let me sign(1)

Upload: bells4all

Post on 30-May-2018

250 views

Category:

Documents


1 download

TRANSCRIPT

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  1/175

  1

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  2/175

  LET ME SIGN

  Sotului meu, Dan, cu toata dragostea mea,care m-a incurajat si m-a sustinut continuu.

  Mamei mele, care este prima mea fana.Si, voua, celor care m-ati sustinut.

  Pentru voi, cu mult drag.

  2

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  3/175

  CUPRINS

  CAPITOLUL 1....................................................................................4

  CAPITOLUL 2....................................................................................7CAPITOLUL 3....................................................................................9CAPITOLUL 4..................................................................................13CAPITOLUL 5..................................................................................17CAPITOLUL 6..................................................................................21CAPITOLUL 7..................................................................................24CAPITOLUL 8..................................................................................27CAPITOLUL 9..................................................................................30CAPITOLUL 10.................................................................................32CAPITOLUL 11.................................................................................34CAPITOLUL 12.................................................................................36CAPITOLUL 13.................................................................................39CAPITOLUL 14.................................................................................42CAPITOLUL 15.................................................................................46CAPITOLUL 16.................................................................................50CAPITOLUL 17.................................................................................52CAPITOLUL 18.................................................................................56CAPITOLUL 19.................................................................................60CAPITOLUL 20.................................................................................65

  CAPITOLUL 21.................................................................................68CAPITOLUL 22.................................................................................72CAPITOLUL 23.................................................................................76CAPITOLUL 24.................................................................................79CAPITOLUL 25.................................................................................84CAPITOLUL 26.................................................................................88CAPITOLUL 27.................................................................................93CAPITOLUL 28.................................................................................98CAPITOLUL 29...............................................................................104CAPITOLUL 30...............................................................................107CAPITOLUL 31...............................................................................111CAPITOLUL 32...............................................................................115CAPITOLUL 33...............................................................................118CAPITOLUL 34...............................................................................122CAPITOLUL 35...............................................................................125CAPITOLUL 36...............................................................................129

  3

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  4/175

  CAPITOLUL 37...............................................................................134CAPITOLUL 38...............................................................................139CAPITOLUL 39...............................................................................143CAPITOLUL 40...............................................................................147CAPITOLUL 41...............................................................................151CAPITOLUL 42...............................................................................155CAPITOLUL 43...............................................................................158CAPITOLUL 44...............................................................................163CAPITOLUL 45...............................................................................167EPILOG...........................................................................................172

  4

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  5/175

  Capitolul 1

  Cassandra PDV

  A naibii usa, deschide-te odata, fir-ai tu sa fii. Am tipat si am izbit inusa la fiecare cuvant pentru accentuare. Am facut chestia asta chiar daca stiam ca nu va face cardul sa mearga mai bine, poate doar sase blocheze in lacasul lui. Combinatia de lovituri si faptul ca aproaperupsesem cardul in doua, m-a facut sa-mi eliberez frustrarea.

  Pot sa va ajut?, m-am intors si am vazut o camerista standstingherita langa o usa de vizavi de camera mea de hotel.

  Incercand sa ma calmez, am zis Te rog, doar ce m-am cazat si cheia

  mea nu functioneaza. Crezi ca poti sa-mi deschizi tu? O sa sunimediat la receptie sa le spun sa-mi aduca o alta cheie.

  I-am aruncat cea mai buna privire de nu sunt nebuna, doar obosita sifrustrata. M-as duce eu pana jos, dar astept un, un... (cum sa-izic?), um, un client in scurt timp si am toate valizele astea...., amaratat spre podea, unde valizele mele erau aruncate care incotro.Stai putin. Nu sunase bine... Um, sunt reporter, mmm jurnalist, si ampe cineva care trebuie sa soseasca curand pentru un interviu. Poti terog sa ma ajuti? sunase ceva mai bine, nu vroiam ca ea sa creadaca sunt o dama de companie.

  Ei bine, nu prea obisnuim sa facem asta, dar pot sa vad ca aveti uncard, insa sunteti sigura ca ati nimerit bine camera sau etajul? Se maiintampla uneori.

  Doamne, chiar aratam atat de proasta?? I-am dat cheia. Vezi?`Camera 827` am spus in timp ce aratam spre numarul camerei, dar am masurat gresit distanta dintre mine si usa, asa ca mi-a lovit mana

  de usa. Auuuuuuu, a durut asta.

  Pai, asta arata ca un `1` nu ca un `7`. Stati sa incerc usa asta.Camerista a mers pana la numarul 821 si a incercat cheia,deschizand usa din prima. Mda, cam asta era norocul meu.

  5

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  6/175

  Lasandu-mi capul in jos infranta, m-am aplecat sa-mi adun valizele.Ma simt atat de prost, iti multumesc foarte mult ca m-ai ajutat. Ammers spre camera corecta si mi-am aruncat valizele chiar la usa,pipaindu-ma dupa un bacsis.

  Nu, nu, ma bucur ca v-am putut ajuta, tipa dandu-se inapoi,incercand in mod evident sa nu rada de mine.

  Te rog, insist. M-ai salvat sa nu arat ca o si mai mare idioata in fatareceptionerilor, si nu a mai fost nevoie sa cobor si ca urc cu toatebagajele dupa mine. I-am dat banii si m-am intors sa intru in cameralui Mel. Ce tipic! Prima bancnota care mi-a iesit din buzunar a fostuna de douazeci. Parea cam mult, dar nu puteam sa-i iau inapoizicandu-i ca vroiam de fapt sa-i dau una de cinci. Banii astia

  americani idioti! Toti sunt la fel!, am mormait eu in timp ce ma uitamprin apartament.

  Deci asta era inca un cosmar de adaugat pe lista. Am stat afara, infata unei camere gresite, pentru 10 minute. O, Doamne! In ultimele30 si ceva de ore, care trecusera, tot ce se putea intampla rau, s-aintamplat.

  Din pacate pentru mine, nu puteam sa ma ascund in casa ca sa evitghinionul meu caracteristic. Gemand, mi-am amintit de apelul de laMelissa. De ce a trebuit sa raspund??

  Cassie, Cassie, ma auzi? Sunt Melissa, esti acolo?. Haosul generaldin Aeroportul International OHare ii astupa vocea.

  Melissa, te aud, sunt la poarta in Aeroportul OHare, asteptand sama imbarc. Unde esti? Deja la New York?, m-am miscat incercandsa gasesc un loc mai linistit nu prea departe de poarta.

  Nu, nu, sunt inca la Londra. Ia ghici? Jack m-a cerut de sotie. Amindepartat rapid telefonul de la ureche atunci cand prietena mea ainceput sa tipe la un nivel asurzitor.

  Minunat, Mel. Spune-mi totul, de fapt, pastreaza povestea. Cred catrebuie sa urc in avion cam intr-un minut. De-abia astept sa te vad la

  6

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  7/175

  New York. Vino la mine la apartament imediat ce ajungi ca sa pot sa-ti vad inelul si sa-mi povestesti cum s-a intamplat.

  Pai, Cassie, de asta te-am sunat. Am pierdut avionul si urmatorul numa aduce la timp, stai, ce cauti tu la Chicago? Credeam ca esti dejala New York, stiam ca escala a fost la Los Angeles. Puteam sa-i audpanica din glas.

  Dandu-mi ochii peste cap, i-am raspuns, Linisteste-te, sunt aproapeacolo. Am fost in LA, asta e alta escala. Oh, Mel, nici nu poti sa-tiimaginezi cosmarul pe care-l traiesc. Primul meu zbor din Australia afost decalat, asa ca am pierdut legatura de la Sidney spre LA si apoiam fost in cadere libera. Ma simt de parca as sta aici de o vesnicie.Zborul asta ar trebui sa ma duca acolo pe la 5 pm astazi, nu ca as stii

  in ce zi suntem. Am schimbat atatea fusuri orare... Planuiesc sa maprabusesc in pat imediat ce ajung acasa. Scuza-mi cascatul, suntatat de obosita. Ma mai auzi? Ce s-a intamplat cu zborul tau?

  Frecandu-ma la ochi, m-am simtit prost ca m-am plans, dar presupunca si de asta exista prietenii....

  Pai, este vina lui Jack de fapt. Dupa ce m-a cerut, ne-am lasatpurtati de val si, na, stii tu... Uite, Cassie, stiu ca esti pe cale sa teurci in avion, asa ca o sa spun repede. Te-am sunat pentru ca amnevoie de o mare favoare. Te rog, te rog spune ca ma ajuti. As puteasa-mi pierd slujba din cauza asta, dar eram asa de fericita si, lanaiba, nu-mi vine sa cred ca am pierdut zborul. Sunt innebunitaacum...

  A trebuit sa o opresc brusc. Mel, spune-mi. Ce pot sa fac pentrutine?

  7

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  8/175

  Capitolul 2

  Cassandra PDV

  Uite, am un interviu planificat pentru azi la 7 seara la hotel. Metro mi-a luat acolo un apartament pentru toate interviurile pe care le amprogramate, dar asta e special. Este cu noul Idol ceea ce nu-mipermite sa nu fiu acolo pentru el.

  Pai, Mel, nu inteleg. N-ai nicio sansa sa ajungi acolo la timp. Ce poteu sa fac? , neintelegand prea bine unde vroia sa ajunga.

  Cassie, ar fi asa de usor. Am o lista de intrebari. Am trimis-o deja lahotel, o sa ti-o dea cand iti faci cazarea. Pe hartie o sa scrie `Intrebari

  pentru Dl. John Brown`. Doar pune-i intrebarile din lista oh, mai aireportofonul ala mic?

  Sigur ca da, Mel mi-l daduse pe al ei, cand al meu isi daduse duhul.

  Mi-am ridicat privirea si am vazut ca oamenii incepeau sa se imbarce.Ar fi mai bine sa ma duc inapoi la rand, sau o sa raman blocata aici inspate, langa toalete. Ce dragut. Oh nu, stai, ce spunea? Vroia ca eusa iau inteviul? As putea eu sa fac asta? Mel, eu nici nu stiu cu ce semananca jobul tau. Daca se infurie sau se sperie cand o sa afle ca eunu sunt tu?

  Pai si cum sa afle? Si, pe bune acum, in cel mai rau caz, o sa zicaca si-a pierdut timpul degeaba. Asculta, este doar un interviu si dacate tii de lista, o sa fie totul ok. Este singurul programat pentru azi. Euar trebui sa ajung acolo maine dimineata si voi avea timp suficient sale pregatesc pe celelalte. Te rog spune ca ma ajuti, te rog? Pe bune,Cassie, n-ai cum s-o dai in bara. Chiar si daca nu inregistrezi nimiccu reportofonul, o sa pun interviurile mai vechi cap la cap si incropesc

  o inregistrare. Trebuie doar sa fii acolo, sa te dat drept eu ca sefulmeu sa stie ca interviul a avut loc si n-o sa fiu data afara.

  Bine, bine. Bine Mel, o s-o fac, banuiesc ca pentru asta suntprietenii. Ar fi bine sa speri ca totul o sa iasa bine. Cu norocul pe carel-am tot avut, parca vad ca o sa se transforme in ceva nasol.

  8

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  9/175

  Asadar, iata-ma aici, cazata in apartamentul lui Mel cu 20 de minuteinainte de interviul cu starul de cinema. La ce se gandea? Mel stie can-am nicio treaba cu spectrul asta. As fi fost nebuna sa ma gandescmacar un minut ca stiam cine era ce si cat de popular era lamomentul asta. Cu toate calatoriile mele si timpul petrecut la pian, n-am putut sa tin pasul cu filmele si celebritatile.

  Ok, deci ce sa fac mai intai? Mi-am aruncat valizele in dormitor, mi-am asezat laptopul pe biroul din livingul apartamentului. Doua sticlecu apa, lista cu intrebari si reportofonul cu o caseta noua pe masutade cafea. Bun, deci s-o luam pe rand. Cred ca trebuie sa aflu cateceva despre tipul asta.

  Aplecandu-ma peste laptop, l-am pornit. Evident, nu mai avea

  baterie. Am sapat dupa cablu la mine in geanta si l-am pus laalimentat. Insfacand lista de intrebari de pe masuta de cafea, m-amapucat sa caut numele, Dl. John Brown.

  9

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  10/175

  Capitolul 3

  Cassandra PDV

  Numele nu suna foarte original pentru un star de cinema, un pic cambanal, daca ma intrebati pe mine. Ati gandi ca ar fi primul lucru carear trebui schimbat. Banuiesc ca nici Cassandra Isadora Adams nuera chiar asa de sonor, asa ca cine eram eu sa comentez?

