direcția județeană pentru cultură sălaj invitaȚie · 2018-02-01 · demersul de reabilitare a...

of 1 /1
INVITAȚIE Pe parcursul Anului Centenar 2018, în județul Sălaj, județ de obârșie a importante personalități din istoria românilor, se vor desfășura diverse evenimente care vor marca 100 de ani de la Marea Unire. La inițiativa Direcției Județene pentru Cultură Sălaj, în parteneriat cu Instituția Prefectului - Județul Sălaj, Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău și Sălajul Pur și Simplu” se organizează Gala Caritabilă ”Împreună, pentru Iuliu Maniu”, eveniment care va fi o oportunitate pentru cei care simt și doresc să contribuie la demersul de reabilitare a Casei Memoriale ”Iuliu Maniu” de la Bădăcin. Sunteți invitat să participați la acest eveniment, care va avea loc vineri 16 februarie 2018, de la ora 18,00, la Restaurantul Brilliant Parc din municipiul Zalău și să contribuiți cu o donație, pe care o veți considera potrivită, pentru ca visul ”Sfinxului de la Bădăcin” să se împlinească, anume, casa de pe Dealul Țarinii să devină ”centru pentru instruirea tinerilor”. Intrarea la eveniment se va face pe bază de invitație, care poate fi procurată de la Direcția Județeană pentru Cultură Sălaj, contra sumei de 200 lei/persoană, respectând principiul, primul venit primul servit, până la epuizarea locurilor. Campania de adunare de fonduri poate fi extinsă și în rândul salariaților care nu participă la eveniment, colectând donațiile acestora pe bază de tabel și depunere în contul campaniei. Contribuția acestora va fi anunțată în cadrul evenimentului. Banii colectați din vânzarea invitațiilor vor fi donați în scopul continuării lucrărilor de reabilitare a imobilului, acțiune demarată în anul 2015 prin lansarea campaniei ”Salvați Casa Memorială Iuliu Maniu de la Bădăcin”, inițiată de publicația ”Sălajul Pur și Simplu”. Ar fi o reparație morală și totodată o contribuție de suflet ca în Anul Centenar, Casa Memorială Iuliu Maniu, să fie finalizată și pusă în valoare. Pentru informații suplimentare și rezervări de invitații vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0744662239, persoană de contact Mircea Ciocian. Continuăm împreună, totul este posibil, Iuliu Maniu este al nostru ! Instituția Prefectului Județul Sălaj Direcția Județeană pentru Cultură Sălaj

Upload: others

Post on 27-Feb-2020

1 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Page 1: Direcția Județeană pentru Cultură Sălaj INVITAȚIE · 2018-02-01 · demersul de reabilitare a Casei Memoriale ”Iuliu Maniu” de la Bădăcin. Sunteți invitat să participați

INVITAȚIE

Pe parcursul Anului Centenar 2018, în județul Sălaj, județ de obârșie a importante personalități din istoria românilor, se vor desfășura diverse evenimente care vor marca 100 de ani de la Marea Unire.

La inițiativa Direcției Județene pentru Cultură Sălaj, în parteneriat cu Instituția Prefectului - Județul Sălaj, Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău și “Sălajul Pur și Simplu” se organizează Gala Caritabilă ”Împreună, pentru Iuliu Maniu”, eveniment care va fi o oportunitate pentru cei care simt și doresc să contribuie la demersul de reabilitare a Casei Memoriale ”Iuliu Maniu” de la Bădăcin.

Sunteți invitat să participați la acest eveniment, care va avea loc vineri 16 februarie 2018, de la ora 18,00, la Restaurantul Brilliant Parc din municipiul Zalău și să contribuiți cu o donație, pe care o veți considera potrivită, pentru ca visul ”Sfinxului de la Bădăcin” să se împlinească, anume, casa de pe Dealul Țarinii să devină ”centru pentru instruirea tinerilor”.

Intrarea la eveniment se va face pe bază de invitație, care poate fi procurată de la Direcția Județeană pentru Cultură Sălaj, contra sumei de 200 lei/persoană, respectând principiul, primul venit primul servit, până la epuizarea locurilor.

Campania de adunare de fonduri poate fi extinsă și în rândul salariaților care nu participă la eveniment, colectând donațiile acestora pe bază de tabel și depunere în contul campaniei. Contribuția acestora va fi anunțată în cadrul evenimentului.

Banii colectați din vânzarea invitațiilor vor fi donați în scopul continuării lucrărilor de reabilitare a imobilului, acțiune demarată în anul 2015 prin lansarea campaniei ”Salvați Casa Memorială Iuliu Maniu de la Bădăcin”, inițiată de publicația ”Sălajul Pur și Simplu”. Ar fi o reparație morală și totodată o contribuție de suflet ca în Anul Centenar, Casa Memorială Iuliu Maniu, să fie finalizată și pusă în valoare.

Pentru informații suplimentare și rezervări de invitații vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0744662239, persoană de contact Mircea Ciocian.

Continuăm împreună, totul este posibil, Iuliu Maniu este al nostru !

Instituția PrefectuluiJudețul Sălaj

Direcția Județeană pentru Cultură Sălaj