city break 2010

16
CITY BREAK CITY BREAK 2010 BUDAPESTA PRAGA VIENA BERLIN VENEŢIA CAZĂRI *preţurile sunt pentru un sejur de 3 sau 4 nopţi VINO ÎN AGENŢIILE PENTRU MII DE ASTFEL DE OFERTE 2010 BUDAPESTA PRAGA VIENA BERLIN VENEŢIA CAZĂRI VENEŢIA 125 de la BERLIN 145 de la VIENA 159 de la PRAGA 89 de la BUDAPESTA 75 de la

Upload: eurolines-romania

Post on 19-Feb-2016

239 views

Category:

Documents


3 download

DESCRIPTION

Cateva dintre miile de oferte puse la dispozitie de agentiile Eurolines pentru cei care doresc o vacanta de cateva zile in Europa.

TRANSCRIPT

Page 1: City Break 2010

CITY BREAKCITY BREAK 2010

BUDAPESTA PRAGA VIENA BERLIN VENEŢIA CAZĂRI

*preţu

rile s

unt p

entru

unse

jur de

3 sa

u 4 no

pţi

VINO ÎN AGENŢIILE PENTRU MII DE ASTFEL DE OFERTE

2010

BUDAPESTA PRAGA VIENA BERLIN VENEŢIA CAZĂRI

VENEŢIA

125 €

de la

BERLIN

145 €

de la

VIENA

159 €

de la

PRAGA

89 €

de la

BUDAPESTA

75 €

de la

Page 2: City Break 2010

Fie că ai nevoie de:- bilete de avion, autocar sau tren;- pachete turistice de la cei mai importanţi jucători din piaţa de travel;- asigurări medicale, rent a car, le găseşti pe toate într-o singură locaţie – agenţia EUROLINES.Poţi să ne priveşti ca pe o reţea de distribuţie a produselor proprii şi a pachetelor turistice lansate în piaţă de marii tour-operatori. De aici şi conceptul de HYPERMARKET DE PRODUSE TURISTICE.

Multi cred că Eurolines nu oferă decât transport cu autocarul...Este numai vina noastră că nu am reuşit până acum să intrăm în conştiinţa ta ca o reţea de agenţii cu toate serviciile turistice incluse, însă acest lucru este pe cale să se schimbe.Dorim să te informăm şi să te învăţăm că orice are legătura cu turismul şi transportul se poate rezolva în reţeaua de agenţii Eurolines.

Găseşti la noi ofertele pe care le au toţi partenerii noştri, aleşi pe sprânceană pentru a-ţi asigura calitate şi diversitate maximă. Avantajul nostru principal – reţeaua de 42 de agenţii, devine şi avantajul tău, pentru că este foarte simplu să ne găseşti în toată ţara şi, astfel, să ai acces la ofertele de turism ale tuturor marilor tour-operatori.

Serviţi profesionist şi prompt, de tineri ambiţioşi, care permanent îşi îmbunătăţesc abilităţile profesionale şi se bazează pe cea mai modernă tehnologie şi sisteme de vânzări, te vei simţi corect consiliat către alegerea perfectă.

Faptul că putem oferi toate produsele de transport şi de turism din această ţară ne pune în plăcuta ipostază să putem oferi o consultanţă de calitate. Şi, chiar mai mult decât atât, pentru cei care sunt încântaţi de internet, prezenţa noastră acolo a făcut importante progrese. 24 de ore pe zi, în �ecare zi a anului, pe internet sau prin call-center suntem unicii din România care stau non-stop la dispozitia clienţilor.

Am adunat în această broşura câteva exemple de pachete pe care le oferim. Găseşti mii de astfel de oferte în agenţiile noastre. Te aşteptăm să te convingi că denumirea de “travel hypermarket” nu este deloc exagerată!

Dragoş Anastasiu, Preşedinte Eurolines

Parteneri linii aeriene

Parteneri turism

Page 3: City Break 2010

Viziteaza www.eurolines.ro pentru mai multe oferte. 1 | City Break la Budapesta

City Break la Budapesta

Unul din orasele cu cea mai frumoasa asezare din lume, lucru datorat in principal Dunarii si efectului sau acaparant.

Korona Pension Hotel FortunaLocalizare: Pensiunea este localizata la 5 km de centrul orasului, intr-o zona foarte linistita, la cativa metri de statia de autobuzCamere: sunt dotate cu aer conditionat, Tv satelit, telefon, minibar, uscator de parFacilitati: receptie mica, early check-in, 3 etaje, sauna , rent a car , servicii de curatatorie

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 4 nopti cazare.

Localizare: Hotelul este localizat la 5 km de centrul orasului, la 3 minute de statia de autobuz, 2 minute de statia Nagyvarad Ter, la 3 km de statia Kereti.Camere: sunt dotate cu aer conditionat, Tv satelit, telefon, minibar, telefon, uscator de par.Facilitati: receptie de dimensiuni mici, early check- in, 1 lift, 1 etaj, parcare cu plata.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 4 nopti cazare cu mic dejun

de la75 €

de la99 €

Nu rata!▶ o plimbare cu funicularul din Piata Adam Clark pana in varful dealului Gellert,

situat la 140 metrii deasupra fluviului;▶ hotelul Gellert, o minunata constructie Art Nouveau ridicata intre 1912-1918;▶ bisericuta in stanca a calugarilor carmeliti, redeschisa in 27 august 1989;▶ bazilica Matei Corvin si Bastionul Pescarilor, situate pe dealul Gellert;▶ impozantul Palat Regal, datand din sec. al XIII-lea.