  Gasind conexiunea wireless a hotelului, am deschis o fereastra deExplorer si am intrat pe Google. Am tastat `John Brown` si amasteptat binenteles ca mi-au aparut milioane de articole, majoritateadespre John Brown din Razboiul Civil al Statelor Unite. Deeeeeeci,nu asta. Ok, poate `John Brown Filmografie` - Dna Brown. Ha? Pai,

  poate ca nu eram la curent cu scena cinematografiei, dar macar stiam ca pe ala l-a facut Billy Connolly. Bun, si acum?

  Aruncandu-mi bratele in sus, am incercat sa ma intind cat puteam detare si am cascat. Of, la naiba, ma simt groaznic, Doamne, probabilca si miros. La naiba am nevoie de un dus. Nu pot sa ma intalnesccu un star de cinema aratand in halul asta. Am alegrat la baie si m-am uitat panicata la mine in oglinda. Aratam de parca as fi fost taratade par peste jumatate de mapamond. Chestie care suna destul deexact, luand in considerare felul in care ma simteam. Sub nicio formanu se putea ca cineva sa ma vada in halul asta.

  Aruncandu-mi hainele pe jos, m-am uitat la ceas. 6.45 pm. Ok, pot sama incadrez. Timp suficient. Dusul era o binecuvantare totala siabsolut necesara. Apa fierbinte care-mi curgea pe spate era atat derelaxanta. Simtindu-ma improspatata, am inchis robinetul si m-amintins dupa un prosop. Stai, ce-a fost asta? Un zgomot venea dincamera cealalta. Oh nu, fir-ar al naibii.

  Am tasnit din dus si m-am infasurat in prosop in timp ce alergam spreusa. Am auzit ca bataile au incetat. Te rog, fa sa nu fie el.Deschizand usa m-am uitat in ambele directii si am vazut un barbatcare se indeparta si ajunsese aproape de capatul culoarului.

  10

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  11/175

  Opreste-te. Opreste-te. Te rog asteapta. Domnule Brown, te rogasteapta. Imi pare asa de rau. Faceam un dus rapid si nu te-amauzit. Am tipat eu alergand dupa el. Domnule Brown?

  Um, da, eu sunt. S-a uitat la mine si apoi si-a mutat rapid privireauitandu-se in jur, cu o expresie jenata. Uitandu-ma in jos, am realizatca inca mai purtam prosopul de baie.

  La dracu. Pai, acum chiar ca sunt moarta de rusine. Te rog dleBrown, vrei sa vii inapoi? Va dura doar un minut si apoi putem incepeinterviul. Nu-mi va lua timp aproape deloc, am spus si am inceput sama indepartez mergand cu spatele catre camera mea. Te rog,urmeaza-ma, te rog. Nu mai pot sa stau asa afara. Doamne, poateexista ceva mai jenant de atat? Mel avea sa ma ucida daca el pleca.

  Din fericire, s-a uitat din nou in jur si m-a urmat spre camera. Imediatce am vazut ca ma urmeaza, am alergat inapoi cat am putut derepede. Acum, care era? 821,821,821. Ma uitam in sus la usi in timpce alergam pe langa ele. Aici. Am impins usa asteptandu-ma sa sedeschida si am sfarsit prin a ma izbi de ea. Ce dracu?? Am impinsdin nou, nu s-a miscat. Am apasat pe clanta nimic. O, DoamneDumnezeule. Realitatea situatiei m-a izbit ca o tona de caramizi. Aminceput sa ma dau incet cu capul de usa, maraind. De ce eu??

  Nu cred ca daca te dai cu capul de usa o sa ajute. Uite ce e, hmm,imi pare rau ca trebuie sa te las aici imbracata doar in prosopul asta,dar cred ca ar cam trebui sa plec. Nu pot fi vazut intr-o situatie`compromitatoare`. Si incerc sa nu rad, dar nu cred ca exista cevamai compromitator decat sa fiu gasit pe un coridor de hotel cu odomnisoara dezbracata.

  O, Doamne, te rog omoara-ma, ce ma fac? Nu ma pot duce jos inhalul asta. M-am intors si m-am uitat sa ma uit la el si am vazut ocamerista iesind dintr-o camera.

  Scuze, scuze. Te rog, poti sa ma ajuti? Aproape ca am urlat la ea.M-am incuiat pe dinafara, aratand spre usa. Din fericire, era aceeasicamerista care ma ajutase mai devreme. Doamne, daca inainte n-acrezut ca sunt dama de companie, asta sigur confirma contrariul.

  11

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  12/175

  In acel moment nu-mi pasa ce crede atata timp cat posteriorul meuud si gol era inapoi in camera. A inteles ce se intamplase in douasecunde si s-a grabit sa descuie usa. Multumesc lui Dumnezeupentru bancnota de douazeci pe care i-o dadusem mai devreme. Ampasit in camera imediat ce s-a deschis si am oftat usurata.

  Multumesc, multumesc foarte mult. Te rog asteapta, m-am uitat in jur confuza dupa geanta mea si am vazut cum Dl. Brown ii dacameristei bacsisul si inchide usa in spatele lui.

  Multumesc, cat i-ai dat? Stai sa-mi gasesc geanta.

  Nu, nu, e in ordine. Te rog, doar du-te sa te imbraci inainte caaltceva sa se mai intample. S-a indreptat spre canapea

  nemaiuitandu-se la mine din nou.

  Mi-am surprins imaginea in oglinda si aproape ca am tipat de groaza.Am aleragat in dormitor impingand usa in spatele meu. Care valiza?Apucand prima pe care am vazut-o, am aruncat-o pe pat. Te rog, fasa fie aia cu haine curate. Imi cer scuze. Probabil te gandesti ca suntincredibil de lipsita de profesionalism, am strigat tare inspre cameracealalta in timp ce goleam valiza pe pat.

  Victorie!! Pantaloni curati, tricou si lenjerie, nu cea mai buna alegere,dar asta e.

  Stii, doar ce-am ajuns de la aeroport si calatoresc deja de doua zile.Speram ca dusul sa ma trezeasca si sa arat mai prezentabila lainterviu, dar banuiesc ca am esuat mizerabil. Doamne, cred ca segandea ca sunt dusa rau. Te rog, nu mai vorbi si incearca sa facifata, mi-am spus eu.

  Punandu-mi pantalonii, m-am intors si am mers spre usa, in timpulasta prinzandu-mi parul in coc. John Brown statea pe canapeaualunga de langa usa, jucandu-se cu coltul unei perne pe care o avea inpoala. M-am impleticit putin in timp ce mergeam spre el. Uitandu-mala el pentru prima data asa cum ar trebui, mi-a taiat respiratia. Suntsurprinsa ca nu m-am prabusit cu fata in jos la pamant, socata. Pareasa aiba varsta mea, in jur de 20. Picioare lungi, lungi, in jeansi

  12

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  13/175

  albastri uzati si un tricou gri. Ochi albastri minunati si parul blondinchis. Superb.

  Te rog sa ma scuzi Dle Brown, pot sa-ti spun John? Vrei ceva debaut sau poate ceva de mancare?, am intrebat agitata, convinsafiind ca eram de un rosu aprins de jena.

  John a ras si a scuturat din cap. Sunt bine asa, multumesc, dar terog, nu cred ca mai e nevoie sa folosim numele fictive acum. Suntemdoar noi in camera.

  Ce? Numele lui nu era John, era Brown? Oh, Doamne, urma sa fieun alt cosmar. Cine e el??

  13

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  14/175

  Capitolul 4

  Rob PDV

  Taxiul a tras la intrare, am platit si am multumit soferului, in timp cedeschideam portiera si aproape ca am fugit in hotel. Privind in jos sitragandu-mi mai mult sapca de baseball pe ochi, am inaintat. Ammers direct la lifturi, scotandu-mi telefonul si verificand mesajul pecare-l primisem cu numarul camerei. 821.

  Numeni nu mai astepta liftul, asa ca am avut un moment de relaxaresi m-am uitat imprejur. Puteam sa vad intrarea la bar si restaurant.Stiam bine hotelul asta. Avusesem un interviu aici, saptamanatrecuta, care fusese un dezastru total. Imediat ce am fost zarit, lumea

  a inceput sa se adune si interviul s-a taraganat din cauza atator intreruperi. Avand aceste interviuri sus, in camere, sau departe dehotelul meu era o idee mult mai buna. Aveam intimitate si puteampleca imediat dupa interviu fara sa trebuiasca sa stau la mici discutii.

  Usile liftului s-au deschis si am pasit inauntru apasand butonul pentruetajul 8. Uitandu-ma la ceas, am ridicat din umeri. 6.50 pm, decivenisem ceva mai devreme, dar cred ca era ok. Cu ceva noroc,puteam sa ies de aici pe la 7.30 si sa ma duc direct la culcare. Nuputeam sa ma simt mai extenuat de atat. Filmarea scenelor emotionale intotdeauna dura mai mult si ma lasau epuizat. Nu trebuiasa fiu inapoi pe platoul de filmare pana la 11 maine si doar gandul lasomn m-a facut sa marai in asteptare.

  ***Am verificat numarul camerei o ultima data. Da, eram bine, `821`. Cedracu? Nimeni nu era acolo. Am batut din nou, m-am uitat un jur. Nuputeam sa fi ajuns atat de devreme. M-am uitat la ceas. 7.00 pm. Eraridicol. Nu ca as fi fost vreun ingamfat, dar zau acum, daca cineva n-ar fi trebuit sa fie aici, atunci ala eram eu. Mi-a fost inscenata chestiaasta? Incepeam sa ma enervez, fusese o zi atat de lunga si aratandca un idiot batand la o usa de camera de hotel era ultimul lucru pecare sa vreau sa-l fac. Ok, inca doua minute si am zburat de aici.

  M-am uitat din nou in jur si mi-am frecat ochii incercand sa magandesc cat sa mai astept. Poate o sa-l sun pe Nick sa vad ce poate

  14

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  15/175

  el sa afle. Am mai batut o data si m-am intors sa plec spre lift. Amscos telefonul cautand numarul lui Nick. Stai, nu, nu Nick. Stephaniear fi trebuit sa fie cea care imi programa interviurile. Agenti, purtatoride cuvant, agenti de paza, cand devenise viata mea atat de nebuna?

  Opreste-te. Opreste-te. Te rog asteapta. Domnule Brown, te rogasteapta. Imi pare asa de rau. Faceam un dus rapid si nu te-amauzit. M-am intors si am vazut o fata infasurata intr-un prosop,alergand pe coridor inspre mine. Nu m-am putut opri sa nu casc gura.E cumva o gluma?

  Era uda leoarca, in mod evident de-abia iesise de sub dus. Prosopulnu facea treaba prea buna in a o acoperi. Avea una din maini ridicatasi tinand partea de sus a prosopului sa nu se desfaca. Puteam sa vad

  cum i se ridica pieptul pentru ca alergase dupa mine. Cealalta manatinea lateralele prosopului si mi-am coborat privirea la picioarele eilungi si goale. Puteam sa vad picaturi de apa cum curgeau de pe ei,formand o baltuta pe mocheta. Par intunecat, siroind de apa peumerii ei si mai departe, pe jos. Am inghitit cu greutate si m-am uitatrapid in alta parte. Te rog, sa nu ma vada cineva aici, asta ar fi chiar de rau.

  Dle Brown? s-a uitat la mine intrebatoare. Folosea inca numele fals,asa ca presupun ca ea era reporterul.

  Um, da, eu sunt, nu vroiam sa ma uit din nou la ea. Nu ar fi ajtatsituatia cu nimic ca eu sa ma infierbant acum. OF, la dracu.

  La dracu, am tresarit si m-am uitat la ea. Eu am spus asta sau ea?

  Ea se uita in jos la prosop. Pai, acum chiar ca sunt moarta de rusine.Te rog dle Brown, vrei sa vii inapoi? Va dura doar un minut si apoiputem incepe interviul. Nu-mi va lua timp aproape deloc. A inceputsa se indeparteze de mine in timp ce vorbea. Pai, banuiesc ca ar putea fi cineva in lift, asa ca mai bine dispaream din peisaj si astarepede.

  M-am mai uitat o data in jur si am inceput sa o urmez. Cred ca astaastepta, pentru ca s-a intors si a luat-o la fuga spre camera. Trebuia

  15

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  16/175

  sa zambesc la privelistea asta, arata minunat. Prosopul abia daca iiacoperea posteriorul si se lipise de ea ca o a doua piele.

  Ajunsese la usa si am observat ca se chinuia sa o deschida. S-aaruncat cu umarul in ea si tot apasa pe clanta. Oh, Doamne, acum cemai era? Nu-mi spune ca s-a incuiat pe dinafara. Eram aproape inspatele ei, cand a inceput sa se dea usor cu capul de usa. Eranebuna?

