noi achiziții de documente audio : muzică de colecție/cd

16

Upload: biblioteca-de-arte-tudor-arghezi

Post on 25-Jun-2015

259 views

Category:

Social Media


4 download

DESCRIPTION

Ziarul vertical: Jurnalul Național: muzică de colecție (muzică vocală, muzică populară, muzică camerală vocală, muzică pentru instrumente fără coarde, muzică lăutărească) în volume apărute în anul 2007, achiziționate de bibliotecă în 2013.

TRANSCRIPT

Page 1: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD
Page 2: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

CD-uri

Jurnalul Național Muzică de colecție în volume

o Andreescu Aurelian o Badea Doina o Bănică Ștefan o Cântece interzise o Cercel Alexandru o Compact o Frații Gore o Luca Fănică o Luican Iono Mihalache Marius o Naarchitao Sărăroiu Ileana o Taraful din Clejani

Page 3: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Andreescu Aurelian [Înregistrare audio] : [muzică vocală]. - S.l. : Intercont, 2007.

– CD. - Muzică de colecţie ; vol. 20.

Un fluture și-o pasăre; Merit eu; Fluierând pe stradă; Copacul; Te-ai schimbat; Dorul; Love story; Tu ești primăvara mea; Valuri albe; Pentru Maria; Din focul primului sărut; Când vei veni iar lângă mine; Inima mea e a Ta; Nu uita; Cântec de leagăn; Bună dimineața, micuță stea; În tot ce e frumos pe lume; Oameni.

Page 4: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Badea Doina [Înregistrare audio] : [muzică vocală]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie ; vol. 19.

o Ploaia şi noi; o Șoapte de iubire; o Cânta un matelot; o Cântau privighetori în noaptea când ne-am

cunoscut; o În cârciumioara unde cântă un cobzar; o Păstrează-mă doar pentru tine; o Pentru nimic în lume; o Nu vreau să văd pe nimeni trist în astă seară;o Hăulita; o Iubește-mă cum te iubesc şi eu; o Au revoir, bye-bye, ciao-ciao; o Când eram copii odată; o Cum e iubirea; o De unde ştii, vioară, tu; o Cred în fericirea noastră; o Trecea o şatră de nomazi; o Poate odată vom trăi din amintiri; o Mai spune-mi că nu m-ai uitat; o Romanța inimii; o Lung îi drumul Gorjului; o De ţi-ar spune poarta ta; o Țiganca; o Deschide, deschide, fereastra.

Page 5: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Bănică Ștefan [Înregistrare audio] : [interpreți de muzică]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie ; vol. 7.

o Îmi acordați un dans; o Cum am ajuns să te iubesc; o Gioconda se mărită; o Cine umblă prin vecini; o Astă seară mă fac praf; o Cântecul băiatului; o Of, Inimioară; o La ghicitoare; o Altă dată; o Nani, nani; o Știu de mult; o Spune-mi mie București.

Page 6: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Cântece interzise [Înregistrare audio] : [cenzură]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. -

Muzică de colecţie ; vol. 26

o Dan Andrei Aldea – Zece arici înamorați; o Alexandru Andrieș – Dracula blues; o Krypton – Fata Morgana; o Mircea Baniciu – Rânduri pentru păsările

călătoare;o Mircea Vintilă – Mielul; o Compact – Jocul ielelor; o Accent – Fluierături în biserică; o Zoia Alecu – Trei galoși; o Harap Alb - Scatiul; o Alexandru Andrieș – La telejurnal; o Progresiv TM – Puterea muzicii; o Mircea Bodolan – Mătrăgun;o Sfinx – Hora de băieți;o Mircea Vintilă – Lordul John; o Voltaj – 30 de arginți; o Phoenix – Vișina;o Holograf – Umbre pe cer; o Semnal M – Ai iernii soli;o Timpuri Noi – Becule.

Page 7: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Cercel Alexandru - Cântări din secolul al XIX-lea [Înregistrare audio] : [cântece populare]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie ; vol. 13.

o Vară,vară, primăvară;o Brâul pe șase de la Radu Vodă; o Când toca La Radu Vodă; o Fir-ar ceasu-afurisit; o Lie, lie, ciocârlie;o Sârbă bătrânească; o Pe vale, Leano, pe vale; o De ce, Doamne, nu muream?; o Pasăre galbenă-n cioc; o Horă mare, bătrânească;o D-aoleo, babă Ileană;o Colo-n vale-ntr-o vâlcea; o Chira Chiralina; o Ungureasca bătrânească; o Cine are dor pe luncă; o Ce vii, bade, târzior?; o Ce cați, mândră, pe muscel?

Page 8: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Compact [Înregistrare audio] : [interpreți și formații de muzică rock]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie ; vol. 32.

o Protest; o Inima rece; o Omul legendă; o O altă zi; o Păsări cu ochi de foc; o Legenda; o Cărare peste timp; o Ești totul pentru mine;o Fata din vis; o Cântec pentru prieteni;o O noapte și-o zi; o Mi-e tare dor de tine; o Dă-mi o veste; o Jocul ielelor; o Un alt început;o Nu uita; o Singur în noapte.

