bulgaria revelion litoral 2016

15
BULGARIA – LITORAL REVELION 2016 LISTA HOTELURI: (CTRL + Click in lista de mai jos, pentru a accesa direct hotelul dorit): Conditii generale de rezervare...........................................2 BALCHIK.................................................................. 4 NOU! HOTEL LOTOS 3*...................................................... 4 NISIPURILE DE AUR........................................................ 6 HOTEL BERLIN GOLDEN BEACH 4*............................................. 6 SF. CONSTANTIN SI ELENA.................................................. 8 GRAND HOTEL VARNA 5*..................................................... 8 NOU! HOTEL AZALIA 4*.................................................... 10 BYALA................................................................... 12 NOU! HOTEL BYALA BEACH RESORT 4*........................................12 POMORIE................................................................. 13 NOU! HOTEL SUNSET RESORT 5*............................................. 13 Conditii generale de rezervare 1. Rezervarile cu Early Booking sunt valabile in DOAR urmatoarele conditii: Nu sunt admise schimbari pentru rezervarile cu Early Booking dupa transmiterea rezervarii. Orice tip de schimbare (modificare nume turisti, componenta camera, perioada, tip de camera etc.) este considerata o noua rezervare si se poate confirma in limita disponibilitatilor la acel moment. Noua rezervare nu va beneficia de nicio reducere. Early Booking este valabil doar daca este mentionat in rezervare si in voucher. 2. Reduceri: Reducerile (inclusiv Early Booking si Extras) nu se aplica la suplimente de masa pentru adulti sau copii, la cinele festive de Craciun si de Revelion, la suplimentele pentru adulti sau copii cazati in pat suplimentar, suplimente pentru parcare, baby cot, etc. Early Booking si Extras nu se cumuleaza (doar daca se specifica altceva). Noptile gratuite la oferta Extras se acorda din perioada cu cel mai mic tarif. 3. Anulari si no show:

Upload: anonymous-ie5occvj

Post on 09-Dec-2015

71 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

BULGARIA_Revelion_Litoral_2016

TRANSCRIPT

BULGARIA – LITORAL REVELION 2016

LISTA HOTELURI:(CTRL + Click in lista de mai jos, pentru a accesa direct hotelul dorit):Conditii generale de rezervare.................................................................................................................................2BALCHIK..............................................................................................................................................................4NOU! HOTEL LOTOS 3*......................................................................................................................................4NISIPURILE DE AUR..........................................................................................................................................6HOTEL BERLIN GOLDEN BEACH 4*................................................................................................................6SF. CONSTANTIN SI ELENA............................................................................................................................8GRAND HOTEL VARNA 5*.................................................................................................................................8NOU! HOTEL AZALIA 4*..................................................................................................................................10BYALA.................................................................................................................................................................12NOU! HOTEL BYALA BEACH RESORT 4*....................................................................................................12POMORIE............................................................................................................................................................13NOU! HOTEL SUNSET RESORT 5*..................................................................................................................13

Conditii generale de rezervare

1. Rezervarile cu Early Booking sunt valabile in DOAR urmatoarele conditii: Nu sunt admise schimbari pentru rezervarile cu Early Booking dupa transmiterea rezervarii.

Orice tip de schimbare (modificare nume turisti, componenta camera, perioada, tip de camera etc.) este considerata o noua rezervare si se poate confirma in limita disponibilitatilor la acel moment. Noua rezervare nu va beneficia de nicio reducere.

Early Booking este valabil doar daca este mentionat in rezervare si in voucher.2. Reduceri:

Reducerile (inclusiv Early Booking si Extras) nu se aplica la suplimente de masa pentru adulti sau copii, la cinele festive de Craciun si de Revelion, la suplimentele pentru adulti sau copii cazati in pat suplimentar, suplimente pentru parcare, baby cot, etc.