  Scotandu-mi sapca si trecandu-mi o mana prin par, am spus Nu credca daca te dai cu capul de usa o sa ajute. Uite ce e, hmm, imi parerau ca trebuie sa te las aici imbracata doar in prosopul asta, dar credca ar cam trebui sa plec. Nu pot fi vazut intr-o situatie`compromitatoare`. Si incerc sa nu rad, dar nu cred ca exista ceva

  mai compromitator decat sa fiu gasit pe un coridor de hotel cu odomnisoara dezbracata.

  Ma simteam prost, dar asta era exact genul de rahat pe care ilasteptau paparazzi si sub nicio forma nu aveam de gand sa cobor inholul hotelului cu o fata fara altceva pe ea decat un prosop. Aveamdoar un tricou pe mine, asa ca nu puteam nici macar sa-i dau ceva sase acopere.

  Inca uitandu-se la usa ea a zis O, Doamne, te rog omoara-ma, cema fac? Nu ma pot duce jos in halul asta.

  Oare putea sa ma faca sa ma simt mult mai nemernic decat masimteam deja?

  Scuze, scuze. Te rog, poti sa ma ajuti? Aproape ca am urlat la ea.M-am incuiat pe dinafara. M-am uitat in spate si am vazut ocamerista grabindu-se spre noi. Multumescu-Ti! Mi-am bagat mana inbuzunar dupa un bacsis. Trebuia sa intram in camera aia inainte ca sialtcineva sa mai apara.

  Multumesc, multumesc foarte mult. Te rog asteapta. Inainte ca easa apuce sa se miste macar, i-am dat cameristei banii si am inchisusa in spatele meu.

  16

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  17/175

  Multumesc, cat i-ai dat? Stai sa-mi gasesc geanta. S-a intors, inmod evident cautandu-si geanta.

  Nu, nu, e in ordine. Te rog, doar du-te sa te imbraci inainte caaltceva sa se mai intample. Mi-am trecut mana prin par. Fata trebuiasa puna niste haine pe ea inainte ca eu sa smulg prosopul ala de peea. M-am dus spre canapea sperand ca va percepe mesajul si vapleca.

  Am expirat usurat cand am auzit-o miscandu-se in spatele meu si m-am intors sa o vad indreptandu-se spre ce parea a fi dormitorul siimpingand usa dupa ea. Trecandu-mi din nou mana prin par, n-amputut sa ma abtin sa nu zambesc.

  Imi cer scuze. Probabil te gandesti ca sunt incredibil de lipsita deprofesionalism. M-am uitat spre dormitor cand i-am auzit vocea.Cred ca facea glume cu mine. Usa nu se inchisese de tot in urma eisi prin crapatura puteam sa vad clar spatele corpului ei gol. Era cufata spre pat si parea ca goleste valiza pe el cautand niste lucruri.Daca se intorcea m-ar fi vazut ca ma uitam la ea, dar pe viata meadaca puteam sa ma uit in alta parte. Era perfecta.

  Stii, doar ce-am ajuns de la aeroport si calatoresc deja de doua zile.Speram ca dusul sa ma trezeasca si sa arat mai prezentabila lainterviu, dar banuiesc ca am esuat mizerabil. Si-a tras pe ea lenjeriadin dantela neagra si un tricou, fara sutien. Am gemut, avea sa maomoare sa stau aici stiind ce avea sau ce nu avea pe sub haine. M-am asezat rapid si mi-am tras una din pernele decorative in poala. Nuvroiam sa creada ca sunt cine stie ce pervers nebun.

  17

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  18/175

  Capitolul 5

  Cassandra PDV

  Oh, la dracu, ce ma fac acum? Desigur, scuze, dupa tot ce s-aintamplat inca nu sunt complet prezenta. Sunt asa de jenata. M-amaruncat pe capatul opus al canapelei si mi-am ascuns fata in mainiaplecandu-ma pana la genunchi. Cum sa-i spun? Mi se parea caarata familiar, ar trebui sa-l cunosc, nu?

  Nu-ti face probleme. Daca conteaza, sa stii ca ar fi cea mai tarepoveste spusa prin baruri, a ras el, in mod evident amintindu-si.

  Am sarit in sus, Te rog, niciodata, niciodata sa nu spui la nimeni.

  Stiind ca nu avea absolut niciun motiv sa ma asculte, am incercat uncompromis. Ei bine, macar nu spune nimanui ca eram eu. L-a rugatsi m-am asezat la loc.

  Promit. De unde esti? E placut sa aud din nou accentul Londonez.El s-a intors, miscandu-se un pic mai aproape de mine. Inca se jucacu capatul pernutei in poala. Avea emotii?? Probabil credea ca suntnebuna, superb inceput, ce sa zic.

  Pai, cred ca poti sa spui ca sunt din sudul Londrei, am ras eu.Wimbledon. Am cumparat un apartament si acolo, chiar daca magandesc ca a post o idee proasta, din moment ce parintii mei stau la10 minute si li se pare ca e normal sa treaca pe la mine de cate orivor ei. Dar tu? Locuiesti aici acum? Oh, rahat, trebuisa sa stiu asta,nu? Afurisita de Melissa. O sa o omor pentru ca nici macar nu s-agandit sa-mi spuna numele lui adevarat.

  Pai, stau aici, in New York, pentru moment si apoi ma intorc in LA siapoi din nou in Vancouver pentru filmari. Cam peste tot de altfel,traiesc prin hoteluri cu o valiza pe care n-o prea desfac...e uncosmar.

  Stiu cum este, si eu urasca asta. Sa stai la hotel e partea cea mairea. Toate arata la fel si tinzi sa uiti unde esti in majoritatea timpului.N-am mai fost acasa de luni bune si mi-e tare dor. Te-abia astept sa

  18

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  19/175

  mananc niste crochete la un cocktail sau niste rulouri de sunca cusos caramel, mmmm.

  Mi-am inchis ochii gandindu-ma acasa. Apoi i-am deschisimbujorandu-ma. Scuze, nu trebuia sa pomenesc de asta. Doamne,probabil crezi ca sunt un reporter de mana a doua. Asa, lasa-ma sa-mi iau lista de intrebari si putem incepe interviul. Sunt convinsa caesti obosit. Ai lucrat astazi?

  Acum, unde pusesem lista aia, oh, langa laptop. Oh, nu, te rog sa nuse fi uitat pe ecran si sa vada cautarea mea idioata de pe Google cuJohn Brown. M-am uitat rapid la el sa vad daca se uitase. Nu eranicio schimbare in expresia lui, asa ca am banuit ca nu. Am inchislaptopul si am luat lista mergand inapoi spre canapea, intre timp

  inhatand si o sticla cu apa de pe masuta de cafea, si m-am asezat.Speran ca o sa ma ajute sa nu mai scot cine stie ce tampenii pe gura.Esti sigur ca nu vrei nimic de baut? Pot sa fac cafea, sau ceai dacapreferi.

  Nu, serios, sunt bine asa si nu-ti mai cere scuze, si mie mi-e dor decasa. De moarte chiar, dar totusi parca nu mi-e asa de dor decrochete. A zambit. Am lucrat azi. Vin direct de la locatia din CentralPark. Si pentru mine a fost o zi lunga. Imi cer scuze daca o sa incepsa casc, cascand aproape imediat. Scuze.

  Nu-ti face griji pentru mine. Probabil ca o sa fac la fel, am avut o zioribila si se pare ca inca nu s-a incheiat. Chiar am spus asta? Lanaiba, scuze, um, sunt si eu foarte obosita si um, toata treaba aia cuprosopul, asta vroiam sa spun, nu ca ai fi tu plictisitor sau ceva. Imicer scuze, se pare ca nu reusesc sa leg prea multe cuvinte. Hai saincepem, vrei?, am deschis nervoasa sticla cu apa si am luat o gurain timp ce citeam in gand prima intrebare si in aceeasi secunda amscuipat apa peste canapea si am inceput sa tusesc.

  A venit langa mine si a inceput sa ma bata pe spate in timp ce euincercam sa respir din nou.

  Opreste-te, operste-te, m-am inecat eu.

  19

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  20/175

  Esti bine? s-a mutat inapoi in capatul lui de canapea aratandingrijorat.

  Am incercat sa mai iau o gura de apa sperand ca o sa ma ajute sapot inghiti. Intr-un final, simtindu-ma mai bine, am aratat sprechestionarul pe care-l scapasem pe jos. Imi cer scuze, m-a luat prinsurprindere.

  Ce spune? a intrebat el in timp ce ridica foaia. Intrebarea 1: Careeste locul cel mai indragit de unde esti rugat sa musti femeile? Oh,foarte original.

  Oamenii te intreaba chestiile astea? E ridicol. Eu nu pot sa te intrebasta. Ce zice urmatoarea? Ce ai zice la aia?

  Pentru urmatoarea ora, el a citit intrebarile si a incercat sa raspundala ele in timp ce radeam si glumeam. Am reusit sa nu ma mai inec cuapa, dar nu puteam sa nu rosesc la unele dintre ele. Erau incredibilde ridicole. Trebuia sa am o discutie cu Mel, daca asta era rahatuldespre care ea scria.

  Ne-am intors unul cu fata la celalalt, cu cate un brat pus pe spatarulcanapelei, mainile aproape atingandu-ni-se. Era amuzant si desteptsi eu eram complet fascinata de buzele lui. Intrebarile si raspunsurilenu prea m-au ajtat sa-i aflu numele, cum de inca nu stiam? Amobservat ca avea fani innebuniti, in special fete tinere. Era idoluladolescentelor. Filmele pe care le-a insirat erau bazate pe cartidespre vampiri si actuala lui colega de platou jucase in Lost. Pe ala ilstiu! E un serial super. Oare stie ce se intampla in urmatorul sezon?

  Asta a fost ultima. Wow, ma bucur ca s-a terminat. A aruncat foaiape masuta de cafea si s-a lasat pe spate in canapea, sprijinindu-sicapul de spatar si masandu-si ochii.

  Iti multumesc atat de mult ca ai facut asta, am spus si m-am aplecatin fata ca sa inchid reportofonul, apoi i-am copiat pozitia, relaxandu-ma in canapea. Ascultand pentru prima data muzica de pe fundal, amexclamat Oh, asta e Chopin, sunt moarta dupa piesa asta. Amaratat cu mana radioul din spatele canapelei si indicand melodia care

  20

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  21/175

  se auzea. A fost si prima oara cand am observat ca radioul eradeschis.

  E minunata, a spus el. Amandoi am stat si am ascultat piesa, cuochii inchisi si relaxandu-ne.

  21

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  22/175

  Capitolul 6

  Rob PDV

  Deschizand ochii, am incercat sa ma adaptez la intunericul dincamera si m-am uitat in jur. Unde sunt? Eram intins pe o canapea cuun brat indoit sub cap. Mi-am intors capul si am vazut o fata intinsalanga mine, cuibarindu-se in mine dupa caldura. Aveam un brat pesub si in jurul ei, cu mana pe spatele ei. Am inchis ochii din nou si mi-am amintit evenimentele din seara asta. Usa incuiata, fata iesit desub dus ce purta doar un prosop. Ea goala, imbracandu-se indormitor. Interviul.

  Probabil ca adormisem amandoi ascultand muzica, cel putin asta era

  ultimul lucru pe care mi-l aminteam. Wow, reusisem sa ajungem inpozitia asta fara sa ne trezim unul pe altul. Cu ghinionul ei, ma mir canu a cazut de pe canapea sau sa-mi traga una in fata si sa-miinvineteasca un ochi. Am cascat si simteam cum atipesc din nou. Osa ma scol intr-un minut, chiar ar trebui sa ajung la hotel pana nu seface prea tarziu. Cu gandul asta am adormit la loc.

  ***

  Cassandra PDV

  Am incercat sa ma rasucesc in somn, dar eram blocata de ceva tare.Mi-am miscat mana sa simt ce era acolo si ochii mi s-au deschisbrusc cand am dat de o ceva cald si ferm. Mana mea era sub untricou atingand un piept musculos. Parul pe care il simteam subdegete era moale si placut la atingere. Am simtit o mana calda cumma atinge pe posterior.

  Stai, mana era in pantaloni, atingandu-mi pielea CE DRACU???Impingandu-ma cu mana in pieptul lui, am incercat sa ma ridic si satrec peste el, sperand sa-l trezesc in timp ce faceam asta. De cum m-am ridicat intr-o mana, degetele lui lungi s-au miscat mai jos pe fesamea, mai aproape de centru. CE DRACU??? Am sarit peste si amaterizat pe podea izbindu-ma cu pieptul si cu fata de covor. Ladracu, eram complet treaza acum.

