lungimea – Creşte în livadă 2) Adresat unui om în vârstă – Că e laie, că-i bălaie... tot în turmă creşte 3) Un glas lipsit de sonoritate – Margini de teren... din Putna! 4) Sunt plini de încărcătură electrică – Pătrund în esenţă 5) Om copleşit de treburi – Element constructiv al unor corpurilor 6) Jumătatea lui tata! – Zeul vânturilor – Nu dai mâna cu el 7) Cu unul ca ăsta se duce lumea – De prin lume! 8) A amăgi din două vorbe – Le vorbeşte oamenilor la slujbă 9) Ne dă mai multe variante – Sunt văzute ca nişte modele 10) Oameni cu două feţe – E bine văzut de toată lumea.

SuDoku se joacă pe o grilă de 9 x 9 împărțită în alte grile de 3 x 3, numite regiuni. Fiecare joc are, din start, completate câteva căsuțe. Trebuie completate celulele goale cu cifre de la 1 la 9 astfel încât: 1. cifrapoate să apară doar o singură dată pe rând; 2. cifra poate să apară doar o singură dată pe coloană; 3. cifra poate sa apară doar o singură dată în regiune (grila de 3 x 3).

uMoR: Un bețiv intră într-un bar și îi

spune barmanului:- O vodcă mie, o vodcă ție și câte o vodcă la cei de la bar!Barmanul face întocmai, dar când cere plata, bețivul n-are bani. Barmanul îl bate și-l dă afară. În seara următoare, același bețiv intră în bar și zice: – O vodcă mie și câte o vodcă la cei de la bar! Barmanul întreabă ironic: – Și pentru mine nu?!– Nu! Tu cum bei un păhărel, devii violent.

Doi tipi la închisoare:– Câți ani ți-au dat?– 15…– Pentru ce?– Am spart un geam la serviciu.– Dumnezeule! Pentru atât? Unde lucrezi?– Pe un submarin.

Trei ardeleni vin cu trenul de la București la Cluj. Pe la Ploiești unul zice:- Oof!Pe la Sibiu al doilea zice:- Oof! Oof!Pe la Alba-Iulia al treilea zice:- Oof! Oof! Oof!Ajung la Cluj și primul zice:- No, bine c-am ajuns că, iaca, tăt

drumul vorbirăm numai politică! Ion își cumpără de la Cluj un

binoclu.Gheorghe întreabă: Ce-i ăla?Ion: E un instrument cu care poți să vezi până hăt departe și toate lucrurile le vezi ca și cum ar fi lângă tine.Gheorghe: Mă, nu se poate așa ceva!Ion: Ba da, mă. Uite, aseară stăteam la mine în curte și te vedeam ce te mai jucai cu nevastă-ta, cum o mai alergai, cum o mai iubeai...Gheorghe: Vezi că nu-i bun de nimic? Eu aseară nici n-am fost acasă!

Foto: Dreamstime

Sursa jocuri: Click Jocuri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Realizat de George Ştefan

SE ŢIN DE HOŢII

TRECUT ÎN RÂNDUL

CELOR FERICIŢI

CĂNI MARI PLINE DE BĂUTURĂAMUZANT

ALES ÎN FRUNTEA

SOCIETĂŢIIMIROS

FOLOSIŢI ÎN EXCESAVANTAJ LA CĂRŢI

SĂRĂCUŢI CU DUHUL

HRĂNIT CU ILUZII

LOVIT ÎN PIEPTOMUL CU

OPERA LUI

MĂGARPANTALONAşI

STRÂNşI PE PICIOR

OFIŢERI OTOMANI

CADRU MILITAR

A SE PRĂBUşIşCOLI...

DE MESERII

ÎNVĂŢAT DIN ROMA

ANTICĂ

DOAMNA DE LA

ADEVĂRUL!CONDAMNAT

LEGAT DE O ANUME NUANŢĂÎN ORAş!