Orasul este format din doua parti. In partea de est a Dunarii

se afla Pesta, care ocupa doua treimi din suprafata, iar pe

partea de vest se afla Buda care reprezinta o treime din oras.

Perioada: 20.04 - 15.06.2010/ 15.09 – 15.12.2010Sedere la destinatie: 4 nopti/ 3 zileTransport cu autocarele Eurolines

Hotel Tulip Inn Millenium Localizare: Hotelul este localizat la 3 km de centrul orasului, la 3 minute de statia de metrou Nagyvarad Ter, aproape de statia Nepliget.Camere: sunt dotate cu conexiune la laptop, aer conditionat, Tv satelit, telefon, minibar, uscator de par (in unele camere).Facilitati: receptie de dimensiuni medii, early check-in, 2 lifturi, room service, 4 etaje, parcare, sauna, magazine, rent a car, servicii de curatatorie.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 4 nopti cazare cu mic dejun

de la115 €

City break cu avionul: de la 229 euro/ persoana si include bilet avion, 3 nopti cazare in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, taxe de aeroport incluse.

Page 4: City Break 2010

2 | City Break la Praga

City Break la Praga

Supranumit si “Orasul de aur”, Praga este un oras-bijuterie care a fascinat imparati, artisiti si scriitori.

Hotel Top Praha Hotel City CentreLocalizare: Hotelul este localizat la 7 km de centrul orasului, la 500 m de statia de autobuz Roztyly, la 2 km de statia de metrou Hlavni Nadrazi.Camere: sunt dotate cu minibar, uscator de par, Tv, radio.Facilitati: lifturi, sauna, piscina, receptie, cafenea; sunt acceptate animale de companie.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

Localizare: Hotelul deschis in 2000 si renovat in 2003 este localizat la 100 m de centrul orasului , la 200 m de raul Moldau, 1 km de parcul Letna, 50 m de zona comerciala, 30 m de restaurant, 100 m de discoteca, 100 m de statia de metrou , 500 m de statia Florenc.Camere: sunt dotate cu dus, telefon, Tv satelit si cablu, incalzire central.Facilitati: receptie, seif, birou de schimb valutar, restaurant, gradina, lifturi.Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

de la 89 €

de la 89 €

Praga (Praha) este capitala Cehiei si cel mai cunoscut oras turistic din Europa Centrala. Capitala ceha ramane unul dintre cele mai frumoase orase europene, comparabila cu celelalte metropole din Germania, Austria, Italia sau Franta (la fel cum este si nivelul preturilor!). Pe strazile multiseculare ale capitalei pragheze vei intalni, la tot pasul, o multime de turisti extaziati de atmosfera unica a acestui oras, incarcata de aerul unui mileniu de istorie clasica europeana, pe care nu prea o mai gasesti niciunde!

Trebuie sa vizitezi: ▶ Fascinantul oras , adevarat centru

cultural al Europei de Est este o rara bijuterie de istorie si arhitectura;▶ Praga a fost un centru cultural

activ pana la cel de-al doilea razboi mondial; pana la sfarsitul dictaturii

socialiste, din nou Parga respira aerul libertatii, iar in 1994, devine

capitala Republicii Cehe.

Perioada: 20.04 -15.06.2010/ 15.09 – 15.12.2010Sedere la destinatie: 3 nopti/ 4 zileTransport cu autocarele Eurolines

Hotel GrandLocalizare: Hotelul este localizat la 1 km de centrul orasului, aproape de piata Wenceslass, la 2 minute de statia de autobuz, 1 km de cea mai apropiata statie de tren, 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Hlavni Nadrazi.Camere: sunt dotate cu Tv, radio, telefon, uscator de par, baie, dus.Facilitati: receptie de dimensiuni medii, 1 lift, 4 etaje, parcare, rent a car, servicii de spalatorie.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

de la95 €

City break cu avionul: de la 199 euro/ persoana si include bilet avion , 3 nopti cazare in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, taxe de aeroport incluse.

Viziteaza www.eurolines.ro pentru mai multe oferte.

Page 5: City Break 2010

Viziteaza www.eurolines.ro pentru mai multe oferte. 3 | City Break la Viena

City Break la Viena

Un oras al muzicii in care te afunzi in istorie si te pierzi pe taramul fermecatoarelor povesti cu printi si printese.

Hotel Thuringer Hof Hotel KunsthofLocalizare: Hotelul este localizat la 2 km de centrul orasului, la 1 minut de statia de metrou Alserstrasse, la 3 km de statia de tren Westbahnhof, 3 minute de statia de autobuz Camere: sunt dotate cu Tv, satelit, radio, telefon, uscator de par.Facilitati: receptie de dimensiuni medii, 2 lifturi, room service, 4 etaje. Oferta include transport cu autocar Eurolines, 4 nopti cazare cu mic dejun

Localizare: Hotelul este localizat la 1 km de centrul orasului, aproape de statia Pratersten Camere: sunt dotate cu Tv satelit, radio, telefon, urcator de par.Facilitati: receptie de dimensiuni medii, 1 lift, 4 etaje, rent a car, serviciul de spalatorie.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 4 nopti cazare cu mic dejun

de la159 €

de la165 €

Orasul Viena te impresioneaza prin arhitectura, remarcabila imbinare dintre

vechi, clasic si modern. Cele mai multe cladiri istorice poarta amprenta stilurilor

baroc, gotic sau rococo.