  22

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  23/175

  Unde dracu sunt si cine naibii esti tu? am tipat eu. Frecandu-mi fata,ma simteam ametita de schimbarea de fus orar si ma durea peste totdin cauza cazaturii. Eram sigura ca aveam o urma de la covor pe fatade la aterizare. Tipul se ridicase aratand la fel de socat ca si mine.Stai, il stiu. Deci, cine era el? M-am uitat in jur prin camera.

  Un hotel eram inca in Australia? M-am uitat pe fereastra direct lazgaraie-norii de peste drum. Oh, New York, interviul. Esti, esti, m-am uitat pe chestionarul de pe masuta de cafea, John Brown?

  John Brown? Ma uitam la tip, oare asta era numele lui? Salturileprindre fusurile orare erau un cosmar.

  Si-a mutat picioarele de pe canapea pe podea, uitandu-se la mine de

  parca eram nebuna. Ok, deci poate ca nu era asta numele lui.

  Nu stii cine sunt, nu-i asa? Nu-i asa? m-a intrebat el.

  Totul a revenit in mintea mea intr-o secunda. Melissa, interviul, faptulca am adormit. La naiba, mi-ai spus? Imi cer scuze, l-am uitat,incepea sa fie de rau.

  Cum poti sa fi jurnalist si sa-mi iei un interviu daca nici macar nu-mistii numele? a intrebat in timp ce s-a ridicat rapid si s-a indepartat demine. Spune, care este numele meu? Spune.

  La naiba, habar n-aveam. Am incercat sa-mi amintesc daca fusesepomenit in timpul interviului, si am inceput rapid sa trec in revista totce spusese el. Nu. Am. Gasit. Nimic. Brown? am spus stiind ca eragresit. Oh, Doamne, chiar ca am dat-o-n bara.

  El era furios. Cine dracu esti? a urlat la mine. Chiar daca era cevadistanta intre noi, m-am dat in spate instinctiv.

  Nu esti un nenorocit de jurnalist, asta e clar. A inceput sa se plimbeprin camera uitandu-se peste tot. Unde e nenorocita aia de cameravideo?

  Urla atat de tare ca eram sigura ca hotelul a trimis pe cineva sa vadace se intampla. Bun. Speram macar sa nu ma omoare el inainte sa

  23

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  24/175

  vina cei de la receptie. Si-a trecut mainile prin par in timp ce eu doar statea acolo si-l urmaream.

  Ce dracu sa fac? Inima imi bubuia. Lumina slaba a diminetii intra prinfereastra asezand umbre pe fata lui, facandu-l sa arate ca un nebun.La dracu, chiar avea de gand sa ma omoare.

  Esti vreun fan nebun? Stai, tu habar n-ai cine sunt. Ce dracu seintampla aici? Mi-ai facut poze cand dormeam? M-ai drogat? Cinedracu te-a trimis?

  24

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  25/175

  Capitolul 7

  Cassandra PDV

  Nu, nu. Nu e nimic de genul asta. Imi pare rau, ai dreptate, nu sunt jurnalist. La asta el s-a oprit si a fost langa mine intr-o secunda.Apucandu-ma de brate, m-a ridicat de pe jos, eu abia daca maistateam pe picioarele mele. Degetele lui se infigeau adanc in bratelemele si m-au facut sa icnesc de durere.

  Fata lui era asa de aproape ca aproape simteam aerul care-i ieseape nas cand expira. Ce dracu se intampla? Spune-mi. Te-a platitcineva? Ei cred ca daca aduc o pasarica londoneza sa fie draguta cu

  mine eu o sa ma relaxez si apoi o sa ma drogheze ca sa-mi facapoze, nu? Incerci sa ma santajezi? ma zgaltaia la fiecare cuvant si lafinal mi-a dat drumul intorcandu-se.

  Am cazut pe canapea, masandu-mi bratele. Eram complet socata.

  Cand mi-am regasit vocea, am spus cat de repede am putut fara satip. Imi pare rau, pe bune. Imi ajut o prietena. Ea trebuia sa-ti iainterviul pentru London Metro, dar a pierdut avionul. Stia ca eu ajungazi aici si m-a rugat sa fac asta pentru ea. Era ingrijorata sa nu fiedata afara daca n-ar fi ajuns. M-a asigurat ca tot ce aveam de facutera sa te intreb din lista aia si cam atat. Iti jur. Nu ma gandeam caamndoi o sa adormim. Imi pare rau ca nu stiu cine esti. Nu ma uit lamulte filme si Melissa nu mi-a spus numele tau adevarat. Trebuie sama crezi.

  Niciodata nu vorbisem atat de repede, dar eram panicata, vroiam cael sa auda tot si sa nu iasa alergand din camera ca sa cheme politia.M-am uitat in sus, el era vizavi de mine, dar macar nu se mai invarteaprin camera. Mainile ii erau stranse in pumni de o parte si de cealaltaa corpului. Mi-am masat din nou bratele sperand ca nu avea sa mamai ridice si sa ma zgaltaie din nou.

  Imi cer scuze ca te-am apucat asa. Te rog, mai spune-mi o data cese intampla, dar mai rar de data asta.

  25

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  26/175

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  27/175

  M-am intors si am vazut-o pe Melissa intrand in camera cu spateletragand valiza dupa ea. In acelasi timp in care ea s-a intors cu fata, eldeja trecuse pe langa ea si a trantit usa dupa el plecand. Oh, ladracu, acum Melissa o sa ma omoare.

  Cine era ala Cassie? Era cumva un barbat? a deschis usa si s-auitat pe coridor. Stai, Cassie, era cine cred eu ca era?

  Dap, sunt moarta.

  27

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  28/175

  Capitolul 8

  Rob PDV

  Cand am auzit usa deschizandu-se, nici ca puteam sa ies mai repededin camera aia. Ce nebunie. M-am strecurat pe langa tipa desprecare doar presupuneam ca e Melissa Moreland si practic am alergatpana la lift. Eram asa de innebunit ca nu puteam sa merg normal.Respirand cu greu, m-am gandit la tot ce mi-a zis ea. O credeam,chiar daca parea o nebunie. Nu arata ca o mincinoasa si nici n-ocredeam in stare sa inventeze toata povestea aia si cu sigurantaputeam spune ca nu era actrita, nimeni nu putea sa mimeze atat debine neindemanarea.

  Uitandu-ma la mainile mele, mi-am strans si apoi destins degetele demai multe ori. Doamne, inca mai puteam s-o simt. Mi-aminteam ca m-am trezit in mijlocul noptii cu bratul infasurat in jurul ei. Sunt asa deprost, trebuia sa ma fi ridicat si sa plec, in loc sa adorm la loc. Mi-amtrecut mana prin par si am tras de el. Probabil ca avusesem manabagata in pantalonii ei toata noaptea.

  Inchizand ochii am retrait senzatia de moliciune a pielii ei, caldura ei.Mana imi alunecase mai jos cand ea s-a miscat sa se ridice si acumdegetele imi tremurau. Am gemut cand mi-am amintit. Daca s-ar maifi miscat o data, degetele mele ar fi atins....Scuturandu-mi capul ca saalung gandul acela, am intrat in lift si am apasat cu putere butonulpentru parter.

  Ce situatie nebuneasca. Ce trebuia sa fac? Sa uit ca se intamplase?Sa ma gandesc ca a fost doar un alt interviu si gata? Avea dreptate,daca faceam plangere, prietena ei ar fi fost concediata cu siguranta,dar imi pasa? Daca ii spun lui Nick, probabil ca le va da in judecatape amandoua fetele. Ce nebunie. Dupa tot ce s-a intamplat, nu masimteam chiar foarte prost de reatia pe care am avut-o. Chiar m-amgandit ca fusese o inscenare. Incurcaturi ca asta o sa mainnebuneasca. Deja ma simteam la jumatea drumul spre nebunie.

  Cand liftul a oprit la parter, mi-am tras sapca pe cap si am mers spreiesire. L-am rugat pe portar sa-mi cheme un taxi si am plecat de la

  28

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  29/175

  hotel intr-o secunda. Rezemandu-mi capul pe tetiera, am inchis ochii.Cat era ceasul? M-am uitat la ceasul din bordul taxiului. 7 am.

  O sa ma duc direct in pat si o sa ma rog ca totul sa fi fost doar un vis.Nici nu-mi mai pasa daca erau fotografi in fata hotelului. O sa rezolvasta mai tarziu. Te rog, fa ca saptamana asta sa fie mai buna si sa n-o iau mai in jos pe panta. Sper ca ghinionul fetei aleia sa nu se fi lipitsi de mine. Era ghinion sau ea era doar extrem de impiedicata? Amras de unul singur cand mi-am amintit noaptea trecuta si n-am pututsa ma abtin sa rad si mai tare cand mi-am amintit expresia fetei eicand a realizat ca e blocata pe dinafata avand pe ea doar un prosop

  nepretuita imagine.

  ***

  Banuiesc ca vorbisem prea curand. Saptamana a devenit din ce in cemai rea incepand din acel moment. Inainte de weekend, un grup defane nebune au trecut prin cei 2 tipi de la security si i-au impins deparca ar fi fost papusi din paie, in timp ce incercau sa maimbratiseze, sa ma apuce si poate sa ma si violeze, cine stie ce erain capul lor....Viata mea era o nebunie totala. Au sfarsit prin a mapocni de mai multe ori in cap si aproape ca m-au doborat. Companiaproducatoare mi-a crescut numarul de garzi la o echipa de 4 oameni.O nebunie, cum spuneam.

  Saptamana urmatoare un alt grup a trecut prin echipa de 4 garzi decorp si ne-a impins in strada direct intr-un taxi care era in miscare.Din fericire pentru mine eram in New York si taxiul abia daca semisca. Acum aveam o echipa de 6 garzi de corp si scria peste tot prinziare si la televizor ca aproape am fost omorat de o gloata nebuna deadolescente.

  Trecusera aproape doua saptamani de la Interviu. Nu mai auzisemnimic despre niciuna din fete. Credeam ca experienta pe care amavut-o ma va afecta intr-un mod negativ, luand in considerare halul incare am luat-o razna atunci, dar toate interviurile pe care le-am avutdupa aceea s-au dovedit a fi rutina si plictisitoare prin comparatie.Eram intrebat aceleasi vechi intrebari. Ma gandeam ca poate MelissaMoreland o sa ma contacteze sa-si ceara scuze sau ceva., dar banuiesc ca nu sunt chiar asa de usor de gasit si nu-mi imaginam cai-ar spune agentului sau purtatorului meu de cuvant ce se intamplase.

  29

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  30/175

  In ciuda faptului ca ma gandeam constant la asta, am realizat abiasaptamana asta ca nu-i stiu numele intreg. Prietena ei a strigat-oCassandra, sau Cassie. Nici macar nu puteam sa o caut pe Google.Fusesem atat de furios ca ea nu-l stia pe al meu din motive evidente,dar banuiesc ca numele meu nu a fost mentionat nici macar o datacat timp am vorbit si conversatia nu i-a dat nici ei posibilitatea de a seprezenta. Ar fi mintit si ar fi spus ca e prietena ei?

  Ma intrebam daca mai era in New York, sau daca a trecut peste tot siplecase sau daca si ea se gandea la mine. Sunt sigur ca prietena ei,Melissa, i-a spus deja cine eram. Asta doar daca n-a omorat-oinainte. Gandul asta m-a facut sa zambesc. Dumnezeu stie cum areusit sa se descurce fara macar sa-mi stie numele.

  Soferul de taxi a calcat brusc frana dandu-ma aproape cu capul descaunul din fata si asta m-a facut sa ies din ganduri. Ma indreptamspre biroul lui Nick din New York. Dupa incidentul cu taxiul, a venitincoace din LA ca sa vorbim si sa regandim strategia. Stephanieurma sa fie si ea aici pentru intalnire. Aducandu-i impreuna peagentul meu si pe puratatorul meu de cuvant insemna ca poate,speram eu, urma sa schimbam cateva chestii pentru ca viata meadevenise mult prea nebuna pentru mine si inca mai aveam 4saptamani de filmari in New York peste care trebuia sa trec.

  30

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  31/175

  Capitolul 9

  Cassandra PDV

  Am marait si m-am aruncat pe canapea. Putea sa fie ceva maidezastruos decat asta?

  Cassie, spune-mi ce s-a intamplat. Cine era ala? s-a asezat Melissalanga mine pe marginea canapelei, atingandu-ma pe spate.

