lindab safe clapetele de reglaj si masurare circulare usi ... gamelor de produse... · de ex....

of 3/3
lindab | we simplify construction Lindab Safe Lindab Safe este o gama completa de tubulaturi circulare, fitinguri, atenuatoare, clapete etc. Punctul forte al sistemului este tehnologia utilizata pentru asigurarea etansarii: aplicarea pe capetele fiecarei piese a unei garnituri duble de cauciuc EPDM. Aceste piese cu garnitura de cauciuc confera sistemului clasa D de etanseitate. Alt avantaj al Lindab Safe il constitute usurinta si rapididatea asamblării sistemului. Produsele Lindab Safe au o larga aplicabilitate, de la domensiul industrial, la cel comercial si rezidential insa fabricate din materiale speciale se folosesc si in medii cu cerinte specifice ca de ex. camere curate (spitale) sau in industria alimentara. Clapetele de reglaj si masurare circulare Se pot aplica direct in sistemul de ventilatie, fara a schimba configuratia constructiva a acestuia, pentru reglarea parametrilor optimi de curgere, inchiderea totala/partiala a circulatiei aerului, obtinerea unui debit constant sau variabil. Clapetele de masura sunt folosite pentru stabilirea si monitorizarea debitului de aer si a presiunii aerului vehiculat prin sistem. Instalarea permanenta a acestor clapete permite o mai buna monitorizare decat aceea realizata prin echipamentele portabile. Usi pentru vizitare Este foarte important ca sistemul de ventilatie sa fie proiectat astfel incat sa se asigure in exploatare accesul in interiorul acestuia. Curatarea periodica a sistemului este esentiala pentru asigurarea unui climat curat iar noi va punem la dispozitie toate elementele necesare. Piese de sustinere/suspendare O gama variata de produse destinate suspendarii tubulaturilor circulare sau rectangulare. >> continuare pe pagina 2

Post on 02-Jan-2020

5 views

Category:

Documents

0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 • lindab | we simplify construction

  Lindab Safe Lindab Safe este o gama completa de tubulaturi circulare, fitinguri, atenuatoare, clapete etc. Punctul forte al sistemului este tehnologia utilizata pentru asigurarea etansarii: aplicarea pe capetele fiecarei piese a unei garnituri duble de cauciuc EPDM. Aceste piese cu garnitura de cauciuc confera sistemului clasa D de etanseitate. Alt avantaj al Lindab Safe il constitute usurinta si rapididatea asamblării sistemului.

  Produsele Lindab Safe au o larga aplicabilitate, de la domensiul industrial, la cel comercial si rezidential insa fabricate din materiale speciale se folosesc si in medii cu cerinte specifice ca de ex. camere curate (spitale) sau in industria alimentara.

  Clapetele de reglaj si masurare circulare

  Se pot aplica direct in sistemul de ventilatie, fara a schimba configuratia constructiva a acestuia, pentru reglarea parametrilor optimi de curgere, inchiderea totala/partiala a circulatiei aerului, obtinerea unui debit constant sau variabil.

  Clapetele de masura sunt folosite pentru stabilirea si monitorizarea debitului de aer si a presiunii aerului vehiculat prin sistem. Instalarea permanenta a acestor clapete permite o mai buna monitorizare decat aceea realizata prin echipamentele portabile.

  Usi pentru vizitare Este foarte important ca sistemul de ventilatie sa fie proiectat astfel incat sa se asigure in exploatare accesul in interiorul acestuia. Curatarea periodica a sistemului este esentiala pentru asigurarea unui climat curat iar noi va punem la dispozitie toate elementele necesare.

  Piese de sustinere/suspendare O gama variata de produse destinate suspendarii tubulaturilor circulare sau rectangulare. >> continuare pe pagina 2

 • lindab | we simplify construction

  Clapete de protectie la foc si fum Clapetele de protectie la foc si fum prezinta o gama larga de accesorii care pot fi aplicate direct in sistem, cu montaj in perete sau pe canalele de aer rectangulare sau circulare. Actionarea echipamentelor poate fi realizata prin fuzibil sau servomotor (prin comanda de la distanta), rearmarea putand fi realizata manual sau automat.

  Tubulaturi flexibile O gama foarte variata de tubulaturi flexibile necesare pentru racordarea gurilor de aer la sistemul de tubulatura.

  Isol Tubulaturi si fitinguri preizolate potrivite atat pentru montaj la interior cat si la exterior. Piesele sunt alcatuite din doua straturi de tabla despartite printr-un strat de izolatie de 25mm sau 50mm.Dimensiunile nominale ø 100-500 se refera intotdeauna la diametrul interior al pieselor.

  Alte produse circulare Produse ca duze de introducere, piese de tranzitie, filtre, elemente de sustinere si ancorare, coturi cu flanse speciale, treceri prin pereti etc.

  Rectangular Gama de tubulaturi rectangulare contine toate elementele necesare realizari unui sistem complet de ventilatie (tuburi, fitinguri, clapete de reglaj sau inchidere, atenuatoare de zgomot, etc) si sunt realizate conform normei europene EN 1505.

