oferta educationala studii postuniv 2015 2016

2
UNIVERSITATEA DIN PETROŞANI FACULTATEA DE ŞTIINŢE PROGRAME POSTUNIVERSITARE DE CONVERSIE PROFESIONALĂ Facultatea de Ştiinţe organizează programe postuniversitare de conversie profesională de Comerţ, turism, servicii/Economie şi educaţie antreprenorială care se adresează cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar. Cursurile se organizează în sistem modular la sfârşit de săptămână. Aceste cursuri sunt organizate în conformitate cu Ordinul M.E.N. 6194/2012 privind aprobarea normelor metodologice de organizare şi funcţionare a programelor de conversie profesională a cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar, a Hotărârii Senatului Universităţii din Petroşani şi a Acordului Direcţiei Generale Management, Resurse Umane şi Reţea Şcolară Naţională din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale nr. 64254/28.11.2013. Absolvenţii cursurilor vor primi Diplomă de conversie profesională şi supliment la diplomă prevăzute în Ordinul M.E.N. 4554/2014 pentru aprobarea modelului diplomei de conversie profesională, al suplimentului la diplomă şi al certificatului de acordare a definitivării în învăţământ. Diploma de conversie profesională conferă titularului dreptul de a ocupa posturi didactice/catedre în învăţământul preuniversitar în concordanţă cu noua specializare. Denumirea Domeniul Nr. de Taxă de programului semestre/Nr. de credite şcolarizare Comerţ, turism, servicii I Administrarea afacerilor 3 semestre/ 90 de credite 600 lei/ semestru Comerţ, turism, servicii II Administrarea afacerilor 4 semestre/ 120 de credite 600 lei/ Semestru Economie şi educaţie antreprenorial ă I Administrarea afacerilor 3 semestre/ 90 de credite 600 lei/ semestru Economie şi educaţie antreprenorial ă II Administrarea afacerilor 4 semestre/ 120 de credite 600 lei/ semestru Notă: Durata de 4 semestre este pentru cursanţii a căror specializare înscrisă pe diploma de licenţă este într-un alt domeniu fundamental decât al programului de studii. UNIVERSITATEA DIN PETROŞANI FACULTATEA DE ŞTIINŢE PROGRAME POSTUNIVERSITARE DE FORMARE ŞI DEZVOLTARE PROFESIONALĂ CONTINUĂ Facultatea de Ştiinţe organizează programe postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională continuă în domeniul managementului şi ştiinţelor administrative care se adresează specialiştilor din sistemul educational şi cel al administraţiei publice

Upload: al-ma-b

Post on 05-Jan-2016

220 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

Oferta educationala Studii Postuniv 2015 2016.doc upet

TRANSCRIPT

Page 1: Oferta Educationala Studii Postuniv 2015 2016

UNIVERSITATEA DIN PETROŞANIFACULTATEA DE ŞTIINŢE

PROGRAME POSTUNIVERSITARE DE CONVERSIE PROFESIONALĂ

Facultatea de Ştiinţe organizează programe postuniversitare de conversie profesională de Comerţ, turism, servicii/Economie şi educaţie antreprenorială care se adresează cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar. Cursurile se organizează în sistem modular la sfârşit de săptămână. Aceste cursuri sunt organizate în conformitate cu Ordinul M.E.N. 6194/2012 privind aprobarea normelor metodologice de organizare şi funcţionare a programelor de conversie profesională a cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar, a Hotărârii Senatului Universităţii din Petroşani şi a Acordului Direcţiei Generale Management, Resurse Umane şi Reţea Şcolară Naţională din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale nr. 64254/28.11.2013.

Absolvenţii cursurilor vor primi Diplomă de conversie profesională şi supliment la diplomă prevăzute în Ordinul M.E.N. 4554/2014 pentru aprobarea modelului diplomei de conversie profesională, al suplimentului la diplomă şi al certificatului de acordare a definitivării în învăţământ. Diploma de conversie profesională conferă titularului dreptul de a ocupa posturi didactice/catedre în învăţământul preuniversitar în concordanţă cu noua specializare.

Denumirea programului

Domeniul Nr. de semestre/Nr. de

credite

Taxă de şcolarizare

Comerţ, turism, servicii I

Administrarea afacerilor

3 semestre/ 90 de credite

600 lei/semestru

Comerţ, turism, servicii II

Administrarea afacerilor

4 semestre/120 de credite

600 lei/Semestru

Economie şi educaţie antreprenorială I

Administrarea afacerilor

3 semestre/ 90 de credite

600 lei/semestru

Economie şi educaţie antreprenorială II

Administrarea afacerilor

4 semestre/ 120 de credite

600 lei/semestru

Notă: Durata de 4 semestre este pentru cursanţii a căror specializare înscrisă pe diploma de licenţă este într-un alt domeniu fundamental decât al programului de studii.

UNIVERSITATEA DIN PETROŞANIFACULTATEA DE ŞTIINŢE

PROGRAME POSTUNIVERSITARE DE FORMARE ŞI DEZVOLTARE PROFESIONALĂ CONTINUĂ

Facultatea de Ştiinţe organizează programe postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională continuă în domeniul managementului şi ştiinţelor administrative care se adresează specialiştilor din sistemul educational şi cel al administraţiei publice locale şi centrale. Cursurile se organizează în sistem modular la sfârşit de săptămână.

Denumirea programului

Domeniul Nr. de semestre/Nr. de

credite

Taxă de şcolarizare

Management educaţional

Management 2 semestre/ 60 de credite

700 lei/ semestru

Managementul serviciilor în instituţiile publice

Ştiinţe administrative

240 de ore/ 30 de credite

1000 lei/ 240 de ore

Pentru toate programele postuniversitare, perioada de înscriere este continuă până la 1 noiembrie 2015 iar dosarul de înscriere trebuie să cuprindă:

diploma de licenţă sau echivalentă, în copie legalizată; diploma de bacalaureat (copie legalizată); certificatul de naştere (copie legalizatǎ); certificatul de căsătorie (copie legalizatǎ); adeverintă de la locul de muncă1; copie C.I.; dosar plic.

Planurile de învăţământ şi mai multe detalii le puteţi afla pe http://www.upet.ro/postuniversitare/stiinte/

Persoană de contact: Secretar şef Pruteanu MarianaTel. 0254/549750, 0720316231

1 Adeverinţa este necesară pentru înscrierea la programele postuniversitare de conversie profesională.