  Melissa, nu pot sa vorbesc in momentul asta, pentru ca daca o fac osa incep sa urlu isterica sau o sa te omor, sau ambele. Te rog, lasa-ma singura un minut.

  Dupa cateva secunde a, simtit cum se ridica de pe canapea si i-amauzit pasii indreptandu-se spre dormitor si tragand dupa ea valiza. Num-am miscat. Nu-mi venea sa cred ca se intamplase ce seintamplase. Bietul tip, fusese atat de suparat si doar din cauza mea.Ma simtisem atat de bine cu el ieri. Am ras si am vorbit de parca nestiam dintotdeauna. Lacrimile au inceput sa-mi curga pe perna candmi-am amintit noaptea pe care am petrecut-o impreuna.

  Nu stiu cat timp am plans, dar la un moment dat am adormit din nou.Trebuie sa fi fost moarta o vreme, pentru ca imi simteam genele deparca erau lipide impreuna. Ridicandu-ma de pe canapea, m-am uitatin jur, dandu-mi parul de pe fata. Inca era lumina afara. M-am uitatdupa un ceas si am vazut unul pe perete. 11.30 am.

  Wow, decalajele de fus orar chiar sunt groaznice. M-am intins, siuitandu-ma in jos la canapea, am vazut o pata de la lacrimile pe carele-am varsat. Am luat perna si am intors-o pe partea cealalta si ampus-o la loc. Chestia asta mi s-a parut simbolica. As fi pus totul sub operna a naibii de mare si sa pretind ca nu se intamplase niciodatanimic din toate astea.

  Nu o auzeam pe Melissa din camera cealalta. Mergand spredormitor, am strigat-o. Mel, esti treaza? deschizand usa am vazutca era prabusita pe pat. Oftand, ma gandeam ca era momentulperfect sa evadez ca o lasa. Cat de incet am putut, mi-am stranshainele pe care Mel le aruncase de pe pat, si le-am aruncat inapoi in

  31

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  32/175

  vazila. Mi-am luat si celelate genti si am iesit in varful picioarelor dindormitor. Ar trebui sa-i las un bilet sa nu se ingrijoreze. Dupa ce amgasit niste hartii pe birou, m-am asezat sa scriu.

  Mel,

  M-am trezit si tu dormeai. Daca decalajul tau se simtea ca a meu cu siguranta n-ai fi vrut sa te trezesc. Interviul a decurs minunat,exceptand faptul ca tu nu mi-ai spus numele lui nenorocit, la naiba.

  As putea sa te omor, stii? A fost foarte dragut pana cand si-a dat si el seama de asta de dimineata. A luat-o razna crezand ca sunt vreonebuna nenorocita care planuia sa-l santajeze. Da, da, chiar asa.

  Amandoi am adormit dupa ce am terminat interviul noaptea trecuta si

  nu ne-am trezit decat dupa cu putin timp inainte sa vii tu in dimineataasta. Stiu ca pare o nebunie, dar calatoream de doua zile si el, ei bine, cred ca el era epuizat. Deci cam asta s-a intamplat. I-am spusadevarul, imi pare rau ca nu am avut alta solutie; el a crezut ca l-amdrogat sau ceva.

  In orice caz, m-a crezut si stiu ca n-o sa faca nimic, altfel ne-ar fi omorat pe amndoua cand ai intrat tu. Ma simt groaznic in legatura cu toata povestea asta si te voi ierta complet daca imi promiti caniciodata, dar nici macar o data n-o sa pomenesti de asta niciodata. Inca mai vreau sa aud despre cum te-a cerut Jack.

  Te iubesc, Cassie.

  Aveam speranta ca totul va fi uitat si ca puteam pretinde ca nu s-aintamplat niciodata. Am pus biletul pe masuta de cafea si am vazutreportofonul. L-am luat si l-am pus peste bilet. Mi-am luat bagajele siam auzit alarma ceasului sunand in dormitor. M-am repezit la usa,am iesit si apoi m-am indreptat spre centru, spre apartamentul meu.

  32

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  33/175

  Capitolul 10

  Rob PDV

  Rob, e bine sa te vad in viata si fara un taxi atasat de fundul tau, aspus Nick cand mi-a scuturat mana si mi-a dat o imbratisarebarbateasca.

  Ha, ha, foarte amuzant, Nick. Toti faceau pe comediantii. M-amintors si am imbratisat-o pe Stephanie, in timp ce ea m-a sarutat peobraz. Mi-am scos ochelarii Ray Ban si m-am asezat langa ea. Deci,spuneti-mi ce planuiti voi sa faceti ca sa opriti nebunia asta sa maomoare.

  Nick si Stephanie s-au uitat unul la altul. Oh, nu, asta nu era un semnbun.

  Stephanie s-a intors spre mine in scaun si mi-a luat mana Rob, amdiscutat si credem ca felul in care ti-am vandut imaginea pana acum,nu functioneaza. Am avut deja o conferinta cu Summit si ei au fost deacord. Lucrurile se pot agrava, ce dracu, deja ai fost ranit si putea fiun accident serios. Amandoi credem ca e timpul sa schimbamlucrurile inainte ca cineva sa moara.

  Ok, va ascult si sunt total de acord pana acum. Cum aveti de gandsa schimbati lucrurile?, ma foiam in scaun nestiind prea bine incotroo sa mearga toata chestia asta.

  Nick a preluat si Stephanie mi-a dat drumul la mana. Asata insemnaca n-o sa-mi placa ce-o sa aud?

  Rob, avem o teorie. Noi credem ca fetele, in cea mai mare parte, tevad ca pe un tip minunat si singur, un tip cu care ele cred ca s-ar putea intalni sau marita, daca ti-ar atrage atentia. Ne gandeam cadaca, hmm, te-ai intalni cu cineva, nu asa, ocazional, ci intr- relatieserioasa, fetele ar gandi altfel si, teoretic, te-ar lasa in pace. Poate canu de tot, dar poate vor fi mai putin innebunitor. Ce zici?

  Stateam acolo cu gura cascata, faca sa stiu exact ce sa spun. Deciacum aveam voie sa ma intalnesc cu fete sau nu? Vroiam asta? M-

  33

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  34/175

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  35/175

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  36/175

  primesc mesaje vocale de la mama mea incercand sa ma faca sa masimt vinovata. A functionat.

  Buna, mama. Sunt eu. Fiica ta careia nu-i pasa. Ai un minut sa stamde vorba? m-am asezat pe canapea, mi-am scos pantofii si mi-amtras picioarele sub mine.

  Buna, scumpo. Mi-a fost dor de tine. Cand vii acasa? O sa teimbolnavesti daca o sa tot zbori asa, dintr-un loc in altul. Pentru cattimp esti in New York? Stii ca si Robbie e acolo? Cred ca ar trebui sa-l suni.

  Vezi ce vroiam sa spun? Nici ca pitea sa-l cheme altfel. Fusese deacord sa ma spioneze in locul mamei? De Craciun, mama, stii asta.

  Vino la mine daca ti-e dor de mine si, mama, sunt aici ca sa muncescnu sa ies in oras. Nu am timp de asta.

  Cassie draga. Ti-ar prinde bine sa mai iesi si sa-ti petreci timpul cuoameni de varsta ta. Tatal tau si cu mine ne facem griji pentru tine,scumpo. Muncesti prea mult si niciodata nu te opresti.

  Bine, mama, da-i numarul meu si te rog nu-ti mai face griji pentrumine. Imi iubesc munca si asta ma face fericita. O s-o las mai usor incurand, promit. Am mai vorbit putin despre munca si lucrurile de peacasa. Imi placea sa aflu noutati de acasa, dar ma facea sa mi sefaca si mai tare dor. Poate o sa-l sun pe Robbie saptamana viitoare,el imi amintea de casa di speram sa ma poata ajuta sa-l uit pe Rob.Probabil ca nu l-ar fi deranjat sa-l strig si pe el Rob. Chestia asta m-afacut sa zambesc.

  36

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  37/175

  Capitolul 12

  Rob PDV

  Stephanie a vorbit prima Ei bine, Rob, nu suntem siguri, dar noi sicei de la Summit credem ca merita incercat. Esti de acord cu asta?

  Cred ca da si, hmm, am pe cineva in minte. Nu e actrita, dar, marog, s-ar baga in asta si si-ar juca rolul. S-o sun? ar fi durat o vremepana ii dadeam de urma. Intai ii voi gasi prietena, ea trebuia sa stiecum sa dau de Cassandra.

  Stephanie s-a uitat la Nick si apoi la mine. O sa spun chestia asta site rog nu interpreta gresit, dar cred ca ar trebui sa ne lasi pe noi sa-ti

  gasim prietena.

  Stephanie are dreptate, Rob, ultima fata cu care ai iesit a fost undezastru. Erika Dutra te-a folosit ca sa ajunga in ziare. Managerul eii-a vandut povestea oricarei fituici care o cerea dupa ce ati fost vazutiimpreuna. Fiind cu sau pretinzand ca esti cu o persoana de genul alanu te va ajuta.

  Ce puteam sa spun? Imi placuse Erika si credeam ca si ei i-a placutde mine. Banuiesc ca asta arata cam cat de multe stiam. Bine, decicine e tipa? Doar Dumnezeu stia pe cine alesesera. Daca asta erafalsa, poate puteam sa fac din Cassandra prietena mea secreta. Magandeam eu la ceva.

  Aproape ca am ras de expresia usurata de pe fetele celor doi. Credca renuntasem prea usor. Usurarea s-a transformat rapid inentuziasm. Nick a vorbit primul Pai, nu stim daca o sa fie de acordcu asta, dar e perfecta si frumoasa, insa in stilul `girl next door`, emanechin.

  Nick, nu e manechin. A fost manechin cand era mai tanara, bine casi acum e tanara. 23 parca. Rob, e pianista. Incredibil de talentata,am vazut-o cantand. Compune piese proprii pentru OrchestraSimfonica si are si cateva implicarii in industria de film. A performatpentru coloana sonora a catorva productii mari si este programata sacante la pian in LA la Premiile AFI la mijlocul lui august.

  37

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  38/175

  Nick a continuat, Isi imparte timpul intre New York, LA si Londra, decele mai mult ori. E britanica si e nascuta la Londra, asa ca aveti astain comun. Stim ca e aici, in New York pana la mijlocul lui august ai,asa cum a spus Stephanie, se duce apoi la LA. Ar merge perfect cuprogramul tau. A tot calatorit peste tot, lucrand la diferite proiecte, dar Orchestra de Camera a New York-ului are o lansare in curand, iar eae implicata in asta, acesta fiind motivul pentru care e aici.

  A facut toate astea si era doar de o varsta cu mine?? Doamne, clar n-o sa vrea sa aiba de-a face cu mine. Minunat!! Suna minunat, dar sunteti siguri ca vrea sa se implice in chestia asta? Nu prea-mi vinesa cred ca o sa vrea sa aiba de-a face cu mine.

  Nick si Stephanie s-au uitat din nou unul la celalalt ingrijorati. Ha! Magandeam eu. Nici ei nu credeau mai mult ca mine. Sa pomenesc dinnou de cassandra? De ce ati ales-o pe ea? Pare a fi minunata, dar pe bune, ar vrea ea sa se combine cu mine? Presa ar macelari-o.

  Stephanie s-a intors spre mine Rob, ea chiar e perfecta si dulce, e opersoana foarte buna presa n-o poate atinge, iar fanii tai o vor iubi.Tu esti un tip atat de minunat chiar v-ar sta bine impreuna. Ea amai fost bagata in sistemul asta si stie procedura. Poate ca nu lanivelul la care esti tu expus, dar aparate foto, interviuri, presa n-ovor afecta. Este respectata de toti muzicienii de marca. Inciudafaptului ca nu face oficial parte din Industrie, este cunoscuta siplacuta de cei mai importanti oameni de aici. Eu, noi credem ca astaiti va aduce mai multa atentie din partea cui trebuie. Ai dreptate.Habar n-avem daca ea o sa faca asta sau cum sa-ti facem lobby.Agentul ei ne-a spus ca pana acum a iesit doar cu barbati mai maridecat ea si nu pori sa ignori asta.

  Sunt sigur ca aveam gura cascata. N-aveam nicio sansa. Simteamcum mi se infierbanta fata si am inceput sa-mi masez obrajii discret.Ma prefaceam ca ma gandesc la ce ar spune ea. Barbatii nu rosesc.Nick frunzarea un dosar de pe birou si a scos o fotografie lucioasaalb-negru. Fotografia asta este pentru o campanie a bijuteriilor Asprey, pe care a facut-o anul trecut. Cred ca a aparut doar inrevistele din Europa. Nick s-a ridicat si mi-a dat poza.