A FORŢAMICĂ APĂ

CURGĂTOARE

LIPSURI DE TOT FELUL

LINII DE MARGINE

GREU LA DEAL CU BOII

MICI

RUşINOşIAFLATE

ÎN ATAC!

AFLAT ÎNTR-O FORMĂ DE ZILE MARI

TRECUT ÎN CLASA MARILOR MAEşTRI

VÂRSTĂPIESĂ

LA JOCUL DE TABLE

3 2 6 1

8 5 9 6

9 1 7 2

5 1 6 4 7

2 6

9 8 7 2 1

1 5 8 6

4 2 3 9

5 4 9 8

9 3 8

1 8

8 4 3

8 4 7

1 4 9 3 6 8

8 5 1

7 8 2

2 9

4 6 1

Page 4: Oferta miniMAX DISCOUNT 25/11

DIVERTISMENT ȘTIaI că:…blana lupului este formată din două straturi? Stratul de suprafață (peri mai aspri) protejează lupul de apă și murdărie, iar stratul interior (mai moale) este rezistent la apă și izolează corpul animalului. Stratul interior este înnoit anual, la sfârșitul primăverii sau începutul verii, prin năpârlire.

…în timpul dezvoltării aplicației, primul internet explorer a purtat numele de cod intern O`Hare? O`Hare este numele unui mare aeroport american din orașul Chicago.... după ce bolșevicii au preluat puterea în Rusia, fiica lui Grigori Rasputin, Maria, împreună cu soțul ei (Boris Soloviev) s-au refugiat în București? Aici ea a lucrat pentru o perioadă ca dansatoare de cabaret însă familia a emigrat din nou, de data aceasta în Paris.…în SUA există cea mai mare producție de gunoi pe cap de locuitor din lume? Astfel, în fiecare zi, în medie, un cetățean american produce puțin peste 2 kilograme de gunoi.

... CU GReUTATeOrizOntal: 1) Un moment destul de greu – Un om lipsit de greutate 2) Oameni de sacrificiu – Greutate la limite! 3) Mereu primul... la compunere – Ridică greutăţi destul de mari 4) Făcut pentru depăşirea unor greutăţi – Indicat de la distanţă 5) Bună... pentru noi – A face o schimbare în bine 6) Asta are o ieşire violentă – Acul... de la pălărie! 7) Trecută pe curat – Scoşi la suprafaţă 8) A face o ieşire la aer – Verbul celor fără de lipsuri 9) Puse într-o baniţă! – Cod de conduită morală 10) Se lasă cu greutate – A se debarasa de o greutate. VErtiCal: 1) Ne împiedică în realizarea unui lucru 2) Cară greutăţile pe linie – Tânără la stână 3) A se interesa în permanenţă 4) Lăsat pe spate! – A-şi înfrânge adversarul 5) Îl ai la mână – Rezolvă problemele din culegeri 6) Gras la mijloc! – Firav la talie! – Alifie populară 7) Obstacole sâcâitoare – Nu acceptă nicio amânare 8) Este primul pe fir – Cumplit din cale-afară 9) Acutizarea unei situaţii 10) A trage... cu ciocanul – Asta ne sprijină la greu.

SuDoku se joacă pe o grilă de 9 x 9 împărțită în alte grile de 3 x 3, numite regiuni. Fiecare joc are, din start, completate câteva căsuțe. Trebuie completate celulele goale cu cifre de la 1 la 9 astfel încât: 1. cifrapoate să apară doar o singură dată pe rând; 2. cifra poate să apară doar o singură dată pe coloană; 3. cifra poate sa apară doar o singură dată în regiune (grila de 3 x 3).

uMoR: Ionescu devine tatăl a doi gemeni.

Prietenii îl întreabă ce nume le va da.– El va fi Gigel, iar pe celălalt îl va chema Gigel, explică Ionescu.– Și cum o să-i deosebești?, întreabă prietenii.– Asta nu e important. Numai gândiți-vă: E vară, stau la umbră și zic: „Gigele, adu-mi o bere” și, atunci, să vezi minune: mă aleg cu două beri!

