immerpan - catalog radiatoare

of 8 /8
Radiatoare tip panou din oțel

Upload: linsu-sorin-constantin

Post on 11-Aug-2015

84 views

Category:

Documents


2 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

dada

TRANSCRIPT

Page 1: IMMERPAN - Catalog Radiatoare

Radiatoare tip panou din oțel

Page 2: IMMERPAN - Catalog Radiatoare

IMMERPAN, NOUA GAMĂ DE RADIATOARE IMMERGAS

Immergas și-a mărit linia de produse cu o nouă gamă de radiatoare tip panou din oțel numite Immerpan, capabile să vă ofere căldură și să vă garanteze un maximum de confort ambiental în locuință. Grație eficienței termice ridicate, noile radiatoare tip panou pot satisface toate exigențele clienților dvs., deoarece dimensiunile lor reduse și stilul elegant și sobru permit instalarea lor în orice locuință. Gama Immerpan reprezintă completarea ideală a tuturor centralelor Immergas.

GRIJĂ FAȚĂ DE DETALII ȘI CALITATE GARANTATĂ

Radiatoarele Immerpan sunt confecționate din tablă de oțel cu grosimea de 1,2 mm. Funcționarea lor este garantată pentru o presiune maximă de funcționare de 10 bar și o temperatură maximă de funcționare de 110°C. Ca o confirmare a înaltului standard de calitate, radiatoarele Immerpan sunt garantate timp de 10 ani. Noua gamă Immerpan este disponibilă în culoarea albă RAL 9010. Radiatoarele Immerpan sunt realizate în conformitate cu standardele europene EN 442, cu linii de fabricație computerizate, de ultimă generație. Înaltul standardul de fabricație este asigurat de sistemul calității corespunzător reglementării UNI EN ISO 9001:2000.

Gama Immerpan este constituită din 5 familii diferite de produse, disponibile atât în variantă standard, cât și compactă, cu lungimea cuprinsă între 400 și 3000 mm și înălțimea de la 300 la 900 mm. Modelele standard sunt echipate din fabrică cu 4 racorduri hidraulice laterale și cu console pentru fixare. Modelele compacte (CV) sunt echipate din fabrică cu 4 racorduri hidraulice laterale și 2 racorduri aflate în partea de jos, robinet termostatat, dopuri și console pentru fixare.

Radiatoarele Immerpan pot fi instalate în sisteme de încălzire cu apă având temperatura de până la 100°C și sunt recomandate în special pentru sistemele de încălzire cu temperaturi joase, ideale pentru a fi combinate cu centralele cu condensare Immergas. Pentru a putea obține maximum de transfer termic, la instalarea radiatoarelor trebuie respectate următoarele distanțe minime: 4 cm față de perete, 12 cm față de podea, 10 cm disponibili față de partea superioară a radiatorului, în cazul în care acesta este instalat în nișe. Fiecare radiator Immerpan este ambalat separat, utilizându-se protecții speciale, pentru a preveni eventualele defecte datorate transportului. Toate accesoriile necesare asamblării sunt livrate o dată cu produsul.

INSTALAREA ȘI PERFORMANȚE

ADECVAT TUTUROR EXIGENȚELOR

Page 3: IMMERPAN - Catalog Radiatoare
Page 4: IMMERPAN - Catalog Radiatoare

Înălțimea (mm)

Conținutul de apă (l/m)

Masa fără apă (kg/m)

Model standard

Model compact

CONȚINUTUL DE APĂ ȘI MASA

Page 5: IMMERPAN - Catalog Radiatoare

DIMENSIUNILE PRINCIPALE ȘI POZIȚIA RACORDURILOR

Număr console fixare

Page 6: IMMERPAN - Catalog Radiatoare

Înălțimea (mm)

versiunea standard versiunea compactă

PUTEREA TERMICĂ NOMINALĂ

Puterea termică pentru modelele standard și compact, cu grilele de protecție superioară și laterală montate. Puterile sunt date în Watt și au fost măsurate în concordanță cu standardul EN442. Temperaturile de funcționare sunt 75/65°C, temperatura încăperii este 20°C.

Lu

ng

imea

(m

m)

Page 7: IMMERPAN - Catalog Radiatoare
Page 8: IMMERPAN - Catalog Radiatoare