  38

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  39/175

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  40/175

  Capitolul 13

  Rob PDV

  E aceeasi fata? Esti sigur? Nick se uita la mine uluit, completsiderat.

  Am dat din cap aratand spre fotografie. N-as putea sa-i uit niciodatafata. Ochii aceia inchisi, aproape negri, ca pacatul, umbriti de genelungi si dese. Nasul perfect. Gura cu buze pline si rosii, ovalul perfectal fetei si parul intunecat care-i curgea in valuri pe spate. M-am ganditla ea permanent.

  Wow, nu te-ai putea gandi niciodata uitandu-te la poza asta sau

  urmarind-o cantand la pian ca ar putea fi atat de neindemanatica. Aspus Stephanie dand din cap a neincredere.

  Nick radea si parea pregatit sa bata palma cu mine. Asta e destinul,Rob. Hai s-o sunam chiar acum. O sa fie super. Nick a scos o altafoaie din dosar si a inceput sa formeze dand telefonul pe speaker.

  Alo? vocea Cassandrei m-a uimit. Mi se parea uimitor ca ma afectaasa. Eram in cadere libera.

  Buna, sunt Nick Frenkel. Ce mai faci? Poate ca nu-ti amintesti demine, dar ne-am intalnit anul trecut in LA. Lucram pentru Endaviour Agency si manageriam cativa actori cunoscuti. Ok, un start bun.

  Um, sunt bine, multumesc. Tu? Imi cer scuze, sunt groaznica la tinutminte nume. Pai, uite, um, eu am g\deja un agent. Michelle Prince.Sunt foarte multumita cu ea si nu intentionez s-o schimb. Nu suntsigura...

  Nu, nu. Nu te-am sunat pentru asta. Nu, te inseli. O cunosc peMichelle, e minunata. Motivul pentru care te-am sunat este,Cassandra l-a oprit la jumatatea frazei. Incepea sa arate frustrat.

  Scuze, asteapta un minut. E randul meu. Da, um, grau, ce 15 cm?Nu, ala dublu. Sunca feliata. Da, branza, de toate. Nu, nu de-aia.

  40

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  41/175

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  42/175

  Imi cer scuze, incerci cumva sa ma combini cu clientul tau? Wow,era placut sa vezi pe cineva ca pune punctul pe i. Nick n-a raspuns.Banuiesc ca se gandea ca era evident.

  Nu stiu ce sa spun. Asta incerci de fapt sa-mi spui, nu-i asa? Um,multumesc. Sunt flatata, dar pe bune nu sunt interesata sa ma vad cunimeni acum. Um, cam as vrea sa iau pranzul acum, mai pot sa fac sialtceva pentru tine?

  Wow, era si politicoasa. Oricine altcineva ar fi inchis pana acum. Amputut s-o auzim cum musca din sandwich. Oare putea Nick s-o deamai tare in bara de atat??? Banuiesc ca nu facea pe pestele pentruclientii lui in mod normal, daca as putea sa zic asa. Ar trebui saintervin? Pe mine m-ar asculta?

  Nick s-a uitat din nou la mine scuturand din cap. Dap, era nebuna.Pai, cred ca e un fel de prieten de-al tau, numele lui este Rob si a zisca i-ai luat un interviu de curand. Suna corect?

  Cu totii am putut sa auzim cum s-a inecat. M-am uitat la Nick. La cedracu se gandea? Cred ca incepuse sa bea din Sprite, pentru ca oputeai auzi sorbind si apoi a tusit din nou de cateva ori. Nu maascultase? Nu puteai sa o surprinzi in halul asta. Era cineva acolocare sa o ajute?

  Esti ok? Imi pare rau ca a trebuit sa arunc asta asa, dar chiar speram ca o sa poti sa-l ajuti. Esti bine? Nick s-a uitat ingrijorat latelefon.

  A mai tusit de cateva ori. Da, sunt bine. Doar ca m-ai luat prinsurprindere. Pai, um, despre ce e vorba de fapt? Ar trebui sa sun unavocat? I-am spus ca-mi pare rau. Daca planuieste sa ma dea in

  judecata, poti sa-i spui, ca-i reamintesc ca m-am trezit cu mana lui inlenjeria mea, atingandu-ma adica. Mi-am atintit ochii spre telefon. Nupomenisem nimic de partea aia si acum puteam sa-i simt cum seuitau la mine.

  Stai, el vrea sa iasa cu mine? Ce aveti voi in cap? Eu una, nu intelegnimic din astea.

  42

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  43/175

  Capitolul 14

  Cassandra PDV

  Stateam singura in sala de mese, complet siderata. Ma uitamconsternata la sandwichul pe jumatate mancat. Cu ce tocmaifusesem de acord? Inca nu eram sigura sa intelesesem complet.Asta era tipul ala, acelasi tip. Ala pe care-l mintisem. L-am facut sa sesimta manipulat si terorizat si l-am inselat. Doamne, eram buna la ama tavali in vina.

  El a vrut sa ma omoare acum doua saptamani. Acum era prietenulmeu? Stai. Trebuie sa tin minte Fals. Intotdeauna include Fals candte gandesti la asta.

  Deci acum era prietenul meu? Rob. Rob avea nevoie de ajutorulmeu, cum sa nu-l ajut pe Rob? Nu conteaza de cate ori m-am ganditla numele lui, nu putea sa-mi incapa in minte. Am fost de acord sa fiuprietena lui falsa? As face asta? Aveam vreo alta optiune? As mai fifost de acord daca aveam alta optiune?

  Mi-am amintit prima data cand am apucat sa ma uit mai bine la el, incamera aia de hotel, stand relaxat pe canapea. Pe cine vroiam sapacalesc. La dracu, da, o sa pretind ca sunt prietena lui! Nu prea sunto buna actrita, dar planuiesc sa fiu cea mai buna falsa prietena dincate exista. O sa fie de-a dreptul impresionati. Atat de impresionati cam-ar nominaliza la Oscar si l-as castiga din start. Eram asa denerabdatoare ca ma foiam tot timpul. As vrea ca Melissa sa mai fieaici. Chiar aveam nevoie sa vorbesc despre asta cu cineva.

  Rob era acum prietenul meu? La naiba. Nu mai avusesem prieten deo vesnicie. Eram intr-o relatie?? Cand s-a intamplat asta? Ar trebui sail intreb. Suntem un cuplu? Wow. Am visat oare? Daca imi imaginamtoate astea in mintea mea, insemna ca sunt nebuna? M-am uitat dinnou la sandwichul meu si am mai luat o muscatura. Stomacul mi-aluat foc. Poate ca trebuia sa nu cer si sosul iute.

  ***Rob se intalnea cu mine la bar pentru cateva pahare alaturi de ceilatimuzicieni de la Camera NY colegii mei, dandu-se drept prietenul

  43

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  44/175

  meu adevarat, si cu siguranta cred ca ne aruncam cam repede inchestia asta. Asta era planul pentru azi; o bautura in bar si apoi cina.Ei aveau nevoie de mine pentru cateva aparitii, asa cum le-a zisNick, si dupa aia gata. Mi-as fi rascumparat vina si Rob nu m-ar mai fiurat. Poate chiar o sa inceapa sa ma placa.... Am inceput sa mergmai repede.

  Raspunde. Raspunde. Buna, Mel, sunt eu, Cassie. Uite, scuze ca tesun asa de tarziu, dar trebuie sa te intreb ceva important si asta afost primul moment liber pe care l-am avut.

  Esti bine? puteam sa aud ca avea vocea somnoroasa si sunetul decearsafuri miscate.

  Am oprit la semafor si m-am uitat in spate. Fugise de la repetitiiimediat ce terminasem, spunand ca trebuia sa mai merg undevainainte sa ajung la bar, sperand ca asta va fi momentul sa o pot sunape Melissa. Me, Rob, tipul ala Rob, ala caruia i-am luat interviul dezastrul? Iti amintesti? Pai, deeeeeci, cat de faimos spuneai ca e sicum de eu nu l-am mai vazut pana acum?

  Unde esti? Chestia asta nu poate sa astepte pana maine?

  Te rog, Mel! Stateam bine si cu rugatul.

  Um, nu-l stii pentru sa stai cu afurisitul ala de cap bagat intr-o gauraafurita in nisip. Probabil ca nu aveai cum sa-i vezi marile filme,banuiesc ca nu prea de omori dupa genul fantasy, chestie in care el a

  jucat. A facut si vreo doua filme independente, dar nu-mi imaginez caai fi putut sa afli nici de ele. Motivul pentru care este atat de sus este,ma rog, din cauza fetelor, fanelor filmului, presei si pentru ca arataabsolut criminal. Poftim, te-ai luminat acum? Daca vezi vreunmagazin de ziare, intra.

  M-am uitat in jur, tocmai ma apropiam de unul si am intrat. Ok, de cesunt aici?

  Du-te la standul cu reviste, prostuto. Vezi ce vreau sa zic? Cam asade faimos e.

  44

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  45/175

  Oh, la naiba, aproape toate copertile revistelor aveau poze cu Rob dediferite marimi si aproape fiecare titlu era legat de o fata. Mel, cine eKristen?

  Kristen e actrita principala din Twilight, filmul cu care a spart topurile.Exista zvonul ca sunt un cuplu, dar ea are prieten, intelegi? Cassie, eminunat ca in sfarsit de-a apucat inetresul pentru el. Ti-a luat cammult, dar pe bune, e miezul noptii aici si incep sa ma enervez. Ma ducla munca maine asa ca inchid acum si imi sting telefonul. Suna-mamaine, pa.

  Am auzit tonul si am inchis telefonul. Am luat US Weekly, People siOK!, am platit si le-am pus in geanta in timp ce ieseam din magazinindreptandu-ma spre bar.

  ***Stateam cu totii aici de jumatate de ora si Rob inca nu aparuse.Incepusem sa ma gandesc serios ca inventasem eu totul. Poatemama avea dreptate ca ma munceam prea mult.

  Hei, Cassandra, credeam ca prietenul tau o sa vina aici in searaasta. Andy se uita la mine cu un ranjet gretos.

  Dap. Ma duc sa mai imi iau ceva de baut. M-am ridicat inainte ca elsa mai apuce sa zica ceva. Expresia de pe fata lui imi spunea ca numa crede, dar mie chiar nu-mi pasa.

  Andy ma inghesuise mai devreme. Mi-am scuturat capul amintindu-mi. Te-am cautat peste tot, Cassandra, o parte din noi iesim in orasdupa ce terminam repetitia si, ma rog, ma gandeam ca as vrea sa teinvit sa mergem impreuna. Uite ce e, imi placi si poate ca asta e unmod bun de a putea sa ne cunoastem mai bine, ce zici? Nu tepresez. Andy parea sincer, dar auzisem suficiente povesti despre elca sa nu ma las pacalita de cuvintele alea.

  Um, multumesc, Andy, e foarte dragut din partea ta, dar, um, amprieten si, ei bine, avem planuri pentru diseara, asa ca n-o sa pot saajung.

  45

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  46/175

  Sigur, Cassandra, alea bune sunt intotdeauna luate, corect? De cenu-l inviti si pe el? Cu totii am vrea sa-l cunoastem. Si s-a intors saplece. Da, sigur.

  Dupa ce l-am sunat pe agentul lui Rob aratam cam plina de mine side-abia asteptam sa i-l prezint lui Andy.

  Unde dracu era prietenul tau ala fals cand ai nevoie de el??

  46

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  47/175

  Capitolul 15

  Rob PDV

  Taxiul se tara prin Park Avenue, traficul fin New York fiind cel maigroaznic dintre toate. Eram ara de nerabdator sa o vad din nou si imidorisem deja de un milion de ori sa fi putut lua metroul. As fi ajunsdeja acolo. Am tras aer adanc in piept. Relaxeaza-te, o sa ajungiacolo un pic mai tarziu, ce mare chestie.

  Mi-am sprijinit capul pe tetiera si ma gandeam la intalnirea de maidevreme si la telefonul primit. Stephanie si eu am stat acolo fara sascoatem un sunet. Aproape ca am sarit din scaun cand ea a zis insfarsit ca o sa ajute. Mi-am amintit de dosarul pe care mi l-a dat Nick,

  era in rucsac. Planuisem sa ma uit prin el mai tarziu si sa aflu maimulte despre prietena mea. Am zambit.

  Nick a trecut repede prin toate detaliile cu Cassandra si ma bucuramca fusesem acolo sa aud. Toata treaba era o nebunie. Mi-am frecatochii si am mai trecut o data prin tot planul pe care-l incropisem panaacum. Ne-am intalnit la Londra. Nu trebuia sa fim prea exacti cuperioada de cand eram impreuna, doar sa mentionam ca eram de ovreme, mai lunga. Dap, era un plan dat naibii. Trebuia sa discutamdespre asta in timpul cinei, pana cand ne obisnuiam amandoi cupovestea. Vroiam, speram, ca toata treaba asta sa se schimbe in maimult. Oare vroia si ea la fel?