Perioada: 20.04 -15.06.2010/ 15.09 – 15.12.2010Sedere la destinatie: 4 nopti/ 3 zileTransport cu autocarele Eurolines

Hotel Trend Appartementhotel Localizare: Hotelul este localizat aproape de centrul orasului, la 100 m de statia de autobuz , 3 km de statia de tren , 2 km de statia de metrou Am Schaspfwerk, la 4 km de zona comerciala.Camere: sunt dotate cu uscator de par, aer con-ditionat, Tv, baie, dus.Facilitati: lifturi, receptie, seif; sunt acceptate animale de companie.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 4 nopti cazare cu mic dejun

de la 209 €

City break cu avionul: de la 229 euro/ persoana si include bilet avion , 3 nopti cazare in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, taxe de aeroport incluse.

Trebuie sa vizitezi!▶ Palatul Schonbrunn - a fost resedinta de vara a familiei regale de Habsburg;▶ Hofburg - fosta resedinta imperiala este astazi resedinta presedintelui republicii si adaposteste o

serie de muzee; ▶ Prater - Cea mai mare atractie a parcului este Roata Uriasa (Riesenrad), de 65 m inaltime;▶ Karlskirche - Biserica Sf. Karl - edificiu baroc reprezentativ pentru Imperiul Habsburgic 1737;▶ Stephansdom - Catedrala Sf. Stefan - a supravietuit multor razboaie si a devenit simbolul libertatii Vienei.

Page 6: City Break 2010

4 | City Break la Berlin

City Break la Berlin

Oras cosmopolit, plin de istorie si de miscare.

Hotel Ivbergs Charlottenburg Hotel Ivbergs Premium Localizare: Hotelul este localizat la 3 km de centrul orasului, aproape de statia Messe Nord, la 1 minut de statia de autobuz.Camere: sunt dotate cu internet, aer conditionat, Tv satelit, radio.Facilitati: receptie de dimensiuni medii, 1 lift, 6 etaje

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

Localizare: Hotelul este localizat la 1 km de centrul orasului, 1 minut de statia de metrou Foolgische, aproape de statia de tren Wittenberger, 19 minute de statia de autobuzCamere: sunt dotate cu aer conditionat, Tv satelit, radio, minibar, uscator de par.Facilitati: receptie de dimensiuni medii, room service, 7 etaje

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

de la145 €

de la155 €

Nu rata!▶ Insula Muzeelor - Berlin are peste 170 de muzee, o parte semnificativa dintre ele fiind

concentrate in zona centrala. Cele mai vizitate sunt: Muzeul Pergamon, Muzeul de Istorie, Muzeul Egiptean (expune faimosul bust al lui Nefertiti), Gemldegalerie;

▶ Zidul Berlinului, cu toata simbolistica si istoria sa;▶ Palatul Charlottenburg, numit astfel in memoria Sophiei Charlotte, sotia lui

Frederick I, in 1705;▶ Poarta Brandenburg - cel mai reprezentativ simbol al Berlinului, construit in spiritul

doric, are o istorie bogata ce merita descoperita

Numarul atractiilor culturale berlineze este practic nesfarsit,

astfel incat nu conteaza in ce perioada a anului il vei vizita.

Perioada: 20.04 - 15.06.2010/ 15.09 – 15.12.2010Sedere la destinatie: 3 nopti/ 3 zileTransport cu autocarele Eurolines

Hotel Comfort Weissensee Localizare: Hotelul este localizat la 15 km de centrul orasului existand bune conexiuni cu mijloacele de transport in comunCamere: sunt dotate cu baie, uscator de par, Tv, radio, minibar, internet contra costFacilitati: restaurant, bar, receptie, lift, seif, terasa, camera pentru bagaje.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

de la165 €

City break cu avionul: de la 279 euro/ persoana si include bilet avion, 3 nopti cazare in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, taxe de aeroport incluse.

Viziteaza www.eurolines.ro pentru mai multe oferte.

Page 7: City Break 2010

Viziteaza www.eurolines.ro pentru mai multe oferte. 5 | City Break la Venetia

City Break la Venetia

Un oras unic, fondat acum mai bine de 1.500 de ani pe 117 insule, avand 150 de canale si 400 de poduri.

Hotel Ariston Hotel Venice Resort Localizare: Hotelul este localizat la 1 km de centrul orasului Mestre si 10-15 minute de mers cu masina de Venetia, 2 km de statia de tren, 1 minut de statia de autobuz.Camere: sunt dotate cu aer conditionat, Tv satelit, telefon, uscator de par.Facilitati: receptie de dimensiuni medii, early check- in, room service, 1 lift, 3 etaje, servicii de spalatorie. Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

Localizare: Hotelul este localizat la 1 km de centrul orasului Mestre, la 10 minute de mers cu masina de Venetia, 1 minut de statia de autobuz.Camere: sunt dotate cu internet, aer conditionat, Tv satelit, uscator de par, minibar.Facilitati: receptie de dimensiuni medii, early check- in, room service, 1 etaj, parcare, servicii de spalatorie. Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

de la125 €

de la135 €

Trebuie sa vizitezi!▶ Poate cele mai frumoase palate din Europa, ridicate de bogatii negutatori venetieni, plasate

de-a lungul Marelui Canal;▶ Insulele lagunei - Murano, Burano, Mazzorbo, Torcello, Sant’Erasmo sau Pellestrina▶ Nu rata plimbarile cu gondola pe celebrele canale. Sunt de neuitat. Admira amestecul

arhitectonic de arta bizantina, gotica si renascentista a cladirilor pe langa care treceti pentru ca Venetia este un enorm muzeu in aer liber.

Un micut orasel cucerit de ape, un petec de pamant stingher asezat in nordul tinutului italian... Venetia a

fost declarata cel mai romantic oras din lume si nici ca ar putea fi ceva

mai adevarat.

Perioada: 20.04 -15.06.2010/ 15.09 – 15.12.2010Sedere la destinatie: 3 nopti/ 4 zileTransport cu autocarele Eurolines

Hotel President Localizare: Hotelul este localizat in Mestre, la 5 km de Venetia, la cateva minute de statia de autobuz, 1 km de statia de tren, 10 km de cea mai apropiata plaja.Camere: sunt dotate cu aer conditionat, Tv satelit, radio, telefon, minibar, uscator de par.Facilitati: receptie de dimensiuni medii, 2 lifturi, room service, 4 etaje, parcare, servicii de curatatorie.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

de la145 €

City break cu avionul: de la 339 euro/ persoana si include bilet avion, 3 nopti cazare in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, taxe de aeroport incluse.

Page 8: City Break 2010

Viziteaza www.eurolines.ro pentru mai multe oferte.6 | Promotii pentru City Break-uri

Pensionari – 3+1 gratuit Elevi – 7+1 gratuitValabilitatea ofertei: in perioada20.04 – 15.06.2010 si 15.09 – 15.12.2010a. Tarifele promotionale se obtin daca cel

putin 1 persoana din grupul de 4 este pensionar;

b. Toti membrii grupului trebuie sa aiba peste 18 ani inclusiv;

c. Se va atasa copia talonului (taloanelor) de pensie.

Valabilitatea ofertei: in perioada20.04 – 15.06.2010 si 15.09 – 15.12.2010a. Tarifele promotionale se obtin numai

pentru grup de elevi (sub 20 ani exclusiv) de 7 persoane + un profesor insotitor;

b. La achizitie se va prezenta carnetul sau legitimatia elevilor;

c. Pentru elevii sub 18 ani insotitorul va avea nevoie de procura de la ambii parinti ai fiecarui elev, membru al grupului.

Studenti – 5+1 gratuitValabilitatea ofertei: in perioada20.04 – 15.06.2010 si 15.09 – 15.12.2010a. Tarifele promotionale se obtin numai

pentru grup de 6 persoane cu varste cuprinse intre 18 si 26 ani;

b. Gratuitatea se va acorda in baza legitimatiei de student (minim un tanar din grup trebuie sa fie student);

c. La achizitie se va prezenta legitimatia de student.

Pentru pensionari Pentru elevi Pentru studenti

Promotii pentru City Break-uriConsulta ofertele din aceasta pagina pentru a vedea daca te incadrezi intr-una dintre categoriile de mai jos.Am pregatit o serie de promotii, structurate pe grupe de clienti, tocmai pentru a putea garanta cele mai bune preturi.In plus, este mult mai distractiv sa mergeti intr-un grup mai mare!

Page 9: City Break 2010

7 | Cazari individuale

Cazari individuale

Simte-te ca acasa oriunde in lume.

Aurora Garden Villa GloriLocalizare: Situat intr-o zona rezidentiala, langa Via Normentana, la 50 m de cea mai apropiata statie de autobuz.Facilitati: Hotelul dispune de receptie non stop, schimb valutar, bar, internet, parcare cu taxa, spalatorie, gradina si terasa.Camerele dispun de aer conditionat, baie cu dus, feon, acces la internet, minibar, tv, balcon

Localizare: Situat central, aproape de Piata Sf. Petru si de Forumul Roman, la 2 minute de mers pe jos pana la cea mai apropiata statie de autobuz.Facilitati: dispune de room-service, parcare cu plata, solar, schimb valutar, spalatorie.Camerele dispun de aer conditionat, baie cu dus, feon, acces la internet, minibar, tv.

de la 26 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 34 €

/pers/noaptemic dejun inclus

Daca vrei sa vizitezi un oras din Europa, Asia sau de oriunde, daca te deplasezi in interes de serviciu sau pur si simplu vrei sa-ti organizezi singur un circuit pentru vacanta ta si ai nevoie de cazare apeleaza la agentiile Eurolines, iar consultantii nostri iti ofera peste 20.000 de unitati de cazare, atat vile si pensiuni, cat si hoteluri de 5*. Cu Eurolines iti organizezi vacanta sau scurta deplasare dupa cum doresti, fie ca vrei doar cazare sau un pachet complet incluzand si bilet de avion sau autocar, transfer de la aeroport la hotel si retur sau poate vrei si o masina de inchiriat la destinatie pentru a scapa de grija condusului.

Villa StuckyLocalizare: Situat la 20 minute de mers cu masina de Venetia, la 3 minute de mers pe jos pana la statia de autobuz.Facilitati: dispune de room-service, parcare cu plata, schimb valutar, spalatorie.Camerele dispun de aer conditionat, baie cu dus, feon, acces la internet, minibar, tv.

de la 28 €

/pers/noaptemic dejun inclus

Roma Roma Venetia

Viziteaza www.eurosite.ro pentru mai multe oferte.

Page 10: City Break 2010

Viziteaza www.eurosite.ro pentru mai multe oferte.8 | Cazari individuale

Courtyard By Marriott Messe

Hotel Ca’ Del Moro

Hotel Luxor

Hotel Ludwig

Hotel Comfort Weissensee

Leonardo Hotel & Residenz

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ jumatatea distantei intre aeroport si centrul orasului, la 5 minute de condus fata de centrul expozitional.Facilitati: Hotelul dispune de piscina, sauna, centru de fitness, restaurant, bar.Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie, feon, TV.

Localizare: Situat in Lido, la 30 minute de mers cu masina/transport public de centrul orasului, la 10 minute de mers cu masina de vaporreto, la 100 m de plaja.Facilitati: dispune de receptie deschisa 24 ore, parcare, loc de joaca pentru copii, piscina, sauna, terase, gradina.Camerele dispun de baie cu dus, feon, minibar, mini frigider, aer conditionat, seif, TV, balcon, terasa.

Localizare: Hotelul este situat central, la cativa pasi de centrul comercial si principalele atractii turistice.Facilitati: Dispune de restaurant, receptie non-stop, bar, parcare (contra cost).Camerele dispun de baie cu dus, feon, TV satelit, acces internet, seif.

Localizare: Localizat la 1 km de centru; la 1 minut de mers pe jos este statia de metrou si foarte aproape Marienplatz.Facilitati: restaurant traditional german, early chek-in la 12:00, 7 etaje, 2 lifturi, spalatorie, TV prin cablu, radio, telefon.

Localizare: Hotelul este localizat la 15 km de centrul orasului existand bune conexiuni cu mijloacele de transport in comun.Facilitati: restaurant, bar, receptie, lift, seif, terasa, camera pentru bagaje. Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, Tv, radio, minibar, internet contra cost.

Localizare: situat in zona Giesing, la 3 minute de mers pe jos de statia de metrou-u2/silberhornstrasse, la 3 km de centrul orasului.Facilitati: restaurant, parcare (contra cost), sauna, centru fitness, schimb valutar, internet, Tv satelit, telefon, radio, feon. Camerele sunt spatioase si moderne.

Munchen MunchenVenetia

de la 24 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 29 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 29 €

/pers/noaptemic dejun inclus

Frankfurt BerlinFrankfurt

de la 24 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 25 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 25€

/pers/noaptemic dejun inclus

Page 11: City Break 2010

Viziteaza www.eurosite.ro pentru mai multe oferte. 9 | Cazari individuale

Hotel Ramada London Docklands

Hotel City Centre

Hotel Senator

Hotel Aida

Hotel Kunsthof

Hotel Lancaster

Localizare: Se afla in Londra pe strada 2 Festoon Way in partea de est a orasului, la numai 23 minute cu masina de centrul orasului.Facilitati: TV, instalatie climatizare, seif, acces Internet, camere pentru nefumatori, room service.

Localizare: localizat la 100 m de centrul orasului, la 200 m de raul Moldau, 1 km de parcul Letna, 50 m de zona comerciala, 100 m de statia de metrou, 500 m de statia Florenc.Facilitati: receptie, seif , birou de schimb valutar, restaurant , gradinaCamere sunt dotate cu baie cu dus , telefon , Tv satelit si cablu , incalzire centrala

Localizare: hotelul este situat in centrul orasului, poate fi gasit usor si rapid cu masina si prin intermediul mijloacelor de transport public, iar o statie de tramvai se afla in fata hotelului. Facilitati: Restaurant, bar, receptie 24 de ore, camere nefumatori, camera de bagaje, aer conditionat, curatatorie chimica. Internet prin cablu disponibil in centrul de afaceri, gratuit. Este posibila parcarea privata in incinta si este contra cost.

Localizare: Hotel nou reconstruit, situat la 5 statii de metrou de Piata Wenceslas, bulevardul principal din Praga, cu multe magazine, restaurante si piete in aer liber.Facilitati: receptie non-stop, schimb valutar, servicii de spalatorie, perfect pentru familii cu copii, parcare contra costCamerele sunt dotate cu mobila moderna, TV plasma, telefon, feon, seif, minibar, conectare gratuita la internet.

Localizare: Hotelul este localizat la 1 km de centrul orasului , aproape de statia Pratersten.Facilitati: receptie, rent a car, serviciu de spalatorie. Camerele sunt dotate cu Tv satelit, radio, telefon, urcator de par

Localizare: aproape de centrul orasului, langa parcul Hyde Park si muzeul V&A.Facilitati: restaurant, bar, receptie 24 de ore, gradina, seif, incalzire, camera de bagaje; fumatul interzis in toate spatiile publice si private, zona pentru fumatori, sauna, sala de fitness, teren de golf (la maxim 3 km), spa & centru de frumusete, baie turceasca/baie de aburi, piscina interioara.

Praga LondraPraga

de la13 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la15 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 23 €

/pers/noaptemic dejun inclus

Viena VienaLondra

de la 39 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 32 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 40€

/pers/noaptemic dejun inclus

Page 12: City Break 2010

Viziteaza www.eurosite.ro pentru mai multe oferte.10 | Cazari individuale

Residhome Parc Du Millenaire

Rafaelhoteles Piramides

Hotel Eurohostel

Hotel NH Fuenlabrada

Holiday Inn Helsinki City West

Hotel Apollo Opera

Localizare: Este situat in inima noului cartier Faubourg de l’Arch ,langa parcul Du Millenaire , la cea mai mare intrare in Paris.Facilitati: Instalatie de climatizare, acces internet, TV, telefon, seif, spalatorie, parcare; toate camerele sunt pentru nefumatori

Localizare: Situat in centrul orasului, de la gara se poate ajunge la hotel foarte rapid, pe jos.Facilitati: Locuri de parcare in garaj, sala de conferinta, spalatorie, room service, minibar, TV, acces internet, camere pentru nefumatori, seif.

Localizare: Este situat in districtul Katajanokka la o distanta de aproximativ 500 metrii de Zoo Ferry si Market Square.Facilitati: Restaurant, internet, servicii de spalatorie, seif; toate camerele sunt pentru nefumatori

Localizare: este situat in centrul orasului Fuenlabrada, la 20 km si 20 minute cu transportul in comun de Madrid.Facilitati: seif, incalzire, camera de bagaje, aer conditionat, sala de gimnastica, centru de fitness in apropiere, sali de conferinta si servicii complete pentru astfel de evenimente (recomandat pentru conferinte).

Localizare: situat la cateva minute distanta de centrul orasului.Facilitati: restaurant, bar, sala de conferinte, sala de fitness, uscator de par, seif, aer conditionat.

Localizare: hotelul este situat in partea nordica a Parisului , langa faimosul teatru Moulin Rouge.Facilitati: sala pentru mic dejun, TV, minibar, uscator par.

Madrid ParisMadrid

de la 21 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 35 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 36 €

/pers/noaptemic dejun inclus

Helsinki HelsinkiParis

de la 50 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 22 €

/pers/noapte de la 37€

/pers/noaptemic dejun inclus

Page 13: City Break 2010

Viziteaza www.eurosite.ro pentru mai multe oferte. 11 | Cazari individuale

Singapore Marriott Hotel

Hotel Novotel Nathan Road Kowloon

Hotel Novotel Xinqiao

Hotel Langham Place Mongkok

Kempinski Hotel Beijing Lufthansa Center

Rendezvous Hotel

Localizare: Hotelul este situat central , la 15 minute fata de Studiourile Universal si este la doar 20 km (12 mile) distanta fata de Aeroportul international din Singapore.Facilitati: Aer conditionat, halate de baie, cinematograf intern, uscator de par,room service 24 de ore, restaurant cu bucatarie internationala si locala, piscina (copii), sala sport/fitness, sauna, baie cu aburi, spa, piscina exterioara, gradina.

Localizare: Hotelul are o locatie centrala, aflandu-se pe principalul pasaj al Kowloon-ului, de asemenea cunoscut drept “mila de aur” si este la 35 km distanta fata de Aeroportul International din Hong Kong.Facilitati: Camere pentru nefumatori, aer conditionat, halate de baie , uscator de par, cinematograf intern si acces la internet , room service 24 de ore, lift, sala sport/fitness, bar/pub si restaurant.

Localizare: Hotelul este situat in centrul Chongwenmen, la 40 km fata de Aeroportul International, la cateva minute de mers pe jos fata de principalele atractii turistice: Forbidden City, Temple of Heaven si Tiananmen Square. Facilitati: Internet, radio, tv satelit, uscator par, fierbator pentru prepararea ceaiului/cafelei , aer conditionat, seif, room service 24 ore, salon de infrumusetare, bar, parcare, restaurant, sala conferinta, miniclub pentru copii, sauna, spalatorie, sala de fitness, aerobic.

Localizare: Hotelul are o locatie exceptionala, aflandu-se in inima Kowloon-ului si avand acces direct la statia de metrou Mongkok. Hotelul se afla la aproximativ 20 de mile fata de Aeroportul International din Hong Kong, in apropiere de Langham Place Shopping Mall.Facilitati: Acces internet (wireless), seif in camera, televizor LCD/cu plasma, cuptor cu microunde, minibucatarie, bar/pub, restaurant, centru de afaceri,sala sport/fitness, sauna, spa, piscina exterioara.

Localizare: Situat la 15 km distanta de centrul orasului si la 20 km de aeroportul international.Facilitati: Aer conditionat, halate de baie, uscator de par, acces internet (wireless), room service 24 de ore, bar/pub, piscina interioara, jacuzzi, sauna, sala sport/fitness.

Localizare: Rendezvous Hotel este situat in inima centrului civic , cultural si comercial , la doar 20 km distanta de aeroportul Singapore.Facilitati: Camere nefumatori, aer conditionat, halate de baie, cinematograf intern, birou, uscator de par, acces internet (wireless), room service 24 de ore, bar/pub, serviciu de spalatorie/curatatorie chimica, facilitati sedinte, restaurant, jacuzzi, sala sport/fitness, sauna, piscina exterioara .

Hong Kong SingaporeHong Kong

de la45 €

/pers/noapte de la76 €

/pers/noapte de la 59 €

/pers/noaptemic dejun inclus

Beijing BeijingSingapore

de la 90 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 43 €

/pers/noaptemic dejun inclus

de la 82€

/pers/noaptemic dejun inclus

Page 14: City Break 2010

Viziteaza www.eurosite.ro pentru mai multe oferte.12 | Cazari individuale

Four Seasons Hotel

Hotel Holiday Inn On Flinders

Hotel Hilton Miami Downtown

Langham Hotel

JW Marriott Hotel

Victoria Court Hotel

Localizare: in zona portului, la 15 km distanta de Aeroportul International, la o distanta mica de Opera si Gradina Botanica Regala, de zona istorica a orasului, de gradina zoologica, distanta catre aceste obiective putand fi parcursa foarte usor pe jos.Facilitati: Hotelul dispune de piscina incalzita, spa cu servicii speciale pentru cupluri, sala fitness, restaurant, cinematograf intern, restaurant, casete valori, facilitati persoane cu handicap.

Localizare: Este perfect localizat in centrul de afaceri al orasului, la doar cateva minute de Melbourne Convention Centre , World Trade Centre si Bursa din Melbourne.Facilitati: Aer conditionat, uscator de par, masa de calcat, room service 24 de ore, bar/pub, restaurant, room service, casete valori, facilitati persoane cu handicap, centru de afaceri,sala sport/fitness, piscina exterioara.

Localizare: Hotelul este situat in inima districtului Biscayne - recunoscut ca un centru al artei, la 5 minute distanta fata de port si 15 minute fata de aeroport.Facilitati: Aer conditionat, televizor LCD, telefon, acces internet, uscator de par, seif, room service 24 ore, servicii de spalatorie/curatatorie chimica, restaurant, magazine, parcare, sala fitness si piscina situata pe acoperisul hotelului.

Localizare: Situat pe malul raului Yarra in districtul Soutbank langa National Gallery of Victorya, The Arts Center, Federation Square si Crown Casino.Facilitati: Aer conditionat, halate de baie, cinematograf intern, room service 24 de ore, bar/pub, restaurant, piscina interioara, jacuzzi, sala sport/fitness, sauna, baie cu aburi, masaj.

Localizare: Hotelul este situat aproape de principalele centre de afaceri cat si de pricipalele obiective turistice-Miami Metro Zoo, Muzeul de Arheologie si Istorie Naturala, precum si de punctul de plecare catre Parcul Everglades.Facilitati: Instalatie de climatizare, telefon, minibar, seif, acces internet, piscina, sala de fitness, teren de tenis, restaurante a la carte, centru spa.

Localizare: Hotelul este situat intr-o zona linistita in inima districtului gastronomic al orasului.Facilitati: Aer conditionat, uscator par, TV, radio, ceas, fierbator ceai/cafea, telefon international. Serviciile oferite sunt personalizate pentru fiecare client si de asemenea toate camerele sunt decorate diferit.

Melbourne SydneyMelbourne

de la 47 €

/pers/noapte de la 91 €

/pers/noapte de la 52 €

/pers/noaptemic dejun inclus

Miami MiamiSydney

de la 74 €

/pers/noapte de la 37 €

/pers/noapte de la 65€

/pers/noapte

Page 15: City Break 2010
Page 16: City Break 2010

ALBA-IULIAStr.Avram Iancu, nr. 3 parter(langa serviciul pasapoarte) Tel: 0258-81.25.32Fax: [email protected]

ARADBd. Revolutiei, nr. 31, parterTel: 0257-25.03.97RDS Tel: [email protected]

BACAUStr. 9 Mai, nr. 78, parterTel/Fax: 0234-51.77.38RDS Tel: [email protected]

BAIA MAREBd. Traian, nr. 7Tel: 0262-22.46.70Tel/Fax: 0262-22.46.47RDS Tel: [email protected]

BISTRITABd. Decebal, nr. 15, sc. A, ap. 4Tel: 0263-23.55.02RDS Tel: [email protected]

BRASOVPiata Sfatului, nr. 18Tel/Fax: 0268-47.40.08RDS Tel: [email protected]

Str. Calea Bucuresti, nr. 79,bl. S37, ap. 2Tel/Fax: 0268-32.77.22RDS Tel: [email protected]

Soseaua Cristianului,cap linie BartolomeuTel/Fax: [email protected]

BRAILACalea Calarasilor, nr. 71, bl. 16Tel: 0239-69.20.34Tel/Fax: 0239-69.20.14RDS Tel: [email protected]

BUCURESTIIncinta Aeroportului BaneasaTel/Fax: [email protected]

Str. Ankara, nr. 6, sector 1Tel: 021-230.54.89Tel/Fax: 021-230.03.70RDS Tel: [email protected]

Str. Buzesti, nr. 44, sector 1Tel: 021-316.36.61, 316.36.62Tel/Fax: 021.316.54.82RDS Tel: [email protected]: [email protected]

Str. George Enescu, nr. 36-40, sector 1 (P-ta Lahovari)Tel: 021-315.71.77Tel/Fax: 021-315.68.64RDS Tel: [email protected]

Sos. Mihai Bravu, nr. 107-119, sector 2 (Piata Iancului)Tel: 021-250.61.33, 250.61.97Tel/Fax: 021-250.55.29RDS Tel: [email protected]

Bd. Nicolae Balcescu,nr. 21, sector 1Tel: 021-315.01.31Tel/Fax: [email protected]

Calea Vitan, nr. 55-59, sector 3 (Complex Comercial Mall Vitan, et. 1)Tel: [email protected]

BUZAUBd. Unirii, 5B, parter(langa Biblioteca Judeteana)Tel: 0238-71.13.33Fax: [email protected]

CLUJStr. Napoca, nr. 2-4, ap. 7 (vis-a-vis de Hotel Continental)Tel: 0264-48.48.84Tel/Fax: 0264-43.19.61RDS Tel: [email protected]

CONSTANTAStr. Stefan cel Mare, nr. 71Tel: 0241-66.27.04, 66.18.16Tel/Fax: 0241-51.96.80RDS Tel: 0341-41.25.17Mobil: [email protected]

CRAIOVAStr. Brestei, bl. K, parter(vis-a-vis de sediul Electrica)Tel: 0251-466.764Fax: [email protected]

DEVAStr. Decebal, bl. J, parter(vis-a-vis de fostul Magazin Tineretului)Tel/Fax: 0254-23.42.20RDS Tel: 0354-40.11.81Mobilink: [email protected]

DROBETA TURNU-SEVERINBd. Tudor Vladimirescu, nr. 111Tel: 0252-325.579Fax: [email protected]

FAGARASBd. Unirii, bl. 8Tel/Fax: 0268-28.09.80RDS Tel: [email protected]

GALATIStr. Brailei (lânga Arcada)Tel: 0236-47.33.30Tel/Fax: 0236-47.33.31RDS Tel: [email protected]

HUNEDOARAStr. Avram Iancu,nr. 9, bl. 140, ap. 1Tel: 0254-74.77.74Fax: [email protected]

IASIStr. 14 Decembrie 1989,nr. 4 bisTel/Fax: 0232-24.57.03RDS Tel: [email protected]

LUGOJStr. 20 Decembrie 1989, Nr. 28Tel/Fax: 0256-33.79.37RDS Tel: [email protected]

MEDIASStr. I. C. Bratianu, nr. 3Tel/Fax: 0269-82.10.15RDS Tel: [email protected]

ORADEAStr. Primariei, nr. 46Tel: 0259-43.21.28RDS Tel: [email protected]

PIATRA NEAMTStr. Mihai Eminescu,nr. 5, bl. D6,sc. B, ap. 39Tel/Fax: 0233-22.83.23RDS Tel: [email protected]

PLOIESTIBd. Republicii, nr. 10, bl. 33CTel: 0244-51.47.68, 59.06.31Tel/Fax: 0244-40.73.46Mobil: 0724.TRAVEL (0724.872.835)[email protected]

PITESTIPiata Vasile Milea, nr. 2-4(parter Complex Fortuna)Tel/fax: 0248-610.323RDS Tel: 0348-445.749E-mail: [email protected]

RAMNICU VALCEAStr. Calea lui Traian, nr. 84,bl. S7, parter (Lenin Sud)Tel/Fax: 0250-702.948RDS Tel: [email protected]

RESITAStr. Pasaj Nera, nr. 1Tel/Fax: 0255-21.00.56RDS Tel: [email protected]

SATU MAREStr. I. C. Bratianu, nr. 12Tel/Fax: 0261-71.03.77RDS Tel: [email protected]

SEBESStr. Lucian Blaga, nr. 83-85Tel: 0258-73.20.63Tel/Fax: 0258-73.45.01RDS Tel: [email protected]

SIBIUBd. Vasile Milea, bl. 10, ap. 18 (vis-a-vis de ACR)Tel/Fax: 0269-21.35.36Mobil: 0372.791.010RDS Tel: [email protected]

SIGHETU MARMATIEIStr. Bogdan Voda, nr. 5/11(Intrare din Str. Traian)Tel/Fax: 0262-31.93.22RDS Tel: [email protected]

SIGHISOARAP-ta Octavian Goga, nr. 9Tel: 0265-77.39.77Fax: 0365-88.21.52RDS Tel: [email protected]

SLATINAStr. Primaverii,bl. FA 19, sc. B, ap. 1Tel/Fax: 0249-406.243RDS Tel: [email protected]

SUCEAVAStr. Ana Ipatescu 4, bl. F, sc. E, ap. 1Tel/Fax: 0230-20.63.46RDS Tel: [email protected]

TARGOVISTEBd. Libertatii, bl. A3, parterTel/Fax: 0245-606.058RDS Tel: [email protected]

TARGU MURESStr. Calarasilor, nr. 38(vis-a-vis de banca BRD)Tel: 0265-30.61.26Tel/Fax: 0265-30.61.25RDS Tel: [email protected]

TIMISOARAStr. Bocsa, nr. 4 (Centru - in spatele Magazinului Bega)Tel/Fax: 0256-43.57.99RDS Tel: [email protected]

Str. M. Kogalniceanu, nr. 20 (Gara de Est)Tel/Fax: 0256-28.81.32RDS Tel: [email protected]

VASLUIStr. Stefan cel Mare, bl. 312, sc. ATel/Fax: 0235-31.62.78RDS Tel: [email protected]

REPUBLICA MOLDOVACHISINAUAleea Garii, nr. 1 (Gara Feroviara)Tel: +373-22.549.835, [email protected]

Str. Teatrala, nr. 4/1Tel: +373-22.222.827Fax: [email protected]

GERMANIABERLINIntertouring, 10787 Budapesterstr. 26Tel: 0049-30-210.19.737Tel/Fax: [email protected]

BREMENRo Reisen, Herdentorsteinweg 7, 28195 BremenTel: 00421-639.368.17Fax: [email protected]

FRANKFURTIntertouring, 60329 Baseler Platz 3Tel: 0049-69-25.28.84, 51.52.11Tel/Fax: [email protected]

FREIBURGBalint-Reisen, Freiburg 79115 Lörracherstr. 33Tel: 0049-76-14.49.00Tel/Fax: [email protected]

HAMBURGIntertouring, 22047Friedrich-Ebert-Damm 93 BTel: 0049-40-72.69.84.56Tel/Fax: [email protected]

MÜNCHENIntertouring,80799 Barer str. 71Tel: 0049-89-27.77.91.50, 27.77.91.51Tel/Fax: [email protected]

STUTTGARTIntertouring, 70173 Arnulf-Klett-Platz 2Tel: 0049-711-72.23.27.89; 72.23.27.90Fax: [email protected]

Informatii si rezervari bilete de autocar:Tel: 021.316.77.82/83/84Program: L-V 09-18. S 10-14

Call Center NON-STOPTel: 0801.000.888

www.eurolines.ro

Posesorii de CardAvantaj si Card Euroline bene�ciază de plata în 5 rate în perioada 15.03 - 30.06.2010 si de discount-uri în agenţiile Eurolines.

Info

rmaţ

iile

cupr

inse

în a

cest

mat

eria

l au

fost

val

abile

la d

ata

tipăr

irii (

mar

tie 2

010)

. Pen

tru

info

rmaţ

ii ac

tual

izat

e co

ntac

taţi

agen

ţiile

noa

stre

. Im

agin

ile d

in a

cest

mat

eria

l sun

t cu

titlu

de

prez

enta

re.