casa locuit porumbeni

of 5 /5
Casă de locuit individuală PREŢUL BUNULUI IMOBIL - 900,000.00 MDL 1. DESCRIEREA GENERALĂ Bunul imobil este constituit din casă individuală de locuit cu suprafața de la sol de 84,0 m.p. și teren aferent cu suprafața de 0,075 ha, amplasat în r-l Criuleni, com. Pașcani, sat. Porumbeni. Pe teren mai sunt un garaj, șură, beci, o terasă de vară acoperită și o serie de acareturi. Caracteristicile tehnice ale obiectului: Fundaţia piatră spartă; Pereții portanți piatră albă tăiată; Acoperiş – țiglă metalică; Planșeu – structură din lemn; Pardoseala parchet laminat; Ferestre termopan; Uși - lemn; Finisarea interioară – tapet, faianță, rigips; Finisarea exerioară – tencuială decorativă pe bază de tinc; Utilități – gaz, apă, canalizare, electricitate. 2. AMPLASAREA OBIECTULUI:

Author: cuick

Post on 11-Jan-2016

224 views

Category:

Documents


0 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

rm

TRANSCRIPT

 • Cas de locuit individual

  PREUL BUNULUI IMOBIL - 900,000.00 MDL

  1. DESCRIEREA GENERAL

  Bunul imobil este constituit din cas individual de locuit cu suprafaa de la sol de 84,0 m.p. i teren aferent cu suprafaa de 0,075 ha, amplasat n r-l Criuleni, com. Pacani, sat. Porumbeni. Pe teren mai sunt un garaj, ur, beci, o teras de var acoperit i o serie de acareturi.

  Caracteristicile tehnice ale obiectului:

  Fundaia piatr spart; Pereii portani piatr alb tiat; Acoperi igl metalic; Planeu structur din lemn; Pardoseala parchet laminat; Ferestre termopan; Ui - lemn; Finisarea interioar tapet, faian, rigips; Finisarea exerioar tencuial decorativ pe baz de tinc; Utiliti gaz, ap, canalizare, electricitate.

  2. AMPLASAREA OBIECTULUI:

 • 3. ANEXE Fotografii