  M-am intors sa vad daca paparazzi inca erau acolo. Asteptasera infata hotelului si au pornit imediat in urmarirea taxiului meu. Nick n-avrut sa facem aluzii, preferand sa incepem cu niste imagini inexclusivitate, asa ca speram sa o sa ma urmareasca. Cand el aintrebat-o daca avea ceva deja in plan pentru prima noastra iesire, eaa mentionat intalnirea de dupa munca cu colegii la un pahar, in searaasta. Cred ca daca era sa facem asta era ca si cand ne-am fi aruncatcu capul inainte de la inceput.

  Uitandu-ma dupa taxiul cu paparazzi, am intrat in panica. Iipierdusem. I-am spus soferului sa traga pe dreapta ca sa ma pot da

  jos sa ma uit. Cate sansa sunt sa te pierzi de paparazzi? Am iesit dintaxi uitandu-ma din nou in jur. Traficul era monstruos si masinile abia

  47

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  48/175

  se miscau. Scotandu-mi telefonul, m-am prefacut ca fac un apel. Eraridicol. Sa-l sun pe Nick?

  O fata a venit la mine cu aparatul, intrebandu-ma daca sunt RobertPattinson. Minunat, o pustoaica de 15 ani a putut sa ma gaseasca,paparazzi nu. Prefacandu-ma ca inchei prezumtiva mea convorbire,am pus telefonul deoparte. Vroia sa facem o poza impreuna. Amintrebat-o cum si ea a zis ca sa-mi pun un brat in jurul ei si sa tinaparatul cu cealalta. Hmm, nu prea cred, domnisoara. Am facut pozacum mi-a zis mai putin partea cu imbratisatul si ma gandeam sa o rogpe ea si pe aparatul ei sa ma urmeze la bar. Eram disperat.

  Cassandra probabil ca era deja un pachet de nervi. Stai, uite-i. Mi-amluat la revedere de la fata si am intrat inapoi in taxi practic facandu-le

  cu mana fotografilor ca sa ma urmeze.

  ***Am reusit sa intru in bar inainte ca ei sa se dea jos din taxiuri. Magandisem sa-i astept in cazul in care ar trece pe langa bar fara saopreasca. Am vazut-o pe Cassandra cu spatele la mine, stand nudeparte de bar. Un tip ii blocase calea cu un brat si o atingea pe umar cu celalalt.

  Ce dracu era asta? Abia daca o stiam pe Cassandra dar deja magandeam la ea ca la prietena mea. Nu fusesem niciodata genulposesiv, asa ca sentimentele pe care le-am incercat atunci erauderutante. La naiba. Nu trebuia sa simt asa. Tipul era scund, poatedoar un pic mai inalt decat Cassandra, cu par inchis la culoare si cu oexpresie libidinoasa pe fata.Am mers incet spre ei, sperand sa pot prinde ce-i spunea.

  Cassandra, stiu ca ma vrei. Eu nu ma pot opri sa nu ma gandesc latine. Te visez tot timpul, cum ar fi sa te simt. Parea ca ii mangaieumarul acum.

  Ce. Dracu. Frate, nu te apuci tu sa-i zici rahaturi din astea prieteneimele si nici nu p pipai in halul ala.

  Ce dracu mi-ai zis?, oh, la naiba, e nervoasa. Tipul i-a dat drumul,cel putin nu era complet idiot.

  48

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  49/175

  Am ajuns imediat langa ea si am tras-o in bratele mele. Scuze ca amintarziat iubito, traficul e un cosmar.

  Cassandra s-a uitat in sus la fata mea, socata si s-a intors in bratelemele sarutandu-ma pe gura. Acum eu eram ala socat. Fusese doar un sarut rapid si cast, dar buzele imi tremurau de pe urmacontactului. M-a luat complet prin surprindere. Rob, ai reusit saajungi.

  Puteam sa vad furia din ochii ei. Ah, totul nu fusese decat spectacol.M-a luat de mana in timp ce se tragea din bratele mele. Sper sa mapoti ajuta. Andy, de aici, doar ce-mi spunea ca viseaza despre mine,cam asa ceva, nu Andy? Vroia sa stie daca sunt la fel de buna ca in

  visele lui. Ai putea tu sa-l luminezi, Rob?

  Ceea ce spunea de fapt era Poti sa-l omori, Rob?

  Fumega si arata de parca era pregatita sa-l pocneasca. Nenorocitul.Daca incercase sa-l faca sa se simta penibil, ei bine, reusise. Elparea rusinat, ochii fugindu-i in toate directiile, probabil incercand sagaseasca o scapare. Probabil ca as fi ras, daca nu vedeam rosu. Mi-am tinut mana in a ei si pe cealalta i-am dus-o la gura. Paparazzierau afara, nu trebuia sa cream o scena.

  Miscandu-ma mai aproape, m-am uitat direct in ochii lui si am zis rar,cu vocea joasa. E innebunitoare, frate. Te ajuta asta? Sper ca da,pentru ca daca vreodata mai aud ca i-ai vorbit asa sau ca o maiatingi, o sa dai de dracu. Nu jucasem scena, credeam fiecarecuvant.

  Inainte sa mai spun sau sa fac ceva, am tras-o de langa el spre o usalaterala si apoi pe un coridor gol. Cassandra mi-a dat drumul lamana, sprijinindu-se de perete si apoi a alunecat in jos pe el,asezandu-se pe podea. Esti bine, Cassandra? ea trebuia sa lucrezecu nemernicul ala. Era colegul ei. Furia imi trecuse. Speram ca ea sanu se fi suparat de reactia mea.

  Ma uitam la ea cum statea acolo, pe jos. Era imbracata toata inalbastru. Avea o camasa albastru deschis cu maneci scurte, bufante

  49

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  50/175

  si o pereche de pantaloni marinaresti albastru inchis. Parul eiciocolatiu era desfacut si ii curgea pe umeri si pe spate. Avea ochii deun caprui inchis aproape negru si gene lungi care ii ascundeauaproape de tot ochii. Se uita in jos, jucandu-se cu cureaua gentii genpostas din piele maro.

  De ce de fiecare data cand ma vezi sa trebuiasca sa trec prin cinestie ce catastrofa? As vrea, macar o data, sa am un moment normalcand esti si tu in preajma. Imi pare rau pentru asta, el, Andy.Multumesc ca m-ai ajutat cu nemernicul ala. Povestea despre cumma atingea. El ma atingea pe mine, poti sa crezi asta? Erampregatita sa-i dau una cand ai intrat tu, corpul ei tremura de dezgust.

  S-a uitat in sus la mine si a zambit, scuturandu-si capul. Esti ok? Imi,

  imi pare rau....pentru mai devreme, vroiam sa spun. A inceput satraga de curea nervoasa. Simteam ca vroia sa zica mai mult.Credeam ca o sa lesin cand m-a sunat agentul tau. Mi-as fidorit....mi-as fi dorit sa nu fi plecat asa cum ai facut-o. Vroiam sa-micer scuze. Ma tot rodea chestia asta. Sper ca asta, ca eu te ajut petine, sa mai compenseze intr-un fel.

  Am zambit. Suntem bine, si nu-ti mai bate capul atata. Iti multumescca ma ajuti. Esti gata? Esti, esti sigura ca vrei sa faci asta? Nu vreauca toata treaba asta sa aiba un efect nedorit asupra ta. Nu vreau sasuferi din cauza asta, ei o sa te atace pe tine in locul meu. Sper, sper cu adevarat sa se schimbe ceva, intelegi? Viata mea e atat denebuna

  M-am simtit prost ca nu puteam sa-i spun ca nu-mi datoreaza nimic.Nu vroiam sa-i ofer sansa sa se retraga si sa dispara.

  S-a intins dupa mana mea si mi-a strans-o cand s-a ridicat. A spuszambind Hai sa bem ceva si o sa-mi prezint `prietenul` si celorlaltinemernici cu care lucrez.

  50

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  51/175

  Capitolul 16

  Rob PDV

  Nu stiu exact ce m-a socat cel mai tare. Reactia mea vizavi denemernicului ala sau faptul ca ea m-a sarutat. Aveam nevoie sa beauceva. Cum sa o fac sa ma sarute din nou? Ne-am oprit la bar sacomandam si m-am intors spre ea sa comande prima. Un shot deJack Daniels si o halba din cea mai slaba bere, te rog. Barmanul nicinu a clipit si s-a intors spre mine.

  Um, la fel, mersi, cred ca si eu aveam nevoie de ceva tare.

  A dat pe gat shot-ul si eu am facut la fel. Mai bause ceva inainte sa

  ajung eu aici? Speram sa isi pastreze capul limpede, altfel ar fi pututsa iasa urat. Ne-am luat halbele si ne-am indreptat spre o masa dincapatul incaperii. Cassandra m-a tras de brat si mi-a soptit. Hai sabem astea si apoi sa spunem ca avem planuri pentru cina ca saputem sa plecam, ok?, m-am uitat in jos si am incuviintat.

  Buna, el este Rob, este, este, hm, prietenul meu. Rob, ei suntDaniel, Kelly si Nicholas, violonisti. Edward el canta la contrabas,um, Dan si Aleksander la corn. Jerry trompeta si, deja l-aicunoscut pe Andy, el canta la flaut, iar el e David percutie. S-aasezat si a luat doua inghitituri mari din halba.

  Buna, ma bucur sa va cunosc. Cassandra imi spunea cat de mult iiplace sa lucreze aici, cu orchestra camerala a New York-ului. Pacatca n-o sa poata sa stea mai mult. M-am asezat in timp ce vorbeam,ridicandu-mi halba sa beau. Cassandra era o actrita groaznica, pebune.

  Asadar Rob, Cassandra nu ne-a spus nimic despre tine, dar ne-a totstrigat pe toti `Rob` incepand de saptamana trecuta. Banuiesc ca efoarte placut sa stii ca se gandeste la tine. Ai venit doar in vizita saulucrezi si tu?, David, cel care statea in dreapta mea a intrebat asta,dar am observat ca toata masa asculta si aproba; hmmm, le zicea`Rob`? Nu m-am uitat la Cassandra, probabil ca era moarta de rusineca el imi spusese asta.

  51

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  52/175

  Lucrez si eu aici, asadar e minunat ca putem fi amandoi in acelasiloc, in acelasi timp. Imi lipseste mult cand n-o am pe Cassandra mealanga mine. Am zambit la David si m-am intors spre Cassandra Nu-iasa, iubire?. M-am aplecat, strangand-o de umeri si sarutandu-ifruntea. Nu ma puteam opri sa n-o ating. Am mai baut putin din bere.Eram actor, puteam sa fac fata la asta usor. Am zambit spreCassandra, ea mi-a intors zambetul si am baut din nou.

  Esti actor, nu-i asa?, si Cassandra si eu ne-am incecat cu bautura.Kelly a continuat fara sa bage de seama Semeni foarte tare cu tipuldin Twilight a carui fata e prin toate revistele. Tu esti? Asadar, credca acum era momentul dezvaluirii. Da, ai dreptate, eu sunt, amzambit. Oh nu, avea privirea aia de `fana nebuna` in ochi. Te rog, sanu inceapa acum.

  Cassandra s-a ridicat. Rob, ar trebui sa mergem, avem rezervare lacina, ti-amintesti?

  Kelly o apucase pe Cassandra de brat intr-o stransoare mortala,uitandu-se direct la mine. Cassandra, inca nu v-ati baut berile. Nuputeti sa plecati asa, si de-abia l-am cunoscut pe Rob, vreau sa-lcunosc mai bine. Cred ca esti fascinant. Iti place vioara? As putea sa-ti cant ceva, daca vrei. Oh, doar ca nu am vioara aici, dar putemmerge la mine acasa, daca vrei. La dracu, nu.

  Cassandra si-a ridicat halba la buze. A baut incet si constant pana agolit-o. Punand-o jos, s-a uitat la mine Gata, dragule?

  Mi-am terminat si eu halba aproape la fel de repede si m-am ridicatsa plecam. In niciun caz nu aveam de gand s-o las pe tipa asta sama inghesuie. Mi-a facut placere sa va cunosc. Sper sa ne maiputem intalni. Cassandra m-a luat de mana si m-a tarat spre iesire.Am oprit-o inainte sa treaca de usi.