Early Booking si Extras nu se cumuleaza (doar daca se specifica altceva). Noptile gratuite la oferta Extras se acorda din perioada cu cel mai mic tarif.

3. Anulari si no show: Penalizarile pentru anulari sau no show sunt specificate la fiecare hotel in parte. Orice modificare in rezervare este considerata anularea rezervarii initiale si respectiv o

rezervare noua. Daca turistii parasesc hotelul mai devreme decat in rezervarea initiala, acestora nu li se va returna

suma de bani pentru noptile ramase4. Overbooking:

In cazul in care hotelul anunta overbooking, Agentia Touroperatoare,are dreptul de a reloca turistii intr-un hotel de aceeasi categorie sau de o categorie superioara, iar turistii sunt obligati sa accepte variantele propuse.

5. Reclamatii si plangeri: In cazul in care apar plangeri referitoare la serviciile turistice, Agentia Touroperatoare, va face tot

posibilul pentru a le rezolva cu cooperarea reprezentantilor locali. Daca solicitarile nu sunt rezolvate pe loc si se primeste de la  turist o plangere oficiala in scris, acesta trebuie sa fie trimisa in termen de maxim 7 zile de la data plecarii. In acest caz, Agentia Touroperatoare, va transmite un raspuns oficial in termen de 30 de zile.

6. Clasificarea hotelurilor:

Categoria hotelurilor este bazata pe criteriile de clasificare locale. Acestea difera  de la o tara la alta, fiind elaborate de catre Ministerul Turismului din tara respectiva.

Alte mentiuni:

Este posibil sa existe anumite  diferente intre tipurile de camere din oferta hotelurilor si tipurile de camere de pe site-ul oficial al hotelului respectiv. Patul suplimentar  poate sa fie o canapea extensibila, un fotoliu extensibil sau un pat pliant. Termenul de apartament difera de la un hotel la altul. Apartamentele pot avea 2 camere separate, cu  sau fara usa intre ele sau pot consta intr-o singura camera mai spatioasa. Mentiunile si observatiile facute  in momentul rezervarii reprezinta dorinte ale turistilor, ca de exemplu: sa fie camere alaturate, camere pe acelasi etaj, camere situate la etaj inferior sau etaj superior, pat matrimonial, sau un anumit tip de vedere. Ele nu se garanteaza si nu se pot confirma. Repartitia camerelor se face strict la receptia hotelului in functie de disponibilitatea la momentul cazarii (si nu din agentie), indiferent de data la care a fost trimisa rezervarea. Neindeplinirea acestor dorinte nu reprezinta motiv de parasire a hotelului. Unele hoteluri pot solicita la check-in o anumita suma de bani reprezentand contravaloarea garantiei pentru eventuala consumatie din minibar, convorbiri telefonice, anumite daune, etc. Aceasta garantie poate fi platita in cash sau cu cardul  si li se returneaza turistilor la plecare. Serviciile de demipensiune includ micul dejun si cina - nu sunt incluse bauturile. Acestea se achita direct de catre turisti la restaurantul hotelului. Aceste servicii difera de la un hotel la altul si de la o tara la alta. Alegerea pachetului turistic sau a unui hotel reprezinta decizia turistului, iar responsabilitatea alegerii acestuia ii apartine in intregime.

REVELION 2016BALCHIK

HOTEL LOTOS 3* Localizare: hotelul este situat pe malul marii.Facilitati hotel: Hotelul dispune de room service, parcare, ofera plimbari cu barca, pescuit, picnic si seara romantica pe vapor in golful din Balcik.Dotari camere: dispune de 35 de camere duble amenajate cu TV, telefon, aer conditionat, terasa. Toate camerele sunt cu vedere la mare.

Early Booking: 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 05.10.2015 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 05.11.2015

Tarif in Euro / pers / pachet/All Inclusive + Cina FestivaMic dejun Pranz Cina Tarif

Pachet 3 nopti 3 3 2 176Pachet 4 nopti 4 4 3 197Pachet 5 nopti 5 5 4 217

Supliment Single 75%

Taxa de statiune: 1 euro/pers/zi.

