manual ceas casio-modul 1343

1
7/17/2019 Manual Ceas Casio-modul 1343 http://slidepdf.com/reader/full/manual-ceas-casio-modul-1343 1/1  1343 Manual instructiuni Pentru a seta ora si data Confguratia ceasului dvs. poate f dierita de aceea aratata in fgura. [Setarea datei] 1) Trageti remontoarul pana la primul click. 2) Setati data rotind remontoarul. Evitati setarea datei in intervalul orar 8!! p.m. " 1!! a.m. #Este posi$il ca data sa nu se sc%im$e in &iua urmatoare). ') (pasati remontoarul in po&itia normala. [Setarea orei si a &ilei saptamanii] 1) Trageti remontoarul pana la al doilea click atunci cand secundarul se aa la po&itia ora 12 si se va opri. 2) Setati indicatoarele rotind remontoarul. *n timp ce rotiti+ se va sc%im$a &iua saptamanii. ,upa ce ati setat &iua saptamanii+ setati cu atentie ora+ avand gri-a sa aceti dierenta intre ( si /. ') (pasati remontoarul in sicron cu un semnal orar. Indicatorul 24 ore *ndicatorul 20 ore arata ora curenta+ eectuand o rotatie completa o data la 20 de ore. [Modelele 1343/2364] [Modelul 1794] /entru ceasuri cu inel timp scurs otiti inelul pentru timp scurs pentru a se alinia cu semnul cu indicatorul minutelor. ,upa ce sa scurs un anumit timp + citit gradatia indicate de minutar pe inelul pentru timp scurs. 3a indica timpul scurs. 4nele modele re&istente la apa sunt ec%ipate cu un remontor insuru$at. *n ca&ul acestor modele tre$uie sa desuru$ati remontorul in directia indicate in fgura pentru al sla$i inainte deal scoate. 5u trageti cu orta de asemenea remontoare. ,e asemenea+ asemenea ceasuri nu sunt re&istente la apacat timp remontoarele sunt sla$ite. (sigurativa ca ati insuru$at remontorul la loc pe cat posi$il+ dupa ce ati acut toate setarile.

Upload: adina-ramona-vaideanu

Post on 09-Jan-2016

12 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

manual de instructiuni

TRANSCRIPT

Page 1: Manual Ceas Casio-modul 1343

7/17/2019 Manual Ceas Casio-modul 1343

http://slidepdf.com/reader/full/manual-ceas-casio-modul-1343 1/1

  1343

Manual instructiuni

Pentru a seta ora si data• Confguratia ceasului dvs. poate f dierita de

aceea aratata in fgura.

[Setarea datei]1) Trageti remontoarul pana la primul click.2) Setati data rotind remontoarul.

Evitati setarea datei in intervalul orar 8!!p.m. " 1!! a.m. #Este posi$il ca data sa nuse sc%im$e in &iua urmatoare).

') (pasati remontoarul in po&itia normala.

[Setarea orei si a &ilei saptamanii]1) Trageti remontoarul pana la al doilea click

atunci cand

secundarul se aa la po&itia ora 12 si se vaopri.2) Setati indicatoarele rotind remontoarul. *n

timp ce rotiti+ se va sc%im$a &iua saptamanii.

• ,upa ce ati setat &iua saptamanii+ setati cuatentie ora+ avand gri-a sa aceti dierentaintre ( si /.

') (pasati remontoarul in sicron cu un semnalorar.

Indicatorul 24 ore

*ndicatorul 20 ore arata ora curenta+ eectuand orotatie completa o data la 20 de ore.

[Modelele 1343/2364]

[Modelul 1794]

/entru ceasuri cu inel timp scurs

otiti inelul pentru timp scurs pentru a se alinia cu semnul cuindicatorul minutelor.,upa ce sa scurs un anumit timp + citit gradatia indicate deminutar pe inelul pentru timp scurs.3a indica timpul scurs.

• 4nele modele re&istente la apa sunt ec%ipate cu un remontor insuru$at.

• *n ca&ul acestor modele tre$uie sa desuru$ati remontorul in directiaindicate in fgura pentru al sla$i inainte deal scoate. 5u trageti cu ortade asemenea remontoare.

• ,e asemenea+ asemenea ceasuri nu sunt re&istente la apacat timpremontoarele sunt sla$ite. (sigurativa ca ati insuru$at remontorul la locpe cat posi$il+ dupa ce ati acut toate setarile.