- Se vede că te-ai însurat: ai hainele călcate impecabil!- Da... Primul lucru pe care m-a învăţat nevastă-mea a fost să calc…

Un om cade de pe o schelă...Singurul martor la accident este un copil.Un polițist vine și-l întreabă:-Mă copile de ce a căzut omul ăla de pe schelă?-Păi l-a bătut Dumnezeu.

-De ce l-a bătut Dumnezeu?-Că a înjurat..-Da' ce a înjurat?-Al naibii să fii de copil, nu mai scutura schela!!!

Scrisoare către postul de televiziune:- Vă rog, terminați odată cu știrile difuzate pe banda din josul ecranului! Soacră-mea crede că e karaoke!

Foto: Wikipedia

Sursa jocuri: Click Jocuri

Realizat de George Ştefan

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

2

3

4

5

6

7

8

9

10

OAMENI DE RASĂ NEAGRĂ

MAşINĂ MICĂ

SEMI UşOR!

DEPĂşEşTE ORICE

MĂSURĂ

NOTĂ MUZICALĂ

NU E şTEARSĂ...

...NU E LUCIOS

PREVĂZUT CU DUNGILEZIUNI

LUMINĂSPĂRTURĂCOARNELE PLUGULUI!

DUSĂ DE VALURI

PLEACĂ DE LA PARTER

CURSURI VIOLENTE

DE APĂ

FOARTE ASCUŢIT

ÎN TABERE!

MINUNAT!PE CAPUL ÎNVINGĂ-TORILOR

UNUL CARE STĂ

CU CARTEA-N MÂNĂ

SCURTĂ DE VÂNT

A SCOATE UN SUNET STRIDENT

SPARGERE DE NORIBĂTUTE ÎN LEMN

HAI, CĂLUŢ!ŢARA

DE SUS

FLACON... CU PEşTE

DIN CONTRĂREPRIZĂ

TEATRALĂ

FILĂ DIN MIJLOC!

COASTE RUPTE

MARGINE DE TEREN

CU CETINA TOT

VERDECÂT UN

PORUMBEL

LĂCAş PENTRU

PĂCĂTOşI

APE SECI!SE UMFLĂ

ÎN PENE

2 7 5 6

8 9 7

6 1 8 3 5

9 5 8

3 2 4

6 4 2

2 4 1 8 9

1 6 4

5 8 1 2

1 6 4 9

1 8

2 5 7

5 6

8 7 4 9 6

7 1

6 9 2

4 3

3 2 1 7

Page 5: Oferta miniMAX DISCOUNT 25/11

INgREDIENTE 150g paste ½ cană mazăre

din conservă 3 castraveciori muraţi 1 fir de praz

150g dovleac ulei de măsline oregano cimbru

INgREDIENTE 500g castraveţi proaspeţi 1 ardei gras verde 1 ceapă verde 2-3 căţei de usturoi 2 linguri ulei de măsline 1 lingură măsline verzi

tocate mărunt 2 linguri brânză de oi rasă 1 cană de iaurt gros sare piper 1 cană gheaţă pisată frunze de mentă

Paste vegetariene

cuM SE PREPaRă

1. Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi se lasă la scurs. Se curăţă dovleacul, se taie cubuleţe şi se fierbe în apă cu sare câteva minute. Se scoate şi se lasă la scurs.

2. Partea albă a prazului se taie rondele şi se sotează, se adaugă dovleacul fiert şi se căleşte puţin.

cuM SE PREPaRă1. Se curăţă castraveţii de coajă, se păstrează unul întreg, iar ceilalţi se toacă mărunt cu un cuţit foarte bine ascuţit. Se curăţă ardeiul de seminţe şi cotor, iar pulpa se toacă cubuleţe. Ceapa şi usturoiul se taie rondele fine.2. Se amestecă toate ingredientele cu 2 linguri de ulei, se adaugă măslinele tocate mărunt, brânza rasă,

iaurtul gros şi se mixează câteva secunde cu un blender. Se adaugă apă rece până la consistenţa dorită. Se potriveşte gustul de sare şi piper.3. La sfârşit, se adaugă gheaţa pisată cu blenderul, se repartizează în cupe, castronele sau pahare groase şi se serveşte imediat, decorate cu câte o felie lungă de castravete şi frunze de mentă. este un remediu excelent pentru zilele calduroase.