Pachetul include: Cazare cu mic dejun, pranz si cina; Cina Festiva de Revelion cu DJ, spectacol folcloric, muzica; Internet; Parcare.

 Reduceri: Copii 0 - 1,99 ani - 100% reducere; Copil 2-11.9 ani in camera Dubla cu 2 adulti - 50% reducere (pat suplimentar); Copii 2-11,99 ani in camera Dubla cu 1 adult - 25% reducere (pat normal); Adult in pat suplimentar in camera Dubla – 25% reducere.

Conceptul All Inclusive: Mic dejun 08:00-10:00; Pranz 12:00-15:00; Cina 19:00-22:00; Bauturi alcoolice si nealcoolice 11:00-22:00; Pe 31.12.2015 – Cina Festiva de Revelion cu DJ, spectacol folcloric si muzica live.

Meniu Cina Festiva Revelion: Salata Asortata; Aperitiv; Fel principal; Nuci; Prajitura; Fructe; Bauturi racoritoare si apa minerala; Rakia - 50 gr., o jumtate de sticla de vin, un pahar sampanie.

Politica de plata pentru rezervari fara Early Booking: Avans 30% in 5 zile de la confirmare; 70% pana la 05.12.201

REVELION 2016NISIPURILE DE AUR

HOTEL BERLIN GOLDEN BEACH 4*

Localizare: Hotelul Berlin Golden Beach este situat in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur, direct pe plaja, in apropierea portului de yachturi.Facilitati hotel: receptie, magazine de suveniruri, spalatorie, WI-FI in lobby, restaurant principal si terasa, restaurant a la carte, casa de schimb valutar, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, bar all inclusive pentru clientii hotelului.Dotari camere: Camerele sunt spatioase, confortabile, aer

conditionat, telefon, mini bar (contra cost), cablu TV cu peste 40 programe, feon, baie cu dus/cada, balcon, camere cu vedere la mare sau la parc.

Early Booking: 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 10.10.2015

Perioada: 30.12.2015 – 02.01.2016 (check out)

Tarife in euro/pers/Pachet 3 nopti  cu All inclusive 30.12-02.01

Loc in Dubla Park View (2+1/2+2) cu Cina Festiva in restaurantul principal sau in restaurantul Blue

183

Loc in Dubla Sea View (2+1/2+2) cu Cina Festiva in restaurantul principal sau in restaurantul Blue

197

Supliment Cina Festiva 31.12.2015 pentru copil (3.99-11.99 ani)/ cazat in dubla cu 2 adulti, cu loc in restaurant (principal sau Blue) si meniu pentru copii

40,5

Loc in Dubla Park View (2+1/2+2) cu Cina Festiva in Lobby 172,5Loc in Dubla Sea View (2+1/2+2) cu Cina Festiva in Lobby 186,5Supliment Cina Festiva 31.12.2015 pentru copil (3.99-11.99 ani)/ cazat in dubla cu 2 adulti cu loc in Lobby si meniu pentru copii

34,5

Suplimente si reduceri: Copii (0-3.99) cazati in camera dubla cu 2 adulti – 100% reducere/ fara loc in restaurant; Supliment single : 50% din tariful/adult (in dubla sea view sau park view); Supliment apartament: 21 euro/noapte/apartament; 1 copil (4 -11.99) cazat in camera cu 1 adult: 50 % reducere din tariful de adult; 2 copii (4 -11.99) cazati in camera cu 1 adult: 50% reducere din tariful de adult (pentru fiecare copil); 2 copii (4-11.99) cazati in camera cu 2 adulti: primul copil achita 40,5 euro pentru Cina festiva in

restaurantul principal sau in restaurantul Blue de la primul etaj sau 34,5 euro pentru Cina festiva in Lobby, iar al 2 lea copil are 50% reducere din tariful de adult (al 2 lea copil are cina festiva inclusa);

