in dar de ziua ta - setul special calivita cosmetics | 1-8 martie 2015

4
In dar de ziua ta – setul special CaliVita Cosmetics! naturapentrusanatate.com /setul-special-calivita-cosmetics/ Cristina Carmen Dascalu Luna martie semnaleaza inceputul calendaristic al primaverii, este o perioada de noi inceputuri. Dupa o iarna lunga si friguroasa, in luna martie renaste natura si, odata cu ea, si noi femeile. Martie este o luna dedicata “sexului frumos”, este o perioada in care mamele, sotiile, iubitele si bunicile se simt mai alintate si mai speciale. Alege ce ti se potriveste! Incepe sarbatorirea zilelor femeii cu un shopping de cadouri … pentru tine! Alege setul pentru ingrijirea parului si corpului: Cumpara setul special CaliVita Cosmetics si vei beneficia de pretul unic de 99lei! Setul special CaliVita Cosmetics contine urmatoarele trei produse: 1 x crema anticelulitica C-RX 1 x lotiune pentru maini si corp Hand and Body 1 x sampon Silk and Shine Promotia este activa doar in saptamana 01.03 – 08.03.2015: in toate centrele CaliVita Romania din orasele Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara. Lista Centrelor CaliVita o gasesti >> aici << Foloseste codul de reduceri 0407719585 sau solicita gratuit cardul pentru cumparaturi la preturi de CLUB. la Departamentul de Expeditii Postale Calivita, tel. 0372 742 3560, 0744 399 819 in magazinul on-line Comenzi CaliVita! Care sunt beneficiile acestui set de produse? Un aspect ingrijit nu este un criteriu important doar in viata noastra privata, ci si pentru succesul in afaceri. CaliVita International se straduieste sa le ofere clientilor sai nu doar sprijin intern, sub forma suplimentelor alimentare, ci si incredere in frumusetea lor exterioara. Crema anticelulitica C-RX Crema anticelulitica C-RX- pentru modelare corporala si eliminarea celulitei. Substantele sale active stimuleaza circulatia si ajuta la detoxifierea tesuturilor pentru un tratament extern- intern eficient. Ingredientele cremei anticelulitice C-RX au fost atent selectionate, astfel incat sa stimuleze circulatia si sa elimine reziduurile acumulate. Printre substantele active care stimuleaza circulatia se numara extractul de rozmarin si ghimbir, care stimuleaza circulatia locala, ajuta la eliminarea substantelor nocive acumulate si, in acelasi timp, contribuie la alimentarea celulelor cu nutrienti si oxigen. Extractul de primula, prin saponinele pe care le contine, imbunatateste circulatia locala, iar extractul

Upload: natura-pentru-sanatate

Post on 22-Jul-2015

46 views

Category:

Health & Medicine


1 download

TRANSCRIPT

Page 1: In dar de ziua ta - Setul Special CaliVita Cosmetics | 1-8 martie 2015

In dar de ziua ta – setul special CaliVita Cosmetics!naturapentrusanatate.com /setul-special-calivita-cosmetics/

Cristina Carmen Dascalu

Luna martie semnaleaza inceputul calendaristic al primaverii, este o perioada de noi inceputuri. Dupa oiarna lunga si friguroasa, in luna martie renaste natura si, odata cu ea, si noi femeile.

Martie este o luna dedicata “sexului frumos”, este o perioada in care mamele, sotiile, iubitele sibunicile se simt mai alintate si mai speciale.

Alege ce ti se potriveste!

Incepe sarbatorirea zilelor femeii cu un shopping de cadouri … pentru tine! Alege setul pentruingrijirea parului si corpului:

Cumpara setul special CaliVita Cosmetics si vei beneficia de pretul unic de 99lei!

Setul special CaliVita Cosmetics contine urmatoarele trei produse:

1 x crema anticelulitica C-RX

1 x lotiune pentru maini si corp Hand and Body

1 x sampon Silk and Shine

Promotia este activa doar in saptamana 01.03 – 08.03.2015:

in toate centrele CaliVita Romania din orasele Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca,Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara. Lista Centrelor CaliVita o gasesti >> aici <<

Foloseste codul de reduceri 0407719585 sau solicita gratuit cardul pentru cumparaturi lapreturi de CLUB.

la Departamentul de Expeditii Postale Calivita, tel. 0372 742 3560, 0744 399 819

in magazinul on-line Comenzi CaliVita!

Care sunt beneficiile acestui set de produse?

Un aspect ingrijit nu este un criteriu important doar in viata noastra privata, ci si pentru succesul inafaceri. CaliVita International se straduieste sa le ofere clientilor sai nu doar sprijin intern, subforma suplimentelor alimentare, ci si incredere in frumusetea lor exterioara.

Crema anticelulitica C-RX

Crema anticelulitica C-RX- pentru modelare corporala si eliminarea celulitei. Substantelesale active stimuleaza circulatia si ajuta la detoxifierea tesuturilor pentru un tratament extern-intern eficient.

