iată formula de 1000f

1
7/17/2019 Iată Formula de 1000f http://slidepdf.com/reader/full/iata-formula-de-1000f 1/1 Iată formula de 1000% pentru succes: 1. Trezeşte-te devreme în fiecare zi şi citeşte timp de 30-60 de minute cări şi materiale din domeniul tău. !. "crie-i cele mai importante 10 o#iective pe un caiet$ apoi rescrie-le zilnic$ la timpul prezent$  fără să te uiţi la ce ai scris în ziua anterioară . Acest lucru te va forţa să îţi aminteşti ce e cu adevărat important pentru tine. În unele zile o să scrii lucruri diferite, pentru că dorinţele tale se vor modifica în timp, pe măsură ce te maturizezi şi capeţi experienţă de viaţă. 3. lanifică fiecare zi în avans  – scrie-ţi lista cu activităţile pe care vrei să le faci, cu o seară înainte. &. 'le(e activităile prioritare din acea listă şi concentrează-te permanent pe cel mai valoros mod de a-i petrece timpul. ). 'scultă pro(rame audio educaionale sau motivaionale în maşină sau la căşti$ în timp ce călătoreşti prin oraş zilnic. Dacă faci asta timp de un an, ceea ce ai ascultat va fi echivalentul proramei predată în c!ţiva ani la o facultate. De aceea, "rian #rac$ spune să-ţi transformi maşina într-o %universitate pe roţi& 'poţi să faci asta şi pe (icicletă sau în mi)loacele de transport în comun*+ 6. *upă fiecare e+perienă$ adresează-i ! între#ări: , e am făcut #ine  'te va forţa să ăseşti partea (ună şi astfel să te motivezi pozitiv+ , e aş face diferit data viitoare  'îţi va permite să îţi corectezi nea)unsurile şi să te  perfecţionezi, fără presiunea autocriticii+. /. Tratează pe fiecare om pe care îl întlneşti ca şi cum ar fi cea mai importantă persoană din lume – pentru că cineva care relaţionează (ine cu ceilalţi va fi întotdeauna respectat, recomandat şi căutat.  

Upload: alina-botova

Post on 09-Jan-2016

215 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

fff

TRANSCRIPT

Page 1: Iată Formula de 1000f

7/17/2019 Iată Formula de 1000f

http://slidepdf.com/reader/full/iata-formula-de-1000f 1/1

Iată formula de 1000% pentru succes:

1. Trezeşte-te devreme în fiecare zi şi citeşte timp de 30-60 de minute cări şi materiale dindomeniul tău.

!. "crie-i cele mai importante 10 o#iective pe un caiet$ apoi rescrie-le zilnic$ la timpul

prezent$ fără să te uiţi la ce ai scris în ziua anterioară.

Acest lucru te va forţa să îţi aminteşti ce e cu adevărat important pentru tine. În unele zile o săscrii lucruri diferite, pentru că dorinţele tale se vor modifica în timp, pe măsură ce te maturizezişi capeţi experienţă de viaţă.

3. lanifică fiecare zi în avans – scrie-ţi lista cu activităţile pe care vrei să le faci, cu o searăînainte.

&. 'le(e activităile prioritare din acea listă şi concentrează-te permanent pe cel maivaloros mod de a-i petrece timpul.

). 'scultă pro(rame audio educaionale sau motivaionale în maşină sau la căşti$ în timp cecălătoreşti prin oraş zilnic.

Dacă faci asta timp de un an, ceea ce ai ascultat va fi echivalentul proramei predată în c!ţiva anila o facultate. De aceea, "rian #rac$ spune să-ţi transformi maşina într-o %universitate pe roţi&'poţi să faci asta şi pe (icicletă sau în mi)loacele de transport în comun*+

6. *upă fiecare e+perienă$ adresează-i ! între#ări:

, e am făcut #ine 'te va forţa să ăseşti partea (ună şi astfel să te motivezi pozitiv+, e aş face diferit data viitoare 'îţi va permite să îţi corectezi nea)unsurile şi să te perfecţionezi, fără presiunea autocriticii+.

/. Tratează pe fiecare om pe care îl întlneşti ca şi cum ar fi cea mai importantă persoanădin lume – pentru că cineva care relaţionează (ine cu ceilalţi va fi întotdeauna respectat,recomandat şi căutat.