Adult in pat suplimentar – 25% reducere din tariful de adult.Pachetul include:

3 nopti de cazare in perioada 30.12.2015 – 02.01.2016 (check out) All Inclusive: mic dejun bufet, pranz, cina si diverse bauturi la alegere; Cina festiva (31.12.2015): 6 meniuri fixe, divertisment oferit de echipa de animatie, spectacole live

petrecere cu DJ roman; Brunch festiv pe 01.01.2016; Masa de pranz si cina in ziua sosirii; Brunch in ziua plecarii; Masa de pranz in ziua plecarii; Late Check-out in ziua plecarii (pana la ora 16.00 h.) La sosire: mini-bar gratuit in camera: 1.5 l apa minerala, 2 beri si 2 bauturi racoritoare; Piscina interioara incalzita cu apa minerala; Gustari dupa-amiaza; Club si Mini disco pentru copii; Programe de  divertisment oferit pe tot parcursul zilei si seara de catre echipa de animatie; Wi-Fi gratuit in toate zonele publice; Loc de parcare gratuit, in limita locurilor disponibile;

Concept All inclusive: 07.30.-10.00: Mic dejun bufet; 10.00 - 23.00: Diverse bauturi locale la alegere;

12.00 - 14.00: Pranz: o larga varietate de preparate bulgaresti si internationale: salate, supe, feluri principale, deserturi si inghețata;

15.00 -17.00: Gustari dupa-amiaza; 18.00 - 21.00: Cina bufet: o larga varietate de preparate bulgaresti si internationale. Diverse bauturi

locale la alegere; Cina festiva de Revelion - 31.12.2015 - incepe la ora 20.00; 01.01.2016 - 10.30 - 14.00: Brunch bufet in restaurantul principal; 02.01.2016 - Brunch in restaurantul principal ; 10.00 - 12:00, 14:00 - 18.00: Mini club - activitati pentru copii; 21.00: Mini disco pentru copii; 21.30: SHOW TIME in restaurantul  principal: program de animatie seara, Disco cu DJ pana la ora

01:00. Sport si divertisment, inclus in pret:

Activitați sportive; gimnastica in piscina, tenis de masa; Piscina interioara (ore de lucru 08.30 - 12.30 si 13.00 - 16.30); Programe de animatie si spectacole seara;

Contra cost: biliard, sauna, seif.Informatii suplimentare:

Cina festiva de Revelion (31.12.2015) va fi organizata in restaurantul principal, restaurantul Blue (primul etaj) si in Lobby, cu meniu fix. Meniurile si spectacolele vor fi aceleasi in toate cele trei locatii. Meniurile includ: aperitive, paine de diferite tipuri, fel principal, platouri reci cu carnati ,branzeturi, traditionale desert, bauturi racoritoare (1 bautura racoritoare si o apa minerala), brandy bulgar de struguri (Rakia 50 ml.), vin alb sec - ½ sticla , vin roșu sec  - ½ sticla, un pahar  de vin spumant. (Comandarea de produse alimentare si bauturi in afara meniului fix, se vor achita suplimentar). Pe 31.12.2015 programul de All Inclusive este pana la ora 20.00

Parcare - masinile trebuie sa se opreasca in fata hotelului numai pentru ca pasagerii sa coboare si sa dea jos bagajele. Apoi, masinile vor merge la locul de parcare.

Conditii de plata: Toate rezervarile efectuate  pana la data de 22.11.2015 trebuie să fie achitate integral pana la 

05.12.2015; Toate rezervarile efectuate in luna decembrie trebuie sa fie achitate integral pana la 14.12.2015.

Conditii de penalizare: Pentru anulari transmise dupa 14.12.2015 -  100% penalizare. Sunt posibile modificarile de nume.