  Ok, deci afara sunt fotografi. Planul e sa iesim si sa facem dreapta.Nu spune nimic, doar zambeste. O sa mergem pe jos vreo douastrazi, tinandu-ne de mana, razand, ma rog, intelegi tu, pana ajungemla Mama Lucias si intram. Gata? ea a dat din cap. I-am luat ambelemaini in ale mele, strangandu-i-le si m-am uitat in ochii ei. Aminteste-ti, esti indragostita, nu mai arata asa speriata

  52

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  53/175

  Capitolul 17

  Cassandra PDV

  In momentul in care am pasit afara, am fost orbita de flash-uri. Robsi-a facut loc printre ei, tragandu-ma aproape de el. Mai fusesem laevenimente in trecut si mi s-au mai facut poze inainte, dar niciodatanu fusesem urmarita pe strada intr-o zi obisnuita. Era ciudat. Vroiamcu disperare sa ma intorc si sa vad cati erau. Nu fii bagareata si fa peindiferenta. L-am sarutat pe Rob azi sunt indiferenta. M-am uitat insus la el si am zambit. El mi-a zambit inapoi si m-a strans de mana.

  Slava Domnului ca-mi pusesem pantaloni. Mi-am potrivit pasul cu allui si ne-am grabit in sus, pe strada. Nu era chiar asa de rau. Ne-am

  oprit la colt si am asteptat sa se schimbe culoarea la semafor. Robm-a tras cu o atitudine lejera la el in brate si mi-a dat parul de pe fata.S-a aplecat si mi-a soptit la ureche Cassandra, uita-te la mine tandrusi intinde-te sa ma saruti, repede, pana nu se schimba culoarea.

  Ha? Si cum sa fac asta? Sa ma uit tandru ok. M-am uitat in sus lael si am incercat o data. Nu stiu cum arata fata mea, dar cu sigurantanu avea expresia tandra spre care tintisem. Rob mi-a dat drumul dinimbratisare si a inceput sa rada. Super, nemernicule, scuze ca nu totisuntem actori.

  Culoarea s-a schimbat si m-a luat de mana din nou si am traversat.Inca radea asa ca l-am pocnit in coaste. A vrut sa ma inghionteascasi el, dar m-am ferit la timp. Ne-am tot jucat asa in timp ce mergeamsi radeam. Cred ca dadea bine pentru paparazzi, pentru ca in urmacu un minut erau pe urmele noastre si in urmatorul ne depasisera siacum erau in fata noastra. Am vazut pentru prima data cum stateatreaba.

  Trei tipi cu aparatele lipite de fete erau in fata noastra mergand cuspatele, aruncand intrebari spre Rob. Cine e ea, Rob?, E prietenata, Rob?, Cum o cheama, Rob?

  Chiar trebuiau sa-i foloseasca numele de fiecare data? Idioti. M-amuitat in sus si l-am vazut pe Rob care le zambea. Wow, era in formamaxima. Asta cred ca era zambetul de un milion de dolar de star de

  53

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  54/175

  film hollywoodian. Numai dinti. Avea dinti perfecti. Cred ca maoprisem surprinsa, pentru ca am simtit cum ma tragea de mana siasta m-a facut sa ma misc din nou. Nu ma uitasem direct in niciunaparat. Ma uitam doar in jos, in fata sau la Rob.

  Banuiesc ca ei au realizat ca el nu avea de gand sa le raspunda, asaca au inceput sa ma bombardeze pe mine cu intrebari.

  Cine esti, papusa? Papusa, cum te cheama? Te intalnesti cuRob, papusa? Esti prietena lui Rob, papusa? Papusa, estimanechin? Papusa, esti actrita? Papusa, esti celebra? Papusa,uita-te aici, papusa?

  Nu ma mai puteam abtine sa nu rad. M-am uitat la Rob si am

  murmurat Scuze. Chiar erau pe bune, de ce ma tot strigaupapusa? m-am muscat de buze sa nu mai rad si m-am strans maitare in Rob in timp ce mergeam. Stiam ca Mama Lucias era chiar infata, locuiam in apropiere. Rob s-a intins dupa usa, m-a impinsinauntri si a inchis-o in spatele lui. M-am indreptat spre receptiarestaurantului si am asteptat sa zica el ceva. Nu, o sa luammancarea la pachet, pe aici.

  In stanga intrarii era zona unde puteai sa comanzi pentru acasa. Ammers pana acolo si am asteptat sa ne vina randul. M-am sprijinit deperete, si in dreapta puteam sa vad prin fereastra, cu coada ochiului,cum paparazzi ne asteptau in fata restaurantului. O tejghea lunga erain stanga noastra si acolo erau oameni asezati la rand in fata noastra,si banuiam ca si ei asteptau sa-si ia comenzile.

  Rob s-a oprit in fata mea, cu bratele ridicate si cu palmele pe perete,de-o parte si de alta a fetei mele, blocandu-ma putin. Esti ok panaacum?nick mi-a spus ca stai cateva strazi mai incolo. Trebuie sastam de vorba despre planul asta si un restaurant nu e locul potrivitpentru asta. Si-a intors capul spre fereastra. Am zambit si amincuviintat. Scuze ca am ras afara.

  Rob a scuturat din cap si s-a intors spre tejghea sa le dea numele.Ma uitam la el. Nick probabil ca sunase inainte sa dea comandapentru noi. Ma intrebam ce ne-a comandat. Toata mancarea era

  54

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  55/175

  buna aici, asa ca nu-mi faceam prea multe griji. Continuam sa ma uitla el.

  Posteriorul lui Rob arata minunat in jeansii aia. Ma intrebam daca siel se simte la fel de incins ca si mine. Mi-am amintit de paparazzi sim-am uitat imediat in jos facandu-ma rosie ca fosul. Speram ca ei sanu fi facut vreo poze cu mine uitandu-ma in halul ala dupa el. Venindinapoi, s-a oprit din nou in fata mea si si-a sprijinit fruntea de a mea,punandu-si mainile pe soldurile mele. Doamne, se pricepea la asta,pe mine ma pacalise deja.

  Nasurile ni se atingeau si buzele ne erau dureros de aproape. O satrebuiasca sa te invat cum sa te uiti tandru. Ar trebui sa te gandesti laceva la care tii, dar nu la parintii tai. Ala e un alt fel de privire. Sa te

  gandesti la cineva care ti-e drag, sau pe care-l iubesti. S-a dat un picin spate ca sa-mi vada fata. Asa da, functioneaza. La ce tegandeai?

  Nu prea puteam sa-i spun. Ma simteam ametita.

  Um, Patty, am zambit, imediat gandindu-ma la nebunatica aia.

  Cine e Patty?, a ranjit el.

  Patty e cainele meu. Ma rog, de fapt ea e cainele lui Robbie, dar elnu prea e niciodata prin zona si ea vine tot timpul la mama cu Clare,sau eu, daca nu, eu oricum trec pe la ei pe acasa. E cel mai aproapede a avea propriul caine. Sunt sigura ca ea crede ca e a mea, dar chestia asta o stim doar noi doua, pentru ca Robbie ar lua-o raznadaca i-as spune asa ceva.

  Trebuia sa ma opresc din vorbit. Doamne, era asa de aproape ca mafacea sa fiu nervoasa. Mi-am muscat buza si m-am holbat la gura lui.Oh nu, nu te uita la buzele lui. M-am uitat mai sus, la ochii lui, erauinchisi. Sa-l sarut? Asteapta asta? Vroiam asa de tare. O s-o fac. Aminceput sa ma aplec inainte spre el.

  Cassandra Isadora Adams. Corect? si-a luat mainile de pe mine.Ochii ii erau inca inchisi, asa ca nu m-a vazut cand am dat din cap.

  55

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  56/175

  Mda. M-am incruntat. Ha? Numele lui Rob a fost strigat si amobservat ca pungile noastre erau pregatite pe tejghea.

  Doar ca sa ne intelegem Patty e cainele MEU, la dracu. S-a intorssi s-a indreptat spre tejghea.

  HA?

  56

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  57/175

  Capitolul 18

  Rob PDV

  Am tras de cateva ori aer in piept ca sa ma calmez si am luat cele treipungi de plastic. Am luat-o pe cea mai usoara si am intins-o in spateca sa o ia Cassandra. Le-am luat pe celelalte doua intr-o mana sidupa inca o gura mare de aer, m-am intors spre ea. Luand-o demana libera am zis incet ca nimeni altcineva sa nu mai auda Nici unsunet Cassie si nu mai face naibii fata asta asa de uluita ca am reusitsa ma prind. Incotro este apartamentul tau? Ea nu a vorbit asa caam smucit-o de mana.

  Ratusca? Tu, tu esti? Robbie? Robert Pattinson? Mama zicea ca o

  sa ma suni. Si-a scuturat capul.

  Nu acum Cassie. Incotro mergem?, am smucit-o din nou de manaincepand sa ma enervez.

  Doamne, arati complet schimbat ca n-as fi putut niciodata sa terecunosc. Cat a trecut, 13 ani? Ce s-a intamplat cu parul tau? De ce ilporti asa umflat?

  Taci din gura Cassie. Unde stai? de data asta tragand-o tare demana. Trebuia sa ma calmez inainte sa incep sa urlu la ea.

  Um, scuze in legatura cu Patty, eu, um, stiu ca e a ta, pe bune. Eu,ah, um, stau la intersectia 67 cu 2. La dreapta cum iesim, si inca odata la dreapta si apoi doua strazi mai sus. Nu m-ai...nu m-airecunoscut sau stiai de la bun inceput? parea derutata. N-aveam degand s-o mai las sa zica niciun cuvant. Chiar nu puteam sa amdiscutia asta aici, asa ca am tras-o de mana, aruncandu-ma prin usasi luand-o la dreapta.

  Paparazzi erau din nou pe urmele noastre, dar eram asa de pierdut inganduri ca nu-mi mai pasa. N-o mai vazusem pe Cassie, de trebuiasa ma gandesc 13, 14 ani? Wow, trecuse chiar asa de mult timp?Facea glume cu mine? Nu prea puteam sa le pun cap la cap. Trebuiasa ma stie, de ce ar pretinde ca nu? M-am uitat din nou la ea, cand o

  57

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  58/175

  trageam dupa mine pe langa colt. Imi placea de ea, fir-ar al dracu. Dece era viata asa de nedreapta?

  Inca doua strazi. Avea parul ciocolatiu, dar asa fusese mereu?Gandindu-ma la fetita pe care o stiam, mi-am amintit ca era blonda.Am devenit constient de paparazzi. Inca ne urmareau si nu vroiam saprinda Prima cearta a lui Rob cu prietena lui. Asta ar fi amplificatpovestea. Speram sa nu fie atat de atenti si sa puna tensiuneanoastra doar pe seama prezentei lor.

  Am oprit la semafor. I-am dat drumul la mana si mi-am scos telefonul.Apasand rapid tasta pentru Nick, am asteptat, si mi-a intrat directcasuta. La dracu. Nick, suna-ma cand asculti asta. E urgent. Mersi.Am pus telefonul la loc si mi-am pus un brat in jurul umerilor ei,

  imaginandu-mi mana mea strangand-o de gat mai degraba. Imivenea s-o sugrum. Luminile s-au schimbat si am traversat. Inca ostrada.

  Se inaltase, 1,75 m poate, si putea usor sa tina pasul cu mine, chiar daca eu aproape alergam. Cassie inca era surda si oarba la tot ceera in jurul ei dezorientata. Fusese asa cand era mica asa ca,banuiesc ca nu s-a schimbat mult. Nu pot sa neg ca eram ranit ca numa recunoscuse. Nu ma gandeam ca de fapt nici eu n-amrecunoscut-o pe ea.

  Petrecuse o gramada de timp cu familia mea. Eu eram plecat maides. Nu vorbeau despre mine? Nu fusesera cu totii plecati invacanta? Mama statea mai jos de Janet, mama lui Cassie, peaceeasi strada, cand fusesem copii si ramasesera prietene de atunci.Fratele lui Cassie, Matt, incepuse sa se intalneasca cu sora meaVictoria acum un an, poate mai mult. Lizzy fusese mai apropiata deCassie si tineau mereu legatura. Noi doi doar ne bateam si cantam lapian.

  Totul se schimbase cand i-au descoperit talentul muzical. Cred caeram singurul care stiam ca se simtea ca o ciudata. Cantasemamandoi la pian de mici, la inceput doar zdranganind pe clape sirazand. Cand deja invatasem solfegiile, era evident ca ea era multmai buna. Nu le-a spus asta niciodata `adultilor`, dar devenise multmai vizibil ca era extrem de talentata.

  58

 • 8/14/2019 Let Me Sign(1)

  59/175

  La 10 ani a primit o bursa la Christ Church