PREgăTIRE: 20 MinUTeFIERBERE: 10 MinUTeDIFIculTaTE: MiCĂ kcal: 2002 PoRțII

PREgăTIRE: 20 MinUTeDIFIculTaTE: MiCĂ

Castraveți România, calitatea i

Ardei gras verde România,

calitatea i

Telemea de oaie Dorna, 400g

iaurt natura 2,8% grăsime, 1kg

Măsline negre în caserolă, 250g

Mazăre Bonduelle, 400g

Castraveciori murați cornichon

Defne, 720ml

Oregano Kamis, 10g

Cimbru Galeo, 10g

Piper negru boabe Kamis, 20g

cauTă îN MagazIN!

DIN PuȘculIța Ta

încearcă rețete pe gustul și buzunarul românului: gazpacho de

castraveţi și Paste vegetariene.

gazpacho de castraveţi

miniMaX DIScouNT PRoPuNE:

Foto: Dreamstime

Foto: Dreamstime

Se pun pastele într-un bol, se toarnă dovleacul şi prazul, se adaugă mazărea şi castraveciorii tăiaţi mărunt. Se asezonează cu oregano, cimbru şi ulei de măsline.

Page 6: Oferta miniMAX DISCOUNT 25/11

miniMaX DIScouNT PRoPuNE:

INgREDIENTE 500g mălai 500g ciuperci 2 linguri ulei 3 cepe 400g brânză

de burduf

2 ouă 150ml smântână 2 linguri caşcaval ras sare piper

Mămăligă în straturi

2. Între timp, am făcut o mămăligă moale din mălai, un praf de sare şi aproape doi litri de apă. Am uns o tavă cu ulei şi am pus un strat subţire de mămăligă. Am împrăştiat brânza de burduf fărâmiţată pe toată suprafaţa.

3. Am aşezat încă un strat de mămăligă şi am pus toate ciupercile.

4. Am întins ultimul strat de mămăligă şi am turnat deasupra ouăle bătute cu smântâna, sare şi piper, după gust, şi caşcavalul.

5. Am introdus tava la cuptor pentru o oră. Trebuie să fie bine rumenită deasupra. Am scos-o, am lăsat-o 15-20 de minute, după care am tăiat-o bucăţi şi am servit-o.

1. Mai întâi am tăiat ciupercile felii subţri. Am pus ceapa tocată mărunt la călit în uleiul încins. Am adăugat ciupercile şi am lăsat pe foc până s-au înmuiat bine şi a scăzut zeama. Am condimentat cu sare şi piper şi am lăsat să se răcească.

Page 7: Oferta miniMAX DISCOUNT 25/11

BĂUTURI ALCOOLICEBĂUTURI NONALCOOLICEALIMENTE DE BAZĂ/DULCIURI

Monte BanatoPaste făinoase- 400g- diverse sortimente- preț/buc

2,69LEI

de la

Cappy- 2L- diverse sortimente- preț/pet

4,55LEI

1,39LEI

ChipicaoCroissant- 60g- preț/buc

2,05LEI

DornaApă minerală carbogazificată- 1,5L- preț/pet

5,35LEI

HușiVin Premiat- 0,75L- diverse sortimente- preț/sticlă

INFO:Trebuie să recunoaștem că bărbații români respectă întotdeauna tradiția de a alege să bea ce le place și îi reprezintă cu adevărat. O bere cu gust rafinat, într-un ambalaj cu stil și personalitate pe care să o savurezi împreună cu prietenii adevărați. Nu rata oferta specială de 6 doze la pret de 5. Bergenbier: prietenii știu de ce!