  Produsele sunt livrate cu flanse de montaj montate pe fiecare tub sau fiting. La cerere se pot produce si componente cu cerinte diferite de cele standard.

  Caciuli de ventilatie pentru acoperis Lindab ofera diverse modele de caciuli pentru aportul de aer proaspat sau evacuarea aerului viciat. Sunt fabricate din otel galvanizat, aluzink sau inox si oferite in 3 culori standard dar la cerere se pot livra si la alte culori.

  Materiale pentru etansare In unele cazuri este nevoie ca un produs sau o conexiune sa fie etansat iar in aceste cazuri puteti folosi materialele de etansare sau benzile speciale pentru diverse scopuri si conditii, de la Lindab.

  Transfer Sistemul de ventilatie Transfer este unul special, folosit cu precadere pentru extragerea si transportul particulelor si reziduurilor din fabricile de prelucrare a lemnului, de producere mobilier, industria alimentara, agricola sau in mediile in care sunt cerinte speciale pentru sistemul de ventilatie.

  Transfer este un sistem circular ce foloseste clipsuri de fixare pentru o asamblare/dezasamblare rapida. Sistemul este echipat standard cu clipsuri la dimensiuni intre ø 80 mm -500 mm si flanse (FL) la dimensiuni cuprinse intre ø 560 si 900mm.

 • l indab | ventilation product range

  Safe Dampers and Measure units Transfer

  Silencers

  Other circular products

  Roof hoods

  Isol

  DTMU

  THTR

  SR

  BU15˚BU30˚

  BU45˚

  BU60˚

  BU90˚

  BBKCU90˚

  BKCU90˚

  BSU90˚

  BSU45˚

  BFU90˚

  RFU

  RU

  PSU

  BFU30˚

  BFU45˚BFU60˚

  RCLU

  RCFU

  ILKNU50

  EPNF

  ILU

  ILRUILF

  NPU

  ILRNUESNU

  XCU

  XU

  TSTU

  TSTCU

  RLU

  TU

  TCU

  TCPU

  ILKNU100

  BKFU90˚BKU90˚

  BKMU90˚

  ILKNF50

  ILKNF100

  MF

  NPEU

  SMFU SNPU

  TCSIU GJUT

  ESU

  TCPU GIPS

  TCPU GJUT

  TCPU KORT

  BU GJUT

  BSIU GJUT

  EPF

  RCU

  BSFU90˚

  BSFU45˚

  BFU15°

  BKFMU90˚

  DRU

  DTHUDTBU NM

  DTBU SM

  DTPU

  PSDRU

  TDRU

  TDSU

  TATU

  TATBU

  DAU

  DA2EUDAVU

  KOMHYLÖMOK

  DRHTG

  IKVREDF

  MSATS

  DIRBUDIRVU

  DIRU

  FMU

  FMDU

  FMDRU

  MBU

  MBFU

  DSUDTU

  SKPTR

  SKMTR

  DTBCU TF

  DTBCU LF

  DTBCU AF

  DTBU LMF

  TASU

  LKSR

  BTR60˚

  SRTR

  LRTR

  BTR90˚

  BSFTR90˚

  BSTR60˚

  BSFTR60˚

  TSRTR

  PTR

  BTR45˚

  BSTR45˚

  BSFTR45˚

  BTR30˚ BSTR30˚

  BSFTR30˚

  BTR15˚

  BSTR15˚

  BSFTR15˚

  TLTR1

  RCLTR

  TVTR30˚

  YVTR30˚

  PSVTR30˚

  XVTR 30˚

  ILTR

  OTR

  LORTR SH

  EPTR OUTR

  PSTR

  MFK

  OTRTH

  SHTR

  THVTR

  GSTR

  SB

  SB-2

  SPTR

  ILRTR

  BSTR90˚

  MFTR

  HUHF

  H

  HV

  VHL

  HVR

  TGR

  TGKOMR

  HKOMR

  LHR

  HRR

  HN

  DRUI

  BFUI90°

  BFUI30°

  BFUI45°

  RCLUI

  SRI

  TCUI

  EPFUINPUI

  ILUI

  ESUI

  MFIRCFUI

  KCRUI

  SVK

  LRLB

  DLDYDLDRDLD

  BDLD

  SLUSLCU 50

  SLGU 100SLGU 150 SLU

  SLCU 100SLBU

  SLCBU 100SLBGU 100

  BSLU 50BSLCU 50

  BSLU 100BSLCU 100

  SLKNU 100

  LRCA

  LRBCB

  SLKNU 50

  SLRSSLRA

  DTBU GM

  IMSKU

  RAM

  DYEP

  TVIL

  TVILU

  SLRU

  SVKSTR

  SRC SKL

  TLTR2

  TVU 45

  PSVU 45

  XVU 45

  ILVU

  AVU

  YVU 45

  HANDLe

  DTFU

  DTWU

  FL