REVELION 2016SF. CONSTANTIN SI ELENAGRAND HOTEL VARNA 5*

Localizare: Amplasat la 200 m de plaja, in centrul statiunii Sf. Constantin si Elena, la 10 km. de Varna.Grand Hotel Varna este cel mai luxos si stilat hotel din statiune. Hotelul are 5 restaurante, sala de conferinte cu aer conditionat complet utilate, acces internet wireless, centru Spa, lobby bar, cafenea, bar la piscina, room service 24h, plaja privata cu baruri si bufet, seif la receptie (contra cost).Camere: Camere duble, 2 paturi matrimoniale, Suite. Toate spatiile de cazare au aer conditionat, cablu TV, mini-bar/frigider (contra cost), baie cu cada si feon.

Sport si Activitati:

Gratuit: piscina in aer liber, piscina acoperita (cu apa termala ), 2 sezlonguri si parasolar per camera la piscina hotelului si plaja South beach, fitness, tenis de masa si biliard. Animatie zilnic: gimnastica sub apa, aerobic, bocha, volei si alte sporturi, seara spectacole pentru adulti; Contra cost: sauna, masaj.Parcare: Parcare gratuita pazita in limita locurilor disponibile.

Early Booking: 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 16.11.2015

Perioada: 30.12.2015 - 02.01.2016 incl.

Tarif in euro/persoana pentru Dubla/ Single sau pe unitate pentru Suita cu All Inclusive, Cina de Revelion si petrecere30.12.2015 – 02.01.2016 incl. Pachet 3 nopti cu All

Inclusive, Cina Festiva de Revelion si petrecere

Noapte suplimentara

Loc in Dubla (max 2+2/ 3) 203,5 56,5Single 276 80,5Suita / tarif pe unitate pentru 2 pax (max 2+2/ 3)

517,5 161

1 copil 6-12,99 ani cazat pe pat normal cu 1 adult in Dubla achita

129 34,5

Al 2-lea copil 6-12,99 ani cazat cu 2 adulti in Dubla achita

74 18,5

Al 3-lea adult cazat in Dubla/Suita achita

152 45

Al 2-lea copil 6-12,99 ani cazat cu 2 adulti in Suita achita

74 18,5

*Camerele duble sunt echipate cu 2 paturi queen-size. Nu exista posibilitate pentru pat suplimentar. Copii vor dormi in pat cu parintii.

Taxa de statiune: 1 euro/pers/zi.

Reduceri: Copii 0-2,99 ani – 100% reducere; Copii 3-5,99 ani – 100% reducere la cazare, achita (optional) supliment Cina de Revelion: 28 euro; Primul copil 6-12,99 ani cazat cu 2 adulti in Dubla/ Suita – gratuitate la cazare, achita doar supliment

pentru Cina de Revelion: 28 euro; 1 Copil 3 – 5,99 ani cazat cu 1 adult: se achita tarif de single + supliment 28 euro/ copil pentru Cina de

Revelion (optional) 2 copii 6-12,99 ani cazati cu 1 adult in Dubla: primul copil achita 129 euro pentru pachetul de 3 nopti (si

eventual noaptea suplimentara de 34,5 euro) iar al doilea copil achita doar suplimentul de 28 euro/ copil pentru Cina de Revelion.

Pachetul include: Cazare 3 nopti cu All Inclusive; Bauturi alcoolice si nealcoolice locale, sucuri, cafea, ceai – 24/ 24h; Cina Festiva de Revelion si petrecere pe 31.12.2015; Acces gratuit la piscina interioara si fitness; Club pentru copii; Animatie in lobby pe 30.12.2015, 01.01.2016 si 02.01.2016;

Parcare; Wi-fi gratuit in lobby.

Sejurul incepe cu cina si se incheie cu pranzul.

Politica de plata si anulare: Rezervarile fara Early Booking trebuie achitate integral pana pe data de 28.11.2015; Anularile dupa 28.11.2015 - 100% penalizare.