BergenbierBere- 0,5L- preț/pachet

989LEI

5+1GRATIS

Page 8: Oferta miniMAX DISCOUNT 25/11

Catalog pentru perioada 21.09.2011 - 27.09.2011

Luni-Sâmbătă 8-22Duminică 8-20

SE ACCEPTĂ PLATA PRIN CAD ȘI BONURI DE MASĂ

ADRESELE MAGAzINELOR miniMAX DISCOUNT

AGNITA: Str. Mihai Viteazu Nr. 91 - 93, jud. Sibiu, Tel: 0372-731.034BUCURE{TI: Str. Luică, Nr. 180, sector 4, Tel: 0372-731.039CÂMPULUNG MUSCEL: Str. I.C.Brătianu Nr. 8, Argeș, Tel: 0372-731.008CERNAVOD~: Str. Cazărmii Nr. 1, Tel: 0372-731.010CHI{INEU CRI{: Str. Înfrățirii nr. 58, jud. Arad, Tel: 0372-731.050CISN~DIE: Str. Sibiului Nr. 1A, Sibiu, Tel: 0372-731.023CLUJ-NAPOCA: Str. Aurel Vlaicu Nr. 25, Tel: 0372-731.043CURTEA DE ARGE{: Str Albești nr 30, jud Argeș, Tel: 0372-731.053G~E{TI: Str. Viitorului Nr. 1 - 5, jud. Dâmbovița, Tel: 0372-731.038MANGALIA: Str. Portului Nr. 44, Tel: 0372-731.009OLTENI}A: B-dul Tineretului Nr. 105-115, Tel: 0372-731.006PA{CANI: Str. Grădiniței, Calea Romanului, Tel: 0372-731.020PUCIOASA: Str. Republicii Nr. 83, Tel: 0372-731.007

RÂ{NOV: DN 73 Calea Brașovului, FN, Tel: 0372-731.013

SEBE{: Str. Decebal Nr. 1, Jud. Alba, Tel: 0372-731.033

SINAIA: B-dul Carol I Nr. 41, Tel: 0372-731.024

SLATINA 1: Aleea Muncii Nr. 12, Tel: 0372-731.001

SLATINA 2: Str. Văilor Nr. 10A, Tel: 0372-731.011

{TEF~NE{TI: Str. Coasta Câmpului Nr. 56b, Argeș, Tel: 0372-731.021

TÂRGOVI{TE: Str. Petru Cercel Nr. 10A (Micro 11), Tel: 0372-731.003

TITU: Str. I.C. Vissarion Nr. 8, Tel: 0372-731.016

TULCEA: Winmarkt Diana, Str. Babadag Nr. 1, Tel: 0372-731.031

TURNU M~GURELE: Str. Vlad Țepeș Nr. 2, Tel: 0372-731.014

URZICENI: Str. Transilvaniei Nr. 5, Tel: 0372-731.002

VICTORIA: Str. Primăverii Nr. 7, jud. Brașov, Tel: 0372-731.019

PufinaHârtie igienică- 8 role- 3 straturi- preț/bax

9,79LEI

Pachet de curățenieDomestos + CifPachetul conține:- Domestos 750ml- diverse sortimente

- Cif 500ml- diverse sortimente- preț/pachet

Dero 2in1 + Cartelă preplătită Cadou 400 minuteDetergent automat- 4kg- diverse sortimente- preț/pachet

32,85LEI 13,65

LEI

CoccolinoBalsam de rufe- diverse sortimente- 2L- preț/buc

Oferta este valabil` în limita stocului disponibil. Promo]ia se desf`[oar` în toate magazinele miniMAX. Fotografiile de decor nu prezint` obliga]ii contractuale. • [email protected] • www.minimaxdiscount.ro.

INFO:Cif și Domestos: și harnici, și darnici!Profită acum de ofertă și pregătește-te de curățenia de toamnă cu experții Cif și Domestos. Casa ta curată îți zâmbește toată!

1315LEI

PepaClor parfumat- 1L- preț/buc

1,15LEI

12,65LEI

Pachet Wash&GoHerbal FreshȘampon- 400 ml + 200 ml- preț/pachet