company profile events and chromatics

of 7 /7

Upload: concept-advisory-and-development

Post on 18-Feb-2017

178 views

Category:

Technology


0 download

TRANSCRIPT

DESPRE NOI

EVENTS AND CHROMATICS este un proiect al grupului CONCEPTad si se defineste ca agentie de evenimente full service capabila sa ofere o abordare creativa pentru fiecaredintre solicitarile clientilor.

Dezvoltam concepte inedite cu ajutorul carora realizam exclusiv evenimente de succes.Indiferent ca doriti sa va casatoriti sau doriti sa realizati un team building cu angajatii sau colegii, EVENTS AND CHROMATICS organizeaza pentru dvs. un eveniment bazat pe osolutie personalizata.

Cu ajutorul echipei noastre ce abordeaza lucrurile intr-o maniera inovatoare si printr-o planificare strategica, asiguram succesul evenimentului dumneavoastra.Totodata asiguram servicii profesionale de fotografie si video. Cu o vasta experienta, expertii nostri se asigura ca momentele traite la evenimentul dumneavoastra raman intr-adevarde neuitat. Incepand de la editare foto pana la video-montaje, ne ocupam de tot, asigurand livrarea "clipelor" la cele mai inalte standarde!

DE CE CONCEPTec

pentru ca suntem profesionisti, flexibili, prompti si dedicati.

pentru ca oferim preturi exceptionale raportand la calitatea livrabilului.

pentru ca suntem alaturi de clienti 24/7 si privim toate proiectele ca fiind importante, astfel reusind sa le ducem la bun sfarsit cu acceasi pasiune din momentul in care le incepem.

pentru ca avem sprijinul unor colaboratori experimentati si putem sa abordam orice proiect.

SERVICII

EVENIMENTE

CONCEPTec va ofera urmatoarele servicii:

LOCATIIARTIFICIIARANJAMENTE FLORALESONORIZAREILUMINARE / LUMINI ARHITECTURALELASEREDECORATIUNIMUZICA / DJCATERINGKARAOKEVIDEO WALL / LED SCREEN / VIDEOPROIECTAREIDENTIFICARE / PROMOVARE / PERSONALIZARE

CE NE FACE UNICI

// expresivitatea // viziunea // priceperea // // increderea // // experienta // dorinta //

respiram industria in care lucram. si ne place.gasim solutii pentru orice. daca nu exista, le dezvoltam.ne asiguram ca oferim tot ceea ce doreste clientul. si mai mult.

SERVICII

FOTO - VIDEO

CONCEPTec va ofera urmatoarele servicii:

VIDEOFOTO CORPORATEPOST PROCESARE FOTO / MONTAJE VIDEOFOTO LOGODNA / NUNTAFOTO PRODUSFOTO ARHITECTURALAFOTO HOTEL / RESORTSFOTO PORTRET / SESIUNI / BEAUTY / BOOKFOTO INDUSTRIALA

MOD DE ABORDARE

Pentru ca stim ca lucrurile decurg mai bine cand se lucreaza dupa un set clar de instructiuni, ce cuprinde toate etapele esentiale ale managementului de eveniment / proiect,incepand de la definirea si stabilirea obiectivelor si grupurilor tinta, stabilirea resurselor si a bugetului implicat, pana la logistica, comunicare, actiune, implementare, follow-upsi monitorizare.

Nu are importanta daca incepem lucrul de la inceput pe un proiect sau daca este nevoie sa il preluam dintr-un anumit punct, procesul este dezvoltat pentru adaptarea peorice tip de proiect si actioneaza ca un set clar de instructiuni, ajutandu-ne pe toti sa lucram mai rapid si mai eficient.

Lucrand astfel, rezultatele nu sunt altele decat cele asteptate.

In organizarea evenimentelor de amploare si vizibilitate crescuta este necesar un plus de optimizare, siguranta si calitate. Noi, cei de la CONCEPTec respectam acest lucru custrictete, fara a pierde insa din vedere ca indiferent de complexitatea proiectului este necesar ca acesta sa ramana unic, astfel, avem grija ca originalitatea sa ramana una dincaracteristicile sale principale.

Suntem capabili si ne-am propus sa lucram la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste unicitatea și calitatea proiectelor. Obiectivul a ramas intotdeauna depasirea limitelorsi satisfactia clientului. Daca aducem in discutie creativitatea, dedicarea, planificarea perfecta si respectarea deadline-urilor, CONCEPTec este un reper de excelenta,evitand compromisurile, indiferent de amploarea evenimentului.

CONTACT INFORMATION

Florin-George MIHAIg.m.

0040 [email protected]://www.ec.conceptad.ro/