REVELION 2016SF. CONSTANTIN & ELENA

HOTEL AZALIA 4*

Localizare: Hotel Azalia 4* este localizat in statiunea Sf. Constantin si Elena, pe coasta vestica a Marii Negre, fiind un hotel asezat exact la intrarea pe plaja.Camere: Camerele duble sunt dotate cu grup sanitar propriu, feon, televizor, telefon, mini bar, aer conditionat si balcon.  Facilitati: acces internet, sauna, piscina in fata hotelului, fitness, masaj, catering, spalatorie / calcatorie, parcare; centru SPA cu diferite programe de relaxare si terapii PEVONIA.

Early Booking: 10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 20.11.2015

Tarif in Euro/pers/pachet cu Ultra All Inclusive si Cina Revelion30.12.2015 – 03.01.2016 Pachet 3

noptiPachet 4

noptiPachet 5

noptiLoc in Dubla Standard (min 1+1, max 2+2/3)

283 352 409

Single Standard (min 1, max 1 ad + 1 chd 0-2,99)

352 444 524

Loc in Dubla Lux (min 2, max 2+2/ 3+1) 331 416 490 Taxa de statiune: 1 euro/zi/persoana.

Reduceri: Copii 0-2,99 ani in pat suplimentar cu 2 adulti – gratuit (nu beneficiaza de servicii); Copil 3-11,99 ani in pat normal cu 1 adult sau in pat suplimentar cu 2 adulti in Dubla – 50% reducere; 2 copii 3-11,99 ani in pat suplimentar cu 2 adulti in Dubla – 50% reducere fiecare copil; Adult pe pat suplimentar - 30% reducere.

Servicii incluse in tarif: Cazare cu Ultra All inclusive; Cina festiva de Revelion pe 31.12.2015, cu program festiv; Petrecere cu Dj; Show folcloric; Acces la Spa: sauna (clasica si infrarosu), piscina interioara cu apa minerala, Jacuzzi, fitness; Programe de animatie.

Contra cost: Proceduri SPA, seif la receptie, apeluri telefonice, room service, spalatorie si uscatorie, Internet Wireless.

Conceptul Ultra All inclusive: Mic dejun, pranz si cina bufet; Meniu special pentru seara de Revelion; Lobby bar intre orele 11:00 – 00:00 – cafea, ceai, apa minerala, sucuri, bauturi racoritoare, selectie de

bauturi alcoolice importate si locale, vin la carafa, bere; Coffee-break 16.00 - 17.00, cu dulciuri si produse de patiserie; Seri tematice (specific bulgaresc, mediteranean, asiatic, mexican);

Politica de plata pentru Rezervari fara Early Booking: 50% pana la 10.11.2015 si restul pana la 05.12.2015.

Politica de anulare: Anulari in perioada 25.11 – 10.12.2015 – 30% penalizare; Anulari dupa 10.12.2015 sau no show – 100% penalizare.

REVELION 2016BYALA

HOTEL BYALA BEACH RESORT 4*

Localizare: Hotelul este situat pe plaja si la 500 m de centrul statiunii Byala.Camere: Hotelul are 125 apartamente cu un dormitor, apartamente cu 2 dormitoare, apartamente cu 3 dormitoare, toate echipate cu bucatarie in living, aer conditionat, canapea si fotolii, TV satelit, telefon, internet si seif contra cost, baie cu cabina de dus, toaleta, feon, balcon.Facilitati: Hotelul a fost construit in 2008 si renovat in 2010, receptie, restaurant principal cu salon a la carte si bufet, bar la piscina, bar de noapte, centru SPA, fitness, casa de schimb valutar, supermarket, spalatorie.Gratuit: piscina exterioara, fitness, sezlonguri si umbrele la piscina.