Page 9: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Frații Gore [Înregistrare audio] : [cântece populare]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. -

Muzică de colecţie ; vol. 9.

o Adu calu' să mă duc; o Pleacă-o nevestică-n lume; o Cine n-a crescut copii;o În gara de la Tecuci; o Te-am visat aseară; o Să-ți iubești, neică, bărbatul; o M-am săturat de amar; o Bate vântu‘ florile; o Spune-mi neicuță, ce ai; o Te-am iubit de mic copil; o Maneaua constănțenilor; o Hora de la Teiș; o Hora lui Victor Gore;o Hora lui Gore; o Doină „Frunză de dragoste”.

Page 10: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Luca Fănică [Înregistrare audio] : [muzică populară-instrumente de suflat]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie ; vol. 11.

o Sârba lui Fănică Luca - instrumentală;o La Ciolpani, la Crucea-naltă - vocală; o Pelin beau, pelin mănânc - vocală; o În sat la Aninoasa și Lele, a dracului mai ești -

instrumentală;o Tudorițo, nene - instrumentală;o Ursitoare, ursitoare - vocală; o Aoleu, m-aș mărita și sârba de la Otopeni -

instrumentală; o Doină din Ardeal - instrumentală;o N-am să trăiesc cât pământul - vocală; o Hora de la Spineni - instrumentală; o Drag îmi e să fiu pe lume și Sârbă -

instrumentală;o Inimă cu venin mult - vocală; o Sârba de la Domnești - instrumentală; o Mama, inimă de piatră – vocală;o Ce sunt de vină, mamă și Frusinica -

instrumentală;o La cules de cucuruz - instrumentală ; o Foaie verde de susai – instrumentală;o Ciocârlia – instrumentală.

Page 11: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Luican Ion [Înregistrare audio] : [muzică populară]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. -

Muzică de colecţie ; vol. 17.

o M-a facut mama oltean; o Tudorițo, nene; o Eu sunt Barbu Lăutaru; o În sat la Aninoasa; o Di, di, di, murgule di; o Uhăi bade!; o La Tismana într-o grădină; o Mă dusei să trec la Olt; o Geaba-i lună, geaba stele; o Pe șoseaua din Cepari;o Drag mi-a fost dealul să-l sui; o Dealu-i deal și valea-i vale; o Coboară mândră pe vale!;o Hai, piucă, la Severin!;o Pelin beau, pelin mănânc;o Hai, Buzău, Buzău!o De când ne-a aflat mulțimea.

Page 12: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Mihalache Marius [Înregistrare audio] : [muzică pentru instrumente fără coarde]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie ; vol. 25.

o Chicken dance;o La Passion; o Arabesque;o Barbu's dance;o Ciuleandra; o Oci Ciornîie;o Bordeiaș; o Wedding dance; o Pe Deal; o Love of Corea.

Page 13: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Naarchita [Înregistrare audio] : [muzică vocală]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. -

Muzică de colecţie ; vol. 12.

o Ek phool do mali (O floare și doi grădinari); o Chal chal mere sathi, mere hathi (Prietenul

meu, elefantul); o Khilte hain gul yahan (Unde îmbobocesc

trandafirii e locul iubirii); o Zindagi ek safar hai suhana (Viața e o

călătorie minunată); o Raina beeti jae (Noaptea trece, dar somnul

nu vine); o Haina bolo bolo (Hai vorbește);o Dilbar dil se pyare (Stăpânul inimii, mai

scump decât inima mea); o Megha chhaye adhi raat (Neliniștea nopților);o Mausam hai ashiqana (Timpul dragostei); o Dum maro dum (Respir fericirea); o Ajare pardesi (Te aștept, iubitul meu!);o Parde men rahne do (Nu-mi ridica vălul!); o Meri ankhe (Ochii mei.)

Page 14: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Sărăroiu Ileana [Înregistrare audio] : [cântece populare]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie.

o Dar-ar naiba-n tine dragoste; o Unde e Târgoviștea?; o Cine a pus cârciuma-n drum; o Inimă, de dor nu știi; o De unde vii, măi Marine; o Dorul neichii mă topește; o Cântă cucul jos în luncă; o Fir-ar ceasu-afurisit; o Doi voinici din Valea Mare; o Munte, munte frățioare; o Mă gândesc, neică, de mult; o Măi, neicuță, pui bălai;o Omul de ce-mbătrânește; o Pe plaiul Târgoviștei.

Page 15: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Taraful din Clejani [Înregistrare audio] : [muzică lăutărească]. - S.l. : Intercont, 2007. - CD. - Muzică de colecţie ; vol. 10.

o Horă vlăscenească - 1949; o Doina Neajlovului - 1952; o Cânt-o păsărică-n crâng - 1952;o Lume, lume, soro lume - 1952; o Lăutăreasca țigănească - 1949; o Când era la ’63 și horă - 1952; o Săbărelul – 1952;o Un țigan avea o casă – 1952;o Brâu - 1949; o Sus pe culmea tristă, Doamne - 1952; o Pe-o potecă strâmtă și Horă - 1952; o De strein și de pribeag - 1949; o Corbea - 1952; o Lăutăreasca românească – 1949.

Page 16: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD