circuit de grup - essential kenya, 10 zile - 20 noiembrie 2021

3
Circuit de grup - Essential Kenya 10 zile - 20 noiembrie 2021 Kenya Descriere Circuit de grup - Essential Kenya 10 zile - 20 noiembrie 2021Kenya Program Ziua 1: Bucuresti - Doha Ziua 2: Doha - Nairobi - Lacul Nakuru Transfer: Vei fi transferat catre Parcul National Lacul Nakuru. Tur: Vei pleca intr-un game drive in Parcul National Lacul Nakuru. Lacul Nakuru face parte din salba de lacuri formate de-a lungul Vaii Riftului. Apele lacului abunda in alge, atragand o impresionanta diversitate de specii de pasari, inclusiv flamingo, pelicani, berze, dar si mamifere: bivoli, rinoceri, lei, elefanti, girafe, hiene si babuini. Printre speciile de mare interes se numara rinocerul negru si rinocerul alb, parcul fiind un adevarat sanctuar al rinocerilor. Vei admira aici girafele Rotschild, o specie pe cale de disparitie, dar si simpaticile dik-dik, cea mai mica specie de antilopa, masurand doar 30-40 cm. Cazare: Sarova Lion Hill Lodge, Standard Room, meal plan Pensiune completa Ziua 3: Lacul Nakuru - Maasai Mara Transfer: Vei fi transferat catre Rezervatia Nationala Maasai Mara, traversand Valea Marelui Rift African. Tur: Vei pleca intr-un safari in cel mai spectaculos parc din Kenya. Dealurile acoperite cu iarba catifelata, apele Raului Mara de culoarea ciocolatei, forfotind de hipopotami, dar si bogata diversitate a faunei reflecta pe deplin asteptarile oricarui vizitator in cautarea peisajelor africane reprezentate in renumitele pelicule „Out of Africa” sau „ Mogambo”. Pe langa posibilitatea de a vedea marile mamifere ale savanei africane, vei avea ocazia unica de a face cunostinta cu locuitorii rezervatiei, celebrii maasai, si de a cunoaste stilul lor de viata modest, in stransa legatura cu natura inconjuratoare (optional). Cazare: Keekorok Lodge, Standard Room, meal plan Pensiune completa Ziua 4: Maasai Mara * Tarifele si disponibilitatile sunt valabile la acest moment. (29.10.2021 16:19)

Upload: others

Post on 29-Oct-2021

7 views

Category:

Documents


1 download

TRANSCRIPT

Page 1: Circuit de grup - Essential Kenya, 10 zile - 20 noiembrie 2021

Circuit de grup - Essential Kenya 10 zile - 20 noiembrie 2021Kenya

Descriere Circuit de grup - Essential Kenya 10 zile - 20 noiembrie 2021KenyaProgram

Ziua 1: Bucuresti - Doha

Ziua 2: Doha - Nairobi - Lacul Nakuru

Transfer: Vei fi transferat catre Parcul National Lacul Nakuru.

Tur: Vei pleca intr-un game drive in Parcul National Lacul Nakuru. Lacul Nakuru face parte din salba de lacuri formate de-a lungul Vaii Riftului. Apele lacului abunda in alge, atragand o impresionanta diversitate de specii de pasari, inclusiv flamingo, pelicani, berze, dar si mamifere: bivoli, rinoceri, lei, elefanti, girafe, hiene si babuini. Printre speciile de mare interes se numara rinocerul negru si rinocerul alb, parcul fiind un adevarat sanctuar al rinocerilor. Vei admira aici girafele Rotschild, o specie pe cale de disparitie, dar si simpaticile dik-dik, cea mai mica specie de antilopa, masurand doar 30-40 cm.

Cazare: Sarova Lion Hill Lodge, Standard Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 3: Lacul Nakuru - Maasai MaraTransfer: Vei fi transferat catre Rezervatia Nationala Maasai Mara, traversand Valea Marelui Rift African.

Tur: Vei pleca intr-un safari in cel mai spectaculos parc din Kenya. Dealurile acoperite cu iarba catifelata, apele Raului Mara de culoarea ciocolatei, forfotind de hipopotami, dar si bogata diversitate a faunei reflecta pe deplin asteptarile oricarui vizitator in cautarea peisajelor africane reprezentate in renumitele pelicule „Out of Africa” sau „ Mogambo”. Pe langa posibilitatea de a vedea marile mamifere ale savanei africane, vei avea ocazia unica de a face cunostinta cu locuitorii rezervatiei, celebrii maasai, si de a cunoaste stilul lor de viata modest, in stransa legatura cu natura inconjuratoare (optional).

