gv brosura

of 12 /12

Upload: marius-fulgu

Post on 22-Jun-2015

1.303 views

Category:

Documents


2 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

Page 1: Gv brosura
Page 2: Gv brosura

Continut:

ABC tunsoare Pag 5-6

ABC culoare Pag 7-8

Salon creative Pag 11-12

Postgraduated Pag 17-20

ABC cut&color Pag 9-10

Salon intensive Pag 15-16

Salon creative color Pag 13-14

Tunsoare

Colorimetrie

Tunsoare si culoareSpecializare

Page 3: Gv brosura

ABC TUNSOARE

Obiectiv curs:

Redefinirea tunsorilor, aprofundarea cunostintelor acumulate si evaluarea lor.

Cui se adreseaza?

Un curs dedicat celor ce doresc sa invete mai mult decat un simplu taiat de par.Combinatia tehnicilor si reusita ta sta in a-ti reaminti si a incerca noi tunsori, cautand perfectiunea cu ajutorul noilor tendinte.

Profil cursant:

Persoane calificate in frizerie si coafura, stilisti proaspat initiati care doresc sa-si perfectioneze tehnica de lucru.

Detalii curs:

Format: Teorie+Practica. Absolventii vor primi o diploma de participare.Durata: 5 zileProgram: 10:00 -17:30Pret: 250 €

5_6

Page 4: Gv brosura

ABC COLORIMETRIEObiectiv curs:

Start-up in culoare. Insusirea unor tehnici complete de combinare si aplicare a culorilor.

Cui se adreseaza?

Cursul este ideal pentru cei care doresc sa invete combinatii de culoare, colorimetria, posibilitatea de a scoate in evidenta tunsoarea cu tehnici usoare si precise. Tenul, ochii, forma fetei - toate duc la alegerea corecta a culorii parului.

Profil cursant:

Persoane calificate in frizerie si coafura, stilisti initiati care doresc sa-si perfectioneze tehnica de lucru si sa-si revizuiasca cunostintele.

Detalii curs:

Format: Teorie+Practica. Absolventii vor primi o diploma de participare.Durata: 5 zileProgram: 10:00 -17:30Pret: 250 €

7_8

Page 5: Gv brosura

ABC CUT&COLOR

Obiectiv curs:

Formarea priceperii de a utiliza culoarea pentru a pune in evidenta o tunsoare. O munca asupra detaliilor, care fac diferenta intre o lucrare bine facuta si PERFECTIUNE.

Cui se adreseaza?

Un curs destinat celor care inteleg armonia culorilor si perfectiunea tunsorilor. Celor care doresc sa obtina o imagine perfecta si au experienta, curajul si motivatia de a incerca o noua abordare a clientului.

Profil cursant:

Persoane calificate in frizerie si coafura, stilisti initiati care doresc sa-si aprofundeze cunostintele si sa-si perfectioneze stilul.

Detalii curs:

Format: Teorie+Practica. Absolventii vor primi o diploma de participare.Durata: 5 zileProgram: 10:00 -17:30Pret: 300 €

9_10

Page 6: Gv brosura

Obiectiv curs:

Munca in echipa si spiritul de intrajutorare face din fiecare tehnician un bun profesionist. Acest curs te va ajuta sa-ti definesti mult mai usor realizarile, sa te bucuri mai repede de aprecierea clientilor si a colegilor si sa obtii siguranta si increderea in tine de care ai nevoie.

Cui se adreseaza?

Celor care doresc sa depasesca nivelul de stilist incepator, sa devina un bun coleg de echipa si sa se evidentieze in ceea ce priveste munca de zi cu zi.

Profil cursant:

Persoane calificate in frizerie si coafura, stilisti incepatori care doresc sa se autodepaseasca si cauta noi provocari in activitatea din salon.

Detalii curs:

Format: Teorie+Practica. Absolventii vor primi o diploma de participare.Durata: 5 zileProgram: 10:00 -17:30Pret: 300 €

SALON CREATIVE

13_14

Page 7: Gv brosura

SALON CREATIVE COLORObiectiv curs:

Formarea priceperii si a maiestriei in a oferi clientului consultanta in alegerea perfecta a unui nou look, total diferit, prin culoare si tunsoare.

Cui se adreseaza?

Un curs pentru stilistii avansati, care-si doresc cea mai buna alegere pentru clientii lor, pentru a-i multumi si fideliza. Un curs pentru stilistii dispusi sa conlucreze, care doresc sa se perfectioneze, pentru a obtine transformari radicale reusite si satisfactii profesionale in echipa.

Profil cursant:

Persoane calificate in frizerie si coafura, stilisti cu experienta de minim 3 ani.

Detalii curs:

Format: Teorie+Practica. Absolventii vor primi o diploma de participare.Durata: 5 zileProgram: 10:00 -17:30Pret: 300 € 11_12

Page 8: Gv brosura

Obiectiv curs:

Stimularea talentului si a maiestriei printr-un exercitiu bazat pe inventivitate si aprofundarea cunostinelor acumulate: ABC tunsoare, ABC culoare, disconectii, freehand, personalizare si portiuni puse in valoare prin colorare, inspiratie si brain storming in echipa.

Cui se adreseaza?

Un curs intensiv - o luna de interactiune si schimb de experienta, creativitate si inspiratie, pentru toti cei ce vor sa se autodepaseasca.

Profil cursant:

Persoane calificate in frizerie si coafura, stilisti cu experienta diferita, care doresc sa se autodepaseasca si cauta noi provocari.

Detalii curs:

Format: Teorie+Practica. Absolventii vor primi o diploma de participare.Durata: 20 zile (4 saptamani) Program: 10:00 -17:30Pret: 1200 €

SALON INTENSIVE

15_16

Page 9: Gv brosura

POSTGRADUATED

17_18

Obiectiv curs:

Dupa ce ati absolvit un curs de initiere, sunteti pregatiti pentru o noua etapa in cariera voastra. Dorinta de cunoastere va va ghida spre o experienta unica in lumea parului si a tehnicilor GV. Aceste noi cunostinte va vor ajuta sa va creati propriul stil si sa va faceti propria colectie.

Profil cursant:

Orice persoana care isi doreste sa schimbe ceva sau sa aduca imbunatatiri in imaginea persoanala, chiar si de la A-Z.

Detalii curs:

Format: Teorie+Practica. Absolventii vor primi o diploma de participare.Durata: 125 zile (25 saptamani) Program: 10:00 -17:30Pret:

Cui se adreseaza?

Un curs mai mult decat intensiv si unic prin abordarea unei varietati de domenii aflate in stransa legatura intre ele: hairstyling, make-up, moda, photoshooting. Acest curs poate fi considerat un ABC al Look-ului.

Page 10: Gv brosura

Nivel 1(sapt 1-6)

La acest nivel se vor discuta tehnicile/trucurile fiecaruia precum si imbunatatirea acestora: cuting, culoare, elemente de transformare. Pe langa toate acestea veti invata cate ceva despre forma fetei, consultanta si ingrijirea clientului, tunsori pentru barbati, dar si finisarea cu ajutorul produselor.

Nivelul de fata se va termina cu proba practica precum si o evaluare personala.

Nivel 2(sapt 7-12)

Partea aceasta a cursului Postgraduated reprezinta un nivel de creatie. Acesta presupune acumularea de cunostinte in domeniul modei, make-up-ului, accesoriilor. Pe langa faptul ca veti recapitula ABC-ul de la nivelul anterior, veti descoperi si noi tehnici de colorare, dar si de aranjare rapida.

Nivelul de fata se va termina cu proba practica precum si o evaluare personala.

Page 11: Gv brosura

19_20

Nivel 3(sapt 13-18)

De-a lungul acestui nivel veti invata cum sa va imbunatatiti propriul stil de lucru, fapt ce va duce si la o mai buna evaluare personala. Veti aprofunda tehnici avansate de colorimetrie si veti fi totodata pregatiti pt photoshooting. Nu in ultimul rand veti dobandi si cunostinte de comunicare: predarea pas cu pas, vorbitul in public, planificarea lectiei.

Nivelul de fata se va termina cu proba practica precum si o evaluare personala.

Nivel 4(sapt 19-25)

Acest modul al cursului Postgraduated se va deschide cu o recapitulare a tuturor cunostintelor dobandite de-a lungul nivelelor anterioare. Tot aici va avea loc evaluarea finala legata de tunsoare si culoare. Veti fi in postura de a prezenta propriile voastre colectii: colectia sezon – tunsori tehnici, colectia sezon – culoare tehnici, colectia demonstratii.

Nivelul de fata se va termina cu evaluarea finala.

Page 12: Gv brosura

Unde ne poti gasi?

Strada Putul lui Zamfir, nr 16, sector 1

Telefon: 021.230.77.34/ 0743.829.981

E-mail: [email protected]