*Sejur minim 3 nopti

Tarif in Euro/persoana/noapte / All inclusive28.12.2015 – 04.01.2016 Min. 3 nopti

Loc in Apartament cu 1 dormitor - 2 paturi twin (min 2 ad; max 4 ad)

34,5

Loc in Apartament cu 2 dormitoare - 4 paturi twin (min 4 ad; max 6 ad)

33,5

Loc in Apartament cu 3 dormitoare – 6 paturi twin (min 6 ad; max 8 ad)

31

Taxa de statiune: 1 euro/zi/persoana.

Supliment Cina Festiva de Revelion (obligatoriu): 60 Euro/adult; 30 euro copil 3-12,99 ani;

Reduceri: Copil 0-2,99 ani cazat in camera cu 2 adulti –100% reducere Primul copil 3-12,99 ani cazat in pat suplimentar – 100 % reducere la cazare, achita supliment Cina de

Revelion; Al 2-lea copil 3-12,99 ani cazat in pat suplimentar – 50 % reducere la cazare + supliment Cina de Revelion; Adult in pat suplimentar – 30 % reducere + supliment Cina de Revelion.

Pachetul include: Cazare cu All Inclusive (bauturi pana la ora 22.30); Cina Festiva de Revelion pe 31.12.2015 cu meniu bufet, bauturi pana la ora 00:30, program festiv cu Dj; Sauna, baie de aburi, fitness; VIP Kids Club; Parcare (in limita locurilor disponibile);

Politica de plata si anulare: Anulare dupa 05.12.2015 – 100% penalizare. Rezervarile trebuie achitate integral pana la 27.11.2015.

REVELION 2016POMORIE

HOTEL SUNSET RESORT 5*

Localizare: complexul se afla la 20 metri distanta fata de plajasi include 5 hoteluri cu apartamente si 6 vile de lux pe faleza, suprafata construita fiind de 115 000 mp. Dispune de de 3 piscine cu baruri ce ofera diverse atractii (3500 mp). Aparthotel Alpha are 7 etaje si se afla in partea de nord-vest a statiunii, dispune de 1 studio, 37 apartamente cu un dormitor si 47 cu doua dormitoare.Aparthotel Beta are 6 etaje, in partea de nord-vest a statiunii, dispune de 27 apartamente cu un dormitor si 36 cu doua dormitoare.Aparthotel Sigma este cel mai mare din cele 5 hoteluri cu apartamente, cu suprafata construita de aproape 50,000 mp. Cladirea are 13 etaje si se afla in centrul statiunii. Cele 328 spatii de cazare

includ 137 apartamente cu un dormitor, 148 cu doua dormitoare si un apartament prezidential.Aparthotel Delta are 6 etaje si se afla in partea de nord-est a statiunii, fiind compus din doua cladiri identice. Cele 118 spatii de cazare includ: 75 apartamente cu un dormitor si 43 cu doua dormitoare.Aparthotel Eta are 8 etaje, se afla in partea de est a statiunii, dispune de 42 studiouri, 45 apartamente cu un dormitor, 87 cu doua dormitoare, in total 178 spatii de cazare.Facilitati: piscina, piscina interioara, piscina pentru copii, restaurant, bar, cafenea, club de noapte, bowling, sala de jocuri, biliard, internet cafe, volei, tenis de masa, coafor, salon de frumusete, fitness, sauna, jacuzzi, solar, masaj, centru SPA, spectacole de animatie, gradinita, loc de joaca pentru copii, room service, centru de prim ajutor, magazin, birou de schimb valutar, lift, rent a car, parcare, garaj, sala de conferinte si 3 restaurante  A-la carte - Francez (Aparthotel Sigma), Italian (Aparthotel Eta), Asiatic(Aparthotel Delta), Restaurant pescaresc (in una din vilele de pe faleza).Sport: centru de fitness, club pentru copii, spalatorie si calcatorie, rent-a-car & informatii turistice, Spa & Wellness, piano bar, bowling & biliard, seif, centru medical.