Cazare: Keekorok Lodge, Standard Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 4: Maasai Mara

* Tarifele si disponibilitatile sunt valabile la acest moment. (29.10.2021 16:19)

Page 2: Circuit de grup - Essential Kenya, 10 zile - 20 noiembrie 2021

Tur: Rezervatia este situata pe teritoriul maasai, numele fiind luat de la raul ce strabate regiunea. Spre deosebire de alte rauri care traverseaza savana africana, Raul Mara are un curs permanent pe tot parcursul anului, atragand o mare varietate de vietuitoare salbatice. Garantia existentei apei chiar si in sezonul secetos este vitala pentru numeroasele ierbivore din zona: zebre, gazele, antilope africane, antilope gnu, bivoli si elefanti. Cum era de asteptat, aceasta oportunitate de hrana atrage si numerosi pradatori.

Cazare: Keekorok Lodge, Standard Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 5: Maasai Mara - Lacul NaivashaTransfer: Vei fi transferat catre Lacul Naivasha.

Tur: Vei face un safari cu barca pe Lacul Naivasha. Situat in apropierea orasului cu acelasi nume, Lacul Naivasha este un lac de apa dulce, parte a Marelui Rift African. Vei putea vedea hipopotami dar si numeroase specii de pasari acvatice, ori vigilentii vulturi pescari plonjand din vazduh.

Cazare: Naivasha Sopa Lodge, Standard Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 6: Lacul Naivasha - Nairobi - Mombasa - Diani BeachTransfer: Vei fi transferat catre capitala kenyana.

Transfer: Vei fi transferat in Diani Beach, la hotelul la care vei fi cazat.

Cazare: Southern Palms Beach Resort, Standard Room, meal plan Demipensiune

Ziua 7-10: Diani BeachZi libera: Vei avea cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Diani Beach, unde te vei putea bucura de privelistile deosebite si de numeroasele facilitati ale resortului. Serviciile de lux, oportunitatile de divertisment si petrecere a timpului liber, excursiile pentru care vei putea opta vor face din vacanta ta o amintire de neuitat.

Cazare: Southern Palms Beach Resort, Standard Room, meal plan Demipensiune

Ziua 11: Diani Beach - Mombasa- BucurestiTransfer: Ti se va asigura transferul catre aeroportul din Mombasa.

Servicii incluseBilete de avion pentru zborurile mentionateTaxele de aeroport pentru zborurile internationale si interneBagaj de cala pentru zborurile internationale (daca nu se specifica altfel)Cazare 8 nopti la hotelurile alese, in tipul de camere specificat.Mesele mentionate in programToate transferurile, tururile si vizitele mentionate in programGhid local dedicat pentru tururile si vizitele incluseBacsis ghizi locali si soferiInsotitor de grup din partea Agentiei noastreServiciu telefonic de urgente 24/7Taxele de serviciu

Orar de zbor:

* Tarifele si disponibilitatile sunt valabile la acest moment. (29.10.2021 16:19)

Page 3: Circuit de grup - Essential Kenya, 10 zile - 20 noiembrie 2021

Plecare Bucuresti 20.11.2021 ora 18:00; Sosire Doha 20.11.2021 ora 23:40; Qatar Airways; durata 4h 40mPlecare Doha 21.11.2021 ora 01:45; Sosire Nairobi 21.11.2021 ora 07:10; Qatar Airways; durata 5h 25mPlecare Mombasa 29.11.2021 ora 22:00; Sosire Bucuresti 30.11.2021 ora 03:50; Tarom; durata 17h 10m

Servicii neincluseTaxa de viza si formalitati de obtinere a vizei

Informatii utileLa confirmarea rezervarii:30%, cu 90 inainte de plecare: 30%, cu 60 inainte de plecare: 40%,Reducerea este valabila pentru primele 6 persoane inscrise. Durata Promotiei: Pana la vanzarea primelor 6 locuri.Nu include asigurare de calatorieMentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. Agentia nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.

Oferte Circuit de grup - Essential Kenya 10 zile - 20 noiembrie 2021, KenyaTip oferta Perioada Pret

Parcul National Lacul Nakuru, Sarova Lion Hill Lodge, 4* Superior*Standard Room, masa: Pensiune completaMaasai Mara, Keekorok Lodge, 4* Superior*Standard Room, masa: Pensiune completaLacul Naivasha, Naivasha Sopa Lodge, 4**Standard Room, masa: Pensiune completaDiani Beach, Southern Palms Beach Resort, 4**Standard Room, masa: DemipensiunePachet Optiunea 1

20.11.2021 - 29.11.2021 4 840.00 EUR9 nopti2 adulti

* Tarifele si disponibilitatile sunt valabile la acest moment. (29.10.2021 16:19)