Ingredientele cremei anticelulitice C-RX au fost atent selectionate, astfel incat sa stimuleze circulatia sisa elimine reziduurile acumulate. Printre substantele active care stimuleaza circulatia se numaraextractul de rozmarin si ghimbir, care stimuleaza circulatia locala, ajuta la eliminarea substantelornocive acumulate si, in acelasi timp, contribuie la alimentarea celulelor cu nutrienti si oxigen.

Extractul de primula, prin saponinele pe care le contine, imbunatateste circulatia locala, iar extractul

Page 2: In dar de ziua ta - Setul Special CaliVita Cosmetics | 1-8 martie 2015

C-RX Cream CaliVita

Lotiunea Hand & Body

Silk & ShineShampoo

de catina contine vitaminele B, C, E, F si flavonoide care stimuleaza metabolismul. Provitamina B sibisabololul din compozitia cremei au efect de regenerare si calmare apielii, iar extractul de ceai verde se stie ca este un antioxidant deosebit,care protejeaza pielea de radicalii liberi.

Lotiunea pentru maini si corp Hand & Body Lotion

Lotiunea pentru maini si corp Hand and Body – hraneste inprofunzime, pentru o piele catifelata si hidratata. Un produs pentrutoata familia, intr-un recipient cu dozare usoara si capacitatea de 1000ml.

Lotiunea Hand & Body Lotion a fost creata in conformitate cu cele maistricte standarde pentru produsele cosmetice, prin urmare, va protejeazafrumusetea, dar si sanatatea pielii. Cel mai important ingredient dincompozitia sa este squalanul, un extract din ulei de masline, care facepielea mai moale si mai flexibila, in vreme ce efectul de hidratare inprofunzime incetineste imbatranirea pielii.

Vitamina E este un antioxidant puternic, care previne si elimbatranirea. In plus, acest produs mai contine bisabolol, osubstanta cu actiune anti -iritanta. Provitamin B5, unul diningredientele din Hand&Body Lotion, hraneste pielea, previneaparitia petelor si are efect de protejare si regenerareal acesteia?

Samponul Silk & Shine Shampoo

Samponul Silk and Shine – confera parului tau rasfatulsuprem. Datorita ingredientelor sale atent selectionate,intareste structura firului de par si curata in profunzime.

Silk & Shine Shampoo este un sampon care curata parulprotejandu-l, in acelasi timp, de efectele negative ale spalariifrecvente. Confera parului volum, stralucire si elasticitate.Fortifica radacinile parului, impiedicand astfel caderea acestuia.Protejeaza, de asemenea, pielea paroasa a capului (scalpul),mentinand o umiditate naturala.

Silk & Shine Shampoo este un sampon recomandat oricarui tip de par, pentruuz obisnuit. Deoarece nu contine saruri, deci nu irita ochii la spalare,samponul poate fi recomandat si copiilor.

Celebreaza-ti frumusetea!

Alege sa iti intregesti feminitatea si sa fii in acord total cu starea ta de spirit innoul sezon. Alege setul special CaliVita Cosmetics pentru ingrijirea parului sicorpului tau.

Alege OFERTA SPECIALA si primesti in plus:

o economie de cel putin 36,00 de lei atunci cand comanzi setul specialCaliVita Cosmetics

transport gratuit prin Curier Rapid – economie de timp si de bani

- card pentru cumparaturi preferentiale la pret de CLUB (o reducere de pana la

Page 3: In dar de ziua ta - Setul Special CaliVita Cosmetics | 1-8 martie 2015

Rasfata-te cu setul special Cosmetics CaliVita, acum la un pret promotional!

25%, promotii si oferte speciale, consultanta medicala gratuita si multe alte beneficii)

In dar de ziua ta – setul special CaliVita Cosmetics!

Ofertalimitata!

Promotia este activa doar in saptamana 01.03 – 08.03.2015:

in toate centrele CaliVita Romania din orasele Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca,Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara. Lista Centrelor CaliVita o gasesti >> aici <<

Foloseste codul de reduceri 0407719585 sau solicita gratuit cardul pentru cumparaturi lapreturi de CLUB.

la Departamentul de Expeditii Postale Calivita, tel. 0372 742 3560, 0744 399 819

in magazinul on-line Comenzi CaliVita!

Inscrie-te in Club CaliVita si cumpara produse PREMIUM la preturipreferentiale.

Page 4: In dar de ziua ta - Setul Special CaliVita Cosmetics | 1-8 martie 2015

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si afla cum poti beneficiade:

Produse de calitate PREMIUM cu garantia calitatii.

Ingrediente 100% naturale si organice, certificate si avizate de catre FDA, USDA, EU Organic,Ministerul Sanatatii.

Consultanta medicala gratuita in reteaua CaliVita.

Cumparaturi cu 25% reducere, online si in Centrele CaliVita.

Promotii, discounturi si produse cadou in fiecare luna.

Sistem de bonusuri pentru recomandari.

Plata online cu card bancar in lei, Visa sau Mastercard.

Plata in rate lunare, fara dobanda, cu Card Avantaj.

Livrare rapida prin Curier Rapid in termen de 24-48 ore.

Comenzi si livrari internationale in peste 3o de tari.