Early Booking: 10% reducere pentru rezervari pana la 31.10.2015; 5% reducere pentru rezervari pana la 30.11.2015.

*Sejur minim 3 nopti

Tarif in Euro/pers/noapte cu All Inclusive30.12.2015 – 02.01.2016 30.12.2015 31.12.2015 01.01.2016 02.01.2016Loc in apartament standard (pat normal in app 1 dormitor/app 2 dormitoare/app 3 dormitoare)

103,5 103,5 103,5 83

Copil 3-14,99 ani in pat suplimentar 31 31 31 25,5Copil 3-14,99 ani in pat normal 41,5 41,5 41,5 33,5*Supliment vedere mare – 4 eur/persoana/noapte.

Grad de ocupare: Apartamentele cu 1 dormitor - A1 (aprox 50 mp): ocupare minima – 2 adulti, maxima: 2 adulti + 1 copil (3-14,99 ani) pe pat suplimentar (canapea extensibila).Apartamentele cu 2 dormitoare - A2 (aprox 70 mp): ocupare minima – 2 adulti + 2 copii (3-14,99 ani) sau 3 adulti, maxima: 3 adulti + 1 copil pe pat suplimentar (canapea extensibila).Apartamentele cu 3 dormitoare - A3 (aprox 110 mp): ocupare: minima – 3 adulti + 3 copii (3-14,99 ani) sau 4 adulti, maxima: 5 adulti + 1 copil pe pat suplimentar (canapea extensibila).

Taxa de statiune: 1 euro/zi/persoana.Tariful include: Cazare cu All Inclusive; Early check-in si late check-out; Acces gratuit la piscina interioara cu sectiune pentru copii si tobogane pentru copii, Jacuzzi si fitness si la

toate tipurile de sauna: finlandeza,Thalasso, Herbal, cu infrarosu, baie cu aburi si Laconium; seif si parcare (in limita locurilor disponibile); Animatie pentru copii (4 – 12 ani) in perioada 30.12.2015 - 01.01.2016; 1 intrare gratuita la bowling/adult/sejur; Cina Festiva de Revelion in data de 31.12.2015 cu program de animatie (Cina de Revelion se va tine in

sala Emerald – salate, aperitive, deserturi bufet, fel principal tip meniu si in restaurantul Diamond – doar tip bufet; primele rezervari vor fi repartizate in sala Emerald pana la epuizarea locurilor).

Conceptul All Inclusive: Mic dejun de tip bufet (07:30-10:30) in restaurantul principal. Include bauturi – cafea, 4 tipuri de ceai,

cacao, cappuccino, lapte, sucuri, apa minerala; Pranz de tip bufet (12:00-14:00) si cina bufet (18:00-21:00) in restaurantul principal. Include bauturi –

sucuri, apa minerala, bere, vin alb si rosu. Mesele sunt de tip bufet pentru minim 25 persoane. Pentru mai putin de 25 persoane, mesele sunt tip meniu.

Bar Vitamin (10:00-24:00) – 4 tipuri de bauturi nealcoolice, 3 tipuri de cocktail-uri alcoolice si 3 tipuri de cocktail-uri nealcoolice, apa minerala, bauturi alcoolice bulgaresti (gin, vodka, rom, whisky, coniac, rachiu, lichior, bere, vin alb si rosu).

Cafea, prajituri (15:00-17:00) – bar Vitamin.

Sejurul incepe cu pranzul si se incheie cu micul dejun.

Servicii contra-cost: Acces la Centrul Spa si Wellness – aparthotel Sigma; Restaurant frantuzesc “Bohemi” – aparthotel Sigma; Lobby bar – aparthotel Sigma; Sala de bowling; Internet.

Politica de plata: Plata integrala in 4 zile de la primirea confirmarii.

Politica de anulare: Anulare cu mai putin de 20 zile inainte de sosire – 50% penalizare; No-show – 100% penalizare.